emzecik 09.05.05, 19:06 tyle się teraz mówi o Lolkowej bibce forumowej... czyż powinienem żałować, że nie upiłem się z Wami? )))))) normalnie chyba się przełamię i zajrzę na następną popijawę )) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anula001 Re: Mam żałować? 09.05.05, 19:07 ja juz zaluje na serio - chcialabym mieszkac w Wawie Odpowiedz Link
emzecik Re: Mam żałować? 09.05.05, 19:11 anula001 napisała: > ja juz zaluje haha, ja jeszcze nie wiem czy żałuję > na serio - chcialabym mieszkac w Wawie na serio Ci mówię: bredzisz ;DDDDDDDDDD ja bym się stąd z chęcią wyniósł Odpowiedz Link
anula001 Re: Mam żałować? 09.05.05, 19:12 ee tam gadasz, mnie sie w wawce podobalo w czasach gdy tam mieszkalam sobie tymczasowo)) Odpowiedz Link
emzecik Re: Mam żałować? 09.05.05, 19:14 a mi się nie podoba od urodzenia )))) żartuję oczywiście, też pewnie bym chciał tu mieszkać gdybym był z Torunia ;DD Odpowiedz Link
emzecik Re: Mam żałować? 09.05.05, 19:19 prosiak pewnie i tak ale zadufany? ;PPPP widzę że dotknął Cię mój niewinny żarcik Odpowiedz Link
anula001 Re: Mam żałować? 09.05.05, 19:20 nie az tak bardzo znowu, bo Torun na szczescie piekny jest i ja widze teraz 2 tecze Odpowiedz Link
emzecik Re: Mam żałować? 09.05.05, 19:22 kurde ale macie fajowo w tym Toruniu ja żadnej tęczy nie widzę ((( i fakt - starówkę macie ładną - reszta miasta wygląda zupełnie normalnie, tak jak i u nas Odpowiedz Link
anula001 Re: Mam żałować? 09.05.05, 19:23 ciesze sie ze osiagnelismy taki piekny kompromis z przewaga w moja strone) Odpowiedz Link
emzecik Re: Mam żałować? 09.05.05, 19:25 ech... niech Ci będzie że w Twoją ) zresztą, gdzieżbym śmiał zadzierać z Pentagonem? ja, taki mały szary człowieczek z taką władzą? )) Odpowiedz Link
anula001 Re: Mam żałować? 10.05.05, 10:34 ee tam zaraz szary, przeciez barwna z Ciebie postac a ja jestem zaledwie 1/5 pentagona Odpowiedz Link
beate1 Re: Mam żałować? 09.05.05, 19:10 ja trochę żałuję jeśli coś będzie się działo 4. czerwca to spróbuję dołączyć Odpowiedz Link
hoki_yamoki Re: Mam żałować? 09.05.05, 19:15 Przypominam sobie taki post, w którym wykładałeś swoją niechęć do spotkań w realu. Zapewniam Cię, że w razie dgyby zabrakło innych tematów chętnie podejmę wątek Trabiego - powiem więcej- w razie potrzeby chętnie pomogę w grzebaniu w śrubkach.Co prawda moja była miłość była spod znaku VW ale dzisiaj to w sumie ten sam kraj no nie ))) Odpowiedz Link
emzecik Re: Mam żałować? 09.05.05, 19:20 hoki_yamoki napisał: >Co prawda moja była miłość była spod znaku VW ale dzisiaj to w sumie > ten sam kraj no nie ))) Dokładnie ) tym bardziej że mój Trab ma serce VW Odpowiedz Link
thomix Re: Mam żałować? 10.05.05, 10:17 im ja się dołączam mam ogromny sentyment do trabantów - w LO w mojej paczce przyjaciół były 3 trabanty, w tym jeden pełnoletni)) To moje pierwsze doświadczenia z motoryzacją... Odpowiedz Link
ancia_m Re: Mam żałować? 09.05.05, 19:22 Powiedziałabym - tak masz, żałować, bo było superrrrr! Ale z drugiej strony: co kto lubi, no i nic na siłę... Odpowiedz Link
zoskaanka Re: Mam żałować? 09.05.05, 19:38 noooooooooooooooooooo Emzecik, liczę na Ciebie))))))))) Odpowiedz Link
emzecik Re: Mam żałować? 09.05.05, 19:40 umiesz liczyć? licz na siebie ;-PPPPP -- jeszcze mnie żarty nie opuściły Odpowiedz Link
zoskaanka Re: Mam żałować? 09.05.05, 19:44 nie drażnij mnie przecież widzę, że masz ochotę dołączyć jakby coś zawsze można się zmyć... ...albo spić się i zasnąć w WC... ...albo spić się i robić cokolwiek... albo nadzwyczajnie sie bawić zrobisz jak zechcesz, ale ja Cię bardzo serdecznie zapraszam na kolejne spotkanie Odpowiedz Link
ancia_m Re: Mam żałować? 09.05.05, 19:48 mozna pójść z kolegą do WC i nie wracać przez dłuższy czas no, ale to już było PP Odpowiedz Link
emzecik Re: Mam żałować? 09.05.05, 20:03 zoskaanka napisała: > zrobisz jak zechcesz, ale ja Cię bardzo serdecznie zapraszam na kolejne > spotkanie ech... no i co ja mam zrobić, jak mi nawet imienne zaproszenie wysyłają?? ) Odpowiedz Link
emzecik Re: Mam żałować? 09.05.05, 20:10 może bym i poszedł... ale jak tu wrócić jak się film urywa? ))) Odpowiedz Link
emzecik Re: Mam żałować? 09.05.05, 20:18 tylko mnie w śluby nie wkręcajcie ;P a poważnie to jeszcze to baaardzo przemyślę czy się pojawić, no chyba że planujecie coś w okolicy 12.06 - wtedy problem rozwiąże się sam Odpowiedz Link
zoskaanka Re: Mam żałować? 09.05.05, 20:55 do 12.06 to jeszcze daleko i parę razy zdążymy się spotkać Odpowiedz Link
emzecik Re: Mam żałować? 09.05.05, 20:56 Zocha widzę wyjatkowo przyjaźnie nastawiona do świata dziś Odpowiedz Link
emzecik Re: Mam żałować? 09.05.05, 21:15 zwierzęta podobno nie myślą, tylko instynkt posiadają ;P nie wymagaj ode mnie za wiele Odpowiedz Link
emzecik Re: Mam żałować? 09.05.05, 21:31 zoskaanka napisała: > lubię Cię i tyle idę się upić z radości ))) Odpowiedz Link
anisua Re: Mam żałować? 09.05.05, 19:45 a swoją drogą tak się zastanawiam.... przecież niekoniecznie musi być miło na takim spotkaniu.. może się okazać ,że nie ma o czym rozmawiać że ktoś żle się czuje w towarzystwie ze ludzie sztywni....itp. i co wtedy? no chyba,że zawsze jest ktoś, kto rozrusza towarzystwo Odpowiedz Link
jumar1 Re: Mam żałować? 09.05.05, 19:47 Nie ma Jumara jest zabawa) spokojnie Anisu... pzdr. Jumar Odpowiedz Link
anisua Re: Mam żałować? 09.05.05, 20:12 jumar1 napisał: > Nie ma Jumara jest zabawa) nie taki wilk straszny jak go malują nie byłoby chyba tak żle... Odpowiedz Link
ancia_m Re: Mam żałować? 09.05.05, 19:50 wiesz, też się nad tym zastanawiam i masz zupełną rację. Tylko, że tak jak wczoraj rozmawialiśmy to aż dziwne jest, że w zasadzie obcy ludzie tak się dogadują, rozumieją podobnie żarty, lubią podobne rozrywki... Ja nie wiem jak to się dzieje, a przyznam szczerze, że nad ideą takich spotkań myślę już dosyć długo... Odpowiedz Link
anisua Re: Mam żałować? 09.05.05, 20:06 ancia_m napisała: > wiesz, też się nad tym zastanawiam i masz zupełną rację. Tylko, że tak jak > wczoraj rozmawialiśmy to aż dziwne jest, że w zasadzie obcy ludzie tak się > dogadują, rozumieją podobnie żarty, lubią podobne rozrywki... > Ja nie wiem jak to się dzieje, a przyznam szczerze, że nad ideą takich spotkań > myślę już dosyć długo... po prostu trafili fajni ludzie na fajnych...ludzi)) trochę zazdroszczę... Odpowiedz Link
ancia_m Re: Mam żałować? 09.05.05, 20:10 anisua napisała: > > po prostu trafili fajni ludzie na fajnych...ludzi)) chyba tak... > trochę zazdroszczę... Kwestia woli ludzi, którzy mieszkają akurat blisko siebie... Jeśli też macie ochotę na takie spotkanie rozejrzyjcie się tam wokół siebie, też się jakoś skrzyknijcie jeśli będzie taka wola i sami zobaczycie jak jest > > Odpowiedz Link
karenblue Re: Mam żałować? 09.05.05, 19:50 a ja też żałuje , mimo ze jestem z wami od niedawna to chętnie bym sie przyłączyła do takiego spotkania....ale daleko mam niestety Odpowiedz Link
kasiam306 Re: Mam żałować? 09.05.05, 20:47 chyba mozesz zalowac - tak jak ktos juz napisal nic na sile ale na swoim przykladzie - wszyscy zostali mile przywitani -nikt na nikogo sie nie krzywil-nie sadzilam ze obcy ludzie moga mnie zaakceptowac taka jaka jestem i zawsze jest jedno wyjscie - mozna sie zmyc!!! ale warto sprobowac chociazby po to zeby powiedziec MIALEM RACJE - NIE CHCE SIE Z NIMI SPOTYKAC Odpowiedz Link
martolka Re: Mam żałować? 09.05.05, 23:31 emzecik napisał: > normalnie chyba się przełamię i zajrzę na następną popijawę )) Chocby sie swiat mial zawalic, przyjde obejrzec Emzeta. Przysiegam. Odpowiedz Link
emzecik Re: Mam żałować? 10.05.05, 22:54 martolka napisała: > Chocby sie swiat mial zawalic, przyjde obejrzec Emzeta. Przysiegam. eee, a co to pokaz mody? ;DDDDD widok jak każdy inny, nic specjalnego Odpowiedz Link
wenecka jeszcze pyta... OCZYWIŚCIE, bo jest czego! 10.05.05, 22:40 następnym razem po prostu się nie ociągaj i przyjdź. no! Odpowiedz Link