cicade 09.09.07, 00:13 TVN STYLE. Oglądacie? Ja czasem, przed chwilą. Inspirujący i zabawny program pokazujący jak z kogoś przeciętnego można stać się kimś barwniejszym, bardziej pewnym siebie. Polecam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barimbowa Nie umiem 09.09.07, 00:16 przyzwyczaić się do telewizora... Po 5 minutach mam dość. Fakt - nie używałam go pół roku. Odpowiedz Link
cicade Re: Nie umiem 09.09.07, 00:42 Włączam tylko wtedy, gdy domownicy wybywają na noc, dwie i przenoszę się ze spaniem etc. do nich. tak lubię. no i wtedy oglądam. zachęcam. pomijam filmy i programy informacyjne, ale tvn style jest fajny ze względu na kilka takich programów. Odpowiedz Link
barimbowa Pamiętam... 09.09.07, 00:56 TVN Style/24 i trzy Discovery - to mi w sumie wystarczyło... ale musze powoli to dawkować bo... no nie umiem, odpycha mnie. Wiem dlaczego i muszę z tym powalczyć. Odpowiedz Link
czandri Re: Pamiętam... 09.09.07, 00:58 Banca i Leelee74 i Czarny Onyx i Anula36 wyglądałyście cudownie! Odpowiedz Link
cicade Re: Pamiętam... 09.09.07, 01:01 I w fajnym lokalu byłyście - obejrzałam stronę... Odpowiedz Link
leelee74 Re: Jak dobrze wyglądać nago 09.09.07, 00:22 mnie się bardzo podoba ten program. A swoją drogą to chciałabym mieć takiego osobistego doradcę Odpowiedz Link
cicade Re: Jak dobrze wyglądać nago 09.09.07, 00:27 Fajny, ale chyba mocno kłóciłabym się z nim przy wyborze ciuchów, bo nie zawsze pasuje mi to, co proponuje dziewczynom. Ale masaż ciała, kosmetyczka za free, fryzjer - uchchch, też bym tak chciała Niesamowite, jak bardzo zmienia fryzura, prawda? Odpowiedz Link
leelee74 Re: Jak dobrze wyglądać nago 09.09.07, 00:31 prawda, a co do ciuchów - to wg. mnie dziewczyny zawsze wyglądają lepiej w ciuchach wybranych przez niego niż przed, z tym, że nie zawsze są w moim guście... Odpowiedz Link
cicade Re: Jak dobrze wyglądać nago 09.09.07, 00:37 dokładnie noszę szkła kontaktowe i okulary okazjonalnie i zauważyłam, że "okularnicom" proponowane są zawsze "szkła". i zawsze czekam, co będzie dalej. czy dziewczyny szybko wrócą do dawnych przyzwyczajeń, (nie chodzi tylko o okulary), czy nie... jednak przyzwyczajenie drugą naturą strach przed atrakcyjnością? masz kogoś, kto bez litości mówi Ci, w czym Ci ładnie, a co natychmiast zdjąć? i bez żadnego: ładnie Ci i tak, i tak. moja siostrzenica lat 5. i wiem, że wie bez pudła. nie oszuka. okulary do kosza Odpowiedz Link
leelee74 Re: Jak dobrze wyglądać nago 09.09.07, 00:43 uff, kiedyś mu eksio mówił mi wprost , że nie wyglądam dobrze w tym a tym ( na co się oczywiście strasznie oburzałam ) a teraz nie bardzo ma mi kto powiedzieć ... czasami siostra coś powie ale to chyba jak już całkiem dam ciała Odpowiedz Link
banca Re: Jak dobrze wyglądać nago 09.09.07, 00:50 leelee,ja ci moge mowic,jakby co dzis wygladalas bosko Odpowiedz Link
leelee74 Re: Jak dobrze wyglądać nago 09.09.07, 00:52 dzięki banca, ty też jesteś niczego sobie Odpowiedz Link
cicade Re: Jak dobrze wyglądać nago 09.09.07, 00:55 )) I Banca ma ładne ramiona. WIDZIAŁAM NA FOTCE Odpowiedz Link
cicade Re: Jak dobrze wyglądać nago 09.09.07, 00:57 a taka Bari ma ładne oczy i usta (idę spać, dobranoc Paniom Odpowiedz Link
cicade ładnie... 09.09.07, 01:03 Użytkownik Bari uciekł z wizytówką, aż się za nim kurzyło. Miłych snów Odpowiedz Link
banca Re: Jak dobrze wyglądać nago 09.09.07, 01:04 kurde,bylby czlowiek less,to moze bysmy singlami nie byly Odpowiedz Link
czarny.onyks i jaki wybór byłby;))))))) 09.09.07, 01:18 tyle samotnych kobiet i pewnie zycie byłoby prostsze... ale jakiez nudne;PP Odpowiedz Link
banca Re: i jaki wybór byłby;))))))) 09.09.07, 01:29 rzeczywiscie byloby nudno - skad bralyby sie te wszystkie historie..? ;P Odpowiedz Link
banca podobno, 09.09.07, 00:46 zeby dobrze wygladac nago,trzeba cwiczyc chodzenie bez ciuchow po domu Odpowiedz Link
cicade Re: podobno, 09.09.07, 00:54 Czasem lubię. Fajny jest stan podobania się (nawet tylko) samej sobie. Odpowiedz Link
leelee74 Re: podobno, 09.09.07, 00:59 ja lubię kiedy temperatura jest odpowiednia zmykam dziewczyny do spania już, życzę wam pięknych i kolorowych snów Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: podobno, 09.09.07, 00:57 taa.... i zapomnieć zasunąć firankę....a sąsiedzi ciekawscy z naprzeciwka;P Odpowiedz Link
cicade :-) 09.09.07, 01:00 Mnie podglądają ptaki (papużki) Nie wiem, czy mają świadomość, że właśnie zrzuciłam piórka Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Jak dobrze wyglądać nago 09.09.07, 01:25 kiedyś oglądałam podobał mi się program prowadzony przez dwie kobietyaulinę Młynarską i nie pamietam nazwiska drugiej... zwariowane dwie kobiety, na luzie, ciekawi goście duzo smiechu, ale i powaznych pytań... niestety juz nie mam gdzie ogladać... Odpowiedz Link
altu Re: Jak dobrze wyglądać nago 03.10.07, 19:41 wlasnie obejrzalam jeden odcinek. tak naprawde - sprawa rozgrywa sie o brak samoakceptacji. brak optymizmu, i wiary w siebie. plus ładny ciuch, "nowe" włosy i makijaż mi tam wiele brakuje, ale sama ze sobą się czuję dobrze i nago po domu, mimo parteru, paraduje. a co! Odpowiedz Link
matysia_k Re: Jak dobrze wyglądać nago 04.10.07, 15:43 OO Altu) Ja tez , a najlepsze ze nie mam ani rolet ani zasłon i ze fajny widok, to mi kiedys mily kolega donisoł) nie, to zarty) Mozemy u ciebie nago poobjadac sie wisienkami i popic winkiem? Odpowiedz Link
ola_dom Re: Jak dobrze wyglądać nago 04.10.07, 15:51 ja mieszkam od zawsze w domku i nie mam sąsiadów zbyt blisko. Normalne jest więc, że latem chodzi się po domu nago - kto by się katował w upał. Nieraz zdarza mi się nawet na podwórko wybiec w takim stanie . Nie bardzo sobie wyobrażam co będzie, jak sąsiedzi kiedyś się wreszcie sprowadzą...? Odpowiedz Link
9b9 Re: Jak dobrze wyglądać nago 04.10.07, 16:11 Jak chcecie, to możecie u mnie Ostatnie piętro, pełen luz. ))))))))))))))) Odpowiedz Link
matysia_k A bedziesz wtedy nago? Dolaczysz sie czy jak? 04.10.07, 16:21 i najwazniejsze- zapewnisz wisienki, winko? Odpowiedz Link
ola_dom Re: A bedziesz wtedy nago? Dolaczysz sie czy jak? 04.10.07, 16:25 NATURYŚCI, tfu! Ja chodzę goła, bo mnie nikt nie widzi (jak mniemam).... Gdzie ja trafiłam....? Odpowiedz Link
altu Re: Oczywiście, że tak. Aktywnie. No pewnie! 04.10.07, 20:06 > Powiedzcie tylko kiedy po ciemku źle się myje okna. a ty obiecałeś. w tą sobotę mam wielkie pranie firanek. w cierpliwość zbroję się od jutra, wspomagając się piwem, martini i co-jeszcze-będzie-ma-alkohol Matysia - w kazdej chwili Odpowiedz Link
9b9 Re: Oczywiście, że tak. Aktywnie. No pewnie! 04.10.07, 20:53 Coś mi tu mącicie altu Odpowiedz Link
altu Re: Oczywiście, że tak. Aktywnie. No pewnie! 04.10.07, 20:57 altu Mącicielka? nieeee nie pasuje Odpowiedz Link
9b9 Re: Oczywiście, że tak. Aktywnie. No pewnie! 05.10.07, 08:37 altu napisała: > altu Mącicielka? > nieeee > nie pasuje To nie kwestia spasowania. To są fakty. Nagie fakty)) Odpowiedz Link
altu Re: Oczywiście, że tak. Aktywnie. No pewnie! 05.10.07, 15:23 jak nagie - to może być.. wszak nago wyglądam całkiem Odpowiedz Link
9b9 Re: Oczywiście, że tak. Aktywnie. No pewnie! 05.10.07, 15:30 Bez dowodów nie uwierzę ) Odpowiedz Link
9b9 Re: Oczywiście, że tak. Aktywnie. No pewnie! 05.10.07, 15:50 Trudno. W ciemno nie biorę Odpowiedz Link
puzzle33 Re: Jak dobrze wyglądać nago 04.10.07, 07:42 Najpewniej umieścić go-ją na plakatach i rozmieścić we właściwych okręgach wyborczych. Wygrana w cuglach. Skandal czyni gwiazdy. Odpowiedz Link