fleshless 21.11.08, 08:47 wyborcza.pl/1,75480,5953369,Ucaluj_oblicze_tej_ziemi.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asza9 Re: niezłe, kurna 21.11.08, 10:37 Hmm, fanatyzm to nie tylko głupota, ale ciężka choroba, dziedziczona bądż nabyta. W obu przypadkach trzeba leczyć ( no chyba,że ma postać tzw. dewiacji pozytywnej). A każdy jest jednostką chorobową, tudzież jakimś świrem, tylko nie każdy ma odwagę się do tego przyznać. Pzdr wszystkich pozytywnych świrów Odpowiedz Link
grzespelc Re: niezłe, kurna 21.11.08, 21:33 "Nie kłam, że jesteśmy takim samym krajem zachodnim jak inne i że jak przylepimy jeszcze więcej billboardów i wybudujemy jeszcze więcej szklanych wieżowców, to będzie już zupełnie tak jak w Londynie, bo nie będzie." A czemu w ogóle miałoby być tak, jak w Londynie? Odpowiedz Link
asza9 Re: niezłe, kurna 22.11.08, 00:11 Pewnie dlatego, że myślimy, że tam jest lepszy, ładniejszy świat i mamy w związku z tym jakieś poczucie niższości. To jest takie 'keeping up with the Jonses'. Tyle, że Jonses' są naszymi Kowalskimi i swoje 'brudy' też mają. Odpowiedz Link
wmiesciejakrybytramwaje Re: niezłe, kurna 21.11.08, 23:09 lubię masłowską, jak mowi, bo jak na tak mlodą sikorkę to mówi nieglupio. ale tej jej prozy to coś strawić nie mogę. podchodzę do tego etapami i nie zachwyca, no co zrobić Odpowiedz Link
emzecik Re: niezłe, kurna 21.11.08, 23:33 no niezłe te zdjęcia bo kobita nieszczególna Odpowiedz Link
wmiesciejakrybytramwaje Re: niezłe, kurna 21.11.08, 23:49 myslę, że autor wątku liczył na jakąś budującą duskusję na temat polskiej obyczajowości jako takiej, a temat ewoluuje w stronę żadną, czyli o dupie Maryni będzie gadane. To się wpiszę w konwencję i powiem, że jako kobita to całkiem obleci ) Odpowiedz Link
emzecik Re: niezłe, kurna 21.11.08, 23:52 wmiesciejakrybytramwaje napisała: > powiem, że jako kobita to całkiem obleci ) ale Ty jako kobita czy ona? ;P ps. fajny nick Odpowiedz Link
wmiesciejakrybytramwaje Re: niezłe, kurna 21.11.08, 23:58 no ona, bo w przeciwnym wypadku bylo by "powiem jako kobita, ze calkiem obleci", nie? Ale ja też oczywiście oblecę, jeśli już pytasz Odpowiedz Link
wmiesciejakrybytramwaje Re: niezłe, kurna 21.11.08, 23:59 a jeśli chodzi o nick, to małe miki jestem, są tu na tym forum dorodniejsze Odpowiedz Link
wmiesciejakrybytramwaje Re: niezłe, kurna 22.11.08, 10:39 no, twój to naprawdę szczyt pomysłowości, Mariuszu Zet Odpowiedz Link
fleshless chodziło mie o to, że 24.11.08, 13:38 to takie dość trzeźwe spojrzenie na rzeczywistość, i dobrze wypowiedziane. W morzu głupoty jakie zieje z tiwi, netu, reklam, gazet kolorowych (i tych mniej kolorowych), to fajnie tak poczuć trochę świeższy prąd. Odpowiedz Link