cafe_justysia 04.04.05, 17:15 Czy ktoś z Was jedzie???Ja jadę razem z harcerzami,bo byłam kiedyś harcerką i dowiedziałam się wczoraj,że mogę jechać... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zapalniczka Re: Pogrzeb 04.04.05, 20:57 ja nawet niedawno zaproponowalam to rodzinie, tata by nawet jechal ale powiedzial ze wiecej zobacze w tv a nie 10 kilometrow od bazyliki, wiem ze sama obecnosc w wiecznym miescie na pogrzebie to o wiele wiele glebsze przezycie z pewnoscia... Odpowiedz Link
monikson Re: Pogrzeb 04.04.05, 21:02 > wiecej zobacze w tv a nie 10 kilometrow od bazyliki Coś w tym jest... Ja wczoraj dopiero miałam okazje zobaczyć i posłuchać kazania Papieża ze spotkania w '91 z Częstochowy, na którym byłam... Bylam i nic nie słyszałam ani nie widziałam bo mało nie zostałam stratowana Odpowiedz Link
cafe_justysia Re: Pogrzeb 05.04.05, 11:44 Jadę jutro o 6-tej...jest małe prawdopodobieństwo,że zobaczę Ojca Świętego ale sama możliwość ,że będę z tyloma ludźmi,by pożegnac Go bardzo mnie wzrusza... Odpowiedz Link