18.07.07, 11:43
Dziekuje za wczorajsze spotkaniesmile)) Bawilam sie naprawde niezle, dawno tyle
nie smialamwink) A jak wy?
Obserwuj wątek
    • wenecka Re: Dzieki:D 18.07.07, 12:42
      Rosa, własnie napisałam Matysi, że nie ma czego żałować, że nie przybyła, bo
      było nudno, a Ty tu z takim tekstem zasunęłaś. no jak Ci nie wstyd? to był
      przecież śmiech z maszyny, taki jak w sitcomach, nie zauważyłaś?
      smile
      • rosa_portogallo Re: Dzieki:D 18.07.07, 12:48
        Nie wstyd mi ani troszeczkewink Moze wrazenia zaleza od nastawienia? Ja poszlam na
        spotkanie bez oczekiwanwink Poprzednio bylo mi dretwo, obco i nudno (troche). Tym
        razem bawily mnie drobiazgi, absurdy...Ale ciekawa jestem opinii innych osob?

A z Toba, sasiadko, spotkalabym sie ktoregos cieplego wieczora nad stawami,
        oczywiscie jesli chcesz?smile))
        • wenecka Re: Dzieki:D 18.07.07, 12:53
          wszyscy wiemy jak był no spotkaniu smile ale Matysi będzie mniej przykro, jak
          będzie wiedziala, że nic nie straciła.

oczywiscie ze musimy się spotkać! bierzesz psa koniecznie! dzięki za miłe
          towarzystwo i wsparcie w forsowaniu lokalizacji na chłodnej. smile

a dzisiaj faktycznie są ci bracia grimm i bym sie wybrała, ale pogoda tak
          dziwaczna jest, nie wiem, padac bedzie czy jak?
          • matti28 Re: Dzieki:D 18.07.07, 13:29
            co do filmu, to jeśli pogoda się poprawi (w tej chwili u mnie leje) to ja się
            wybieram.

Rosa, dzięki za tabletkę smile
            • rosa_portogallo Re: Dzieki:D 18.07.07, 13:35
              Bardzo proszesmile
          • rosa_portogallo Re: Dzieki:D 18.07.07, 13:34
            Hehehsmile Mam nadzieje, ze odezwa sie pozostali uczestnicy - ciekawe jakie oni
            maja odczucia?

Jasne, ze biore psa! Masz rower? Moze na rower sie umowimy? A z psem na spacery
            chodze co wieczor nad stawy, kolo 22-23. Dotychczas brakowalo mi kompanii i
            odwagi, zeby samej tam posiedziecwink Tesknie za czasami, kiedy spotkanie ze
            znajomymi nie bylo wielkim problemem, a nocne rozmowy trwaly do rana...

Bracia Grimm to nie jest moja ulubiona lektura...Film pewnie bedzie podobny?
            • 9b9 Re: Dzieki:D 18.07.07, 14:20
              rosa_portogallo napisała:
              > Hehehsmile Mam nadzieje, ze odezwa sie pozostali uczestnicy - ciekawe jakie oni
              > maja odczucia?

Spotkanie bardzo fajne. A malkontenci niech się na przyszłość bawią sami. smile
            • wenecka Re: Dzieki:D 18.07.07, 18:07
              dzisiaj to się nie wybiore nad jeziorko, bo umowiałam sie na ten film braci
              grimm, ale anytime of course. wysle telefon na mejla. rower mam i chetnie sie
              wybiore gdzies, moze w sobote? nie mam z kim jezdzic na tych bielanach, a samej
              to mi się nie chce tak bez sensu. z przyjemnoscia bym pojezdziła w Twoim
              towarzystwie.
    • altu Re: Dzieki:D 18.07.07, 15:26
      spotkanie super.
      bawiłam się całkiem.
      i uśmiałam jak norka..
      fakt, kompania się zrobiła przednia smile
      • wenecka Re: Dzieki:D 18.07.07, 18:05
        o rany, jak już wszyscy torpedujecie stanowisko poprawienia Matysi humoru, to
        też już nie bede ściemniac, ze było nieciekawie.
        dawno się tak nie ubawiłam. spisałam nawet nauki o wyrywaniu kalnerów i pytaniu
        o blender. smile))
        • rosa_portogallo Re: Dzieki:D 18.07.07, 20:53
          Ufff;P A juz myslalam ze sie zle bawilaswink)) a na serio - to rowerowo jestesmy
          umowione (najchetniej niedziela), a z psiakiem tez dowolnego dniasmile Wysylam
          swoje namiary na gg i tel - pod @.
          • wenecka Re: Dzieki:D 18.07.07, 21:07
            na niedziele umawiam się na rower do falenicy z ludzmi z wyjsc, wiec moze
            pojedziemy z nimi po prostu razem. tyle, ze start jest w niedz. o godz. 15. no
            jesli pogoda nie dopisze, tak jak dzis, to raczej odpuscimy te falenice i
            pojedzimy gdzies wkoło stawów brutsmana smile)) generalnie na niedziele jestesmy
            umowione smile
            • rosa_portogallo Re: Dzieki:D 18.07.07, 21:09
              Supersmile Juz sie cieszesmile))
              • grzanka23 Re: Dzieki:D 18.07.07, 22:29
                Oj suuuuuuper było.Zmarszczki mi sie porobiły od smiechu,ale to nic. Oby wiecej
                takich spotkan

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka