pulsarkowy 15.05.05, 03:59 chwilowo ide spac, ale na obiadek(sniadanie) canneloni z pieczarkami w sosiku czosnkowym mniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam. + rzecz jasna pomidorek z bazylia az mi sie zasypiac nie chce jak o tym pomysle. dobranoc... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poprioniony Re: gotowanko II 15.05.05, 04:46 Chwilowo ide spac, ale na obiadek (sniadanie) duzo wody i alka-prim. Odpowiedz Link
prawdziwyja Re: gotowanko II 15.05.05, 08:34 A może mały browarek w ramach leczenia klinicznego? Odpowiedz Link
khadroma Re: czy już gotowe? :) 15.05.05, 13:23 ja też właśnie spożywam, zestaw sałatek z baru tybetańskiego... to wprawdzie nie to samo co pulsarkowe własnoręcznie sporządzone smakołyki, ale też niezłe.. smacznego ! Odpowiedz Link
botwine teraz to juz tylko zmywanie zostało ;( 15.05.05, 15:28 dobrze, że mam warzywa, zjem z ryżem lub kus kus. pzdr opchany brzuch Odpowiedz Link
zapalniczka Re: gotowanko II 15.05.05, 14:11 brzmi smacznie... szkoda ze nie moge tzn moge ale jeszcze 1,5 kg mi ciazy... ale na ten pomidorek bym sie skusila... ide sie zapchac sprasowanym ryzem... Odpowiedz Link