anula001 04.03.05, 22:24 uscisnac??) noo chyba ze cos innegoP, hahahaha Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coobad Re: Kto strzelil 35,000 i komu mam dlon 04.03.05, 22:26 to chyba to coś innego będzie w cenie, bo strzelił ballbreaker :] Odpowiedz Link
anula001 Re: Kto strzelil 35,000 i komu mam dlon 04.03.05, 22:27 ah Ball powiadasz, no to co, za ucho go wysciskam) Odpowiedz Link
coobad Re: Kto strzelil 35,000 i komu mam dlon 04.03.05, 22:33 ball!!! widzisz chyba, że nie było w tym mojej winy!!!! Odpowiedz Link
anula001 Re: Kto strzelil 35,000 i komu mam dlon 04.03.05, 22:37 ale przciez nawet duze misie luba jak sie je drapie za uszkiem) Odpowiedz Link
amfenix Re: Kto strzelil 35,000 i komu mam dlon 04.03.05, 22:49 Anula z całym szacunkiem ale popracujcie nad treścią nie nad ilością bo już o tym forum dowcipy zaczynają chodzić ... To kto pierwszy rzuci kamieniem)??? Odpowiedz Link
anula001 Re: Kto strzelil 35,000 i komu mam dlon 04.03.05, 22:50 w dupie mam dowcipy, w dupie mam co ludzie mysla, nie tylko ja tu pisze, malo siedze ostatnio. Co mam dac wytyczne - piszemy tylko o milosci?? bullshit... Odpowiedz Link
amfenix Re: Kto strzelil 35,000 i komu mam dlon 04.03.05, 22:52 Nie ........ daj wytyczne piszmy więcej niż trzy linijki. Odpowiedz Link
tamara_t Re: Kto strzelil 35,000 i komu mam dlon 04.03.05, 22:54 No to zdaje się że już nie podchodzisz... Proponujesz zasady, a sam/- a nie przestrzegasz... Typical.... Odpowiedz Link
anisua Re: Kto strzelil 35,000 i komu mam dlon 04.03.05, 22:54 e tam.... a jak ktoś oszczędny w słowach?? a ilość nie znaczy jakośc... tym, co się smieją niech smiech idzie na zdrowie))))))))))))))) Odpowiedz Link
anula001 Re: Kto strzelil 35,000 i komu mam dlon 04.03.05, 22:55 nie na kazdy watek da sie odpowiedziec 3 linijki. sa takie gdzie 3-4 slowa wystacza, sa takie gdzie piszemy dluzsze wypowiedzi..nie jestesmy przeciez w szkole... Odpowiedz Link
coobad aniu kochana! 04.03.05, 23:02 szkoda polemiki! nie wiem, skąd w ludziach tyle zawiści. to przykre, ale proponuję zakończyć te jałowe rozważania. sami wiemy najlepiej, że nam tu dobrze. jak się inni śmieją - im na zdrowie życzymy DD jak się komu nie podoba, niech nie wchodzi. jak się podoba - niech pisze. amfeniks! istnieje instytucja wolnych wniosków! napisz coś konstruktywnego, chętnie przemyślimy )) Odpowiedz Link
anula001 Re: aniu kochana! 04.03.05, 23:03 Kubo kochany, wiesz, ja uwazam ze jak sie dwie strony dogadac nie moga to rozmowa dobra na wszystko. chcialabym poznac argumenty, ludzi, ktorzy pisza o nas zle... Nie lubie spraw niezalatwionych,wiesz?? moze to i wada, a moze perfekcjonizm,nie wiem, ale nie lubie.. Odpowiedz Link
coobad Re: aniu kochana! 04.03.05, 23:08 ja również nie lubie spraw niezałatwionych. i również jestem perfekcjonistą )) ale dyskusję podejmuję wtedy, gdy ma ona jakiekolwiek szanse powodzenia. moja mama mówi: jeszcze się taki nie urodził, który by wszystkim dogodził" >> a babcia za to: "co ja będę zdrową głowę w chore łóżko kładła" >> że jeszcze przypomnę słynne polskie przysłowie: mądrej głowie dość dwie słowie Odpowiedz Link
tamara_t królestwo za... 04.03.05, 22:53 link do forum w którym nie ma cienia przerostu ilości nad jakością!!!!! Osobiście oddam klucze do bram! Odpowiedz Link
ballbreaker Re: królestwo za... 05.03.05, 00:03 sie znaczy co? rozdajesz klucze do pasa cnoty swojego? Odpowiedz Link
ballbreaker Re: Kto strzelil 35,000 i komu mam dlon 05.03.05, 00:01 ojojojoj trzymam za slowo za dwa tygodnie drapanie za uszkiem rozumiem? Odpowiedz Link
anula001 Re: Kto strzelil 35,000 i komu mam dlon 05.03.05, 00:07 haha, a wczoraj jakos tak mnie potraktowales jak zaczelam o tym przyjezdzie...P Odpowiedz Link
ballbreaker Re: Kto strzelil 35,000 i komu mam dlon 05.03.05, 00:13 musze udawac niedostepnego bo jakbym napisal ze jestem otwarty na nowe znajomosci to byscie sie pewnie na mnie wszystkie rzucily! jeszcze sie nawzajem podrapaly w ferworze walki Odpowiedz Link
amfenix Re: Kto strzelil 35,000 i komu mam dlon 04.03.05, 23:09 Proszę bardzo, o ile to dla was nie jest zbyt trudne forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20066 Odpowiedz Link
amfenix Re: Kto strzelil 35,000 i komu mam dlon 04.03.05, 23:10 ALbo jeszcze jedno forum,niestety pozostałe na których ludzie piszą nie czatują są zamknięte) forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=571 Odpowiedz Link
anula001 Re: Kto strzelil 35,000 i komu mam dlon 04.03.05, 23:11 wiesz, to juz troche bezczelne z Twojej strony... Odpowiedz Link
tamara_t Re: Kto strzelil 35,000 i komu mam dlon 04.03.05, 23:18 To nie jest forum wsparcia medycznego, ani moralnego tylko grupa zaprzyjaźnionych [choć też nie zawsze] ludzi, którzy lubią pogadać o rzeczach bardziej lub mniej poważnych. Nie widzę nic złego w tym, że nie mamy problemó typu "Jestem w ciążyz księdzem, poradźcie".. No przepraszam w imieniu wszystkich, że nie radzimy się siebie w tak życiowych i moralnie interesujących sprawach... Chylę czoła Odpowiedz Link
coobad Re: Kto strzelil 35,000 i komu mam dlon 04.03.05, 23:21 przepraszam, ale dlaczego mamy się wypowiadać na temat ADHD?! dlaczego boli Ciebie to, ze nam tutaj dobrze tak, jak mamy? zacznij z nami pisać, wtedy przekonasz się, że to bardzo miłe miejsce. poza tym, to nie jest forum ciężkotematyczne! ciężkie tematy każde z nas ma w codziennym życiu. jakoś sobie z nimi radzimy, siedzimy tutaj dla przyjemności. Odpowiedz Link
amfenix Re: Kto strzelil 35,000 i komu mam dlon 04.03.05, 23:35 PO pierwsze temat księżowego dziecka jest epizodyczny i pewnie za tydzień okaże sie podpuchą trolla (lubisz sensację i tanie chwyty rodem z pisma Fakt, że z całego forum wyłuskałaś akurat ten wątek???) bo tam jest dużo mądrzejszych wypowiedzi tylko trzeba się skupić nad tekstem dłużej niż trzy sekundy.Jeśli nie potrafisz polecam mimo wszystko forum o ADHD Podałam linki do tych stron,bo tam ludzie piszą,różnie,czasem z błędami ale piszą. NIe namawiam was do smucenia na forach o tragediach ludzkich,ale uwierzcie mi są fora ludzi szczęśliwych i zadowolonych z życia gdzie ludzie klecą więcej niż pięć słów na krzyż ,przynajmmniej na początku nowego postu ( niestety większość tych najlepszych jest zamknięta) A tutaj co. Szumna,chwytliwa nazwa a w środku wierne kopie rozmów czatowych,głównie o niczym. Odpowiedz Link
tamara_t Re: Kto strzelil 35,000 i komu mam dlon 04.03.05, 23:38 Chcesz o tym porozmawiać? Nas to jakoś specjalnie nie boli... Odpowiedz Link
anula001 Re: Kto strzelil 35,000 i komu mam dlon 04.03.05, 23:39 haha, szumna nazwa...przeciez jest jasne, ze nie dalam nazwy - JESTES SAM TO RYCZ!!! no ludzieeeeee..rece opadaja na takie argumenty... Odpowiedz Link
coobad Re: Kto strzelil 35,000 i komu mam dlon 04.03.05, 23:52 żeby nie było, że nie mówiłem! DD Odpowiedz Link
ballbreaker Re: Kto strzelil 35,000 i komu mam dlon 05.03.05, 00:04 Skladam do najzywzszej komisji wniosek o zmiane nazwy forum na "wstan powiedz nie jestes sam" ! moze sam michal w. zacznie u nas pisywac Odpowiedz Link
tamara_t Re: Kto strzelil 35,000 i komu mam dlon 04.03.05, 23:39 > PO pierwsze temat księżowego dziecka jest epizodyczny i pewnie za tydzień okaże > > sie podpuchą trolla (lubisz sensację i tanie chwyty rodem z pisma Fakt, że z > całego forum wyłuskałaś akurat ten wątek???) bo tam jest dużo mądrzejszych > wypowiedzi tylko trzeba się skupić nad tekstem dłużej niż trzy sekundy.Jeśli > nie potrafisz polecam mimo wszystko forum o ADHD --------- Hm. Widzisz - faktycznie nie zajęło mi długo znalezienie takiego wątka, a wsponiałam o nim na dowód, że nawet na polecanych przez Ciebie forach przewija się "Faktowa" mizernota... Tego się NIE DA uniknąć... Odpowiedz Link
amfenix Re: Kto strzelil 35,000 i komu mam dlon 04.03.05, 23:49 Tamara, wrzuć sobie kiedyś na wyszukiwarkę główną dziewczynę o nicku ania_rosa.I będziesz wiedziała o czym mówię. Teksty w stylu: chcesz o tym porozmawiać już mnie nie bawią.Tak rozmawia mój dziesięcioletni syn jak chce komuś odszczeknąć. Odpowiedz Link
coobad BASTA 04.03.05, 23:55 to nie przedszkole! amfeniks! załóż prywatne ZAMKNIĘTE forum pt. "mam problem ze sobą i chcę komuś dopierdolić" i najlepiej nie wpuszczaj tam nikogo! a singlom proponuję zakończenie tematu i nie podniecanie negatywistów odpowiedziami na ich posty. Odpowiedz Link
tamara_t Re: BASTA 05.03.05, 00:17 Ale z tego jest tyyyle frajdy! Buuu... No dobra <ciągnie nogami ze spuszczoną głową> już idę, idę... Odpowiedz Link