Dodaj do ulubionych

Kto jest z Krakowa-proszę o wpis tutaj :)

26.08.07, 22:24
Pogubiłam się już trochę... Wiem o kilku osobach stąd, które są z Krakowa, ale
na pewno nie o wszystkich. Bardzo proszę, żeby wpisały się tu osoby z Grodu
Kraka i okolic. Mam zamiar się z Wami spotkać niedługo w tzw."realu". (już raz
się spotkałam z 3 koleżankami z Krakowa i było fajnie). Czas to powtórzyć.
Nawet w przyszły weekend. Kino, knajpa, spacer na Kopiec, na Kazimierz, coś
wymyślimy.
Howg! smile
Obserwuj wątek
    • banca Re: Kto jest z Krakowa-proszę o wpis tutaj :) 26.08.07, 22:29
      obecna!
      zaczynam sie zastanawiac po co sie przeprowadzilam do krakowa? to
      jakas plaga! najwiecej chyba singli stad,co? wink
    • szalman Re: Kto jest z Krakowa-proszę o wpis tutaj :) 26.08.07, 22:30
      Ja jestem z krakowa, ale mnie osaczyłaś więc...musze zminic chyba
      nick a moze wtedy .....
      • czandri Re: Kto jest z Krakowa-proszę o wpis tutaj :) 26.08.07, 22:41
        Absolutnie nie czuj się osaczony smile
    • czarny.onyks Re: Kto jest z Krakowa-proszę o wpis tutaj :) 26.08.07, 23:00
      że ja to chyba wiadomowink)

jest jeszcze:
      iwona2727,
      sudione

i to wszystko
      jak na lekarstwo naswink
      no chyba, że reszta się ukrywawink
      • czandri Re: Kto jest z Krakowa-proszę o wpis tutaj :) 26.08.07, 23:02
        A Ania?
        I jeszcze Leelee74 smile
        • czandri Re: Kto jest z Krakowa-proszę o wpis tutaj :) 26.08.07, 23:03
          A sudione jakoś w ogóle się przestał odzywać sad
        • czarny.onyks Re: Kto jest z Krakowa-proszę o wpis tutaj :) 26.08.07, 23:10
          o nich wiem, że wieszsmile
        • leelee74 Re: Kto jest z Krakowa-proszę o wpis tutaj :) 28.08.07, 02:04
          zgłaszam się smile
    • niebo34 Re: Kto jest z Krakowa-proszę o wpis tutaj :) 26.08.07, 23:46
      wpis smile
      • sudione dzięki za pamięć!:) 28.08.07, 02:48
        czarny.onyks napisał(a):
        "jest jeszcze:
        iwona2727,
        sudione"

czandri napisał(a):
        "A sudione jakoś w ogóle się przestał odzywać sad"

Dziołchy dzięki za pamięć!!!wink To prawda przestałem się odzywać, ale wybaczcie, miałem zapierdziel 12 godzin non stop, a teraz na tym mini-urlopie, który sam sobie zorganizowałem nie chce mi się nawet dłubać w nosie.wink Co prawda forum czytam, ale nie ma żadnej jatki żebym się wtrącił.tongue_out
        Co do spotkania jestem jak najbardziej ZA! Tyle tylko, że wrzesień w moim miejscu pracy to będzie istny koszmar nie dość, że inwentaryzacja całonoca, a potem dwa dni poprawek to później wyprzedaż i sprzątanie po niej, więc niestety z czasem krucho, ale ale ale -> JESTEM W GOTOWOŚCI!!!smile Ja luźno proponuję karaoke, coś do tańczenia, albo kino, albo może wyjazd na rowerq, oj zapomniałem, qwa ja nie mam już rowerq.wink
    • dominika.ka Re: Kto jest z Krakowa-proszę o wpis tutaj :) 29.08.07, 18:27
      sorry za spóźnienie smile ja też jestem z Krakowa.
      • czandri Re: Kto jest z Krakowa-proszę o wpis tutaj :) 30.08.07, 07:26
        No to trochę nas jest smile
        Może zorganizujemy jakieś wspólne "widzenie", póki jeszcze słońce i zimno nie
        doskwiera? A może- tak jak pisał sudione, jakieś kino?, karaoke? Co myślicie .
        Najbliższa sobota może być?
        • szalman Re: Kto jest z Krakowa-proszę o wpis tutaj :) 30.08.07, 07:35
          czandri i wtedy sie ujawnisz i Cię poznam tak jak mnie znasz TY tongue_out
          • czandri Re: Kto jest z Krakowa-proszę o wpis tutaj :) 30.08.07, 09:40
            wink
            • szalman Re: Kto jest z Krakowa-proszę o wpis tutaj :) 30.08.07, 09:42
              ide na całość ...a co mi tam smile
        • banca Re: Kto jest z Krakowa-proszę o wpis tutaj :) 30.08.07, 23:12
          nie no pliz,nie najblizsza sobota,przeprowadzam sie...
          • czarny.onyks Re: Kto jest z Krakowa-proszę o wpis tutaj :) 30.08.07, 23:23
            a ja z kolei w niedziele mam baaardzo wcześnie pobudkę;/
    • greta76 Re: Kto jest z Krakowa-proszę o wpis tutaj :) 30.08.07, 22:47
      Witam. Jestem 1-wszy raz na forum i chętnie sie przyłączę do grona
      singielek z Krakowa. Pozdrawiam serdecznie.
    • monalajza Re: Kto jest z Krakowa-proszę o wpis tutaj :) 30.08.07, 23:14
      bywam z krakowawink
      • czandri Re: Kto jest z Krakowa-proszę o wpis tutaj :) 31.08.07, 09:50
        Ja w tę sobotę też jednak nie... Musze sprzątać po malowaniu mieszkania.
        Ale w sobotę 09.09- (taka fajna data) już owszem wink
        Kto się ze mną wtedy zobaczy?. Powiedzmy o 18.00 na Placu Wolnica
        w "Antonio Caffe" (bardzo fajny włoski kawiarnio-bar).

Proszę o wpisywanie się tu chętnych na spotkanie smile
        • anula36 Re: Kto jest z Krakowa-proszę o wpis tutaj :) 31.08.07, 09:55
          9-tego moge byc.
        • czarny.onyks ale 9.09 31.08.07, 10:00
          to jest niedzielawink
          przyszły tydzień mnie odpowiada zdecydowanie bardziej
          • czandri Re: Poprawka! sobota 08.09. :) 31.08.07, 10:14
            Nastąpiła pomyłka. Oczywiście, chodzi o sobotę 08.09. Czarny Onyksie dzięki za
            Twą czujność! smile
            • banca Re: Poprawka! sobota 08.09. :) 01.09.07, 00:20
              zasadniczo gra smile a daja tam jesc?
              • czandri Re: Poprawka! sobota 08.09. :) 01.09.07, 00:29
                Dają jeść przepysznie i po włosku, ale dość drogo.( duża porcja makaronu z sosem
                od 14.50-18 zł) ale naprawdę można się nasycić cudowną włoską kuchnią. Wszystkie
                produkty są sprowadzane z Włoch. + lody w owocach + najcudowniejsze w Polsce
                włoskie ciasta i desery! smile
                • niebo34 Re: Poprawka! sobota 08.09. :) 01.09.07, 02:13
                  Wy noermalnie złosliwi jestescie smile

kolejny raz sie przymierzam do spotkania z lokalnym towarzystwem i
                  znowu ustalacie termin w ktorym mnie w Krakowie na 100% nie bedzie
                  smile auuuuuuuuuu!!!!
                  • czarny.onyks Re: Poprawka! sobota 08.09. :) 01.09.07, 09:49
                    ale przecież nie musimy zawsze się wszyscy spotykać
                    nie zawsze uda się zebrać całą grupę
                    a takie małe, lokalne spotkania dwóch, trzech osób są bardzo fajnewink

zresztą o to chyba chodzi, by nie siedzieć w domu, ale pójśc na kawę czy cuśwink
                    a nie by orgietki forumowe robić;P
                    • banca Re: Poprawka! sobota 08.09. :) 01.09.07, 15:07
                      ktos tu powiedzial "orgietki forumowe"?
                      wink
                      • czarny.onyks Re: Poprawka! sobota 08.09. :) 01.09.07, 17:28
                        haha
                        jaka ciekawaaaaaaa;DDD
                        a ktoś wcześniej powiedział orgazmy;P
                • banca no to ameryka :) 01.09.07, 07:10
                  e tam drogo,nie po to singiel tyra ciezko zeby sobie orgazmow
                  gastronomicznych nie moc dostarczac
                  smile
                  • czandri Re: 08.09.sobota, 18.00 Antonio Caffe Pl.Wolnica 03.09.07, 13:59
                    wstępna lista obecności:
                    czandri
                    banca
                    anula36
                    czarny onyks
                    leelee74
                    szalman

Kto jeszcze? smile
                    • iwona2727 Re: 08.09.sobota, 18.00 Antonio Caffe Pl.Wolnica 03.09.07, 20:32
                      witam,
                      postaram się być smile
                      dzięki onyksie za pamięć o mnie smile
                      • czandri Re: 08.09.sobota, 18.00 Antonio Caffe Pl.Wolnica 03.09.07, 21:13
                        Iwona, super, że będziesz! smile
                        • iwona2727 Re: 08.09.sobota, 18.00 Antonio Caffe Pl.Wolnica 04.09.07, 12:59
                          smile, będzie mi miło Was poznać, i cieszę się, że się cieszysz smile
                    • czarny.onyks a ten jeden...cukiereczek;) 03.09.07, 21:30
                      to się nie przestraszy?;P
                      • szalman Re: a ten jeden...cukiereczek;) 04.09.07, 08:44
                        już się boję..nogi mi drżą z wrażenia, serce mocniej bije,...
                        dostane palpitacji, kto mnie bedzie reanmował z was ?
                        • czarny.onyks Re: a ten jeden...cukiereczek;) 04.09.07, 13:06
                          112 i problem rozwiązanywink

albo melisę zaparzymy;P
                    • pani.jola Re: 08.09.sobota, 18.00 Antonio Caffe Pl.Wolnica 04.09.07, 10:43
                      Witajcie, jeszcze na 100 % nie jest to pewne, ale o ile zostanę na
                      weekend w Krakowie, chętnie się z Wami zobaczę smile
                      • czandri Re: 08.09.sobota, 18.00 Antonio Caffe Pl.Wolnica 04.09.07, 10:48
                        Extra smile
                        • banca Re: 08.09.sobota, 18.00 Antonio Caffe Pl.Wolnica 06.09.07, 01:45
                          antonio jest na tej samej scianie co caffe mlynek?
                          juz mialam pytac,czy antonio ma ogrodek,ale 9 stopni "na polu" i to
                          walenie o parapet sprawilo,ze daruje dociekliwosc wink
                          • czandri Re: 08.09.sobota, 18.00 Antonio Caffe Pl.Wolnica 06.09.07, 02:12
                            Stojąc na Placu Wolnica i patrząc na wprost na Młynek, Antonio jest na prawej
                            ścianie Placu, praktycznie na rogu Krakowskiej i Wolnicy. Ma duży szyld, łatwo
                            trafić. Jeszcze podaję link do strony:
                            www.antoniocaffe.pl/
                            • czandri Re: 08.09.sobota, 18.00 Antonio Caffe Pl.Wolnica 07.09.07, 21:55
                              To już jutro...smile
                              Tadammm!
                              • banca potwierdzam gotowosc 07.09.07, 22:57
                                :]
                                a czy my tam mamy siakas rezerwacje,czy na zywiol idziemy? ja tam
                                nigdy nie bylam,wiec nie wiem czy jest koniecznosc klepania stolika
                                w sobotni wieczor?
                                i jak sie poznamy...? wink
                                • czandri Re: potwierdzam gotowosc 08.09.07, 00:26
                                  Jutro do południa dam znać. Na pewno będziemy siedzieć w "czerwonej sali". Będą
                                  złączone stoliki. Przy wejściu kelnerzy będą Was kierować do właściwego stolika
                                  na hasło "Czandri" wink
                                  • czarny.onyks Re: potwierdzam gotowosc 08.09.07, 08:22
                                    ech...
                                    jak tylko infekcja nie położy mnie całkiem do łóżka to będęsmile
                                    • iwona2727 Re: potwierdzam gotowosc, hm 08.09.07, 11:15
                                      a ja w pracy teraz jestem, a potem impreza integracyjna crying(, ale
                                      może uda mi się urwać,
                                      onyksie, napiszę do Cię sms`ka, ok?
                                      • banca Re: potwierdzam gotowosc, hm 08.09.07, 12:01
                                        bo jak przyjdzie co do czego to sie okaze,ze bede sama z czandri i
                                        nie trzeba bedzie stolikow laczyc... wink
                                        • czandri Re: dzięki za potwierdzenie gotowości-ja też będę 08.09.07, 13:59

• czandri Re: dzięki za potwierdzenie gotowości-ja też będę 08.09.07, 13:59
                                            Ja też będę na 100% smile
                                            • czandri Re: dzięki za potwierdzenie gotowości-ja też będę 08.09.07, 14:08
                                              Zamówiłam stolik w "ogrodzie zimowym" (to właśnie ta czerwona sala).
                                              Powiedziałam,że nie wiem ile będzie osób. Odpowiedziano, że zawsze można
                                              zestawić stoliki. Na pewno będzie fajnie. Właściciel i właścicielka- są
                                              wyjątkowo sympatyczni, jedzenie jest po prostu świetne, słodycze tak samo.
                                              Będzie dużo wina i zabawy smile
                                              Przybywajcie!
                                              • szalman Re: dzięki za potwierdzenie gotowości-ja też będę 08.09.07, 14:16
                                                wprawdzie nie mam dzisiaj duzo wolnego czasu, ale postaram się
                                                przyjsc choćby na pół godziny, nawet zeby Cię poznać chandri, kim
                                                jestessmile
                                              • banca Re: dzięki za potwierdzenie gotowości-ja też będę 08.09.07, 14:19
                                                jak bedziemy dwie to bedzie nam poreczniej wyrwac jakis facetow wink
                                                • banca czandri, 08.09.07, 14:26
                                                  napisz mi pls twoj nr tel na @,jakby co
                                                  if u don't mind wink
                                                  • czandri Re: Hasło "czandri" :) 08.09.07, 15:02
                                                    Zamówiłam stolik w "ogrodzie zimowym" (to właśnie ta czerwona sala).
                                                    Powiedziałam,że nie wiem ile będzie osób. Odpowiedziano, że zawsze można
                                                    zestawić stoliki. Na pewno będzie fajnie. Właściciel i właścicielka- są
                                                    wyjątkowo sympatyczni, jedzenie jest po prostu świetne, słodycze tak samo.
                                                    Będzie dużo wina i zabawy smile
                                                    Szalman, Ty mnie na pewno nie znasz! Ale poznamy się... poznamy wink
                                                    Banca wysyłam Ci nr tel na skrzynkę.
                                                  • czarny.onyks Re: Hasło "czandri" :) 08.09.07, 15:29
                                                    jak nasi siatkarze dziś wygrają...przyjdęwink)
                                                  • anula36 Re: Hasło "czandri" :) 08.09.07, 16:06
                                                    ja bede bez wzgledu na wszystko z siatkarzami wlacznie;P
                                                  • czandri Re: Hasło "czandri" :) 09.09.07, 00:59
                                                    Ale było fajnie. niech żałują ci, co nie byli!
                                                    Dzięki za miłe spotkanie. Musimy to częściej powtarzać. To będzie taka "nowa
                                                    świecka tradycja" smile)
                                                  • czandri Re: Hasło "czandri" :) 09.09.07, 01:15
                                                    I szalman się objawił smile) we własnej osobie!
                                                  • czarny.onyks Re: Hasło "czandri" :) 09.09.07, 01:31
                                                    i melisa była niepotrzebna...chyba ;P
                                                  • banca Re: Hasło "czandri" :) 09.09.07, 01:21
                                                    ja rowniez dziekuje :]
                                                    a na przyszly raz proponuje faktycznie karaoke,czy kregle,czy
                                                    rzutki,hm?
                                                  • anula36 Re: Hasło "czandri" :) 09.09.07, 10:01
                                                    dziekuje za spotkanie wszystkim obecnym, i za mily acz nie do konca pochwalany przez nas gest sam - wie- komusmile
                                                  • szalman Re: Hasło "czandri" :) 09.09.07, 11:01
                                                    Ja również dziekuje, zdjęcia juz nie muszę zamieszczać, ani swojej
                                                    wizytówkitongue_out nie wywalą mnie z tego forum, na pewno nie pozwolicie
                                                    na "TO" na jednym z forum straszono mnie adminką jak się pojawi to
                                                    mnie wyrzuci
                                                    a czandri tyle informacji o mnie zebrała tongue_out choc nie wszystkie
                                                    potwierdzam ale większość na pewnobig_grin
                                                  • czarny.onyks Re: Hasło "czandri" :) 09.09.07, 12:01
                                                    nie no....wizytówkę warto mieć
                                                    w koncu zna Cię tylko garstka osób

a czy wywalą czy nie....nie byłabym tego taka pewna;P
                                                    wszystko się jeszcze może zdarzyć;]
                                                    trochę poirytowałeś niektóre osoby pewnym swoim zachowaniem
                                                    (przynajmniej mnie)wink

ps. że adminka z tego forum Cię wyrzuci??kto Cie straszył?
                                                    a za co??wink
                                                  • szalman Re: Hasło "czandri" :) 09.09.07, 12:14
                                                    za swoje zachowanie przepraszam, ale lubie irytować pozytywnie,
                                                    straszyli mnie julką to nie było na tym forum na jakim juz nie
                                                    pamietam
                                                    więc moze zamilczę bedzie pewne ze włos mi z głowy nie spadnie,
                                                    Nie ma nic gorszego niz wyrzucenie siła, uzywanie siły nie lezy w
                                                    mojej naturzetongue_out
                                                  • banca Re: Hasło "czandri" :) 09.09.07, 12:25
                                                    szalman,popracuj nad wizytowka,dla wielu osob nadal owiany jestes
                                                    nimbem tajemniczosci...
                                                  • czarny.onyks Re: Hasło "czandri" :) 09.09.07, 12:28
                                                    ekhm....
                                                    i to jakiej tajemniczościwink))
                                                  • czarny.onyks Re: Hasło "czandri" :) 09.09.07, 12:25
                                                    Ty nie przepraszaj tylko sie poprawwink

to forum i tu sie piszewink
                                                    a nie siedzi po kątach;P
                                                  • szalman Re: Hasło "czandri" :) 09.09.07, 12:31
                                                    To wszystko wina szkoły tak mnie wychowała, nie chodziłem na lekcje
                                                    wychowawcze gdzie pani na uczyła dobrego zachowania i dobrych
                                                    manier,
                                                    ale poprawię się od jutra, codziennie sobie to obiecuje ale cieżej
                                                    jest z realizacją tych postanowien
                                                  • czandri Re: Hasło "czandri" :) 09.09.07, 13:44
                                                    To kiedy idziemy na to karaoke? W następną sobotę?
                                                    I gdzie? smile Proszę o pomysły.
                                                    Czy wiecie, że ja jeszcze zostałam? Nie dojechała moja taxi, więc wróciłam na
                                                    kolejne piwo wink i obejrzałam mecz do końca. Macie pozdrowienia od Antonia i Ewy.
                                                  • czarny.onyks Re: Hasło "czandri" :) 09.09.07, 14:12
                                                    ja już wiem, że niestety nie bedę mogła;/

Ty lepiej się przyznaj, że chciałaś zostać;P
                                                    ps.szkoda, że wcześniej nie wiedziałam o tej włoskiej knajpce
                                                    zaprosiłabym tam znajomego włochawink
                                                  • czandri Re: Hasło "czandri" :) 09.09.07, 14:13
                                                    czarny.onyks napisała:

> ja już wiem, że niestety nie bedę mogła;/

Buuu sad, to kto może?
                                                  • banca Re: Hasło "czandri" :) 09.09.07, 14:39
                                                    ja spedzam przyszly weekend poza krakowem,takze nie tym razem,choc
                                                    ogolnie jestem -pro- :]
                                                  • leelee74 Re: Hasło "czandri" :) 09.09.07, 14:49
                                                    dzięki za świetny wieczór smile zdecydowanie jestem za dalszymi spotkaniami ale w
                                                    przyszły weekend nie dam rady.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka