Dodaj do ulubionych

ZAKUPY KARTĄ KREDYTOWA PRZEZ INTERNET

IP: 157.25.152.* 04.02.04, 22:23
Firma turystyczna w USA chce mój numer karty i datę jej ważnośći, żeby
sciągnąć 7USD na poczet przesłania materiałów dotyczących wycieczki do USA.
Co dalej? Jak to się załatwia? Skąd będę wiedzieć, że zciągną mi z konta
7USD, a nie zupełnie inną kwotę? Proszę o radę!
Obserwuj wątek
    • pawdux Re: ZAKUPY KARTĄ KREDYTOWA PRZEZ INTERNET 05.02.04, 02:54
      w sklepien internetowym CD-now że chcieli jeszcze dodatkowo zeskanowane ksero
      karty oraz wzór podpisu. miałem watpliwości ale wysłałem i przesyłka doszła
      szybko i bez problemu. a rachunek wynosił dokładnie tyle ile miał wynosić.
      mysle że można zaufać sprawdzonym firmom, a od wszystkich innych trzymać sie z
      dala.

• franzmaurer Re: ZAKUPY KARTĄ KREDYTOWA PRZEZ INTERNET 05.02.04, 07:43
        pawdux napisała:

> w sklepien internetowym CD-now że chcieli jeszcze dodatkowo zeskanowane ksero
        > karty oraz wzór podpisu. miałem watpliwości ale wysłałem i przesyłka doszła
        > szybko i bez problemu.

Zależy jaka karta - 'prawdziwych' kredytowych radzę nie używać, lepiej jakieś
        VE Inteligo (o ile sklep przełknie) - w przypadku kiedy transakcja jest
        dokonywana bez fizycznej obecnosci karty jest ją łatwo anulować.
    • Gość: Zowix Re: ZAKUPY KARTĄ KREDYTOWA PRZEZ INTERNET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.04, 07:20
      Ehh, pewności nigdy nie ma, niestety.
      Pozostaje tylko zaufanie
      • Gość: al zahr Re: ZAKUPY KARTĄ KREDYTOWA PRZEZ INTERNET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.04, 08:38
        jezeli platnosc odbywa sie przez certyfikowane centrum platnosci, to nie
        powinno byc problemu

kiedys tez placilem karta w sklepie internetowym w usa, musialem podac numer i
        date waznosci i bylo ok
    • Gość: Karolina Re: ZAKUPY KARTĄ KREDYTOWA PRZEZ INTERNET IP: 157.25.152.* 05.02.04, 11:04
      Dziękuję za informacje, czekam na następne!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka