jumar1 07.01.05, 15:58 ...bardzo przydatne instytucje... Ja oder nein?)) Pzdr. Jumar Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jumar1 Re: Wróżki!!! 07.01.05, 16:10 Chyba musze Wam przetłumaczyć po P-O-L-S-K-U)) Pytanie brzmi: Czy wróżka to przydatna instytucja,czy pierdoły dla nastolatek i ciskanie kitu) Pzdr. Jumar Odpowiedz Link
dzika_zdzicha Re: Wróżki!!! 07.01.05, 16:19 no, teraz zrozumiałam. )) jeśli chodzi o mnie - wróżkom mówię stanowcze NIE! do czego miałaby mi się przydać? powie mi jak mam żyć, co zrobić a co nie? powie mi do czego się nadaję, a do czego nie? jako gówniara byłam u wróżki i szczerze mówiąc teraz nie obchodzi mnie, czy to co mówiła się sprawdzi, czy nie. lepiej chyba nie wiedzieć i próbować wszystkiego. co z tego, że popełni się jakiś błąd - przecież na tym polega życie - próbujemy różnych rzeczy i wyciągamy z tego wnioski. moim zdaniem wróżki w większości to osoby, które wykorzystują wiedzę psychologiczną (nawet bardziej niż wiedzę tajemną, o ile ją mają ) tylko do zarabiania kasy. wiedzą, co kto chce usłyszeć. to nie jest dobre. jeśli ktoś jest na tyle niepewny siebie i swoich wyborów niech lepiej pójdzie do psychologa - może on pomoże uświadomić co jest dla niego ważne, a co nie. pozdrawiam Odpowiedz Link
maraiss Re: Wróżki!!! 07.01.05, 16:22 dla mnie wróżby z kart przedstawiaja taka samą wartośc jak horoskopy w gazetach czyli tłumacząc na twój jezyk jest to tylko wciskanie kitu chociaż jako nastolatka chodziłam do wróżki Odpowiedz Link
md0512 Re: Wróżki!!! 07.01.05, 16:18 Cześć !! Jak dotąd radzę sobie bez wróżki. Jednak czasem dobrze jest porozmawiać z kimś o problemach, może trochę o tym co mogło by się wydarzyć... jednak przepowiadanie przyszłości to drogi interes. Dla bliżej zainteresowanych - stronka mojego kolegi: www.tarot.com.pl Odpowiedz Link
anula001 Re: Wróżki!!! 07.01.05, 16:43 raz poszlam do wrozki, jak mialam 18 lat, gowniara ze mnie byla a teraz jestem juz prawdziwa kobieta i nie musze sie pytac obcych ludzi co mi w zyciu pisane) Odpowiedz Link
zoskaanka Re: Wróżki!!! 07.01.05, 16:45 u wróżki nie byłam i nie zamierzam iść, sama jestem czarownica i mi wystarczy) ale jak ktoś lubi... to niech mu będzie na zdrowie Odpowiedz Link
pacio Re: Wróżki!!! 07.01.05, 16:50 jeden z moich byłych chlebodawców biegał do wróżki jak tylko cos się działo. 100 osobową firmą zarządzała właścicielka szklanej kuli i talii zgranych kart. Firma obecnie zatrudnia ok 10-15 osób. Odpowiedz Link
zoskaanka Re: Wróżki!!! 07.01.05, 16:52 ma kolegę, który żyje z gry na giełdzie... bez wyliczeń astrologicznych nie podejmie żadnej decyzji))) Odpowiedz Link
pacio Re: Wróżki!!! 07.01.05, 17:00 poznałem takiego gościa, siediał razem z moim kumplem (wtedy maklerem) w knajpie pan astrolog usilnie namawiał do współpracy przedstawiając worki zapełnine setkami banknotów w zamian za mały przeciek i info w odpowiedniej chwili. Był na prowizji od swoich klientów od inwestycji ? Odpowiedz Link
md0512 Re: Wróżki!!! 07.01.05, 17:02 Cześć !! Jeżeli już bym poszedł do jakiegoś "fortune tellera" to potraktował bym to jako zabawę. Z horoskopów się śmieję (słucham dla rozrywki), w jakieś tam znaczenie imion, astrologię czy inne przesądy po prostu nie wierzę. Fajny był jeden z odcinków programu Usterka na TVN, ale akurat nie o wróżkach a o uzdrowicielach Odpowiedz Link
konrado80 Re: Wróżki!!! 07.01.05, 17:57 ja nie bylem i nie zamierzam byc bo niby po co najlepiej nie wiedziec co przyniesie jutro Odpowiedz Link
monikson Re: Wróżki!!! 07.01.05, 18:02 Całe życie bałam się wróżek i to nie dlatego że w to nie wierzę, wręcz przeciwnie Bałam się że uwierzę za bardzo i stracę kontrolę nad swoim życiem... Mam mamę czarownicę i jestem w tej tematyce od dziecka oblatana więc nic mnie nie zdziwi.. Ale w zesżłym roku poszłam pierwszy raz do wróżki i.... nic złego się nie stało, po prostu powiedziała co mnie spotka i jak na razie się sprawdza, na szczęscie bezboleśnie Odpowiedz Link
hispana Re: Wróżki!!! 07.01.05, 18:03 ja to chyba sama sobie jestem wrozka, zawsze przewiduje konsekwencje swoich dzialan i niestety robie wszystko, zeby wpakowac sie w jak najmniej korzystne okolicznosci dodatkowa wrozka mi niepotrzebna w zwiazku z tym... Odpowiedz Link
mort_subite Re: Wróżki!!! 08.01.05, 00:25 jumar1 napisał: > Ja oder nein?)) Oder. ;-PPP Wróżki? Please, mamy XXI wiek i teoretycznie cały zabobon powinien być już dawno temu wypędzony na Białoruś... ) Odpowiedz Link
zoskaanka Re: Wróżki!!! 08.01.05, 00:33 ależ Ty czepliwy jesteś, Mort) może Jumar wierzy we wróżki)) ja co roku czytam taki sam horoskop na następny rok, który ciągle powtarza, że w następnym roku samotne skorpiony znajdą swoją drugą połówkę, a te w związkach umocnią swoje związki)) co roku to samo... Odpowiedz Link
zoskaanka Re: Wróżki!!! 08.01.05, 00:37 no właśnie, kurcze, nic nie jest jasne to co ma być w tym roku wreszcie??????????????????????? Odpowiedz Link
pacio Re: Wróżki!!! 08.01.05, 00:43 rok skorpiona skarbie 11 lat posuchy i teraz Twój czas Odpowiedz Link
anula001 Re: Wróżki!!! 08.01.05, 00:49 normalnej wagi, znak zodiaku. Libra, czaisz? wiem co mowie bo dzis sie dowiedzialam Odpowiedz Link
konrado80 Re: Wróżki!!! 08.01.05, 00:48 o czym wy mowicie o co chodzi z ta waga??? bo ja nie tutejszy ) Odpowiedz Link
pacio Re: Wróżki!!! 08.01.05, 00:50 Mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrau Odpowiedz Link
zoskaanka Re: Wróżki!!! 08.01.05, 00:52 no, no, tylko nie wpadnij w samozachwyt, Kiciuś Odpowiedz Link
zoskaanka Re: Wróżki!!! 08.01.05, 00:47 ja Ci spalę! uważaj, bo rzucę urok na Ciebie i zaczniesz kumkać))) Odpowiedz Link
pacio Re: Wróżki!!! 08.01.05, 00:54 Chwilunia rybko nie tak szybko ! Podtrzymuje jak w pozwie !!! )) Odpowiedz Link
jumar1 Re: Wróżki!!! 08.01.05, 00:55 Anula tylko NIE proś o mnie w samym ręczniku.....bo zanim mnie przetransportuje do Toronto,to tu i ówdzie moge zamarznąć) pzdr. Odpowiedz Link
jumar1 Re: Wróżki!!! 08.01.05, 01:19 Uuups...ale sie wyrwałem...więc juz wiesz Anula o czym mysle)))hahahha Odpowiedz Link
zoskaanka Re: Wróżki!!! 08.01.05, 00:56 no proszę, moja lista życzeń do wypowiedzenia rośnie))) muszę się zastanowić... Odpowiedz Link
zoskaanka Re: Wróżki!!! 08.01.05, 01:05 dobra, dobra, nie przeciągaj struny, bo ... będziesz kumkać Odpowiedz Link
monikson Re: Wróżki!!! 08.01.05, 01:07 Szantażystka! Dobra, pójdę na kompromis - 2 życzenia i koniec z szantażem Odpowiedz Link
zoskaanka Re: Wróżki!!! 08.01.05, 01:10 o proszę, jak się rozbrykała, negocjacji jej się zachciewa uwaga, bo nie będzie kumkania tylko rechot Odpowiedz Link
monikson Re: Wróżki!!! 08.01.05, 01:12 Too late... Ja i tak tu przed kompem ciąglę rechoczę Odpowiedz Link
zoskaanka Re: Wróżki!!! 08.01.05, 01:14 no widzisz, jak jestem słowna, mówisz i masz... rechot))))) Odpowiedz Link
monikson Re: Wróżki!!! 08.01.05, 01:17 Masz moc-śmoc))) To wygląda na to, że ja Ci już chyba nie będę potrzebna z tymi życzeniami, hę? Odpowiedz Link
zoskaanka Re: Wróżki!!! 08.01.05, 01:21 powiedziałam, że się zastanowię... zresztą, jakie Ty Złotko życzenia możesz spełnić? bo ja to mam takie, że ciężko ... Odpowiedz Link
mr_maks Re: Wróżki!!! 08.01.05, 10:05 jumar1 napisał: > ...bardzo przydatne instytucje... > Ja oder nein?)) > Pzdr. > Jumar hmm Nie wiedzialem ze "ja oder nein" znaczy "pierdoły dla nastolatek i ciskanie kitu" )) Nie wierze w tego typu sprawy, ale znam ludzi ktorzy chodza i w dodatku nie moga pojac, jesli wydarzylo sie cos zlego, czemu wrozka ich nie ostrzegla Osobiscie raczej nigdy sie nie wybiore,bo w to nie wierze i uwazam za bzdure.Choc bardzo mozliwe, ze jesli przepowiedzialaby mi taka niewiasta cos zlego to zaczalbym sie tego obawaic. Odpowiedz Link