anula001 30.03.05, 23:20 piszemy a nie czaimy sie chyba 10 nowym osobom dalam access, i nic Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konrado80 Re: Do nowych na forum:) 30.03.05, 23:24 po co prosicie o acces jak nie piszecie??? przeciez czytac mozecie bez accesu a nikt tutaj nie gryzie wiec zapraszamy Odpowiedz Link
anisua Re: Do nowych na forum:) 30.03.05, 23:43 nie gryziemy????? czasem jednak kąsamy... ale jak nas czytają dłużej to wiedzą )) piszcie kazdy nowy człowiek to wyzwanie, zagadka, nowa wrażliwość poczucie humoru... i ciekawi jesteśmy, kto nas czyta.... Odpowiedz Link
zajaczek79 Re: Do nowych na forum:) 31.03.05, 00:01 konrado80 napisał: > po co prosicie o acces jak nie piszecie??? > przeciez czytac mozecie bez accesu > a nikt tutaj nie gryzie wiec zapraszamy Chcemy, chcemy pisac, ale juz powieki - przynajmniej zajecze - mocno odczuwaja dzialanie prawa ciazenia i kaza sprowadzic sie do pozycji horyzontalnej Dobranoc Z. Odpowiedz Link
konrado80 Re: Do nowych na forum:) 31.03.05, 00:03 no to tych erotycznych ) bo o innych nie ma sensu snic )) Odpowiedz Link
zajaczek79 Re: Do nowych na forum:) 31.03.05, 00:06 konrado80 napisał: > no to tych erotycznych ) > bo o innych nie ma sensu snic )) Najgorsze jest to, ze ja wszystko w krotki czas po przebudzeniu zapominam I nie pamietam, jakie fajne rzeczy mi sie snily Z. Odpowiedz Link
konrado80 Re: Do nowych na forum:) 31.03.05, 00:08 ja wogole nie wiem czy mi sie cos sni a tez bym chcial wiedziec co mi sie sni Odpowiedz Link
zajaczek79 Re: Do nowych na forum:) 31.03.05, 09:13 konrado80 napisał: > ja wogole nie wiem czy mi sie cos sni > a tez bym chcial wiedziec co mi sie sni Śni Ci się na pewno, tylko tego nie pamiętasz. Choć z drugiej strony nie wiem - wiedzę w tym zakresie czerpię z czytanek przeznaczonych dla uczących się języków obcych Ja z kolei często mam tak, że zaraz po obudzeniu pamiętam sen z wszelkim szczegółami, ale po godzinie - pustka w głowie. Z. Odpowiedz Link
suza Re: Do nowych na forum:) 31.03.05, 08:14 > piszemy a nie czaimy sie Sie wytlumacze zaraz. Otoz nie jestem szczesliwa posiadaczka stalego lacza (czyzbym byla niestala ? ) W ogole nie mam netu w domu. Wiec 'nielegalnie' pisuje z pracy. Czasem z domu rodzicow, bo oni maja stale (dlatego w Wielkanoc moglam o kazdej porze ) To tyle na swoje usprawiedliwienie Odpowiedz Link
anula001 Re: Do nowych na forum:) 31.03.05, 08:36 ale Ty suza piszesz) a sa tacy, ktorzy dostali access, a teraz sie czaja Ciebie nie mialam na mysli, wzorowa forumowiczko) Odpowiedz Link
suza Re: Do nowych na forum:) 31.03.05, 08:51 anula001 napisała: > Ciebie nie mialam na mysli, wzorowa forumowiczko) Uff... ulzylo mi. No dziekuje, nie trzeba tych kwiatow Odpowiedz Link
kasiam306 Re: Do nowych na forum:) 31.03.05, 08:17 to ja sie tez wytlumacze w pracy - raz sie uda raz nie napisac (czesciej to drugie-podobnie jak Suza - nielegalnie) w domu przychodzi mi sie dzielenie sprzetem wiec ..... nie odbierajcie mi accesu, plisss Odpowiedz Link
anula001 Re: Do nowych na forum:) 31.03.05, 08:37 Kasiam,ale przeciez nic nie odbieram - Ty piszesz, chodzi mi o tych, ktorzy chcieli wejsc i nic) Odpowiedz Link
kasiam306 Re: Do nowych na forum:) 31.03.05, 08:48 czuje sie usprawiedliwiona, ufff, slyszalas ten stutonowy kamien ktory rypnal o ziemie (to z mojego serca) milego dnia Odpowiedz Link
kasiam306 Re: Do nowych na forum:) 31.03.05, 08:58 czyzby tlumaczyli sie winni??? hi hi hi ja sie poczulam ale mam juz rozgrzeszenie od Najlepszej z Anul001 ale wazelina ;-D Odpowiedz Link
prawdziwyja Re: Do nowych na forum:) 01.04.05, 00:23 Jak będę miał coś do powiedzenia, to napiszę A na razie będę milczał jak grób! Zresztą czytuję (tak właśnie - czytuję, nie czytam) forum dopiero od wczoraj. To chyba niedługo, co? Mały teścik: nicki, które zapadły mi w pamięć (chyba głównie ze względu na ilość wypowiedzi, ale pewnie też ze względu na coś jeszcze), kolejność przypadkowa, z góry przepraszam za błędy (w końcu piszę z pamięci): konrado80, suza, anisua, zapalniczka (świetna ksywka, palisz papierosy? przyznaj się!), aniula001, wenecka. Świtają mi w głowie jeszcze inne, ale wyartykułować ich już nie potrafię, więc proszę ich posiadaczy o nieobrażanie się na mnie Pzdr! Odpowiedz Link
prawdziwyja Re: Do nowych na forum:) 01.04.05, 10:17 Nie wiem. Mam za mało danych, aby wyciągać jakieś wnioski Stawiam fifty-fity. Odpowiedz Link