Dodaj do ulubionych

Kolaudacja :)

17.04.05, 22:21
Moje ostatnie "dzieło" - www.ets-polska.pl
Oceny, sugestie ....?
Obserwuj wątek
    • anula001 Re: Kolaudacja :) 17.04.05, 22:24
      kurcze, nie wiem jakie sugestie, ale ocena 6 sie nalezy! gratulacje!
      • hoki_yamoki Re: Kolaudacja :) 17.04.05, 22:26
        Oj - może tylko na 3 bo są duuuuuuuzzzzzzooooo lepsi i robia fajniejsze rzeczy.
        Ale dziękuję bardzo smile)))
        Następnym razem bardziej się postaram smile
        • anula001 Re: Kolaudacja :) 17.04.05, 22:46
          jak mowie ze na 6 to na 6, w koncu nauczyciel ze mniesmile))
          • hoki_yamoki Re: Kolaudacja :) 17.04.05, 22:53
            No ja pilny uczeń staram się byc, więc niech będzie smile
            • anula001 Re: Kolaudacja :) 17.04.05, 22:55
              no ja mysle, zreszta nie przyjmuje innej odpowiedzi jak tylko taka ze mam racjesmile)))
              • hoki_yamoki Re: Kolaudacja :) 17.04.05, 22:56
                Oczywiście, że masz rację smile
                • anula001 Re: Kolaudacja :) 17.04.05, 22:56
                  jak ja lubie jak sie facect ze mna zgadzasmile)) hihi
                  • hoki_yamoki Re: Kolaudacja :) 17.04.05, 22:58
                    Podobno tak się właśnie mówi na Wenus smile
                    • anula001 Re: Kolaudacja :) 17.04.05, 23:00
                      fakt, a co u Was na Marsie ciekawego sie mowi?smile
                      • hoki_yamoki Re: Kolaudacja :) 17.04.05, 23:06
                        Zawsze będę cię kochać” tzn: „Dopóki nie znajdzie się jakiś lepszy towar”,
                        albo „Świetnie wyglądasz” tzn: „Chciałbym natychmiast dobrać się do twoich
                        majtek” albo „Zadzwonię” tzn: „Być może zadzwonię. W życiu do ciebie nie
                        zadzwonię. Zanudzasz mnie do bólu. Zadzwonię tylko wtedy, jeśli ktoś ciekawszy
                        nie pojawi się na horyzoncie. Za szybko poszłaś ze mną do łóżka. Nie chciałaś
                        pójść ze mną do łóżka. Gdzie moje skarpetki? Zapomniałem jak masz na imię.
                        Wyjeżdżam za granicę”

Ale wszytkie te powyższe teksty napisały kobiety smile Prawdziwi faceci mówią to
                        co myślą i myślą to co mówią smile
                        • anula001 Re: Kolaudacja :) 17.04.05, 23:13
                          zeby tak jeszcze wiedziec co mysla ci prawdziwi faceci..
                          i zeby jeszcze tak miec pewnosc ze oni istnieja...
                          • hoki_yamoki Re: Kolaudacja :) 17.04.05, 23:15
                            Świat jest pełen prawdziwych facetów i prawdziwych kobiet też.
                            A co myślą - wszystko zależy od okoliczności smile
                            • anula001 Re: Kolaudacja :) 17.04.05, 23:16
                              nie sposob sie z Toba nie zgodzicsmile
                              • hoki_yamoki Re: Kolaudacja :) 17.04.05, 23:19
                                No widzisz - myślimy podobnie smile
                                Przynajmniej w tej sprawie smile
                                • anula001 Re: Kolaudacja :) 17.04.05, 23:22
                                  i jeszcze w takiej, ze pierniki sa dobresmile
                                  • hoki_yamoki Re: Kolaudacja :) 17.04.05, 23:26
                                    Fakt - pierniki są dobre na wszystko - zwłaszcza te toruńskie niebieskie smile
                                    • anula001 Re: Kolaudacja :) 17.04.05, 23:28
                                      ale nie ma jeszcze niebieskich, beda jutro jak zadzwonie do fabryki i dam im
                                      pomyslsmile
                                      • hoki_yamoki Re: Kolaudacja :) 17.04.05, 23:30
                                        Patent miałem zastrzec,ale co mi tam - niech i inni mają coś z życia smile
                                        • anula001 Re: Kolaudacja :) 17.04.05, 23:31
                                          powiem ze to Ty wpadles na ten pomysl, wiec pierwsza paczke prosto z tasmy Ci
                                          przysla, albo nie - ja przywiozewink)
                                          • hoki_yamoki Re: Kolaudacja :) 17.04.05, 23:32
                                            Będę czekał...ciekawe tylko czy zrobia do nich niebieską czekoladę,czy tylko
                                            nazwą je niebieskie ?
                                            • anula001 Re: Kolaudacja :) 17.04.05, 23:38
                                              mam nadzieje, ze sie postaraja jak trzeba. W koncu idea slusznasmile
                                              • hoki_yamoki Re: Kolaudacja :) 17.04.05, 23:41
                                                To może być hicior na rynku smile
                                                Zyski dzielimy na 3, bo jeszcze jedna Ania wchodzi do spółki smile
                                                W sumie to Ona zaczeła temat, więc się jej należy smile
                                                • anula001 Re: Kolaudacja :) 17.04.05, 23:43
                                                  ze mna jak z dzieckiem - mozemy dzielic na 3smile i tak bedziemy bogaci i slawni)
                                                  aha, i piekni bedziemysmile
                                                  • hoki_yamoki Re: Kolaudacja :) 17.04.05, 23:45
                                                    Oddam Wam swoją porcję sławy - bo mi nie zależy.Piękni już jesteśmy smile
                                                    Zostaje tylko parę złotych wydusić od kapitalistów przebrzydłych smile
                                                  • anula001 Re: Kolaudacja :) 17.04.05, 23:49
                                                    OK, wiec skoro ja bede miala 2 dzialki kasy to w cos fajnego zainwestuje a
                                                    Ciebie uczynie dyrektorem kreatywnym,ok?

aha, mozemy byc piekniejsi wzorem gwiazd z Hollywoodsmile

PS czy ta Ania to Zoska?
                                                  • hoki_yamoki Re: Kolaudacja :) 17.04.05, 23:56
                                                    Już wolę Fat boya od tego dyrektorowania.Kiedyś już byłem i chyba się nie
                                                    nadaję - za dobre serce mam.
                                                    W Sean'a Connorego mnie nie przerobią, nawet w Hollywood - więc co mi tam.
                                                    A co do ps - to kto ją tam wie czy ona Zoska czy Anka - taka Zoskanka smile
                                                  • anula001 Re: Kolaudacja :) 18.04.05, 00:04
                                                    oo tak, ja tez mam za dobre serce zeby byc szefemsmile
                                                    ale tak mysle ze ze mnie to mogliby w tym USA zrobic taka scarlett o'harasmile)
                                                  • hoki_yamoki Re: Kolaudacja :) 18.04.05, 00:05
                                                    E tam - znam ładniejsze wzory niż Vivien Leigh....Ale skoro tak byc musi - to
                                                    może się na Clrka Gable'a skuszę smile
                                                  • anula001 Re: Kolaudacja :) 18.04.05, 00:07
                                                    no no -piekna pare stanowilibysmysmile))
                                                  • hoki_yamoki Re: Kolaudacja :) 18.04.05, 00:09
                                                    Byle z Happy endem - bo oni jakoś tak smutno skończyli smile
                                                  • anula001 Re: Kolaudacja :) 18.04.05, 00:11
                                                    wiec moze wzniose toast za to - mam akurat herbate pod bokiemsmile
    • zoskaanka Re: Kolaudacja :) 17.04.05, 22:26
      podoba mi sięsmile)))))
      naprawdę supertongue_out
      • hoki_yamoki Re: Kolaudacja :) 17.04.05, 22:27
        Dziękuję, bardzo dziękuję smile
    • zlosnik5 Re: Kolaudacja :) 17.04.05, 22:28
      zalezy kogo uwazasz za lepszych ale jst niezle-5smile
      • hoki_yamoki Re: Kolaudacja :) 17.04.05, 22:32
        Moi mistrzowie :
        www.tokyoplastic.com
        www.2advanced.com
        www.maxweber.net
    • zlosnik5 Re: Kolaudacja :) 17.04.05, 22:29
      p.s.przynajmniej wiem od kogo moge sie uczyc
    • monikson Re: Kolaudacja :) 17.04.05, 22:30
      A ja się w ogóle nie znam ale mnie się podobasmile))
      • hoki_yamoki Re: Kolaudacja :) 17.04.05, 22:32
        Cieszę się i dziękuję bardzo smile
        • zlosnik5 Re: Kolaudacja :) 17.04.05, 22:38
          jak moglam na 1 i ostatni nie wpasc,ale jest sporo innych<mam nadzieje,ze to
          był tylko fragmęt dlugasnej listy>wink
          • hoki_yamoki Re: Kolaudacja :) 17.04.05, 22:39
            Baaaaaaaardzo długaśnej smile
            • zlosnik5 Re: Kolaudacja :) 17.04.05, 22:41
              tak myślałamsmile
    • carolinn Re: Kolaudacja :) 17.04.05, 22:41
      ocena bardzo dobra smile
      • hoki_yamoki Re: Kolaudacja :) 17.04.05, 22:42
        Ślicznie dziękuję smile
    • tranzystor4 Re: Kolaudacja :) 17.04.05, 23:33
      Co mam zrobić, jeżeli nie mam flasha?
      • hoki_yamoki Re: Kolaudacja :) 17.04.05, 23:35
        Player flasha znajdziesz tutaj -
        www.macromedia.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash
        • tranzystor4 Re: Kolaudacja :) 17.04.05, 23:45
          hoki_yamoki napisał:

> Player flasha znajdziesz tutaj -

To wiem, moje pytanie miało głębszy sens smile Co mają zrobić ci, co nie mają
          playera, bo w ich przeglądarce on nie działa, albo z różnych powodów nie chcą mieć.
          • hoki_yamoki Re: Kolaudacja :) 17.04.05, 23:49
            Statystyka - ok 90% użytkowników używa IE z którym flash się ładnie integruje.
            Grupa docelowa odbiorców raczej będzie używała windy oraz IE, więc
            zleceniodawca odpuścił sobie wersję html-ową.
            Tak już z jest, uzytkownicy Opery, Firefoxa i czego tam jeszcze są raczej w
            mniejszości...
            • tranzystor4 Re: Kolaudacja :) 17.04.05, 23:54
              hoki_yamoki napisał:

> Statystyka - ok 90% użytkowników używa IE z którym flash się ładnie integruje.
              > Grupa docelowa odbiorców raczej będzie używała windy oraz IE, więc
              > zleceniodawca odpuścił sobie wersję html-ową.
              > Tak już z jest, uzytkownicy Opery, Firefoxa i czego tam jeszcze są raczej w
              > mniejszości...

Znam te statystyki. No cóż, w takim razie nie będę mógł uczestniczyć w
              kolaudacji... Ale trochę szkoda, jednak szanujące się strony nie zapominają o
              użytkownikach innych przeglądarek niż IE. Wiele nawet daje się obejrzeć w
              przeglądarkach tekstowych.
              • hoki_yamoki Re: Kolaudacja :) 17.04.05, 23:58
                Podzielam Twoje zdanie - ale jak to ktoś kiedyś "nasz klient,nasz per pan" smile
            • emzecik Re: Kolaudacja :) 18.04.05, 00:08
              hoki_yamoki napisał:
              > Grupa docelowa odbiorców raczej będzie używała windy oraz IE, więc
              > zleceniodawca odpuścił sobie wersję html-ową.
              > Tak już z jest, uzytkownicy Opery, Firefoxa i czego tam jeszcze są raczej w
              > mniejszości...

A ja używam Opery i stronka działa całkiem normalnie big_grin
              W sumie to plus dla twórcy smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka