Gość: bacha IP: *.cust.tele2.at 22.04.10, 02:05 pracownik banku bedzie mogl odradzic zakup jednostek funduszu ,cha cha cha,kto pisze takie bzdury? pracownik ma wcisnac , bo jak nie to go zwolnia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lava71 hahaha ... 22.04.10, 22:07 To tak jak kazać producentowi kokainy sprawdzać potencjalnych ćpunów czy powinni im sprzedawać swój "produkt". Ten kraj już dawno stoczył się na dno ... chyba zaczynamy ryć tunele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a gugu Re: hahaha ... IP: *.punkt.pl 22.04.10, 22:49 To jedna z wielu niespodzianek UE.Polska tylko jako kraj państwa UE potulnie wprowadza regulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
kamel_65 Re: hahaha ... 23.04.10, 01:59 Najlepsze jest to, że MiFiD od dłuższego czasu jest stosowany na rynku finansowym... GW znowu zaspało? Odpowiedz Link Zgłoś
bu2m Re: hahaha ... 23.04.10, 20:06 Do tej pory przepisy MiFID nie dotyczyły banków. Banki nie były do tego nieprzygotowane. Rany boskie! Zatrudniają departamenty analityczno-prawne i nie były tego w stanie zrobić? Kpina. Mniejsze instytucje musiały zrobić to już w połowie ubiegłego roku i jakoś dały radę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lichwa i Kara Prosba do Michnika +++++++++++++++++++++++++++++++ IP: 74.198.8.* 23.04.10, 03:32 Uprzejmie prosimy nie nazywac pyramid schema "inwestowaniem", a glupcow ktorych wasi okradaja "inwestorami" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xXx Rodzacy podoba nowa Socjalisyczna ojczyzna ? IP: *.ydp.com.pl 23.04.10, 08:32 Rodzacy jak wam sie podoba nowa Socjalisyczna ojczyzna ? mam na myśli "Unię" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gnago Dyrektywa MiFID weszła w życie: chcesz zainwest... IP: *.adsl.inetia.pl 23.04.10, 09:06 A gdzie mogę sprawdzić banki które mamią i cuda obiecują a wyciągają forsę pod byle pozorem. Odpowiedz Link Zgłoś
yeyq Dyrektywa 23.04.10, 13:15 kiedy wreszcie unia ustanowi dyrektywę że Polacy mają zarabiać tyle samo co unijne Niemcy , Anglicy etc... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emkej Re: Dyrektywa IP: *.toya.net.pl 23.04.10, 21:14 > kiedy wreszcie unia ustanowi dyrektywę > że Polacy mają zarabiać tyle samo co > unijne Niemcy , Anglicy etc... ? Nigdy. To wolny rynek i niech tak zostanie. Reguluje się sam bo obowiązuje na nim popyt i podaż. Lepiej zawalczyć o niższą fiskalizację oraz obciążenia typu ZUS i social. --- konta studenckie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kułak Re: Dyrektywa MiFID weszła w życie: chcesz zainwe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 13:28 Czy dobrze zrozumiałem? Będę musiał dymać do biura maklerskiego żeby wypełnić jakąś debilną ankietę, pomimo że na giełdzie gram od 10 lat? Czy oni są nienormalni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Dyrektywa MiFID weszła w życie: chcesz zainwest... IP: *.aster.pl 23.04.10, 13:42 a moze poprostu złodzieje w bankach, zaczna mówic prawdę o produktach ktore nam wciskaja, a nie wyciagaja informacje ktore pomagaja w wciskaniu jeszcze wiecej niepotrzebnych rzeczy. co kogo obchodzi w co inwestowalem i z jakim skutkiem. orwel nadchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Dyrektywa MiFID weszła w życie: chcesz zainwest... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 15:05 A jak stwierdzą że mam za małą wiedzę to nie pozwolą mi grać na giełdzie? Będzie jakaś możliwość poprawki.? A jak nie to może stwierdzą że nie mogę w ogóle zarządzać swoimi pieniędzmi i będę musiał wypłatę jakiemuś zarządcy przesłać o on będzie dzielił ile mam wydawać. nie będę pisał co o tym wszystskim myślę ..................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 10 inwestycja w Gazete bez inwestycji miloner IP: 83.1.197.* 23.04.10, 15:16 jak to sie robiw? Odpowiedz Link Zgłoś
bu2m Re: Dyrektywa MiFID weszła w życie: chcesz zainwe 23.04.10, 20:08 Kpina. Zazwyczaj do banków trafiają klienci których wiedza co do instrumentów finansowych sprowadza się do lokat bankowych o niskim poziomie ryzyka. Jak tym osobom w akietach może wyjść że mogą inwestować w fundusze a nie daj Boże w akcyjne????? Odpowiedz Link Zgłoś
wedry Dyrektywa MiFID weszła w życie: chcesz zainwest... 23.04.10, 20:26 Ale mega bzdura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lamus Awruk! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 22:35 Właśnie muszę się wybrać do mojego zakichanego BZ WBK, które pracuje do 17 i jest zamknięte w soboty, żeby podpisać świstek... Dupa! Dupa! Dupa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Dyrektywa MiFID weszła w życie: chcesz zainwest... IP: *.acn.waw.pl 24.04.10, 00:05 Niewolnictwa ciąg dalszy! Odpowiedz Link Zgłoś