mariolka99 12.03.05, 11:33 Widzisz, już nawet wątek do Kuby strzeliłam z Twojego powodu, jakoś się pusto zrobiło bez Twoich wątków;DDD Ale tu więcej przystojniaków, nie tylko jeden Kubuś;D Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pauli7 Re: Tamara!!! 12.03.05, 14:47 poszla na zajecia pomimo choroby?? nie wyleczy sie w ten sposob... Pauli Odpowiedz Link
tamara_t Re: Tamara!!! 12.03.05, 20:03 Mariolu kochana - dziękuję Ci bardzo za troskę, mi również Ciebie brakowało przez cały ten długi dzień... To niesamowite, że z moich postów emanuje zainteresowanie Kubą, tak bardzo staram się ukrywać uczucia jakimi go darzę... mam nadzieję, że nie wystraszy się teraz... Ale mam też dobrą/ złą wiadomość (zależy od punktu siedzenia) - byłam dziś po szkole na całodniowej wycieczce za miasto....Z MĘŻCZYZNĄ!!!! no, wyobraź sobie kochanie ))) i co ciekawe - tym mężczyzną... nie był Kuba!!! Czuję się teraz bardzo nie fair, bo miałabym być mu wierna po grób... no ale jakoś tak samo wyszło...co jana to poradzę.. Kubuś, nie gniewasz się prawda? <niewinna minka> A jeśli chodzi o moją chorobę i szkołę - wiesz, miałam wykład z takim zajmującym i przystojnym mężczyzną, że nie mogłam sobie odmówić.... ))) Buziaczki, kochanieńkie - takie jesteście dobre, martwicie się o mnie... cmok!! *** Odpowiedz Link
mariolka99 Re: Tamara!!! 12.03.05, 20:09 Jeju, jakie kochaniutkie jestemy;D Buziaczuleczki;D Odpowiedz Link
jumar1 Re: Tamara!!! 13.03.05, 01:17 Całodniowa wycieczka za miasto....jakie to kurwa romantycznePP Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: Tamara!!! 13.03.05, 01:46 a ja lubilam sobie za miasto z bylam facetem pojechac i sie poopalac..... Odpowiedz Link