altu 04.08.06, 15:25 coś mi wlazło do głowy. kluchy na parze. z jagodami najlepiej.. o rany.. ktoś robi, robił? gdzie się można wprosić ??? pozdrawiam, przedweekendowo, na głodzie kluchowym... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
feliciae Re: kluchy na parze 04.08.06, 15:32 Okrutnicoooo!!!!;> Ja też chcę kluchy!!! uwielbiam!!!))) Aż mi ślinka cieknie) Ale ja lubię z sosikiem i mięskiem, mniam mniam Ależ mam ochote... Wieki całe nie robiłam, jak nie mam dla kogo, to nie gotuję, buuu Odpowiedz Link
altu Re: kluchy na parze 04.08.06, 15:35 ooo/ ja tez tak mam uwielbiam gotowac a jak mam dla siebie samej, to zazwyczaj mięcho i makaron/kasze/ryz/ziemniaki dogotowuje. albo na sucho, z surówkami jem... ojojoj no. to się nakręciłam Odpowiedz Link
sereni Re: kluchy na parze 04.08.06, 19:29 A gotowe można kupić, z jagodami nawet Doskonałe,jak domowe Odpowiedz Link
sudione maaaaaam WIELKIE smaki;) 05.08.06, 09:08 Nic tylko Cię altu ukatrupić. Jak możesz to robić miłośnikowi kluchów na parze oraz jagód ?!?!?! Masz Ty serce, czy już całe z kamienia ??? Ogłaszam wszem i wobec, jeżeli którakolwiek kobieta będzie się próbowała dostać do mojego serca przez żołądek właśnie wpomnianymi kluchami na parze z jagodami to ma gwarację, że już jestem cały jej. sereni napisał(a): "A gotowe można kupić, z jagodami nawet Doskonałe,jak domowe " Qna, a ja tego w sklepach nie spotkałem ? W jakiejś konkretnej sieci, czy może w osiedlowych małych sklepikach ??? Odpowiedz Link
altu Re: maaaaaam WIELKIE smaki;) 07.08.06, 08:34 miałam. w sobotę.. wielgachne, własnorecznie zrobione, kluchy.. na parze.. polane jagodami a inne dodatkowo, ekstra, z truskawkami... orgazm w żołądku Odpowiedz Link
czarny.onyks ale borówki z lodami śmietankowymi......mniam 05.08.06, 20:29 pełen o.......dlot;PP to takie w spomnienie z lat dzieciństwa przepyszne lody + świeże borówki + polewa i morze... ehh Odpowiedz Link
sudione lody Koral jagodowe;) 06.08.06, 00:47 czarny.onyks napisał(a): "to takie w spomnienie z lat dzieciństwa przepyszne lody + świeże borówki + polewa i morze...ehh" Kolejna bez serca!!! Jak tylko wypłata wpłynie w poniedziałek od razu lecę po jagodowe Grand'y firmy Koral. Smakują wyśmienicie. Aaaaa ze 4 sztuki qpię!!!;P Co sie będę rozdrabniać. P.S. Maaaamaaamija jak ja dawno nie jadłem świeżych borówek, a z lodami to już są mniamuśne. Odpowiedz Link
czarny.onyks lody Koral jagodowe?? 06.08.06, 11:25 oooo sprawdzę)))))) 4 sztuki naraz?? łapczywiec;P Odpowiedz Link
niktwazny99 Re: kluchy na parze 19.08.06, 21:28 A moja przyjaciolka powiedziala kiedys, ze spokojnie na te kluchy, co je tak doskonale robie, moge rwac panny. Nie maja prawa sie opierac. Te panny. Teraz beda chodzic za mna. Te kluchy. Odpowiedz Link
emzecik Re: kluchy na parze 19.08.06, 21:50 a mogą być same jagody bez kluchów? najlepiej własnoręcznie uzbierane Odpowiedz Link
altu Re: kluchy na parze 21.08.06, 11:11 moga byc. moga byc kluchy bez jagód.. i mogą być jagody bez kluchów a masz?? dasz?? Odpowiedz Link
emzecik Re: kluchy na parze 21.08.06, 11:14 kluchy? jakieś są jagódek brak, w Puszczy zbierać nie wolno... pewnie że dam Odpowiedz Link