21.03.07, 15:06
Rozczuliłam siesmile
Jaka sliczna reklama u gorysmile.... jakie słodkie dzieciaczkismile...
No i w takich momentach, sami powiedzcie, jak sie maja instynkty nie budzic????indifferent
Obserwuj wątek
    • ludzik_ten_sam Mordercze? 21.03.07, 15:10
      smile
      Żartowałam.
      Moja siostrzenica przypomina mi zwierzaka. Psiaka, konkretnie.
      Jesteśmy w sklepie. Ściąga z półki kajzerkę, nadgryza, batonik, lód - całe
      szczęście, że nie pożera wszystkiego od razu, bo trochę głupio byłoby przy
      kasie płacić za papierki. Mordercze więc ;-P Wzięłam ją za kapturek i wyszłyśmy.
      • feliciae Re: Mordercze? 21.03.07, 15:13
        ludzik_ten_sam napisała:

> Jesteśmy w sklepie. Ściąga z półki kajzerkę, nadgryza, batonik, lód - całe
        > szczęście, że nie pożera wszystkiego od razu, bo trochę głupio byłoby przy
        > kasie płacić za papierki.

E tamtongue_out
        Ja jak mam na cos WIELKA ochote, to tez niekoniecznie lubie czekac. Pare razy
        zdarzylo mi sie placic za pusta butelke po soczku lub papierek po czekoladce.
        Wieesz, w takim supermarkecie to czasami godzina albo i wiecej mija, zanim
        wyjdziesz...
        I tyle czasu trzymac swoje niepohamowane zadze (slodyczy na ten przyklad) na
        wodzy? W zyciu!!
        ;DDD
        • ludzik_ten_sam :-) 21.03.07, 15:18

Zawsze można wmówić pani kasjerce, że makulaturę odnosisz, względnie spytać,
          gdzie skup butelek wink
          • pomysl.po.wypiciu Re: :-) 21.03.07, 15:24
            ja czasami wracajac do domu zakladam do marektu gdzie wypiekaja kajzerki i jak
            sa akurat goraca to staje w kolejce do kasy bez niczego i mowie tylko pani ze za
            dwie kajzerki chcialbym zaplacic smile
            • od_ucha_do_ucha kajzerkowy? 24.03.07, 07:58
              Cos w tym jest...Ilekroć zgubię w hipermarkecie współzakupowicza znajduję go
              przy piecu z kajzerkami.Z wymiętą papierową torbą.I wypiekami na jagodach...Ze
              tyz sie nigdy nie podzieli tym co zdobył Pozercz wstrętnysmile
    • ludzik_ten_sam Re: Pociecha 21.03.07, 20:57

Feliciae, u mnie jest Greenpeace. Mamy różne wersje.
      Dziecko płci męskiej miałam przed chwilą w słuchawce. Co budziło? Śmiech.
      Biedaczek nie wymawia "z". "Kupię ananata i ugotuję ..." smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka