Dodaj do ulubionych

ALE MAM NEWSA - IDZIE WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

21.02.05, 01:02
HUUUUUUUUUURA!!!!!!!!!!!!

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,2561481.html
Obserwuj wątek
    • dzika_zdzicha Re: ALE MAM NEWSA - IDZIE WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.05, 01:07
      suuuuuuper! przywitajmy ją... ciepło! smile))))))))))))))))))))))
    • alternator2500 Re: ALE MAM NEWSA - IDZIE WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.05, 01:08
      Trzeba znaleźć Marzannę! wink
    • mort_subite Re: ALE MAM NEWSA - IDZIE WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.05, 09:35
      A dokąd idzie? Bo tu śnieg sypie... uncertain
      • anula001 Re: ALE MAM NEWSA - IDZIE WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.05, 09:41
        ciiiiii, mort, to zludzenie optycznesmile jaki snieg?? To juz lipa kwitnie i
        dlatego leci bialy pyleksmile)
    • anima Re: ALE MAM NEWSA - IDZIE WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.05, 09:43
      zgadza sie, idzie.
      potwierdzam.
      w ciągu ostatnich dni kilkakrotnie słyszałam trele jakiegoś skowronka chyba
      (nie wiem, nie znam sie na ptactwie wink) - przyjemne to jak diabli smile))
      a Marzanne trzeba znaleźć i czym prędzej utopić.
    • hispana Re: ALE MAM NEWSA - IDZIE WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.05, 09:47
      oprocz tego, ze slyszalam jakies ptaszki swiergolace - a wokol snieg, mroz i
      brzydko!!! ja tam nie wierze w wiosne
      • anisua Re: ALE MAM NEWSA - IDZIE WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.05, 10:25
        u mnie nawet ptaszka brakwink)))
        zima, śniegu pełno....
        szaro,ponuro.....

gdzie wy kurna tę wiosnę macie???????????????????????
        • konrado80 Re: ALE MAM NEWSA - IDZIE WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.05, 10:28
          podobno w ostatnim tygodniu lutego ma byc -15
          i dopiero w pierwszym tygodniu marca ma sie ocieplac, czyli wiosna smile)
          • anula001 Re: ALE MAM NEWSA - IDZIE WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.05, 10:31
            pare dni to ja przezyje mrozu, ale od marca ma byc CIEPLO bo jak nie to sie
            pogniewamwink)
            Ja tam slysze wlasnie ptaka jakiegos, slonce na niebie tez widze, snieg lezy ale
            jest ladniesmile))
          • anima Re: ALE MAM NEWSA - IDZIE WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.05, 10:41

luty krótki jak starej baby taniec wink
            ani sie nie obejrzymy i będzie + 20 !!
            • ancia_m Re: ALE MAM NEWSA - IDZIE WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.05, 11:15
              Czyli, co: "wakacje, znów będą wakacje" smile)
              • pacio Re: ALE MAM NEWSA - IDZIE WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.05, 11:35
                nie ma takiej opcji, po zimie w naszym klimacie mamy lato smile
                • ancia_m Re: ALE MAM NEWSA - IDZIE WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.05, 12:04
                  Czyli dobrze mówię, że będą wakacje wink)
                  • konrado80 Re: ALE MAM NEWSA - IDZIE WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.05, 12:18
                    mam taka nadzieje smile)
                    rower juz prawie gotowy do jazdy smile)
                    • ancia_m Re: ALE MAM NEWSA - IDZIE WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.05, 12:26
                      Właśnie rower to jest to czego mi brakuje w stolicysad
                      Ale może cosik wymyślę jeszcze wink
                      • konrado80 Re: ALE MAM NEWSA - IDZIE WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.05, 12:33
                        to kombinuj rower i wtedy pojezdzimy smile)
                        • ancia_m Re: ALE MAM NEWSA - IDZIE WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.05, 12:37
                          To chyba czas się wybrać na wiosenne zakupy smile)
                          • konrado80 Re: ALE MAM NEWSA - IDZIE WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.05, 12:39
                            ja juz pare zrobilem
                            bo trzeba bylo powymieniac pare czesci smile)
                            a to jeszcze nie wszystko sad
                            • ancia_m Re: ALE MAM NEWSA - IDZIE WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.05, 12:43
                              To szybki jesteś smile
                              Jak jeszcze nie wszystko, to może wspólnymi siłami musimy to załatwić? wink
                              • konrado80 Re: ALE MAM NEWSA - IDZIE WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.05, 12:44
                                a co, chcesz sie dolozyc? smile))))
                                • ancia_m Re: ALE MAM NEWSA - IDZIE WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.05, 12:47
                                  Pewnie, nie wiem co z kasą robić wink
                                  Z nieba mi spadłeś z tą propozycją wink)
                                  • konrado80 Re: ALE MAM NEWSA - IDZIE WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.05, 12:50
                                    to dobrze trafilas smile))
                                    • ancia_m Re: ALE MAM NEWSA - IDZIE WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.05, 13:02
                                      Ty też nie najgorzej wink)
                                      • konrado80 Re: ALE MAM NEWSA - IDZIE WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.05, 13:38
                                        to do ktorego sklepu jedziemy? smile))
                                        • ancia_m Re: ALE MAM NEWSA - IDZIE WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.05, 13:47
                                          Ja na tych rowerowych sie nie znam i nie wiem co i gdzie najlepiej, więc się
                                          zdaję na ciebie smile)
                                          Ewentualnie Decathlon może być?
                                          • konrado80 Re: ALE MAM NEWSA - IDZIE WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.05, 13:52
                                            to juz lepiej ja zaproponuje siakis sklep smile))
                                            Wheeler ma wyprzedaze poprzednich modeli
                                            albo Giant smile
                                            • ancia_m Re: ALE MAM NEWSA - IDZIE WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.05, 13:55
                                              To wiesz co, zaufam ci w tej kwestii smile)
                                              • konrado80 Re: ALE MAM NEWSA - IDZIE WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.05, 13:57
                                                to jedziemy do jednago i drugiego smile)
                                                • ancia_m Re: ALE MAM NEWSA - IDZIE WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.05, 14:01
                                                  Nio to jedziemy smile
                                                  Ale może po wypłacie, bo teraz to kiepsko troszke może być, chociaż na jakiś
                                                  bidon powinno starczyć wink
                                                  • konrado80 Re: ALE MAM NEWSA - IDZIE WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.05, 14:04
                                                    jak kupisz bidon to potem bedziesz musiala juz kupic rower smile)))
                                                    a jak nic nie kupisz to potem powiesz ze mialas inne wydatki smile)))
                                                  • ancia_m Re: ALE MAM NEWSA - IDZIE WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.05, 14:08
                                                    Ok, to kupie bidon szefie wink
                                                  • konrado80 Re: ALE MAM NEWSA - IDZIE WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.05, 14:49
                                                    przypomniala mi sie pewna historia
                                                    kumpel najpierw kupil sobie plyt CD
                                                    a potem dopiero kupil sobie odtwarzacz CD smile))
                                                    bo nie mial na czym sluchac plyt smile)
                                                  • anima Re: ALE MAM NEWSA - IDZIE WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.05, 14:54

moj przyjaciel miał już całkiem pokaźną kolekcję DVD (ok. 40 Filmów przez duże
                                                    F), gdy kupił swój pierwszy odtwarzacz wink
                                                    teraz, niestety, muszę filmy wypożyczać z beverly hills wink
                                                  • konrado80 Re: ALE MAM NEWSA - IDZIE WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.05, 14:59
                                                    a co juz Ci nie pozycza??? smile)
                                                  • anima Re: ALE MAM NEWSA - IDZIE WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.05, 15:14
                                                    konrado80 napisał:

> a co juz Ci nie pozycza??? smile)

nie sad(
                                                  • konrado80 Re: ALE MAM NEWSA - IDZIE WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.05, 15:19
                                                    to jak chcesz to mam kilka filmow z siakiejs gazety smile))
                                                  • anima Re: ALE MAM NEWSA - IDZIE WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.05, 15:27

ale jakich? ja też mam całkiem niezły stosik, niektóre obejrzane kilkakrotnie
                                                    oczywiście, bo oczywiście nie pamiętam, jak się kończą wink)
                                                  • konrado80 Re: ALE MAM NEWSA - IDZIE WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.05, 15:36
                                                    a czy to wazne jakich? smile))
                                                    wazne ze Tobie pozycze smile)
                                                  • anima Re: ALE MAM NEWSA - IDZIE WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.05, 15:48
                                                    konrado80 napisał:

> a czy to wazne jakich? smile))
                                                    > wazne ze Tobie pozycze smile)

z akcentem na "Tobie" czy na "pożyczę"?
                                                    wink)
                                                  • konrado80 Re: ALE MAM NEWSA - IDZIE WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.05, 15:55
                                                    na "Tobie" smile))
                                                  • ancia_m Re: ALE MAM NEWSA - IDZIE WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.05, 15:01
                                                    Czyli nie głupi byłby pomysł z tym bidonem smile)
                                                  • konrado80 Re: ALE MAM NEWSA - IDZIE WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.05, 15:08
                                                    to juz lepiej bedzie kupic kolo, siadelko albo pedaly smile)))
                                                  • ancia_m Re: ALE MAM NEWSA - IDZIE WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.05, 15:11
                                                    To mi doradzisz już w sklepie smile

To kiedy na zakupy?
                                                  • konrado80 Re: ALE MAM NEWSA - IDZIE WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.05, 15:13
                                                    no jak najszybciej smile)
                                                  • ancia_m Re: ALE MAM NEWSA - IDZIE WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.05, 15:19
                                                    To może po Twojej pracy pojedziemy, po co zwlekać?
                                                  • konrado80 Re: ALE MAM NEWSA - IDZIE WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.05, 15:20
                                                    po 20 beda juz pozamykane
                                                    ale jutro rano mozemy pojechac smile)
                                                  • ancia_m Re: ALE MAM NEWSA - IDZIE WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.05, 15:26
                                                    No, rano mam pracę, ale co tam, poświęcę...
                                                  • konrado80 Re: ALE MAM NEWSA - IDZIE WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.05, 15:37
                                                    dla kupna kola to chyba warto sie poswiecic smile))
                                                  • ancia_m Re: ALE MAM NEWSA - IDZIE WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.05, 15:39
                                                    Pewnie, że tak smile)
                                                    Poza tym nie wiem czy następnym razem nadarzy się okazja na wspólne zakupy, a
                                                    zmarnowania tej bym sobie nie wybaczyła! wink)
                                                  • konrado80 Re: ALE MAM NEWSA - IDZIE WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.05, 15:55
                                                    zwlaszcza ze potem to juz tylko przez moja sekretarke smile))
                                                  • ancia_m Re: ALE MAM NEWSA - IDZIE WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.05, 16:02
                                                    O kurcze, to ja już zwarta i gotowa czekam smile)
                                                    I znowu mnie straszysz tą sekretarką sad
                                                  • konrado80 Re: ALE MAM NEWSA - IDZIE WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.05, 16:09
                                                    no to jestesmy umowieni smile)
                                                    ja Cie tylko mobilizuje smile)
                                                  • ancia_m Re: ALE MAM NEWSA - IDZIE WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.05, 16:12
                                                    To czuję się zmobilizowana smile)

A swoją drogą, niezły masz system mobilizowania big_grin

• konrado80 Re: ALE MAM NEWSA - IDZIE WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.05, 16:21
                                                    i skuteczny smile))
                                                  • anisua Re: ALE MAM NEWSA - IDZIE WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.05, 16:43
                                                    no i jak to na bidon można ładnie poderwać dziewczynęwink)
                                                  • konrado80 Re: ALE MAM NEWSA - IDZIE WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.05, 16:47
                                                    a Ty nie chcialas smile))
                                                  • anisua Re: ALE MAM NEWSA - IDZIE WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.05, 16:52
                                                    oj Konrad..
                                                    duzo sie jeszcze musisz nauczyć...
                                                    dziewczynę nową poderwałeś a innej wyrzuty robisz?
                                                    zniechęcisz jąwink))

p.s mnie na zakupy nie zapraszałeś!!!!!!!!!!!!!!
                                                  • konrado80 Re: ALE MAM NEWSA - IDZIE WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.05, 16:58
                                                    oj tam od razu wyrzuty smile)

PS. siakos wiedzialem ze i tak nie gdodzisz sie wink
                                                  • ancia_m Re: ALE MAM NEWSA - IDZIE WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.05, 17:00
                                                    To były jakieś inne?!?! wink
                                                    chyba troszke się zniechęciłam wink)

ps. skoro nie zapraszałes anisuy to ja sie jeszcze zastanowie wink)
                                                  • konrado80 Re: ALE MAM NEWSA - IDZIE WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.05, 17:03
                                                    a wolala bys zebym ja zaprosil? smile)
                                                    i nie bylo innych smile)
                                                  • ancia_m Re: ALE MAM NEWSA - IDZIE WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.05, 17:05
                                                    Nie, bo chcę być ta pierwszą, z którą...
                                                    pójdziesz do sklepu z rowerami po bidon wink)
                                                    Ufff, to kamień z serca spadł smile)
                                                  • konrado80 Re: ALE MAM NEWSA - IDZIE WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.05, 17:54
                                                    widze ze ktos jest zazdrosny smile))
                                                  • ancia_m Re: ALE MAM NEWSA - IDZIE WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.05, 18:27
                                                    Do zazdrości to mi jeszzcze daleko smile)
                                                    Poza tym dziś mogę jeszcze zacisnąć ząbki, ale jak jutro będziesz rozmawiał z
                                                    innymi to... wink)
                                                  • konrado80 Re: ALE MAM NEWSA - IDZIE WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.05, 18:30
                                                    no to dzisiaj musze korzystac na maxa smile))
                                                  • ancia_m Re: ALE MAM NEWSA - IDZIE WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.05, 18:32
                                                    To widzę, że me ząbki dzis będą w ciągłym ruchu wink)
                                                  • konrado80 Re: ALE MAM NEWSA - IDZIE WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.05, 18:35
                                                    to jest tylko zalezne czy uda sie Tobie zajac mnie na tyle zebym nie mial potrzeby/czasu rozmawiac z innymi smile)))
                                                  • ancia_m Re: ALE MAM NEWSA - IDZIE WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.05, 18:40
                                                    Oj, no to mi teraz dałeś zadanie smile Mogę na to przystać, ale obiecaj mi, że nie
                                                    będziesz utrudniał smile)
                                                  • konrado80 Re: ALE MAM NEWSA - IDZIE WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.05, 18:55
                                                    no nie wiem smile
                                                    ale bede staral sie robic swoje smile))
                                                  • ancia_m Re: ALE MAM NEWSA - IDZIE WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.05, 19:01
                                                    To rób co do Ciebie należy smile
                                                    Ja chyba zbytnio pofolgowałam sobie dzisiaj w pracy, teraz bedę musiała to
                                                    nadrabić, zaraz więc będzie pora na mnie...
                                                  • konrado80 Re: ALE MAM NEWSA - IDZIE WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.05, 19:03
                                                    ja jeszcze godzinke i do domu smile))
                                                    musze tylko wypelnic jeden papierek smile
                                                  • ancia_m Re: ALE MAM NEWSA - IDZIE WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.05, 19:06
                                                    To wypełniaj - zdążysz przez godzinke? wink - i wypoczywać do domku!
                                                    A ja muszę jeszcze pojechć na jakieś spotkanie, ale mam nadzieje, że to będzie
                                                    takie krotkie spotkanie...
                                                  • konrado80 Re: ALE MAM NEWSA - IDZIE WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.05, 19:12
                                                    no nie wiem czy zdaze smile))))
                                                    o tej porze na spotkanie???
                                                    czy kogos nie...? smile))
                                                  • ancia_m Re: ALE MAM NEWSA - IDZIE WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.05, 19:15
                                                    konrado80 napisał:

> no nie wiem czy zdaze smile))))
                                                    To trzymam kciuki, cobyś zdążył smile)

> o tej porze na spotkanie???
                                                    Tia, tak wyszło, mam nadzieję, że to ten jeden raz...

> czy kogos nie...? smile))
                                                    ??? - ale to chyba ze zmęczenia albo z za małej ilości kawy w organizmie mam
                                                    ograniczone kojarzenie wink
                                                  • konrado80 Re: ALE MAM NEWSA - IDZIE WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.05, 19:19
                                                    ancia_m napisała:

> > czy kogos nie...? smile))
                                                    > ??? - ale to chyba ze zmęczenia albo z za małej ilości kawy w organizmie mam
                                                    > ograniczone kojarzenie wink

czy kogos nie pogibalo smile))
                                                  • ancia_m Re: ALE MAM NEWSA - IDZIE WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.05, 19:29
                                                    haha, jesli kogos pogibalo to chyba tylko mnie wink
                                                    ale o tym nastepnym razem...
                                                    Ja po mału zbieram sie do wyjścia...
                                                    Miłego wieczorku życze smile)
                                                  • konrado80 Re: ALE MAM NEWSA - IDZIE WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.05, 19:36
                                                    dzieki i nawzajem wink
                                                    ja jeszcze 20 min smile)
                                                  • ancia_m Re: ALE MAM NEWSA - IDZIE WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.05, 17:03
                                                    Nie tak prędko!Jeszcze nie poderwać wink) Dopiero z poniedziasłkowego doła
                                                    wyleczyć smile)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka