21.02.05, 21:02
chyba weszlam w nowy etap... czy to az tak widac ze jestem poszukujaca? faceci mnie jakos inaczej badaja wzrokiem moze dlatego ze patrze na nich jako na potencjalne ofiary... ale juz lepsze to od smucenia i uzalania sie smile
Obserwuj wątek
    • anula001 Re: faza3 21.02.05, 21:03
      ponoc widac, oczy cos zdradzaja, zasada jest taka - nie patrzysz na facetowsmile
      • zapalniczka Re: faza3 21.02.05, 21:05
        nie chce wyjsc na desperatke ale wiem ze lekko przeginam... nie chce tez zgrywac niedostepnej bo kto wie moze przyszlego trafi mi spotkac np na przystanku smile
        • anula001 Re: faza3 21.02.05, 21:07
          powiem Ci cos w sekrecie, tylko innym na forum nie mow - zlewaj facetow, i
          zobacz co sie bedzie dzialo wtedysmile)
          • zapalniczka Re: faza3 21.02.05, 21:10
            tylko ze jakos obecnie nie umie... chetnie rzucilabym sie niemal na kazdego... wiem wiem z tym olewaniem...
            • anula001 Re: faza3 21.02.05, 21:12
              eee tam nie umiesz. zajmij mysli czyms innym, jak idziesz ulica i masz ochote
              spojrzecna faceta to od razu zacznij czegos szukac w torebce, albo licz okna w
              domachsmile)
              • zapalniczka Re: faza3 21.02.05, 21:14
                umiem umiem ale ten etap charakteryzuje sie "o spojrz jaki przystojniaczek...usmiechnij sie slodko" no i jestem wiezniem od jakiegos czasu...
                • anula001 Re: faza3 21.02.05, 21:16
                  no wiem ze jak idzie fajny gosc to nie mozna nie spojrzec, ciezko jest i tylesmile
                  ale jakos moze tak ukradkiem,co? z bokusmile
                  • zapalniczka Re: faza3 21.02.05, 21:19
                    najlepiej jak bede chodzic w ciemnych okularach jak myslisz? zachowuje sie jak mysliwy... to nienajlepszy sposob na szukanie pana wlasciwego smile
                    • anula001 Re: faza3 21.02.05, 21:22
                      albo okulary albo wychodzimy z domku dopiero po zmrokusmile))
                      • zapalniczka Re: faza3 21.02.05, 21:24
                        dorzuce jeszcze ciemna peleryne i kapelusz i poderwie mnie pewnie jakis... czarodziej byle nie harry potter bo za smarkaty smile
                        • anula001 Re: faza3 21.02.05, 21:29
                          zawsze na rumburaka mozesz liczyc, albo na bycie poderwana przez batmanawink))
                          • zapalniczka Re: faza3 21.02.05, 21:31
                            wszelkie buraki czy inne nietoperki tez odpadaja smileczekam na ksiecia wink
                          • monikson Re: faza3 21.02.05, 21:33
                            Jak będziesz wychodzić nocą to jeszcze może Cię poderwać hrabia Dracula..wink))

Ale temat jest mi bliski, za bardzo...
                            • zapalniczka Re: faza3 21.02.05, 21:35
                              monikson napisała:

> Jak będziesz wychodzić nocą to jeszcze może Cię poderwać hrabia Dracula..wink))
                              > Ale temat jest mi bliski, za bardzo...

Monika tzn ze umawialas sie z krwiopijca? wink
                              • monikson Re: faza3 21.02.05, 21:39
                                Hehe, i to z niejednymwink)))
                                Wszyscy oni tacy sami, krwiopijcy i pijawkiwink)))
                                • zapalniczka Re: faza3 21.02.05, 21:46
                                  a to swoja droga smile
    • zapalniczka panowie!? 21.02.05, 21:42
      panowie a co Wy o tym sadzicie? spogladac z zaciekawieniem i usmiechem w mysl mojej sygnaturki? smile czy nic sobie z Was nie robic... aby dac Wam droge do podrywu... smile
      • anisua Re: panowie!? 21.02.05, 21:51
        panowie własnie poszli na podryw....
        bo te uśmiechy zadziałaływink))
    • tamara_t już wróciłam :) 21.02.05, 22:20
      Dziś przekonałam się, że najlepszy hak na facetów, to iśc ulicą z niewidzącym
      błogim spojżeniem i błogim usmiechem na ustach - tak jakbyście dopiero co wyszły
      z pachnącej mężczyzną i seksem łóżka smile)) dzis miałam taką minę, choć powód był
      zgoła inny (ta praca), a słyszałam przechodząc kilkakrotnie obok rozmawiających
      mężczyzn -rozmowy milkły... a ja czułam ich spojrzenie na plecach smile) to JEST
      sposób - tak sobie myslę smile
      • anula001 Re: już wróciłam :) 21.02.05, 22:26
        a ja sie z Toba zgadzam w 100%smile)) co zreszta napisalam w postach wyzejsmile
        • tamara_t Re: już wróciłam :) 21.02.05, 22:29
          dokładnie - im bardziej się ich "olewa", udaje się mało dostepna, zwodzi,
          "przetrzymuje"" - tym bardziej się starają i angazują - aż tu nagle okazuje się,
          że są zakochani po uszy i góry by dla Ciebie przenieśli. Ważne, aby potem
          utrzymać w części taki stan, żeby nie pomysleli, że złapali nas raz na zawsze hi
          hi hi smile)
          w końcu faceci to myśliwi - stale goniliby za zajaczkiem, ech smile
    • tamara_t Re: faza3 21.02.05, 22:27
      I tak sobie myslę, że zmiana pracy środowiska może też coś wnieść nowego smile (tak
      sama siebie pocieszam smile)) to się nazywa przyjemne z pozytecznym hi hi hi smile)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka