nedfan 09.09.06, 23:42 Sobotni wieczór, a ja zamiast gdzieś się relaksować, siedzę przed kompem. Bo mi smutno, bo tęsknię okrutnie, bo zaraz zacznę ryczeć... Tęsknota... Sehnsucht... ((((( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarny.onyks Re: Tęsknota... 09.09.06, 23:48 pomyśl, że ta tęsknota może być tylko etapem w życiu, który minie..... a potem...będzie to, co musi być wiem, że to nie pocieszy ale są tacy, co za nikim nie tęsknią wtedy jest jeszcze gorzej.... nie myśl zaśnij ranek jest zawsze lepszy...... to noc tak dołuje...... Odpowiedz Link
nedfan Re: Tęsknota... 09.09.06, 23:51 czarny.onyks napisała: > pomyśl, że ta tęsknota może być tylko etapem w życiu, który minie..... > a potem...będzie to, co musi być Też tak to sobie tłumaczę. Ale, cholera, nie pomaga... Chlip! Odpowiedz Link
pete760 Re: Tęsknota... 10.09.06, 00:46 Tęsknisz za kimś konkretnym, wyjątkowym, czy może ogólnie za uczuciem i bliskością kogoś, za tym by wreszcie ktoś wyjątkowy się zjawił? Bo ja już tyle czasu czekam na nową miłość i ciągle nic Odpowiedz Link
show_must_go_ona Re: Tęsknota... 10.09.06, 12:20 tęsknota to coś naturalnego w naszym życiu to swego rodzaju archetyp... jak miłość i śmierć... czasem przynosi ból, niemal fizyczny... ale jak coś boli, to znaczy, że żyjemy, czyż nie? Odpowiedz Link
nedfan Re: Tęsknota... 10.09.06, 15:30 Tęsknię za kimś jak najbardziej konkretnym - jest taka jedna, daleko stąd, pod samą holenderską granicą. Każda rozmowa telefoniczna kończy się jednym - ryczę jak bóbr... (to przecież takie niemęskie, czyż nie?). Ech, Sehnsucht... Odpowiedz Link
singielka_1976 Re: Tęsknota... 10.09.06, 13:55 Byłam przez 10 mies w związku na odległość, doskonale wiem co czujesz, ale chyba lepiej tęsknić i mieć tę świadomość, że setki km stąd jest KTOŚ, że w każdej chwili możesz zadzwonić, wysłać smsa niż być samemu....Takie związki mimo, że na ogół trudniejsze, od tych na miejscu mają swój urok. Dzielny bądź <pociesza>. Odpowiedz Link
nedfan Re: Tęsknota... 10.09.06, 15:27 Będę dzielny! No, przynajmniej się postaram być dzielnym Jedno, co mi pozwala jakoś funkcjonować, to świadomość, że już za 3 tygodnie znów się zobaczymy. Czas szybko mija Odpowiedz Link
singielka_1976 Re: Tęsknota... 10.09.06, 15:30 No widzisz, z takim nastawieniem MUSI być dobrze . Odpowiedz Link
nedfan Re: Tęsknota... 10.09.06, 15:44 No, chyba musi Tylko zaczynają mnie powoli wkurzać pytania typu: "Nie mogłes sobie jakiejś Polki znaleźć? Po co ci ta Niemka?" Ano, właśnie nie mogłem sobie żadnej porządnej Polki znaleźć! Jak ktoś jeszcze raz zada mi takie durne pytanie, to lał bedę Odpowiedz Link