zoskaanka 09.05.05, 01:46 po fantastycznym wieczorze w Lolku, po 1,5 godzinnym marszu ulicami Wawy w deszczu, po męskich rozmowach i wielu takich tam... jestem w domu ale fajnie było Hoki i Konrad, dzięki))))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konrado80 dotarłem:)))))))))) 09.05.05, 02:33 po mesko damskim marszu ulicami Warszawy )) i po drzemce w nocnym oraz po marszu od nocnego do domu ok 10 min jestem w domu ) Zoska i hoki dzieki Odpowiedz Link
ancia_m Re: dotarłam:)))))))))) 09.05.05, 08:54 Po jeździe w cieplutkim samochodzie, w którym sporo się działo na tylnym siedzeniu Po pozostawieniu mej Quli w towarzystwie Łośka - niech tylko ja sie dowiem, że coś było!!! Po bardzo ciekawym nocnym telefonie od Izy, która rozwaliła mnie do końca - ale o tym niech ona sama Wam już powie, dotarłam do domu A ja dziękuję wszystkim: Quli, Izie, Kasi, Krysi, Weneckiej, Zośceance, Konradowi, Łośkowi, Hokiemu, Panu Młodemu i koledze, którego niku nie pamiętam, ale następnym razem się poprawie Tak więc dzięki za miłe spotkanie Odpowiedz Link