9b9 20.02.08, 08:44 No dobra, piszmy coś. Dla autora setnego wpisu nagroda. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
altu Re: Wątek 20.02.08, 10:35 > w dupie mam nagrody ;] to nie musisz dostawać.. możesz rozdawać Odpowiedz Link
9b9 Re: Wątek 20.02.08, 12:21 Nie rządź się dupą emzecika. Nie wiem czy wiesz, ale on już żonaty )) Odpowiedz Link
altu Re: Wątek 20.02.08, 12:34 > Nie rządź się dupą emzecika. dlaczego? fajna jest.. > Nie wiem czy wiesz, ale on już > żonaty )) no coś ty.. buu.. to mnie zasmuciłeś.. ale nic to.. uwielbiam żonatych facetów Odpowiedz Link
emzecik Re: Wątek 20.02.08, 21:25 altu napisał: > uwielbiam żonatych facetów pedał ;PD Odpowiedz Link
9b9 Kuba Sienkiewicz 21.02.08, 08:42 "Właśnie się dowiedziaaaaaaałeeem, że ona jest pedałem". Nie wiem czy wiesz, ale altu to kobieta. I to jaka)))))))))))) Odpowiedz Link
altu Re: Kuba Sienkiewicz 21.02.08, 10:01 > altu to kobieta. znowu? jestem kobietą.. fuck.. >I to jaka)))))))))))) no, jaka? opowiadaj.. Odpowiedz Link
9b9 Re: Kuba Sienkiewicz 21.02.08, 10:11 Takie opowieści to po godz. 23 i tylko na kanałach kodowanych Odpowiedz Link
raknor Re: Kuba Sienkiewicz 23.02.08, 12:43 A ja gdzieś czytałem ze Altu nie istnieje i to chyba pisała Altu Odpowiedz Link
9b9 No to zapodam kawał. Stary raczej 20.02.08, 09:47 Facet wraca w nocy do domu. Z kieszeni wystaje mu wejsciówka do agencji towarzyskiej. Żona w płacz i pyta: - Czemu ty mi to robisz. Dbam o dom, gotuje sprzątam,dzieciakami się zajmuję. Czemu Ty chodzisz na te dziwki ? On na to: -Kochanie wiesz... jak ja z nimi uprawiam sex, to one tak fajnie jęczą, a Ty nie........ - No, a gdybym ja jęczała, to nie chodziłbyś do tego burdelu? On na to: -No, wtedy nie! Wieczorem zaczyna się gra wstępna - mąż żone całuje, a ta odrywa usta od jego ust i pyta? -Mam już jęczeć ? -Nie, poczekaj. Facet schodzi do parteru - napalony już jak nie wiem co. A ta znów: - Mam już jęczeć? - Poczekaj! - Kochają się, wreszcie dochodzi i szepcze: - No teraz... jęcz... jęcz! Ona: - Na życie mi brakuje, znów za gaz podnieśli, syn ma dwóje z fizyki, córka nie ma butów, nie wiem co mam jutro kupić na obiad........ Odpowiedz Link
altu Re: Wątek 20.02.08, 10:35 ..na dobry początek? dzisiaj kasting. fuck. a do fryzjera mi się nie chce iść.. wyglądam jak niescenscie Odpowiedz Link
altu Re: Wątek 20.02.08, 11:13 za włosy czy kasting? bo i jedno i drugie dzisiaj mnie doprowadzi do furii.. a kastingów mam już dosyć.. ble.. i czemu muszę trafiać na takie niewypały? Odpowiedz Link
altu Re: Wątek 20.02.08, 17:24 hi hi ubicie fryzjera, albo lepiej dwóch - tak, to by mi poprawilo nastrój.. bo i tak mało który cokolwiek sensownego z moimi drucikami na glowie zrobi;0 Odpowiedz Link
altu Re: Wątek 20.02.08, 17:21 raknor napisał: > po fryzjerze Ci sie samopoczucie poprawi ;P nie byłam. nie wiem.. humor w miarę.. włosy okiełznałam lakierem Raknor'ku dawno cię nie było.. nawet o tobie ostatnio myślalam. bo plakietkę jakiejś firmy widziałam: 'rankor'.. co tam u ciebie, hę? Odpowiedz Link
raknor Re: Wątek 23.02.08, 12:35 Witam Altu No ostatnio rzadziej tu zaglądam, więcej żyję w realu Tyle pisaliśmy o tym ze trzeba wyjść z domu do ludzi ... i staram się to uskuteczniać Przez to mniej czasu i zaangażowania na forum. Pozdrawiam Odpowiedz Link
czarny.onyks a propos samopoczucia i fryzjera 23.02.08, 22:17 czy facetom tez się humor poprawia po fryzjerze? nie mówie o takim topless, bo to dodatkowa atrakcja;P bo, że kobietom fryzjer poprawia nastrój to wiadomo Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: a propos samopoczucia i fryzjera 23.02.08, 22:22 czarny.onyks napisała: > czy facetom tez się humor poprawia po fryzjerze? > nie mówie o takim topless, bo to dodatkowa atrakcja;P Chyba nie, tak myślę przynajmniej bo z moich obserwacji wynika, że fryzjer facetowi - nie myje głowy, o masażu głowy nie wspominając - mniej się fryzjerzy z facetami bawią - brak im tego błysku w oku, po zakończonej akcji strzyżenia > bo, że kobietom fryzjer poprawia nastrój to wiadomo wiadomo miło Ci widzieć Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: a propos samopoczucia i fryzjera 23.02.08, 22:39 no taki masaż głowy....odjazd))) ale tak czasem zerkam na facetów podczas strzyzenia to fryzjerki dośc długo robią te fryzurki moze jednak facetom fryzjerka podnosi troszkę cisnienie?;P mnie się też gęba śmieje do Ciebie Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: Wątek 21.02.08, 09:16 9b9 napisał: > No dobra, piszmy coś. Dla autora setnego wpisu nagroda. > Chciałabym bym znać wartość nagrody, bo nie wiem czy mi się opłaca stukać w klawiaturę Odpowiedz Link
9b9 Re: Wątek 21.02.08, 09:26 No i cały misterny plan w ...u. O tym mieliśmy dyskutować od 70. wpisu dopiero Odpowiedz Link
candycandy Re: Wątek 21.02.08, 17:35 khm... khm! o czym bedziemy dyskutowac za 50 postow?: Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: Wątek 21.02.08, 19:22 Uchyl choć rąbek tajemnicy co by zachęcić do produkowania się Aha, uwielbiam roz..ać wszelkie misterne plany - chyba mam to we krwi Odpowiedz Link
altu zgadywanka :) 21.02.08, 19:28 > Chciałabym bym znać wartość nagrody - uścisk ręki założyciela wątku? Odpowiedz Link
9b9 Re: zgadywanka :) 21.02.08, 20:59 Proszę mi tu nie zniechęcać Poza tym nie mam zamiaru śmigać do Katowic czy Szczecina niezapraszany Odpowiedz Link
altu Re: zgadywanka :) 22.02.08, 11:22 jakie zniechęcać? ja myślałam, że jak już - to po nagrodę do ciebie się trzeba będzie zgłosić.. jakaś gala, rauty, bankiety, tance, browary, wódeczka.. no bo jak to? słyszałeś, zeby zwycięzca jakiegoś konkursu nagrodę miał dowiezioną?? nieeeee.. to on przyjeżdża po odbiór do organizatora Odpowiedz Link
9b9 Re: zgadywanka :) 22.02.08, 11:33 altu napisała: > jakaś gala, rauty, bankiety, tance, browary, wódeczka.. Wolałbym inną kolejność Odpowiedz Link
altu Re: zgadywanka :) 22.02.08, 12:56 oj, tam.. kolejność można zmienić.. i zapomniałam o dziewczynach i rurkach Odpowiedz Link
altu Re: zgadywanka :) 22.02.08, 13:27 no fakt.. to jednak raut. czyli co - dalej nie lubisz tańczyć? hehe Odpowiedz Link
altu Re: zgadywanka :) 22.02.08, 14:29 to zanim setka postów w tym watku upłynie, trzeba cię tańcować nauczyć hehe Odpowiedz Link
9b9 Re: zgadywanka :) 22.02.08, 14:46 Szybko idzie. Nie zdążę się upić, a na trzeźwo nie dam rady. Wątły jestem Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: zgadywanka :) 23.02.08, 00:43 altu napisała: > jakaś gala, rauty, bankiety, tance, browary, wódeczka.. tak, tak to brzmi całkiem zachęcająco > no bo jak to? słyszałeś, zeby zwycięzca jakiegoś konkursu nagrodę miał dowiezio > ną?? nieeeee.. to on przyjeżdża po odbiór do organizatora nie, nie to nie brzmi wcale zachęcająco I co ja biedna mam teraz zrobić??? Chyba, pomyślę o tym jutro Odpowiedz Link
altu Re: Wątek 22.02.08, 13:25 właściwie nie w wątku obok, ale w poście którymś wyżej.. Odpowiedz Link
candycandy Re: Wątek 22.02.08, 17:35 pomyslodawca nie ma (na 100% - sic!) jeszcze pomyslu na nagrode;P na pewno wielkosc\rodzaj\ksztalt nagrody bedzie uzalezniony od zwyciezcy;PP Odpowiedz Link
emzecik Re: Wątek 23.02.08, 10:27 candycandy napisała: > pomyslodawca nie ma (na 100% - sic!) jeszcze pomyslu na nagrode;P i na 110% nie będzie go miał nawet po 300 wpisach > na pewno wielkosc\rodzaj\ksztalt nagrody bedzie uzalezniony od > zwyciezcy;PP uściślijmy - w grę wchodzą pojemności od 0,5 do 0,7 L Odpowiedz Link
9b9 Re: Wątek 23.02.08, 12:13 Nisko mnie cenicie, oj nisko. Myslałem o plecaku flesha, ale w tej sytuacji, to już sam nie wiem... Odpowiedz Link
candycandy Re: Wątek 23.02.08, 12:49 tja, plecak Flesh'a. a potem Flesh da zwyciezcy w zeby za przywlaszczenie sobie cudzego mienia?!: to jakas nagroda dla sado- maso!P Odpowiedz Link
9b9 Re: Wątek 23.02.08, 13:12 Przejrzałaś mnie. Miałem nadzieję na miejsce w pierwszym rzędzie A na kierowcę sygnaturka się nie zgadza Odpowiedz Link
candycandy Re: Wątek 23.02.08, 13:29 miejsce w pierwszych rzedach na walce bokserskiej - to bylby czad) btw - straszna staroc masz w sygnaturce ten koles jeszcze zyje? Odpowiedz Link
9b9 Re: Wątek 23.02.08, 21:10 D? To kobieta. BTW znasz A David Coverdale? Zyje ale juz nie wyje. Lubial wypic Odpowiedz Link
raknor Re: Wątek 23.02.08, 12:41 43 Czas leci deathline sie zbliża, pora zacząć się zastanawiać 9 Odpowiedz Link
candycandy Re: podpowiedzmy autorowi wlasciwa nagrode;) 23.02.08, 12:50 moja propozycja: samochod z kierowca na 1 popoludnie Odpowiedz Link
sorrento_8 Półmetek 23.02.08, 21:31 50 czy były jakieś konkretne plany co tej liczby? ;P Odpowiedz Link
aretah Re: Półmetek 23.02.08, 21:56 po pięcdziesiątce jest przyjemnie, po setce jeszcze lepiej... Odpowiedz Link
9b9 Re: Półmetek 23.02.08, 22:01 Od dawna wiadomo, ze zycie zaczyna sie po setce. Czasem po dwoch... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Półmetek 23.02.08, 22:15 mnie by się dziś przydały ze trzy setki.... na razie koniec z randkami z netu... masakra Odpowiedz Link
aretah Re: Półmetek 23.02.08, 22:26 czarny.onyks napisała: > mnie by się dziś przydały ze trzy setki.... > na razie koniec z randkami z netu... > > masakra witaj w klubie.... poza tym, zawsze moze byc jeszcze gorzej Odpowiedz Link
aretah Re: Półmetek 23.02.08, 22:30 nie chce mi się szukac, ale czy był temat pod tytułem najgorsze netowe randki??? chociaż tu chyba juz wszystkie tematy zostały poruszone, stąd ten zastój, brak pomysłów... moze trza by było odświeżyc? Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Półmetek 23.02.08, 22:34 mnie się wydaje, że już wszystko było....stąd czasem mniej bywam... ale nawet jesli taki watek był...to zawsze mogły sie pojawi nowe typowania a zastój.... na zewnątrz jest zycie...a będąc tu za często mozna zapomniec o tym no i w pracy może szefowie załozyli niektórym blokadę na strony gazetowe Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: Półmetek 23.02.08, 22:32 aretah napisała: > poza tym, zawsze moze byc jeszcze gorzej Błąd Teraz to może być już tylko lepiej! Odpowiedz Link
aretah Re: Półmetek 23.02.08, 22:37 to tak jak z tą szklanką... zalezy jak na to spojrzec Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Półmetek 23.02.08, 22:58 właśnie się zastanawiam czy może byc gorzej.... chyba może ale może byc lepiej... wolę tę drugą opcję Odpowiedz Link