stix00 16.08.08, 21:54 Witam1 Moze ktos chętny na 12 dni w Chorwacji-mam fajną oferte-ale sama troszke boje sie jechać Uprzedze że autokarem,ale wyzywienie hb Pozdrawiam aha od 13 wrzesnia stix00@gazeta.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarna.kotka.psotka Re: wakacje w Chorwacji!! 18.08.08, 09:56 stix00 napisała: > Witam1 > Moze ktos chętny na 12 dni w Chorwacji-mam fajną oferte-ale sama > troszke boje sie jechać Uprzedze że autokarem,ale wyzywienie hb > Pozdrawiam aha od 13 wrzesnia > stix00@gazeta.pl Dlaczego boisz się jechać sama? Skoro jest autokar, to znaczy, że wycieczka jest zorganizowana i sama na pewno tam nie będziesz. Ja pojechałam w tym roku naprawdę sama: sama poleciałam, sama mieszkałam i zwiedzałam, sama wróciłam. W jednym kawałku, chociaż wymęczona (trza trochę popracować nad kondycją, jak chce się tak zwiedzać), ale niezwykle zadowolona i pełna pomysłów na kolejne wyjazdy (tylko szkoda, że głowa pomysłów pełna, ale z pełnością na koncie już nieco gorzej). Chorwacja jest podobno śliczna (nie byłam, ale słyszałam i nie wykluczam na przyszłość), więc się nie zastanawiaj, pakuj walizkę lub plecak, jedź, odpocznij i zdaj nam relację . Problemem na pewno może być dodatkowy koszt za jedynkę, ale na ten temat ulżyliśmy sobie już we wcześniejszych wątkach . Odpowiedz Link