Gość: gazela IP: *.centertel.pl 21.10.09, 21:04 właśnie konta są coraz droższe, ja mam konto student i rocznie płace za nie ok 30 zł, w jakim banku konto byłoby za darmo??( obowiązkwo dostęp przez internet ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: terminator Re: Bankowy rachunek sumienia, czyli oceń swoje k IP: *.146.74.193.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.10.09, 21:29 dzizys, to mozna doic klienta i nazwac to konto student? niezle. w getinie teraz promuja darmowy rachunek e-getin, oczywiscie zobaczymy jak dlugo bedzie darmowy ale poki co mozesz tam zalozyc konto Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Re: Bankowy rachunek sumienia, czyli oceń swoje k 22.10.09, 09:38 Bezplatne jest np konto w mBanku - 0zl za prowadzenie, 0zl za przelewy, 0zl za karte, 0% oprocentowania na rorze (cos za cos ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
simplex A ta grafika jest nadal nieczytelna 22.10.09, 09:39 bi.gazeta.pl/im/0/7160/m7160950.gif Odpowiedz Link Zgłoś
joankb Re: A ta grafika jest nadal nieczytelna 22.10.09, 10:01 Nie działa Ci lupa? Po powiększeniu jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
nills ING 22.10.09, 11:30 ING Bank Śląski Konto Komfort - 8 zł a nie 7 zł miesięcznie za obsługe karty. Proszę o podawanie sprawdzonych informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: ING IP: *.adsl.inetia.pl 22.10.09, 13:41 nills napisał: > ING Bank Śląski Konto Komfort - 8 zł a nie 7 zł miesięcznie za > obsługe karty. Proszę o podawanie sprawdzonych informacji. Sam podawaj sprawdzone informacje skąd wziołeś 8 zł nawet karta zbliżenjowa Maestro nie ma tak wysokiej opłaty w Koncie Komfort link do Tabela Opłat i Prowizji - obowiązuje od 19.10.2009r. do 15.11.2009r www.ingbank.pl/_itemserver/download/tab_det.pdf oraz link do Tabela Opłat i Prowizji - obowiązuje od 16.11.2009r. Można sobie sprawdzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Bankowy rachunek sumienia, czyli oceń swoje konto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.09, 12:25 na moim przykładzie widać, iż podane dane w większości nie zgadzają się z przedstawionymi danymi - chyba ktoś, kto zbierał informacie zrobił to "po łebkach" nie sprawdzając otrzymanych danych w żaden sposób - np. opłata za przelew 1,50 a nie 0,99 jak podano w tabelce !!! Odpowiedz Link Zgłoś
joankb Re: Bankowy rachunek sumienia, czyli oceń swoje k 22.10.09, 12:36 Cash-back w Lukas banku to nie to samo co w Aliorze. To tylko możliwość wypłaty gotówki. Przynajmniej na stronie nic na temat zwrotów z zakupów nie ma. Program partnerski - tak, zwroty nie. Pojawiło się coś nowego? Kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcildo Re: Bankowy rachunek sumienia, czyli oceń swoje k IP: *.net.stream.pl 22.10.09, 23:18 Pewnie mięli na myśli zwrot w karcie FORORA w ramach programu pod tą samą nazwą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Bankowy rachunek sumienia, czyli oceń swoje konto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.09, 12:48 Cash back to możliwość wypłacenia pieniędzy przy robieniu zakupów, a nie:" od każdej transakcji przekazują na twoje konto drobny procent. W skali wielu miesięcy uzbiera się całkiem niezła sumka." Przynajmniej w mBanku i Lukasie. Odpowiedz Link Zgłoś
joankb Re: Bankowy rachunek sumienia, czyli oceń swoje k 22.10.09, 12:50 W Aliorze cash back to właśnie zwrot 1% wydatków pokrytych z karty. Najwidoczniej mamy jedno określenie na dwie zupełnie różne funkcje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekjot Re: Bankowy rachunek sumienia, czyli oceń swoje k IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.10.09, 18:30 Cash back to możliwość wypłacenia pieniędzy przy robieniu zakupów, a nie:" np w mBanku. tu chyba nie zwrotu za zakupy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maksior Bankowy rachunek sumienia, czyli oceń swoje konto IP: *.icpnet.pl 22.10.09, 18:21 myslę, że kulczowe jest właśnie określenie jasno czego się oczekuje od swojego konta. Ja po przejściach z PKO długo sondowałem sytuację i wysondowałem, że dla mnie najlepszy bedzie getin. e-getin właściwie, ale jak mówiłem trzeba wiedzieć czego się chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cleofas Re: Bankowy rachunek sumienia, czyli oceń swoje k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.09, 19:08 fajnie, ja lubię, jak się konto nazywa student i zamiast być darmowe, to jest tylko tanie. student już ze mnie słaby, chyba, że uniwersytet życia, ale to dalej uczy, że trzeba oszczędzać, gdzie się da. ja mam e-getin, a tam zero kosztów i jeszcze oszczędnościowe z 5,2% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Bankowy rachunek sumienia, czyli oceń swoje konto IP: *.centertel.pl 22.10.09, 21:08 ja polecam wszystkim www.finansosfera.pl/konta-osobiste/ można tam sobie porównać i wybrać najlepszy dla siebie wariant konta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadek Bankowy rachunek sumienia, czyli oceń swoje konto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.09, 10:17 Nie wiem skąd autor wziął darmowy ROR w BOŚ. Tam kwoty za prowadzenie ROR są od 8 do 45 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
opinia_publiczna_online Bankowy rachunek sumienia, czyli oceń swoje konto 31.10.09, 11:41 Czy dla opłaty 0,5 zł dziennie warto rozdzierać szaty? Za jedzenie, AGD, rozmowy telefoniczne, dostęp do internetu płacę dużo więcej. Nie widziałem artykułu: Płacisz słono za cukier sprawdź czego możesz żądać w zamian? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Bankowy rachunek sumienia, czyli oceń swoje k IP: *.legnica.vectranet.pl 31.10.09, 12:35 tyle że jak mogę to samo mieć za darmo (nie popełniając przestępstwa:)) to po co przełacać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramon Re: Bankowy rachunek sumienia, czyli oceń swoje k IP: 93.175.130.* 21.11.09, 20:07 Nie tylko warto lecz powinno się takie banki piętnować! Grosik do grosika tu 0,5 zł tam 0,9 zł podliczając w ciągu roku dajesz wyciągnąć sobie niezłą kasę za coś za co inni nie pobierają żadnych najmniejszych opłat. Pieniędzy nikt za darmo nie rozdaje ale szybko znajdują się tacy którzy za wszelką cenę chcą je od ciebie wyssać... Odpowiedz Link Zgłoś