zapalniczka 21.02.05, 21:02 chyba weszlam w nowy etap... czy to az tak widac ze jestem poszukujaca? faceci mnie jakos inaczej badaja wzrokiem moze dlatego ze patrze na nich jako na potencjalne ofiary... ale juz lepsze to od smucenia i uzalania sie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anula001 Re: faza3 21.02.05, 21:03 ponoc widac, oczy cos zdradzaja, zasada jest taka - nie patrzysz na facetow Odpowiedz Link
zapalniczka Re: faza3 21.02.05, 21:05 nie chce wyjsc na desperatke ale wiem ze lekko przeginam... nie chce tez zgrywac niedostepnej bo kto wie moze przyszlego trafi mi spotkac np na przystanku Odpowiedz Link
anula001 Re: faza3 21.02.05, 21:07 powiem Ci cos w sekrecie, tylko innym na forum nie mow - zlewaj facetow, i zobacz co sie bedzie dzialo wtedy) Odpowiedz Link
zapalniczka Re: faza3 21.02.05, 21:10 tylko ze jakos obecnie nie umie... chetnie rzucilabym sie niemal na kazdego... wiem wiem z tym olewaniem... Odpowiedz Link
anula001 Re: faza3 21.02.05, 21:12 eee tam nie umiesz. zajmij mysli czyms innym, jak idziesz ulica i masz ochote spojrzecna faceta to od razu zacznij czegos szukac w torebce, albo licz okna w domach) Odpowiedz Link
zapalniczka Re: faza3 21.02.05, 21:14 umiem umiem ale ten etap charakteryzuje sie "o spojrz jaki przystojniaczek...usmiechnij sie slodko" no i jestem wiezniem od jakiegos czasu... Odpowiedz Link
anula001 Re: faza3 21.02.05, 21:16 no wiem ze jak idzie fajny gosc to nie mozna nie spojrzec, ciezko jest i tyle ale jakos moze tak ukradkiem,co? z boku Odpowiedz Link
zapalniczka Re: faza3 21.02.05, 21:19 najlepiej jak bede chodzic w ciemnych okularach jak myslisz? zachowuje sie jak mysliwy... to nienajlepszy sposob na szukanie pana wlasciwego Odpowiedz Link
anula001 Re: faza3 21.02.05, 21:22 albo okulary albo wychodzimy z domku dopiero po zmroku)) Odpowiedz Link
zapalniczka Re: faza3 21.02.05, 21:24 dorzuce jeszcze ciemna peleryne i kapelusz i poderwie mnie pewnie jakis... czarodziej byle nie harry potter bo za smarkaty Odpowiedz Link
anula001 Re: faza3 21.02.05, 21:29 zawsze na rumburaka mozesz liczyc, albo na bycie poderwana przez batmana)) Odpowiedz Link
zapalniczka Re: faza3 21.02.05, 21:31 wszelkie buraki czy inne nietoperki tez odpadaja czekam na ksiecia Odpowiedz Link
monikson Re: faza3 21.02.05, 21:33 Jak będziesz wychodzić nocą to jeszcze może Cię poderwać hrabia Dracula..)) Ale temat jest mi bliski, za bardzo... Odpowiedz Link
zapalniczka Re: faza3 21.02.05, 21:35 monikson napisała: > Jak będziesz wychodzić nocą to jeszcze może Cię poderwać hrabia Dracula..)) > Ale temat jest mi bliski, za bardzo... Monika tzn ze umawialas sie z krwiopijca? Odpowiedz Link
monikson Re: faza3 21.02.05, 21:39 Hehe, i to z niejednym))) Wszyscy oni tacy sami, krwiopijcy i pijawki))) Odpowiedz Link
zapalniczka panowie!? 21.02.05, 21:42 panowie a co Wy o tym sadzicie? spogladac z zaciekawieniem i usmiechem w mysl mojej sygnaturki? czy nic sobie z Was nie robic... aby dac Wam droge do podrywu... Odpowiedz Link
anisua Re: panowie!? 21.02.05, 21:51 panowie własnie poszli na podryw.... bo te uśmiechy zadziałały)) Odpowiedz Link
tamara_t już wróciłam :) 21.02.05, 22:20 Dziś przekonałam się, że najlepszy hak na facetów, to iśc ulicą z niewidzącym błogim spojżeniem i błogim usmiechem na ustach - tak jakbyście dopiero co wyszły z pachnącej mężczyzną i seksem łóżka )) dzis miałam taką minę, choć powód był zgoła inny (ta praca), a słyszałam przechodząc kilkakrotnie obok rozmawiających mężczyzn -rozmowy milkły... a ja czułam ich spojrzenie na plecach ) to JEST sposób - tak sobie myslę Odpowiedz Link
anula001 Re: już wróciłam :) 21.02.05, 22:26 a ja sie z Toba zgadzam w 100%)) co zreszta napisalam w postach wyzej Odpowiedz Link
tamara_t Re: już wróciłam :) 21.02.05, 22:29 dokładnie - im bardziej się ich "olewa", udaje się mało dostepna, zwodzi, "przetrzymuje"" - tym bardziej się starają i angazują - aż tu nagle okazuje się, że są zakochani po uszy i góry by dla Ciebie przenieśli. Ważne, aby potem utrzymać w części taki stan, żeby nie pomysleli, że złapali nas raz na zawsze hi hi hi ) w końcu faceci to myśliwi - stale goniliby za zajaczkiem, ech Odpowiedz Link
tamara_t Re: faza3 21.02.05, 22:27 I tak sobie myslę, że zmiana pracy środowiska może też coś wnieść nowego (tak sama siebie pocieszam )) to się nazywa przyjemne z pozytecznym hi hi hi ) Odpowiedz Link