rosa_portogallo 18.07.07, 11:43 Dziekuje za wczorajsze spotkanie)) Bawilam sie naprawde niezle, dawno tyle nie smialam) A jak wy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wenecka Re: Dzieki:D 18.07.07, 12:42 Rosa, własnie napisałam Matysi, że nie ma czego żałować, że nie przybyła, bo było nudno, a Ty tu z takim tekstem zasunęłaś. no jak Ci nie wstyd? to był przecież śmiech z maszyny, taki jak w sitcomach, nie zauważyłaś? Odpowiedz Link
rosa_portogallo Re: Dzieki:D 18.07.07, 12:48 Nie wstyd mi ani troszeczke Moze wrazenia zaleza od nastawienia? Ja poszlam na spotkanie bez oczekiwan Poprzednio bylo mi dretwo, obco i nudno (troche). Tym razem bawily mnie drobiazgi, absurdy...Ale ciekawa jestem opinii innych osob? A z Toba, sasiadko, spotkalabym sie ktoregos cieplego wieczora nad stawami, oczywiscie jesli chcesz?)) Odpowiedz Link
wenecka Re: Dzieki:D 18.07.07, 12:53 wszyscy wiemy jak był no spotkaniu ale Matysi będzie mniej przykro, jak będzie wiedziala, że nic nie straciła. oczywiscie ze musimy się spotkać! bierzesz psa koniecznie! dzięki za miłe towarzystwo i wsparcie w forsowaniu lokalizacji na chłodnej. a dzisiaj faktycznie są ci bracia grimm i bym sie wybrała, ale pogoda tak dziwaczna jest, nie wiem, padac bedzie czy jak? Odpowiedz Link
matti28 Re: Dzieki:D 18.07.07, 13:29 co do filmu, to jeśli pogoda się poprawi (w tej chwili u mnie leje) to ja się wybieram. Rosa, dzięki za tabletkę Odpowiedz Link
rosa_portogallo Re: Dzieki:D 18.07.07, 13:34 Heheh Mam nadzieje, ze odezwa sie pozostali uczestnicy - ciekawe jakie oni maja odczucia? Jasne, ze biore psa! Masz rower? Moze na rower sie umowimy? A z psem na spacery chodze co wieczor nad stawy, kolo 22-23. Dotychczas brakowalo mi kompanii i odwagi, zeby samej tam posiedziec Tesknie za czasami, kiedy spotkanie ze znajomymi nie bylo wielkim problemem, a nocne rozmowy trwaly do rana... Bracia Grimm to nie jest moja ulubiona lektura...Film pewnie bedzie podobny? Odpowiedz Link
9b9 Re: Dzieki:D 18.07.07, 14:20 rosa_portogallo napisała: > Heheh Mam nadzieje, ze odezwa sie pozostali uczestnicy - ciekawe jakie oni > maja odczucia? Spotkanie bardzo fajne. A malkontenci niech się na przyszłość bawią sami. Odpowiedz Link
wenecka Re: Dzieki:D 18.07.07, 18:07 dzisiaj to się nie wybiore nad jeziorko, bo umowiałam sie na ten film braci grimm, ale anytime of course. wysle telefon na mejla. rower mam i chetnie sie wybiore gdzies, moze w sobote? nie mam z kim jezdzic na tych bielanach, a samej to mi się nie chce tak bez sensu. z przyjemnoscia bym pojezdziła w Twoim towarzystwie. Odpowiedz Link
altu Re: Dzieki:D 18.07.07, 15:26 spotkanie super. bawiłam się całkiem. i uśmiałam jak norka.. fakt, kompania się zrobiła przednia Odpowiedz Link
wenecka Re: Dzieki:D 18.07.07, 18:05 o rany, jak już wszyscy torpedujecie stanowisko poprawienia Matysi humoru, to też już nie bede ściemniac, ze było nieciekawie. dawno się tak nie ubawiłam. spisałam nawet nauki o wyrywaniu kalnerów i pytaniu o blender. )) Odpowiedz Link
rosa_portogallo Re: Dzieki:D 18.07.07, 20:53 Ufff;P A juz myslalam ze sie zle bawilas)) a na serio - to rowerowo jestesmy umowione (najchetniej niedziela), a z psiakiem tez dowolnego dnia Wysylam swoje namiary na gg i tel - pod @. Odpowiedz Link
wenecka Re: Dzieki:D 18.07.07, 21:07 na niedziele umawiam się na rower do falenicy z ludzmi z wyjsc, wiec moze pojedziemy z nimi po prostu razem. tyle, ze start jest w niedz. o godz. 15. no jesli pogoda nie dopisze, tak jak dzis, to raczej odpuscimy te falenice i pojedzimy gdzies wkoło stawów brutsmana )) generalnie na niedziele jestesmy umowione Odpowiedz Link
grzanka23 Re: Dzieki:D 18.07.07, 22:29 Oj suuuuuuper było.Zmarszczki mi sie porobiły od smiechu,ale to nic. Oby wiecej takich spotkan Odpowiedz Link