mumuja 18.09.07, 19:54 oprócz guza? i rozrywki? czego oczekuje od ewentualnego sparowania? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alo_ha Re: Czego szuka singiel? 18.09.07, 20:08 mumuja napisała: > oprócz guza? > i rozrywki? dziury w całym? wczorajszego dnia? Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Czego szuka singiel? 18.09.07, 20:11 smakowania zycia we dwoje dzielenia radości, ale i problemów ...... obdarowywania się nawzajem, niekoniecznie rzeczami materialnymi kolacje we dwoje smakują lepiej no i chce się gotować dla dwojga powrót do domu, gdy ktos czeka...... milszy i tragedie , które się dzieją łatwiej przezyć, gdy obok jest bliska osoba i jej wsparcie... Odpowiedz Link
ta_ann Re: Czego szuka singiel? 18.09.07, 20:34 tak banalnie, że aż strach: miłości (dawać i brać) Odpowiedz Link
niemoge Re: Czego szuka singiel? 18.09.07, 21:04 zimnego ognia i goracego lodu z własnego doświadczenia Odpowiedz Link
mort_subite Re: Czego szuka singiel? 18.09.07, 23:53 cafe_girl napisała: > sterowników > i sensu Sterowniki to najlepiej ze strony producenta hardware. Sens zapewne też, ale chyba jeszcze nie ustalono, kto go wyprodukował ;-P Odpowiedz Link
mort_subite Re: Czego szuka singiel? 18.09.07, 23:57 ta_ann napisała: > Cafe jest cudowna) No, zwłaszcza au lait. Odpowiedz Link
ta_ann Ole? 19.09.07, 00:00 a widzisz, miałam przeczytać instrukcję świeżo nabytej kawiarki, u mnie w domu nikt czytać nie umie. tylko grzyby, kurde grzmot, zbierają. i z cukrem trzcinowym. Odpowiedz Link
cafe_girl Re: Czego szuka singiel? 19.09.07, 00:02 mort_subite napisał: > ta_ann napisała: > > > Cafe jest cudowna) > > No, zwłaszcza au lait. Trzeba uważać, mozna się sparzyć Odpowiedz Link
mort_subite Re: Czego szuka singiel? 19.09.07, 00:08 cafe_girl napisała: > Trzeba uważać, mozna się sparzyć Marzę o tym, żeby się sparzyć... Odpowiedz Link
cafe_girl Re: Czego szuka singiel? 19.09.07, 00:03 mort_subite napisał: > Sens zapewne też, ale chyba jeszcze nie ustalono, kto go wyprodukował ;-P I pewnie dlatego tak trudno o sterowniki do niego... Odpowiedz Link
color Re: Czego szuka singiel? 19.09.07, 00:35 mumuja napisała: > oprócz guza? > i rozrywki? nie wiem, ale jedno z powyzszych ma jak w banku Odpowiedz Link
puzzle33 Re: Czego szuka singiel? 19.09.07, 09:18 A wiesz, że to często chadza w parze? Odpowiedz Link
raknor Re: Czego szuka singiel? 19.09.07, 08:09 hmmm niczego wszystko samo przychodzi i odchodzi ... choć w takim razie to szukam konsoli sterowniczej Odpowiedz Link
szymonancymon Re: Czego szuka singiel? 19.09.07, 08:19 Wszystko już zostało powiedziane... Miłosci - dawać, dawać, dawać, dwawać, troszke jej zabrać... Bezpieczeństwa - dawać, dawać, dawać, dawać, troszkę zabrać... Zrozumienia - dawać, dawać, dawać, dawać, troszkę zabrać... Wspólnoty, więzi, wspólnego gotowania, wspólnego sniadania, pocałunku o poranku, nudnego miłego wieczoru przed telewizorem, wspólnego szaleństwa na mieście, ciepełka pod kołdrą, kopniaka przez sen, ryby maślanej, zabijania ciem, karmienia kotów na balkonie, parkowania w kopertę w zastępstwie, podjadania przed pizza sosu czosnkowego, weekendowych wycieczek, wspólnych zakupów na stadionie, podsmiewania się z Wietnamczyków (wybaczcie), wspólnych zdjęć, patrzenia, lubienia, wspólnoty wspólnoty wspólnoty rodziny... Słów nie starczy... fuck Ale to nie zamulanie... Odpowiedz Link
felerynka Re: Czego szuka singiel? 19.09.07, 08:22 sterowników, do tego "burdelu" zwanym życiem, żeby zaczeło to cholerstwo działać poprawnie Odpowiedz Link
ta_ann Re: Czego szuka singiel? 19.09.07, 11:53 felerynka, druga osoba nie będzie Twoim terapeutą Odpowiedz Link
matysia_k Re: Czego szuka singiel? 19.09.07, 10:48 Bardzo ladnie napsiales.. ladnie , ehhh... Odpowiedz Link
matysia_k Re: Czego szuka singiel? 19.09.07, 10:47 Czego szuka?? podobnio nie ma co szykac, sama nas znajdzie) MIłosc oczywiscie tego jednego pragne, pieknego, goracego i trwałego uczucia.. ale ja juz chyba jestem zajebiscie nudna, w kazym poscie pisze to samo Odpowiedz Link