bajka009 09.07.09, 19:14 Bardzo fajny wyrób, szkoda ze tak mało popularny w Polsce. www.medialine.pl/artykul.php?getpage_id=3&getsubpage_id=4&artykul_id=11650 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elokwentna_marysia Re: obrączka dla singla 09.07.09, 20:21 dla singli powinny być ciut większe obrączki - aureolki podpis: święta_marysia Odpowiedz Link
fallen86 Re: 1:0 dla Ciebie 10.07.09, 17:09 elokwentna_marysia napisała: > > Twoje motto mnie ... powaliło Dziwny pomysł... Jak dla mnie wszystko zmierza w kierunku znalezienia partnera a tka obrączka jest jak symbol / informacja. Odpowiedz Link
bajka009 Re: 1:0 dla Ciebie 10.07.09, 18:41 zgadza sie. Ta obrączka jest sygnalem, ze jestesmy samotni. Przeciez wiele samotnych dziewczyn chcialoby znależć swoją drugą połówke, jeśli nie to --> forum feminizm Odpowiedz Link
vidmo76 Re: obrączka dla singla 10.07.09, 18:57 Czyżby życie miało tylko sens, wtedy gdy jesteśmy z kimś? Dom, rodzina, żona, dzieci, już innego scenariusza, nie ma?! Owszem, człowiek nie przepada, za życiem w odosobnieniu. Ale żeby szczytem marzeń, każdego z nas było posiadanie, tak zwanej rodziny, nie wydaje mi się. Osobiście chciał bym wytrwać w samotności, wizja posiadania gromadki dzieci mnie przeraża! Ale chcieć, a móc. Przynależenie do społeczności o podobnych poglądach, jest jakimś wsparciem. Przeżyć to życie, tak jak się chce , wielką sztuką jest! Odpowiedz Link
fallen86 Re: obrączka dla singla 10.07.09, 19:48 To nie lepiej zakładać koszulki w stylu: Wolna / Wolny i otwarta / otwarty na propozycje. Radosna, ładna i samotna... Hehe, trochę przesadziłem ale koszulki są bardziej widoczna. Kiedyś bodajże było określenie: Quirkyalone - czyli życie w pojedynkę. Odpowiedz Link
tapatik Re: obrączka dla singla 10.07.09, 21:01 A po kiego mi takie cóś? Czy ja muszę coś manifestować? Odpowiedz Link