mumuja 17.09.07, 16:59 taką dostałam dziś tajną informację. Czy ktoś tu jest singlem??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
raknor Re: Same pary na tym forum singli 17.09.07, 17:07 ale to dobrze że Ci którzy wypadli w ostatnim czasie z tej kategorii nadal tu zaglądają i piszą Odpowiedz Link
altu Re: Same pary na tym forum singli 17.09.07, 17:34 hm.. w preambule jest: "(..) po prostu jest samotnikiem". ja się pod tym moge podpisać.. mimo posiadania połówka z forum nie zamierzam rezygnować. no, nie tak łatwo Odpowiedz Link
ola_dom Re: Same pary na tym forum singli 17.09.07, 17:49 znaczy forum spełnia jedną ze swych funkcji Odpowiedz Link
kalina_k Re: Same pary na tym forum singli 17.09.07, 21:43 Sami są Ci ,którz zakładają takie róźne malkontenckie wątki )) Żeby przelać na papier swoje egzystencjalne wątpliwości. Dobrze jednak, że dla przeciwwagi są też sparowani pocieszacze ... Chociaż pewnie to znakomita mniejszość Odpowiedz Link
mort_subite Re: Same pary na tym forum singli 17.09.07, 21:47 mumuja napisała: > taką dostałam dziś tajną informację. Czy ktoś tu jest singlem??? > Podziel się jakimiś szczegółami, zwłaszcza kto z kim się - że tak to ujmę - niesingluje My, pozostawieni na łaskę losu, chociaż pozagryzamy palce z zazdrości... Ewentualnie sporządzimy laleczki voodoo i naszykujemy igiełek ;-P Odpowiedz Link
herezja Re: Ja jestem singlem 18.09.07, 11:39 No właśnie, gdzie? Jedna para jawna, a reszta? No ej... prosze puścić farbę Odpowiedz Link
cafe_girl Re: Ja jestem singlem 18.09.07, 14:51 herezja napisała: > No właśnie, gdzie? > Jedna para jawna, a reszta? > No ej... prosze puścić farbę No właśnie, gdzie? Ja obstawiam że reszta szwęda się gdzieś po forumowych kątach Odpowiedz Link
ta_ann Re: Ja jestem singlem 18.09.07, 12:39 bezczelne dziecko: alo_ha i condziu?) bo: dwoje kinomanów. intuicja)) Odpowiedz Link
menk.a Re: Same pary na tym forum singli 18.09.07, 13:06 Z jakiej perspektywy na mnie nie patrzeć cały czas jestem singular ) Odpowiedz Link
ta_ann Re: Same pary na tym forum singli 18.09.07, 13:10 ja wolałabym być bilingual (uwielbiam to słowo) Odpowiedz Link
menk.a Re: Same pary na tym forum singli 18.09.07, 13:24 ta_ann napisała: > ja wolałabym być bilingual (uwielbiam > to słowo) o matko i córko a co ono oznacza? Odpowiedz Link
ta_ann Re: Same pary na tym forum singli 18.09.07, 13:26 stawiam, że mieć w ustach dwa jezyki. swój i jeszcze czyjś) Odpowiedz Link
mort_subite Re: Same pary na tym forum singli 18.09.07, 13:31 ta_ann napisała: > stawiam, że mieć w ustach dwa jezyki. > swój i jeszcze czyjś) Hehe, ciekawa interpretacja. Nieźle wymyślona. Pod warunkiem, że ten drugi język będzie należał kogoś intersującego Odpowiedz Link
menk.a Re: Same pary na tym forum singli 18.09.07, 13:32 tak, tylko język interesującej osoby jt mile widziany Odpowiedz Link
ta_ann Re: Same pary na tym forum singli 18.09.07, 13:35 nie inaczej. zdecydowanego, wiedzącego czego chce, bardzo wymownego choćby w tej jednej 10-minutowej chwili Odpowiedz Link
ta_ann Re: Same pary na tym forum singli 18.09.07, 13:26 stawiam, że mieć w ustach dwa jezyki. swój i jeszcze czyjś) Odpowiedz Link
puzzle33 Re: Same pary na tym forum singli 18.09.07, 15:22 dublet...z akcentem na bleeeh... Odpowiedz Link
mort_subite Re: Same pary na tym forum singli 18.09.07, 13:28 ta_ann napisała: > ja wolałabym być bilingual (uwielbiam > to słowo) Naucz się jakiegoś języka obcego i będziesz ;-P Odpowiedz Link
miszpat Re: Same pary na tym forum singli 18.09.07, 13:30 To ja czasem zapominam języka i chodzę bez. Odpowiedz Link
menk.a Re: Same pary na tym forum singli 18.09.07, 13:34 miszpat napisał: > To ja czasem zapominam języka i chodzę bez. Wtedy posiłkuj się tymi z butów Odpowiedz Link
miszpat Re: Same pary na tym forum singli 18.09.07, 13:50 menk.a napisała: > Wtedy posiłkuj się tymi z butów No pogryźć go jeszcze mogę, ale jak ze śliną bez języka wymieszać. Potem powiedzą że mu język w gardle stanął. Odpowiedz Link
menk.a Re: Same pary na tym forum singli 18.09.07, 14:07 Zapowietrzenie i... czkawka murowana Odpowiedz Link
matysia_k Re: Same pary na tym forum singli 18.09.07, 15:25 I ja w pewnym momencie pytalam o to samo, ale nawet rozrzazonymi weglami nie wyciagniesz takich zeznan, nie wiem czemu) Ja tam singielka jestem. Odpowiedz Link
ola_dom Re: Same pary na tym forum singli 18.09.07, 15:31 matysia_k napisała: > I ja w pewnym momencie pytalam o to samo, ale nawet rozrzazonymi > weglami nie wyciagniesz takich zeznan, nie wiem czemu) no właśnie - wstydzą się??? Ja to bym się pochwaliła. I pochwalę! Już sobie wymyślam, co wtedy napiszę . Co z tego, że nie wiem kiedy, bo na nic się przecież nie zanosi. Ale dobre myślokształty nie zaszkodzą . Odpowiedz Link
szymonancymon Re: Same pary na tym forum singli 18.09.07, 15:27 Ależ skąd w ogóle takie przypuszczenia?! Nieeee, to nie mozliwe! Tu sie spotykają same zatwardziałe single! Odpowiedz Link
mort_subite Re: Same pary na tym forum singli 18.09.07, 16:11 mumuja napisała: > taką dostałam dziś tajną informację. Czy ktoś tu jest singlem??? Tak mi się nasunęło: gdzie przebiega granica między singlem i nie- singlem? W sensie: pojawia się singlowi na horyzoncie kandydat/ka na drugą połówkę. Od jakiego momentu, "stanu zaawansowania" znajomości ów singiel może uznać, że jest już nie-singlem? Pierwsze: seks? wspólne wakacje? wizyta u rodziny (o ile ktoś posiada)? dziecko w drodze? Odpowiedz Link
miszpat Re: Same pary na tym forum singli 18.09.07, 16:20 Granicę określa się samemu, tak sądzę. Na nic definicje i tłumaczenia. Odpowiedz Link
szymonancymon Re: Same pary na tym forum singli 19.09.07, 08:51 Patrz no, kolezanko, - - forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=23941&w=69178150&a=69246632 Ten sam dylemat. Ale tak w ciągu tych kilku minut od kiedy napisałem tamten watek, nasunela mi sie mysl, ze trafne jest to ze granica przebiega w momencie stanu zaawansowania. Takiego, że: - się mysli bardzo dużo - snuje sie plany - się czeka - się bardzo lubi - żar w sypialni albo w głowie albo i tu i tu. "To ja już nie wiem. Zupę zjedz, pomidorowa, lubisz". Odpowiedz Link
z.enon Re: Same pary na tym forum singli 18.09.07, 18:01 nad 'singiel' przedkładam 'niezależny' Odpowiedz Link
mumuja Re: Same pary na tym forum singli 18.09.07, 18:48 Żródło donosi o 5 parach, szósta niedoszła była. różne stadia zaawansowania, odpowiadając na dobre pytanie Morta pytającego. teraz tak: czy trzeba się wyraźnie określić szukającym singlem, by móc być za takiego postrzeganym? Czy to, co tu wyrazamy, określa nas jako singli? Nasze marzenia? Odpowiedz Link
z.enon Re: Same pary na tym forum singli 18.09.07, 19:24 szukajacy singiel? szukajacy czego? bo w moim przypadku to raczej guza... ale chyba nie o to Ci chodzilo a po prostu singiel to juz nie? Odpowiedz Link
mumuja Re: Same pary na tym forum singli 18.09.07, 19:52 oczywiste, że większość singli szuka kogoś do sparowania się i tyle. Ale ponieważ się nudzę, założę kolejny nic nie znaczący wątek. Odpowiedz Link