gosialska 12.04.05, 19:23 Byliscie kiedykolwiek u wrózki? No i czy cos sie sprawdziło? Tak pytam z ciekawosci. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikson Re: Wróżka 12.04.05, 19:28 Byłam.... I powiem tak: spora częśc się sprawdziła, część (jeszcze?) nie... Ale nie żałuję bo dobry humor miałam zapewniony na najbliższe 2 tygodnie Odpowiedz Link
gosialska Re: Wróżka 12.04.05, 19:29 Ja tez bylam, czesc rzeczy się sprawdziło... czesc tez jeszcze nie. Czasami korci mnie zeby isc jescze raz bo tamto to bylo dawno i nieprawda. Odpowiedz Link
monikson Re: Wróżka 12.04.05, 19:31 Ja bylam 2 razy, w odstępie mniej więcej 10 m-cy... I wiem że na pewno jeszcze kiedyś pojdę do tej babki, nie wiem czy poszłabym do innej... Ale było wesoło, to na pewno! Odpowiedz Link
zoskaanka Re: Wróżka 12.04.05, 19:34 nie wierzę we wróżki wystarczy mi, że mam kolegę astrologa... chociaż jemu też nie wierzę Odpowiedz Link
gosialska Re: Wróżka 12.04.05, 19:36 No własnie ja tez tak do konca nie wierzę, a mam wrazenie, że po takiej wizycie to sie troche podświadomie oczekuje tego co powiedziala nam wrozka. Odpowiedz Link
monikson Re: Wróżka 12.04.05, 19:37 Hehe, ja muszę wierzyć... byłam indoktrynowana od dzieciństwa, mam mamę czarownicę A zupełnie inna sprawa że jak mi coś nie spasi to już nie przyjmuję tego do wiadomości, nie ma tak że się zasugeruję i całe życie na nic)) Odpowiedz Link
monikson Re: Wróżka 12.04.05, 19:43 Hehe, ja też, zresztą sama widziałaś ))))) I w tym czaro-marowym aspekcie też chyba trochę jestem... Odpowiedz Link
monikson Re: Wróżka 12.04.05, 19:51 u mnie zaś wszystko wychodzi w snach... Nie dosć że odziedziczyłam po mamie pewne zdolności to jeszcze jestem spod Ryb, a to też zobowiązuje))) Ale nie ma co, czasem się to przydaje! Nawet częściej niż czasem... nie? Odpowiedz Link
bezecnymen Re: Wróżka 12.04.05, 20:05 chyba zmienie zawód...widze rosnący popyt na optymistyczne horoskopy.... Odpowiedz Link
mr_maks Re: Wróżka 12.04.05, 20:33 nie byłem i nie bede nie dam zarobic babom z kotem na ramieniu Odpowiedz Link
temeda24 Re: Wróżka 12.04.05, 21:47 a mnie sie najbardziej podobaja brytyjskie krotkowlose, blekitne piekne sa!! do takiej ide z miejsca!!! a przy okazji - u wrozki nie bylam, ale moja best friend ma zdolnosc jasnowidzenia, czasem jest ciekawie Odpowiedz Link
kasia_5500 Re: Wróżka 27.04.17, 20:47 Tak, korzystam od czasu do czasu, teraz jestem przywiązana do Donaty, Jest cudowna tarocistka, przyjmuje online, ale zapewniam że jest swietna, miła i sie wiele sprawdza z tego, co mowi, poza tym Pani ta pomaga rozwiazywac sprawy nawet chorobowe przez regresje hipnotyczna, polecam ja z calego serca wrozka_donata@op.pl Odpowiedz Link