od_ucha_do_ucha 17.03.07, 08:45 Deszcz?Deszcz!Choroba-a tyle było planów na sobotę.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ludzik_ten_sam Re: kto zepsuł pogodę? 17.03.07, 09:15 Rozmawiałam z maluchem mieszkającym w tej samej miejscowości, co ja. U niej nie pada. Nie ma chmurki z deszczem. Chyba że brzdąc kłamie. W prognozach było, że ma kropić. Odpowiedz Link
ludzik_ten_sam W taki deszcz 17.03.07, 09:33 chciałoby sie leżeć obok kochanego kogoś, patrzeć mu w oczy, słuchać muzyki, raz na jakiś czas ciągnąć go za...ucho. Słuchać rybitw, które wrzeszczą zza okna tylko w marcu. Odpowiedz Link
burykrow Re: W taki deszcz 17.03.07, 10:44 U mnie wrzeszczą mewy "prześmiewki" a deszczu ani ani Pięknie słonecznie (odpukać) i ciepło, wiosna. Trochę tego słońca przesyłam, mam nadzieje że nie rozkradną po drodze. Odpowiedz Link
ludzik_ten_sam :-P 17.03.07, 10:48 Poleconym trzeba, jeśli chcesz, aby Poczta Polska dostarczyła. Sobotnie zakupy - lubisz robić? Robisz takowe? Dziś padło na mnie. Najpierw kawa. Odpowiedz Link
burykrow :-P 17.03.07, 11:54 Zasadniczo lubie zakupy, właściwie to lepiej polubić zasadniczo skazany na to. Lubię gdy mam na to czas, sobota ostatnio nie jest tym dniem, choć dziś wyjątkowo wolne sobotnie przedpołudnie zmobilizowało do wyjścia. Kawa zakupiona, jeszcze nie wypita etiopska "Sidamo" - ciekaw jestem smaku ale to później, nieco później... Odpowiedz Link
ludzik_ten_sam Nie lubię włazić po schodach z różnymi rzeczami 17.03.07, 12:48 w czterech łapach, przytrzymując nosem portfelik. Nie mamy windy ani samochodu, który wjeżdża do domu, można go wyładować etc. Ale dziś było nawet śmiesznie. W zwierzątkowym sklepie (papugi zażyczyły sobie płatków kwiatów) kilka pięknych psów było, w spożywczym wdałam się w dyskusję, że jeśli nie ma dużymi kulfonami sok, to na bank to napój. I tak dalej. Ciągle pada. Poczęstuj mnie kawą W zamian mogę nalać Tobie zielonej sencha cytrynowa. Faza zapachów cytrusowych, orgazm przy grapefruicie Odpowiedz Link
marecki-34 Re: kto zepsuł pogodę? 17.03.07, 12:30 od razu zepsuł, w Poznaniu właśnie zaświeciło piękne słońce Odpowiedz Link
burykrow Re: kto zepsuł pogodę? 17.03.07, 12:55 że świeciło )? U mnie spochmurniało, kawa dla "Ludzika" raz. Właśnie się raczyłem mandarynkową otrzymaną w prezencie - mniam. Sobie też zrobię, a co! Odpowiedz Link
ludzik_ten_sam Re: kto zepsuł pogodę? 17.03.07, 14:03 Spróbuj czekolady z pomarańczą (kawa) z five o`clock. Pyszna! Czy do kawy masz szkockie maślane ciasteczka? ;-P Odpowiedz Link
burykrow Re: kto zepsuł pogodę? 17.03.07, 14:51 nie, wszystkie wysłałem głodnym pocztowcom. Gdybym wiedział dodał bym rycyny. Odpowiedz Link
mumuja Re: kto zepsuł pogodę? 17.03.07, 15:23 już po wszystkim. poszło słoneczko spać. Kawa ?wieżo zaparzana, pomarańczš i cynamonem pachnšca, jako napój życia pita, dymi sobie roztaczajšc swój zapach, kojšc niespokojne my?li. A wieczorem to wódeczka. Do jakiego? dobrego filmu. Odpowiedz Link
sottobosco Re: kto zepsuł pogodę? 15.05.07, 23:40 zepsutą masz pogodę? u mnie zacisznie, spokojnie, pogodnie i tylko komary żrą niemiłosiernie Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: kto zepsuł pogodę? 15.05.07, 23:44 u mnie lało, grzmiało ....za chwile pewnie znowu zacznie;/ komarów nie widać Odpowiedz Link
sudione wiosenna ciepła burza 16.05.07, 00:30 czarny.onyks napisał(a): "u mnie lało, grzmiało ....za chwile pewnie znowu zacznie;/ komarów nie widać" Cudowna dzisiaj była ta burza, najpierw zaciemniało się niebo, potem cudowne długie do samej ziemii pioruny, "głuche" grzmoty i zaraz deszcz, a potem ten zajebisty zapach po burzy. UWIELBIAM GO!!! ..... i teraz w nocy poprawka. Cudowna sprawa. Zawsze się dziwię jak można nie lubić wiosennej ciepłej burzy. Pocałunki w takim deszczu to sam miód na samopoczucie i serce. Odpowiedz Link
od_ucha_do_ucha Re: wiosenna ciepła burza 16.05.07, 08:46 nie-no burzę jak najbardziej podziwiac lubie ino zeby mi jeszcze prądu po takiej nocy nie wyłączali...nieroztropnie wyrzuciłam czajnik gazowy Odpowiedz Link
altu Re: kto zepsuł pogodę? 16.05.07, 12:15 niech ja znajdę tego, co to słońce wyłaczył ? nie lubię wilgoci.. Odpowiedz Link