zapalniczka 07.08.05, 21:48 glowa mnie gryzie a co u Was? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anula001 Re: chce mi sie spac... 07.08.05, 21:53 spac mi sie nie chce, i zab zaczal mnie bolec Odpowiedz Link
zapalniczka Re: chce mi sie spac... 07.08.05, 21:58 ja chce slonce, maksymalnie intensywne!!!!!! czuje sie jak pierwszego wrzesnia, leje i ta niepokojaca swiadomosc ze trzeba sie uczyc... nie znosze takiej pogody... oczki mi klapia, uda czuje... z zebem do dentysty i szybko bo nie minie.... Odpowiedz Link
anula001 Re: chce mi sie spac... 07.08.05, 22:02 tiaaa, chyba w zakopanem sie do tego dentysty udam... Pojde, jak wroce. Slonca ma nie byc w tym tygodniu, faaaaajnie;P Odpowiedz Link
zapalniczka Re: chce mi sie spac... 07.08.05, 22:05 a teraz chce mi sie plakac... bede wyc... z nerwow... zdaza Wam sie? Odpowiedz Link
zeppelia Re: chce mi sie spac... 07.08.05, 22:08 jasne. Dobijam się wtedy jak najszybciej, doprowadzam do czarnej rozpaczy i przechodzi od razu Odpowiedz Link
zapalniczka Re: chce mi sie spac... 07.08.05, 22:13 watpie ze przejdzie, wczoraj kolejny raz ktos powiedzial ze jestem stara, kolejni znajomi wstepuja w swiete zwiazki malzenskie, czekaja mnie dwa BIG egzaminy, walka o stypendium, szukanie pracy i milion innych spraw, oj oj... lamie sie... Odpowiedz Link
zeppelia Re: chce mi sie spac... 07.08.05, 22:16 fakt, brzmi złowieszczo ale wszystko się da. Obawy na bok i co ma byc to bedzie, ze swojej strony można zawsze jedynie zacisnąć zęby i do przodu..reszta jest out of control co byś nie zrobiła Odpowiedz Link
zapalniczka Re: chce mi sie spac... 07.08.05, 22:20 sama sie napedzam wiem, ogladalam zdjecia z weseliska, bylo tak swietnie a teraz mi jakos smetnawo, sennie, bylejako i kicha... Odpowiedz Link
zeppelia Re: chce mi sie spac... 07.08.05, 22:07 coż, sobie słońca nie wyczarowałam (ku rozpaczy pewnego narcyza) ale moze choć innym sie uda. Zrobie wszystko co w mojej mocy, żeby Wam dziewczyny swieciło, obiecuje Odpowiedz Link
zapalniczka Re: chce mi sie spac... 07.08.05, 22:09 dziekujemy... bardzo mi teskno... normalnie mam dola... aaaaaaaaaaaaaaaa... Odpowiedz Link
anula001 Re: chce mi sie spac... 07.08.05, 22:11 wyplacz sie, od razu bedzie Ci lepiej. <przytul> Odpowiedz Link
zapalniczka Re: chce mi sie spac... 07.08.05, 22:14 beksa jestem i tyle... aaaaaaaaaaa........ Odpowiedz Link
anula001 Re: chce mi sie spac... 07.08.05, 22:10 Dziewczyny? ja z facetami jadeP Ale dzieki, i Zapalniczka pewnie sie tez ucieszy Odpowiedz Link
zapalniczka Re: chce mi sie spac... 07.08.05, 22:18 ciesze sie, zeppelia ma pewnie moc... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........ kurcze pieczone... Odpowiedz Link
zeppelia Re: chce mi sie spac... 07.08.05, 22:19 Anula, to do Ciebie i Zapalniczki było... bo ona w dole swawoli a Ty wyruszasz w góry i masz tam łazić a nie sie alkoholizować, więc słońce przyda się Wam Odpowiedz Link
anula001 Re: chce mi sie spac... 07.08.05, 22:33 moje alkoholizowanie wyglada tak, ze po drugim piwie z sokiem, albo gingersie jestem juz zalkoholizowana)) Bede sie raczej w ten deszcz alkoholizowac, pokloce sie tez troche, zeby nudno nam nie bylo)) Odpowiedz Link