Dodaj do ulubionych

odruch bezwarunkowy :)

06.06.05, 19:31
Znowu to zrobiłam smile Uruchomiłam IE z zamiarem sprawdzenia rozkładu kolejek,
odruchowo wpisałam adres gazety i absolutnie nie zdając sobie z tego sprawy
kliknęłam na forum. Czynność wielokrotnie powtarzana weszła mi w nawyk smile
Przyzwyczajenie, czy uzależnienie?
Obserwuj wątek
    • emzecik Re: odruch bezwarunkowy :) 06.06.05, 21:28
      przestań uruchamiać IE smile problemy znikną wink)))
    • anula001 Re: odruch bezwarunkowy :) 06.06.05, 21:30
      ja tez tak mamsmile
      uruchamiam mozille, wlacza sie startowy google i potem zamiast sprawdzic rozklad
      busow czy tam wpisac inna strone ja automatycznie na gazete klikam, ehhhwink))))
    • emzecik Re: odruch bezwarunkowy :) 06.06.05, 21:38
      dobra, przyznam się... mam w autostarcie windowsowym Operę, w niej jako startową forum.gazeta.pl
      Samo mi się otwiera, nic robić nie muszę smile
      to dopiero jest zboczenie... ;PP
      • anula001 Re: odruch bezwarunkowy :) 06.06.05, 21:44
        jakie ekonomiczne podejscie do rzeczy i jakze sie ciesze ze sie nie kryjesz ze
        swoim uzaleznieniembig_grinDDDDDD
        • emzecik Re: odruch bezwarunkowy :) 06.06.05, 21:46
          trzeba sobie jakoś w życiu radzić wink)))
          a to uzależnienie to najmniejszy pikuś z tych co mam ;DDD
          • anula001 Re: odruch bezwarunkowy :) 06.06.05, 21:49
            hahah, ja jeszcze od kawy i chyba slodyczy uzalezniona jestem, a Ty?smile)
            • emzecik Re: odruch bezwarunkowy :) 06.06.05, 21:53
              sex, drugs & rock'n'roll ;DDDDDDDD
              i Snickers Big big_grin
              • anula001 Re: odruch bezwarunkowy :) 06.06.05, 21:55
                o matko, sexu nie wymieniam nawet bo to sie rozumie samo przez siesmile
                dodame music, spiewanie, angielski i sloncesmile)))))))))
                • emzecik Re: odruch bezwarunkowy :) 06.06.05, 21:58
                  a ja dodam Trabika i WRC smile
                  I zapach lasu...
                  • anula001 Re: odruch bezwarunkowy :) 06.06.05, 22:00
                    to jeszcze D&G light bluesmile i smak lodow wloskichsmile))
                    • emzecik Re: odruch bezwarunkowy :) 06.06.05, 22:08
                      skoro tak to się przyznam... jestem uzależniony od kompa crying(((
                      • anula001 Re: odruch bezwarunkowy :) 06.06.05, 22:11
                        ja moze nie tyle od kompa ile od netusad co prawda mniej niz jeszcze jakies 3-4
                        miesiace temu, ale nadalsad

ja jeszcze od truskawek i jogurtowsmile
                        • emzecik Re: odruch bezwarunkowy :) 06.06.05, 22:17
                          od jajecznicy z cebula i kielbasa (boczkiem) smile
                          • anula001 Re: odruch bezwarunkowy :) 06.06.05, 22:19
                            od meskich komplementow, na moj temat rzecz jasnabig_grinDD
                            • emzecik Re: odruch bezwarunkowy :) 06.06.05, 22:22
                              hehe, ode mnie się nie uzależnisz wink)) komplementa usłyszeć z moich ust to jak czterolistną koniczynkę znaleźć smile
                              • anula001 Re: odruch bezwarunkowy :) 06.06.05, 22:24
                                coz, jeden juz uslyszalambig_grinDDDDDDDDD
                                • emzecik Re: odruch bezwarunkowy :) 06.06.05, 22:28
                                  niemożliwe big_grinDD Oode mnie na pewno? ;>
                                  • anula001 Re: odruch bezwarunkowy :) 06.06.05, 22:29
                                    moj drogi, na Twoje nieszczescie mam doskonala pamiec, pamietam dokladnie slowo
                                    w slowo co ktos powiedzial nawet 3 lata temusmile))
                                    • emzecik Re: odruch bezwarunkowy :) 06.06.05, 22:32
                                      aleś pamiętliwa... przypomina mi to pewną osóbkę spod twojego znaku big_grin
                                      I dlaczego nieszczęście? raczej twoje szczęście bo koniczynkę znalazłaś wink}
                                      • anula001 Re: odruch bezwarunkowy :) 06.06.05, 22:45
                                        big_grinDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ah, nie ma to jak Wagabig_grinDDDDDDd
                                        • emzecik Re: odruch bezwarunkowy :) 06.06.05, 22:54
                                          big_grinDDDD Anula, serio, aż się przestraszyłem wink
                                          • anula001 Re: odruch bezwarunkowy :) 06.06.05, 22:54
                                            big_grinDDD no daj spokoj, jak Lew moze sie tak przestraszyc??tongue_outP
                                            • emzecik Re: odruch bezwarunkowy :) 06.06.05, 23:00
                                              nie wiem jak się Lwy przstraszają, ale ja wydygałem wink)))
                                              • anula001 Re: odruch bezwarunkowy :) 06.06.05, 23:04
                                                moze z zimna Cie takie dreszcze wziely???big_grinDtongue_outP
                                                • emzecik Re: odruch bezwarunkowy :) 06.06.05, 23:08
                                                  tak, przez ten deszcz co za oknem wink))
                                                  • anula001 Re: odruch bezwarunkowy :) 06.06.05, 23:14
                                                    okryj sie kocem, zamknij okno i spij dobrze, ja ide spac,pa
                                                  • emzecik Re: odruch bezwarunkowy :) 06.06.05, 23:24
                                                    papa
    • prawdziwyja Mam ochotę na... 06.06.05, 21:44
      ...napisanie wtczki do Ognistego Liska, która będzie monitorować forum i
      automatycznie otwierać i podświetlać nowe posty. Cóż to będzie za frajda
      (pisanie tego) a potem jaka wygoda użytkowania smile)) Wezmę się za to jak tylko
      dojdę do siebie po magisterce! tongue_out
      • herezja Re: Mam ochotę na... 06.06.05, 23:35
        A potem będziesz to sprzedawał za ciężką kasiorę nieszczęsnym forumowiczom smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka