sladu Re: wiosna - czas zakochac sie :)) 01.03.05, 12:25 tego zycze wszystkim tu obecnym singlom Odpowiedz Link
beate1 Re: wiosna - czas zakochac sie :)) 01.03.05, 12:26 ale z wzajemnością poproszę! Odpowiedz Link
kawoszka78 Re: wiosna - czas zakochac sie :)) 01.03.05, 12:25 oj tak, cieplej się zrobi, zrzucimy grube płaszcze a ciepłe majtki z golfem będzie można zamienić na koronkowe stringi ) Odpowiedz Link
kochanica-francuza Re: wiosna - czas zakochac sie :)) 01.03.05, 13:55 "Czy miłość to kajdany? Nie mówmy lepiej o tym" (Leonard Cohen) miłość to wyrok bez odwołania Odpowiedz Link
anisua Re: wiosna - czas zakochac sie :)) 01.03.05, 14:01 każda pora dobra na miłość choć na wiosnę łatwiej, milej, cieplej... ale tak przymuszać się, bo czas na to? nieee.... na siłę się nie da.... choć czasem taka strzała amora znienacka nas może ugodzić i wtedy nie ma ucieczki...) Odpowiedz Link
kochanica-francuza Re: wiosna - czas zakochac sie :)) 01.03.05, 14:06 anisua napisała: > każda pora dobra na miłość > choć na wiosnę łatwiej, milej, cieplej... ??? ja się zakochałam główną miłością mojego życia w połowie października > > ale tak przymuszać się, bo czas na to? nieee.... > na siłę się nie da.... > choć czasem taka strzała amora znienacka nas może ugodzić > i wtedy nie ma ucieczki...) taaaa...i wtedy do moich zwykłych natręctw dochodzą dodatkowe objawy nerwicowe non,merci - nie,dziękuję > Odpowiedz Link
anisua Re: wiosna - czas zakochac sie :)) 01.03.05, 14:15 kochanica-francuza napisała: taaaa...i wtedy do moich zwykłych natręctw dochodzą dodatkowe objawy nerwicowe > non,merci - nie,dziękuję tak to takie sado-maso jakie sobie sami urządzamy.. czekanie na telefony,na meile, na jego głos, dotyk, na spotkanie... ale potem....uhmmmmmm) albo bleeeeeeeeeee Odpowiedz Link
kochanica-francuza Re: wiosna - czas zakochac sie :)) 01.03.05, 14:17 anisua napisała: > kochanica-francuza napisała: > taaaa...i wtedy do moich zwykłych natręctw dochodzą dodatkowe objawy nerwicowe > > non,merci - nie,dziękuję > > tak to takie sado-maso jakie sobie sami urządzamy.. > czekanie na telefony,na meile, na jego głos, dotyk, na spotkanie... > nieeee...to już ponad moje siły,czuję się staro chcę wyjść za jakiegoś porządnego,sympatycznego Francuza mmmmmm albo bleeee??? a może tragedia życiowa? są ludzie,którzy kochają tylko raz. > Odpowiedz Link
szybki_wytrysk Re: wiosna - czas zakochac sie :)) 01.03.05, 15:05 Lepsze od zakochania jest bzykanko Odpowiedz Link
anisua Re: wiosna - czas zakochac sie :)) 01.03.05, 18:02 szybki_wytrysk napisał: > Lepsze od zakochania jest bzykanko a najlepsze i to i to...razem Odpowiedz Link
coobad Re: wiosna - czas zakochac sie :)) 01.03.05, 15:08 a ja się zwykle zakochiwałem na jesieni )) zimą jestem znyt przygnębiony, wiosną mam za dużo powera, żeby sie wikłać w siakieś melodramaty jesień za to jest w sam raz człowiek wypoczęty, pozytywnie nastawiony po urlopie, dni robią się coraz krótsze, chłodniejsze... w sam raz pora, żeby znaleźć kogoś do przytulania ale ostatnio to chyba siakoś u mnie z percepcją feromonów miernie... może to przez KATAR?! w każdym razie nie ruszyło mnie od dobrych dwóch lat... chyba dziczeję po mału... widzę, że ta i owa nie miałaby nic przeciwko PP niczego tym dziewczynom nie brakuje! serio! są śliczne, inteligentne, miłe, otwarte, kobiece... czego można chcieć jeszcze?! ale MNIE NIE BIERZE!!! NIC!!! a do tego dochodzi jeszcze moja samowolność, która wskutek singlowania - rozrosła się niemiłosiernie PP Odpowiedz Link
coobad oświadczenie :D 01.03.05, 15:10 Nie zakocham się tej wiosny już w nikim choćby śpiewem się zaniosły słowiki choćby zapachniały wszystkie jaśminy choćby zapłakały wszystkie dziewczyny Nie zakocham się tej wiosnie na przekór -No i chyba słusznie boś nie w tym wieku trzeba umieć się wycofać z arenki gdy zaczyna służyć sofa do drzemki Nie uwikłam ja się z wiosną w ten wątek -Górę w Tobie wziął po prostu rozsądek -Nie posłucham ja tej wiosny zupełnie, postulatów jej najprostszych nie spełnię Nie, nie pójdę ja tej wiośnie na rękę serce w żadną mi nie wrośnie panienkę -Za to darzę Cię estymą nareszcie -Zakochałem ja się zimą już wcześniej... Odpowiedz Link
qula Re: oświadczenie :D 01.03.05, 17:58 Niesamowite! Przybora! Dzieki za ten zaiste przecudnej urody wierszyk. Odpowiedz Link
coobad Re: oświadczenie :D 01.03.05, 18:12 hi hi to nie tylko wierszyk, ale tekst piosenki śpiewał ją przybora, jako pan A (czyli zakochany zimą) oraz wasowski jako pan B (darzący estymą ) w towarzyszeniu chórek damski, powtarzający ostatnie wersy i robiący różne "-ojej.." "-achhh..." i tym podobne Odpowiedz Link
qula Re: oświadczenie :D 01.03.05, 18:14 Wiem wiem. Juz wiosna podrosla i bzami tchnie. Kaziu Kaziu Kaziu zakochaj się! hihihi Odpowiedz Link
coobad Re: oświadczenie :D 01.03.05, 18:22 niestety, ona już kąpie się nie dla mnie w pieszczocie pian! nie dla mnie już przy wannie odkręca kran! wiem, ze czeka aż wyschnie już inny pan! z zakochania, jak pisałem wyżej - chwilowe nici ale przy obecnej ilości zadań, to mógłbym być jedynie jak ten portugalczyk Osculati.. hi hi )) Odpowiedz Link
qula Re: oświadczenie :D 01.03.05, 18:30 Nigdy nic nie wiadomo Zakochałem sie w czwartek niechcacy nie zdazylem zawolac pomocy Odpowiedz Link
coobad Re: oświadczenie :D 01.03.05, 18:39 to było tak, to było tak: jej mężem został pan z wąsikiem... to było tak, to było tak: mąż wcześniej wrócił z Sochaczewa... w zaświatach teraz się podziewam... Odpowiedz Link
qula Re: oświadczenie :D 01.03.05, 18:54 Piosenka to jest klinek na splinek na brzydki blizniego uczynek Odpowiedz Link
coobad Re: oświadczenie :D 01.03.05, 22:18 w ostateczności: jego - pustym dzbanem w łeb, a ją na pieszczot lep PP Odpowiedz Link
coobad Re: oświadczenie :D 01.03.05, 23:06 > Ale czy wiesz ze jest pod seksem i dusza? podobno, choć tego nikt nie dowiódł empirycznie PP ale: Czy mama się nie wtrąca i szczęścia nie zamąca? Jej tata - czy nie trąca, gdy w złość na zięcia wpadł? Czy wujek z czci odarty, nie oszukuje w karty? Czy chęcią żartów party nie nadoskwiera brat?! Odpowiedz Link
qula Re: oświadczenie :D 01.03.05, 23:18 Nie wiem ale nie spoczniemy aż sprawdzimy bo tylko tak można się przekonać. A wtedy być może ze cztery lata... Już noc, już ptaki śpią, drzewa śpią, śpijmy i my, słodka wabi nas cisza i do snu czule nas ukołysza bo jutro od rana do pracy. Nie mogę skojarzyć piosenki z naszego drugiego wątku? Czy to coś znanego a ja mam pomroczność jasną? Odpowiedz Link
coobad Re: oświadczenie :D 01.03.05, 23:33 Dobranoc, dobranoc mężczyzno zbiegany za groszem jak mrówka Dobranoc, niech sny ci się przyśnią porosłe drzewami w złotówkach Złotówki jak liście na wietrze czeredą unoszą się całą garściami pakujesz je w kieszeń a resztę taczkami w pekao Aż prosisz by rząd ulżył tobie i w portfel zapuścił ci dren Dobranoc, dobranoc mój chłopie już czas na sen. ps. tamten wątek - piosenka o malarzu, który zakochał się w portrecie namalowanym przez siebie, pani z portretu do niego zeszła, ale okazało się, że mistrz, malując "picassa szkołą znaną", zapomniał o "kilku ważnych częściach" tej pani. i w związku z tym - ona była "nonkonsumata" ps2. cisza leśna nie jest wcale tak cicha! Odpowiedz Link
coobad ps3 01.03.05, 23:34 acha. zapomniałem: piosenka o malarzu chyba nie została nagrana na żadnym CD Odpowiedz Link
qula Re: ps3 03.03.05, 01:20 Faktycznie, nie ma jej na znanym chyba wszystkim wtajemniczonym pieciopaku KST. Skad znasz te piosenke? Z tv? ps2. Wiem. Najciekawiej w lesie jest w nocy, kiedy odzywaja sie te stworzenia, ktore w dzien siedza cicho. Wyobraz sobie do tego gory, pelnie ksiezyca i swoista zabawe w manewry na orientacje i na dotarcie do jakiejkolwiek wsi przed 3 w nocy. Niezla jazda! Odpowiedz Link
coobad Re: ps3 03.03.05, 01:37 heh, pieciopak to zaledwie wycinek KSP wtajemniczeli oglądali wszystkie dostępne odcinki w TV, wiele ma nagranych nie pamiętam tekstu dokładnie ale cisza leśna chyba na 5-paku jest. dziewoński śpiewa zdaje się. "nagle trach, czy to byk? nie! to drwal! trzasł się w palce że aż zal! drwal klnie, aż fauna czmycha... oj cisza leśna nie jest wcale tak cicha..." Odpowiedz Link
qula Re: ps3 03.03.05, 07:48 Przepraszam za wylamanie sie z konwencji. Ostatnio troche za duzo zajec przeroznych nadwyrezylo moja pamiec, a i czasu na KST jakby troche mniej. No i niestety mam tylko pieciopak.... A na dobry poranek proponuje mocna herbatke - bo poki ciebie nam pic poty jak w niebie nam zyc. Odpowiedz Link
coobad Re: oświadczenie :D 01.03.05, 18:43 > Zakochałem sie w czwartek niechcacy nie zdazylem zawolac pomocy tylko pamiętaj o koledze z forum!: jeżeli kochać to nie indywidualnie! jak się zakochać to tylko we dwóch! czy platonicznie pragniesz jej czy już sypialnie, niech w uczuciu wspiera wierny Ciebie druch! Odpowiedz Link
qula Re: oświadczenie :D 01.03.05, 18:59 Tylko obawiam sie ze mozemy miec odmienne preferencje co do obiektu zakochania. Ale w sumie czy to w czyms przeszkadza? Odpowiedz Link
coobad Re: oświadczenie :D 01.03.05, 22:17 hmmm... żeby tylko sie nie okazało na końcu, żeś malował Pisassa szkołą znaną i w związku z tym, że ona jet non-konsumata!!! Odpowiedz Link
monikson Re: wiosna - czas zakochac sie :)) 01.03.05, 17:46 Baaaardzo chętnie, ale jaka wiosna?? Gdzie?? Za oknem -700, śnieg po kolana i w ogóle jakoś mało romantycznie mi się ta aura kojarzy... Odpowiedz Link
cafe_justysia Re: wiosna - czas zakochac sie :)) 01.03.05, 18:02 A po co???!!!!Mam i tak za dużo problemów a jeszcze by mi się miał jakiś facet przypałętać??O nie!! Odpowiedz Link