zapalniczka 23.02.05, 20:18 co sie znajduje w okolicy prawego biodra? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoskaanka Re: help 23.02.05, 20:37 to niedobrze niestety, nie pomogę, bo nie umiem jak będzie gorzej, to leć do lekarza... może jakiś fajny się trafi)) Odpowiedz Link
ancia_m Re: help 23.02.05, 20:41 Ja też nie pomoge, bom nie lekarz, ale czuwaj po prostu, a jakby było cosik nie tak to do doktora marsz! Odpowiedz Link
zapalniczka Re: help 23.02.05, 20:44 dzieki dziewczyny... mam tak od trzech dni ale jakos wyjatkowo teraz, jak nastepuje na prawa noge to mam wrazenie jakby ktos mi mlotkiem po biodrze walil... posmaruje mascia do sportowcow moze przejdzie Odpowiedz Link
zapalniczka Re: help 23.02.05, 21:10 no kosc mnie raczej nie boli, bardziej za nia, moze jakis miesien czy co... Odpowiedz Link
anima Re: help 23.02.05, 21:11 to się wysmaruj jakimś rozgrzewaczem, otul kocem, czy swetrem, może nadwyrężyłaś jakiś mięsień....? Odpowiedz Link
monikson Re: help 23.02.05, 21:15 Eee, ale jakby to był nie daj Boże wyrostek to rozgrzewacz tylko pogorszy sprawę... Najlepiej idź do lekarza... Ja żyję z obsesją wyrostkową już od dawna, a że często mnie boli w prawym boku to mam takie schizy na porządku dziennym Odpowiedz Link
zapalniczka Re: help 23.02.05, 21:17 to mam sie smarowac czy nie? i nie straszcie mi tu lekarzami... Odpowiedz Link
monikson Re: help 23.02.05, 21:22 Hehe, gdzie kucharek sześć tam wiadomo co... Jeżeli to mięsień to posmarowanie się nie zaszkodzi, ale jak wyrostek to lepiej tego nie rozgrzewać... A jak zegniesz nogę w kolanie, tak wysoko pod brodę to możesz wyprostować bez bólu? Odpowiedz Link
anima Re: help 23.02.05, 21:23 monikson napisała: > Eee, ale jakby to był nie daj Boże wyrostek to rozgrzewacz tylko pogorszy > sprawę... Najlepiej idź do lekarza... > > Ja żyję z obsesją wyrostkową już od dawna, a że często mnie boli w prawym boku > to mam takie schizy na porządku dziennym dlatego zapytałam, czy zapalniczkę boli w środku (co może być wyrostkiem, albo może jajnikiem??), czy raczej na kości, co może wskazywać na mięsień. tak czy inaczej, zapalniczko, jak jutro będzie bolało, to skonsultuj to z ekspertem, albo chociaż farmaceutą (przypominają mi się te wszystkie reklamy lekarstw OTC ) Odpowiedz Link
zapalniczka Re: help 23.02.05, 21:59 no to lepiej tak to zostawie lykne jakis proszek a z tym kolanem to troszke boli jak przyciagne raz bardziej raz mniej... jak nie minie do poniedzialku to na pewno sie wybiore... Odpowiedz Link
zapalniczka Re: help 23.02.05, 21:16 dzieki mam tez taki zamiar po kapanku sie wysmaruje jakims syfem i wygrzeje w nocy (dzis spie z ekstra kolderka ) Odpowiedz Link
konrado80 Re: help 24.02.05, 00:03 co Wy wszyscy gadacie z glupoty gdzie biodro a wyrostek biodro jest od pachwiny do kolana i jezeli w tej okolicy boli to jest biodro nie smaruj zadna mascia rozgrzewajaca najlepiej jak masz siakis zel (fastum, voltaren) Odpowiedz Link
zapalniczka Re: help 24.02.05, 00:16 dzieki ale stwierdzilam ze tak to zostawie bo nie chce sobie jeszcze bardziej zaszkodzic Odpowiedz Link
konrado80 Re: help 24.02.05, 00:19 jezeli to jest tak jak pisalem biodro to jak sobie posmarujesz zelem ktoryms z tych co wczesniej napisalem to nic Ci sie nie stanie, gram w pilke wiec troche wiem nie masz sie czym martwic a od czego to Ci sie zrobilo??? Odpowiedz Link
zapalniczka Re: help 24.02.05, 00:23 nie mam bladego pojecia jakis tydzien temu wyrznelam razem z krzeslem ale to zbyt dawno bylo... jak siedze jest ok ale jak sie troszke rusze to auccc, mama powiedziala ze inaczej chodze a ja po prostu uwazam zeby mocniej nie stapac na ta strone, dziwne... Odpowiedz Link
konrado80 Re: help 24.02.05, 00:24 ale czy sie udezylas w to miejsce? i z ktorej strony boli i na jakiej wysokosc? czyli dokladnie w ktorym miejscu? Odpowiedz Link
zapalniczka Re: help 24.02.05, 00:30 upadlam na ta strone ale to by mnie od razu bolalo a nie po kilku dniach... z prawej ponizej pasa na biodrze ale nie biodro... nie wiem jak okreslic to miejsce... Odpowiedz Link
konrado80 Re: help 24.02.05, 00:33 czy to jest miejsce w ktorym znajduje sie tak zawias (kretaz) nogi??? jak zginasz noga to mniej wiecej w tym miejscu boli Cie noga??? czy cos tam przeskakuje??? Odpowiedz Link
zapalniczka Re: help 24.02.05, 00:38 no cos kolo tego ale to nie jest noga to jest wyzej i nic mi nie przeskakuje tylko boli i kluje aha i jak stalam na przystanku to w pewnym momencie mialam wrazenie ze facet ktory palil obok mnie przypadkiem zrzucil na mnie pet i mnie podpalil tak mnie tam sparzylo... ja stawiam na miesien jakis... Odpowiedz Link
konrado80 Re: help 24.02.05, 00:43 to moze byc stloczenie i mogl powstac maly krwiak ale nie koniecznie chyba w tym miejscu (bo dokladnie nie wiem czy to jest to miejsce) co Cie boli to jest pasmo sciegien i moze to byc, ale udaj sie do ortopedy jutro i napewno przepisze Ci zebys kupila sobie zel, ktorys z tych co pisalem najlepszy bedzie voltaren Odpowiedz Link
jumar1 Re: help 24.02.05, 00:07 ,,,jak Ty ćwiczysz z Hoola-hop to musi byc miesieńhahahha Odpowiedz Link
jumar1 Re: help 24.02.05, 00:09 Czasem na najprostsze metody najtrudniej wpaść... ...usiądz na sedesie...może cos "urodzisz"PPPPPPPPP Odpowiedz Link
jumar1 Re: help 24.02.05, 00:16 nie wzbudzaj we mnie sztucznie współczucia dla osoby która szydzi na kazdym kroku! Mam w dupie Twoje biodro i jak dla mnie mozesz mniec zarówno zatwardzenie jak i rozwolnienie. Przydupasie Mariolki! Jumar Odpowiedz Link
jumar1 Re: help 24.02.05, 00:18 ..żebys tylko nie zeszła,bo bede miał wyrzuty sumienia! Odpowiedz Link
anula001 ZAPALNICZKA!!!!! 24.02.05, 00:36 zadnej tu medycyny niekonwencjonalnej nie uprawiac,pls! wybierz sie koniecznie do lekarza jutro!!!!!!!pls!!!!! Odpowiedz Link
konrado80 Re: ZAPALNICZKA!!!!! 24.02.05, 00:38 a kto mowi o niekonwencjonalnej medycynie? Odpowiedz Link
zapalniczka Re: ZAPALNICZKA!!!!! 24.02.05, 00:39 jestem na to za duza zeby sie sama leczyc... poczekamy zobaczymy Odpowiedz Link
anula001 Re: ZAPALNICZKA!!!!! 24.02.05, 00:42 sorry Konrad, ale nie znamy sie na tym, ja sie znam na ang, Ty na elekronice.. Odpowiedz Link
konrado80 Re: ZAPALNICZKA!!!!! 24.02.05, 00:46 ale mialem ostatnio problem w tej okolicy co ona bo jak jechalem rowerem to potracil mnie samochod i upadlem na prawe biodro tylko ze mi przeskakiwalo pasmo biodrowo-piszczelowe i po USG okazalo sie ze mam krwiaka i to przez niego tak sie dzieje i stosowalem voltaren Odpowiedz Link
jumar1 Re: ZAPALNICZKA!!!!! 24.02.05, 00:43 Jeśli nie boli jak lezysz,połóż sie do łóżka i spróbuj zasnąć...do rana jakos powinnas przetrzymac.Jesli ból wystepuje nawet gdy lezysz na plecach...wez obok łózka miseczke z zimna wodą i co jakis czas staraj sie robić okłady...zwykle troche zimna pmaga na stłuczenia. A rano zadzwon do swojego lekarza badz przychodni do której nalezysz i umów sie na wizyte. Taxówka,badz dobry znajomy napewno pomoga w dostaniu sie do medyka. Życze zdrowia ! Jumar Ps.wiesz ze mzesz mi napisac spierdalaj??nie wzruszy mnie to. Odpowiedz Link
zapalniczka Re: ZAPALNICZKA!!!!! 24.02.05, 00:45 twardziel... ide spac wszystkim dzieki i slodkich snow pa Odpowiedz Link