chinsk.i.smok 23.11.08, 10:54 Pada śnieżek pada od samego ranka Piesek wyjrzał z buuuuuuudy To ci niespodzianka! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wmiesciejakrybytramwaje Re: i śpiewamy....!!!! 23.11.08, 11:11 no,i sie zacznie- lastkristmasajgejwjumajhart, dżinglebels, ajmkominghołmforkristmas i tak w koło macieju, do końca stycznia, mniej więcej. Ja to se chyba stopery jakieś w uszy nawkładam Odpowiedz Link
chinsk.i.smok Re: i śpiewamy....!!!! 23.11.08, 13:07 Jest druga zwrotka: 'Zapiał też kogucik, zagdakała kurka Przez te zaspy śnieeeeegu trudno wyjść z podwórka!' Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: i śpiewamy....!!!! 23.11.08, 15:47 chóru na 100 głosów tu nie wdzę kiepsko idzie to śpiewanie;P ja za zimą nie przepadam aż tak... śnieg, plucha, spóznione tramwaje, autobusy... ale atmosferę świąteczną lubię i świąteczne utwory mi nie przeszkadzają, wręcz przeciwnie wprowadzają w klimat świąt Odpowiedz Link
grzespelc Re: i śpiewamy....!!!! 23.11.08, 16:49 Im bardziej pada śnieg, Bim – bom Im bardziej prószy śnieg, Bim – bom Tym bardziej sypie śnieg Bim – bom Jak biały puch z poduszki. I nie wie zwierz ni człek, Bim – bom Choć żyłby cały wiek, Bim – bom kiedy tak pada śnieg, śnieg Bim – bom Jak marzną mi paluszki. Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: i śpiewamy....!!!! 23.11.08, 17:45 Śpiewamy i szczękamy zębami W tym okresie nie mam żadnych oporów żeby sobie pomruczeć, ponuci lub pojodłować ;D A i można już sezon na grzane wino rozpocząć Ile radości! ;P Odpowiedz Link
wmiesciejakrybytramwaje Re: i śpiewamy....!!!! 23.11.08, 19:12 jak na grzane wino, to do sąsiadow za miedzę. Wybierasz się? Niemcy są slynni ze swoich jarmarkow bożonarodzeniowych. Ja jescze nigdy nie bylam, aż wstyd, bo to przecież rzut beretem Odpowiedz Link
chinsk.i.smok Re: i śpiewamy....!!!! 23.11.08, 19:28 sorrento_8 napisała: > W tym okresie nie mam żadnych oporów żeby sobie pomruczeć, ponuci > lub pojodłować ;D > Poświerkować można też. Odpowiedz Link
wajego O czym to ramwaj zapomniała... 24.11.08, 21:56 Aaa, już wiem: I'm dreaming of a white Christmas Just like the ones I used to know Where the treetops glisten, and children listen To hear sleigh bells in the snow I'm dreaming of a white Christmas With every Christmas card I write May your days be merry and bright And may all your Christmases be white I'm dreaming of a white Christmas With every Christmas card I write May your days be merry and bright And may all your Christmases be white Odpowiedz Link
wmiesciejakrybytramwaje Re: Tramwaj, znaczy:) bt 25.11.08, 13:03 no, to chciałam zaproponować najpiękniejsza piosenkę xmasową ever www.youtube.com/watch?v=9TvaRcovy2I Odpowiedz Link
chinsk.i.smok wmiesciejakgąsienicetramwaje 25.11.08, 16:41 > no, to chciałam zaproponować najpiękniejsza piosenkę xmasową ever > > www.youtube.com/watch?v=9TvaRcovy2I To jest extra! Odpowiedz Link
wmiesciejakrybytramwaje Re: wmiesciejakgąsienicetramwaje 25.11.08, 21:41 no,ba- sie wie, ze extra . Ja znam same fajne piosenki . Odpowiedz Link