pawulon26 22.04.10, 09:16 Zastanawiam sie kto może miec konto w jakims Banku Pocztwoym?Emeryt czy rencista? Sorry ale co to za wynalazek?Teraz kase beda sciagac i to nie mała,4 zł na wypłate z bankomatu to dosc duzo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kjl Jeden z najtańszych banków kończy z darmowymi b... IP: 86.47.59.* 22.04.10, 09:39 Bank Pocztowy he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujeq Re: Jeden z najtańszych banków kończy z darmowymi IP: *.techentrance.com 22.04.10, 11:44 No to sobie polecieli. Na szczęście są jeszcze inne banki z darmowymi bankomatami. I to na całym świecie: tiny.pl/hm9tr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PK Więc po co podnoszą ? IP: 85.232.245.* 22.04.10, 09:46 Skoro nie wpłynie to negatywnie na portfele, bo średnio są 2 wypłaty w miesiącu, to po cholerę wprowadzają opłate za 3 wypłate i kolejną ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quest Re: Więc po co podnoszą ? IP: *.multimo.pl 22.04.10, 10:01 2 razy to czasami zdarza mi się skorzystać z bankomatu ale... nie w miesiącu , ale dziennie :) wiec ta oferta jest nie do przyjęcia z mojego punktu widzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quest Re: Więc po co podnoszą ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.10, 11:27 Bo wybieram po 20 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filip Jeden z najtańszych banków kończy z darmowymi b... IP: *.subscribers.sferia.net 22.04.10, 10:09 W związku z obniżeniem opłat przez Visę i Mastercard kolejne banki wprowadzają darmowe bankomaty, a Pocztowy wprowadza prwizje... w pewnych instytucjach nic się nic nie zmienia... Odpowiedz Link Zgłoś
pinionzek bankowa zmowa! 22.04.10, 10:15 to jakaś bankowa zmowa, jeden za drugim coś podwyższa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wylatany Re: Jeden z najtańszych banków kończy z darmowymi IP: *.toya.net.pl 22.04.10, 10:25 > Zastanawiam sie kto może miec konto > w jakims Banku Pocztwoym?Emeryt > czy rencista? Niestety na image Banku Pocztowego wpływa jego lokalizacje - w oddziałach pocztowych. A to są postrzegane przez pryzmat wiecznych kolejek (źle). --- randki przez Internet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Bank Pocztowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.10, 10:58 Moim zdaniem nie tylko lokalizacja, ale sama nazwa Pocztowy kojarząca się z pocztą polską to antyreklama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał A już myślałem, że mBank podnosi prowizje IP: *.pl 22.04.10, 11:41 Ale na szczęście to tylko jakiś pocztowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johno Re: A już myślałem, że mBank podnosi prowizje IP: 150.254.214.* 22.04.10, 12:08 mBank ma narazie kogo okradać to i inne rzecz ma darmo hehe - patrz klienci hipoteczni starego portfela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAM Jeden z najtańszych banków kończy z darmowymi b... IP: *.cust-83.exponential-e.net 22.04.10, 12:42 nie rozumiem dlaczego w PL trzeba placic za wyplate gotowki z bankomatu? w uk wszystkie banki maja za darmo, nie wazne do jakiego banku nalezysz! Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiak_bankpocztowy Re: Jeden z najtańszych banków kończy z darmowymi 22.04.10, 13:53 Co do zmian, które wchodzą 1 maja br. przypominam, że taką sytuację zapowiadaliśmy już w styczniu kiedy wprowadzaliśmy duże modyfikacje w ofercie rachunków. Przed wprowadzeniem tych limitów do tabeli opłat i prowizji przeanalizowaliśmy ile razy w miesiącu nasi Klienci korzystają z bankomatów. Okazało się, że Klienci Banku Pocztowego średnio wypłacają gotówkę z bankomatu 2 razy w miesiącu kalendarzowym. Od 1 maja Klient będzie mógł korzystać z 2 bezpłatnych wypłat z bankomatu lub terminalu POS. Dodatkowo przypomnę, iż nasi Klienci mają cały czas możliwość bezpłatnych wypłat w oddziałach Banku oraz w placówkach Poczty Polskiej. Nasi Klienci mają największy bezpłatny dostęp do wypłaty gotówki w oddziałach Banku i Poczty Polskiej i z tego korzystają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yan.nick Re: Jeden z najtańszych banków kończy z darmowymi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.10, 15:38 To sobie Bank Pocztowy zrobił antyreklamę, jeśli to prawda, oczywiście. Dlaczego? Brzmi tak nieprawdoppodobnie, że aż głupio. Strzał w stopę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: Jeden z najtańszych banków kończy z darmowymi IP: *.icpnet.pl 22.04.10, 16:40 Przepraszam, ale dawno tak się nie ubawiłem jak takimi tekstami marketingowych osóbek. Czy mówi Pani, niezwykle poważnie zapytam, powstrzymując łzy, o tych możliwościach wybierania pieniędzy z poczty, które na KAŻDEJ poczcie są od dobrego miesiąca, jak nie dłużej, nieczynne? Tak tak, proszę pani - na każdej poczcie znajduje się od co najmniej miesiąca, a myślę że dłużej, kartka informująca iż wypłaty z POS nie są możliwe z powodu awarii technicznej. Taka karteluszka wisi na każdej poczcie, i sugeruje ze to tylko taka awaria - de facto stan taki jest od dawna i to "coś" po prostu nie działa. Gratulujemy pani umiejętności namawiania do czegoś co nie istnieje! Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiak_bankpocztowy Re: Jeden z najtańszych banków kończy z darmowymi 23.04.10, 10:09 koko - posiadacz konta w Banku Pocztowego może dokonać wypłaty z własnego konta przy użyciu własnego dowodu osobistego i to mam na myśli a nie terminale POS. Małgosia Kowalska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Californian Rzeczy w Polsce IP: *.socal.res.rr.com 22.04.10, 14:58 Jednak dalej nie przestana mnie zaskakiwac. Jestem w malym szoku ze za kozystanie z bankomatow SWOJEGO banku trzeba cokilwiek placic...Oj jeszcze musi sie durzo zmienic, oj durzo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mari Re: Rzeczy w Polsce IP: *.77.classcom.pl 22.04.10, 16:13 Heh, po pierwsze trzeba być masochistą, żeby udawać się do banku na pocztę do tych wariackich kolejek. Po drugie - ja tego nie rozumiem! Bank obraca moją kasą, tak? Trzyma ją? To jest ten prezent który JA MU ROBIĘ I BEZE MNIE SIĘ NIE UTRZYMA! Więc po kiego chcą nas teraz skubać, tu 3 zł, tam 5? gdyby jeszcze RORy były tak oprocentowane, żeby miesięcznie np. z 1000 zł dostawać te 5-10 zł, to można by to zaakceptować. A tak - adieu. Już się rozstałam z Aliorem, nie będę płacić 36 zł rocznie za kartę debetową. A figę, mniej mi zje inflacja kiedy kasa poleży w szufladzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: Jeden z najtańszych banków kończy z darmowymi IP: *.icpnet.pl 22.04.10, 16:35 Jaki ranking taki i ten wasz "najtańszy bank". Pewnie kilku jeleni się nabrało. Odpowiedz Link Zgłoś