zoskaanka Re: dzień dobry i do widzenia 24.04.05, 15:44 wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr enter się wcisnął za szybko chciałam przywitać dziś wszystkich, bo się ciepło i słonecznie wreszcie zrobiło idę świętować otwarcie pierwszej prywatnej ulicy w Wawie i nadanie nazwy Krzysztofa Klenczona)) Odpowiedz Link
mariolka99 Re: dzień dobry i do widzenia 24.04.05, 19:29 Ja sie ucieszyłam że ją widzę a pipa uciekła;P Odpowiedz Link
zoskaanka Re: dzień dobry i do widzenia 24.04.05, 20:32 a taki latający dzień miałam cześć, Lalunia Odpowiedz Link
mariolka99 Re: dzień dobry i do widzenia 24.04.05, 20:37 Cześć Gwiazda;] Odebrałam moje nowe okulary przecudnej urody;] Odpowiedz Link
mariolka99 Re: dzień dobry i do widzenia 24.04.05, 21:04 jakie my teraz śliczne, ho ho;DDD Odpowiedz Link
zoskaanka Re: dzień dobry i do widzenia 24.04.05, 21:09 a żebyś wiedziała i wiesz, mam frajdę, że facet nie ma tyle możliwości ozdabiania się i niech mi tu żaden nie wyjedzie z tekstem, że faceci są piękni z natury i nie muszą się upiększać Stwórca ich za coś pokarał tą naturalnościąPP Odpowiedz Link
mariolka99 Re: dzień dobry i do widzenia 24.04.05, 21:14 Yyy...ale ja lubię facetów w okularach..kazdy głupol od razu sensownie wyglada...a ja oprócz oglądania butów spoglądam okiem znawcy na oprawki...;DDD Odpowiedz Link
zoskaanka Re: dzień dobry i do widzenia 24.04.05, 21:17 mariolka99 napisała: > Yyy...ale ja lubię facetów w okularach..kazdy głupol od razu sensownie > wyglada... prawda))) a ja oprócz oglądania butów spoglądam okiem znawcy na oprawki...;DDD ja też buty lustruję;D tak w ogóle to lubię facetów różnych, fajnych, w okularach i bez i bez wielu rzeczy ich lubię z wyjątkiem bezrozumu Odpowiedz Link
mariolka99 Re: dzień dobry i do widzenia 24.04.05, 21:21 Yyy, bezrozum to ja bym traktowała nawet w kategoriach cięzkiego schorzenia kwalifikującego do odpowiedniej terapii...;] Może by ich topić zaraz po urodzeniu? Tylko jakieś testy by musiały być...;] Odpowiedz Link
zoskaanka Re: dzień dobry i do widzenia 24.04.05, 21:23 niestety bezrozum nie zawsze się taki rodzi, lecz taki wyrasta Odpowiedz Link
mariolka99 Re: dzień dobry i do widzenia 24.04.05, 21:26 No popatrz...Ale ktoś musi być za to odpowiedzialny...za cierpienia milionów kobiet na swiecie..trzeba położyć temu kres! Odpowiedz Link
zoskaanka Re: dzień dobry i do widzenia 24.04.05, 21:30 na kogo by tu zwalić winę i mu dokopać? Odpowiedz Link
coobad Re: dzień dobry i do widzenia 24.04.05, 21:51 wybić baby, które twierdzą, że cierpią przez chłopa. problem zniknie sam PP Odpowiedz Link