condziu 28.11.06, 15:48 Tez macie taki mglisty humor od kilku dni ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
feliciae Re: Mglisty humor 28.11.06, 15:50 Wręcz przeciwnie! Dzisiaj owszem, ale chyba raczej tylko śpiąca jestem Odpowiedz Link
aleola1 Re: Mglisty humor 28.11.06, 15:51 ja tryskam energia wlasnie od dwoch dni hehehe Odpowiedz Link
altu Re: Mglisty humor 28.11.06, 15:51 ja humor mam coraz lepsiejszy.. tylko ta gmła za oknem.. jest cudna.. nie widać, jaki świat jest brzydki a mi akurat sie faza na jezdzenie samochodem włączyła.. Odpowiedz Link
condziu Re: Mglisty humor 28.11.06, 16:02 Humor mam swietny, tylko jakos nikt go nie widzi ... jakby za mgla. Odpowiedz Link
rkobra Re: Mglisty humor 28.11.06, 16:10 Przez ta mgle to ludzi nie widac z 9 pietra jak chodza po ulicy. A brakuje mi kontaktu z ludziami nawet wzrokowego, bo znow siedze sam w pracy. Odpowiedz Link
altu Re: Mglisty humor 28.11.06, 16:13 to sobie zdjęcia pooglądaj.. ja jestem na parterze, i świetnie świat wygląda w nocy, z tą mgłą dookoła drzew poowijaną Odpowiedz Link
rkobra Re: Mglisty humor 28.11.06, 16:23 Z dołu zapewne tak a z gory mleko. Chociaz osobiscie wole kakao. Odpowiedz Link
aleola1 Re: Mglisty humor 28.11.06, 16:39 a ja na 6stym i nic procz tej gestej teraz juz szarej mgly nie widac i to takie niesamowite jakby ktos mi swiat zaczarował Odpowiedz Link
martolka Re: Mglisty humor 29.11.06, 10:19 aleola1 napisała: > niesamowite jakby ktos mi swiat zaczarował prawda? zupełnie jakby się ten mój biurowiec urwał i poleciał w chmury Odpowiedz Link
flyfate Re: Mglisty humor 01.12.06, 09:48 i znów mgła mnie dziś obudziła a myślałam, że to czajnik mi okna zaparował... mgła taka, że na odległośc 20m nic nie widac Chyba boję się mgły - wywołuje jakiś takieś takie zaniepokojenie Odpowiedz Link
feliciae Re: Mglisty humor 01.12.06, 10:12 Mgła???? U mnie jest pęknie!! Za plecami świeci słonko, ja mam power od rana! Uwielbiam tak! Czego i Wam życze Aha, a dzis rano na schodach spotkałam czarnego kota - nawet nosek miał czarny, smolista pięknota bez jednego jasnego kłaczka, ktora weszła mi na kolana i mruczała ślicznie)) - tak się chyba odstrasza złe nastroje)) Odpowiedz Link