Dodaj do ulubionych

Polbank zawstydzi Gerarda Depardieu? Zakłada po...

IP: *.toya.net.pl 29.04.10, 08:00
Ciekawe, że Grecy z kasą uciekają z Grecji a "genialni" Polacy pchają się z czym się da żeby tylko tam oszczędności wpakowac... mili Rodacy... gwarancje Polbankowi udziela grecja nie Polska... więc może jednak ktoś ruszy tym na czym przez 99% czasu nosi jedynie czapkę:(
Obserwuj wątek
    • Gość: Maxs Polbank zawstydzi Gerarda Depardieu? Zakłada po... IP: 91.200.94.* 29.04.10, 08:05
      jak walnie w Grecji to potem beda plakac :)
      • Gość: es Re: Polbank zawstydzi Gerarda Depardieu? Zakłada IP: *.ip.jarsat.pl 29.04.10, 08:27
        Nietrudno sobie wyobrazić sytuacje gdy krach w Grecji spowoduje niewypacalnośc jakiegos banku - np banku-matki Polbanku.
        Czy Grecki Bankowy Fundusz Gwarancyjny zajęty gaszeniem pożaru będzie płacił Polakom? Czy zachowa sie poniekąd (choc sprawa neico inna) jak Islandczycy? Precedens juz był, czekamy na następny
        ps. Żeby potem nie było że rząd pozwala nas okradac, premierze pomóż itp. Jeśli komuś tak cenne te kilkadziesiąt zł (zysk na nieco wyzszym oprocentowaniu - bo nie zakładam że ktos tam trzymałby wiecej niż 100 tys zł) to prosze bardzo tylko potem bez lamentów proszę.
        • Gość: fds Re: Polbank zawstydzi Gerarda Depardieu? Zakłada IP: 66.90.73.* 29.04.10, 09:42
          Rzeczywiście Polbank daje sporo:
          tiny.pl/hgvww
          • Gość: kam Jak ktoś ufa greckiemu bankowi to sam sobie będzie IP: *.uwm.edu.pl 29.04.10, 11:23
            winien.
        • Gość: Alex Re: Polbank zawstydzi Gerarda Depardieu? Zakłada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.10, 10:45

Nie lamentować,trzeba szybko działać,wycofać swoje lokaty w POLBANKU.
    • Gość: zumzum Polbank zawstydzi Gerarda Depardieu? Zakłada po... IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.04.10, 08:08
      A jak ma się sytuacja Polbanku o sytuacji w Grecji? Lepiej wycofywać już
      pieniądze czy warto przeczekać?
      • Gość: prezes Re: Polbank zawstydzi Gerarda Depardieu? Zakłada IP: *.home.aster.pl 29.04.10, 09:44
        A co jest dla Ciebie więcej warte : te kilka procent więcej na lokacie czy
        całość wkładu czyli niejednokrotnie oszczędności życia? Dla mnie odpowiedź jest
        prosta. A najbardziej mi żal tych emerytek, które są gotowe wszystko zaryzykować
        za kilka zloty więcej w odsetakch. Już nie pamiętają ile pieniędzy straciły w
        funduszach inwestycyjnych kupując jednostki po zawyżonych cenach? Uprzedźcie
        babcie, żeby zaczęły myśleć ponownie ! Powodzenia
        • Gość: ałtlej Re: Polbank zawstydzi Gerarda Depardieu? Zakłada IP: *.chello.pl 29.04.10, 10:50
          > za kilka zloty więcej

Chyba złotyCH, panie prezesie kochany.
    • fagusp ICE Save 2? 29.04.10, 08:14
    • Gość: gość Polbank zawstydzi Gerarda Depardieu? Zakłada po... IP: 165.72.200.* 29.04.10, 08:17
      A napisali ile osób dziennie rezygnuje z ich kont, po tym jak się
      przekona jak tam jest ? Miałem tam konto - obsługa klienta ze
      specyficznymi pomysłami typu "aby zrezygnować z karty do konta musi
      ją Pan zastrzec ją i zgłosić kradzież", jak również problemu z
      uzyskaniem potwierdzenia przelewu (trzeba zamówić w oddziale i
      wysyłają pocztą lub do oddziału) są czymś więcej niż oprocentowanie
      i reklama.

W/w przykłady to 2% umiejętności Polbanku, jak czegoś potrzebujesz
      od ich instytucji kredytowej (bo Polbank w Polsce nie ma statusu
      banku patrz poz. 13
      www.knf.gov.pl/dla_rynku/PODMIOTY_rynku/Podmioty_sektora_banko
      wego/oddzialy.html
    • Gość: goly Re: Polbank zawstydzi Gerarda Depardieu? Zakłada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.10, 08:18
      Gość portalu: Rob napisał(a):

> Ciekawe, że Grecy z kasą uciekają z Grecji a "genialni" Polacy
      pchają się z czy
      > m się da żeby tylko tam oszczędności wpakowac... mili Rodacy...
      gwarancje Polba
      > nkowi udziela grecja nie Polska... więc może jednak ktoś ruszy tym
      na czym prze
      > z 99% czasu nosi jedynie czapkę:(

Dlaczego to niby Grecja ma udzielac gwarancji oszczednosciom? Bank
      znajduje sie na terenie POlski wiec i oszczednosci sa objete
      polskimi gwarancjami. Podobnie jest z innymi bankami jak Citybank.Z
      drugiej stron gwarnacje do 25.ooo euros to g.... nie gwarancja w
      porownaniu z $250.000 w Stanach.
      • Gość: casa13 Re: Polbank zawstydzi Gerarda Depardieu? Zakłada IP: 83.238.13.* 29.04.10, 08:37
        Hmm POLSKI Bankowy Fundusz Gwarancyjny nie udziela gwarancji oddziałom
        banków zagranicznych - a takim jest Grecki oddział banku.
      • Gość: Rob Re: Polbank zawstydzi Gerarda Depardieu? Zakłada IP: *.toya.net.pl 29.04.10, 08:42
        jesteś pewien? bo z tego co ja wiem, kłócic się nie mam zamiaru, ja tem nie mam kasy. ale Polbank właśnie ma troche inaczej niż inne banki, mysle, że zainteresowani łatwo odnają zródła prawne.
        czy trzymac kase czy już uciekac... jesli chcesz ryzykowac dla tego 0,5% więcej niż gdzies indziej to prosze bardzo. twoje pieniądze, Twoja decyzja, Twój ew. problem.
        j.w. nie płaczcie tylko później bo nie mam zamiaru dokłądac z moich podatków do tego:)
        • Gość: doris Re: Polbank zawstydzi Gerarda Depardieu? Zakłada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.10, 09:27
          Gość portalu: Rob napisał(a):

> jesteś pewien?

pamiętasz historę z dodatkowymi hipotekami i podwyższonymi procentami w ubiegłym
          roku? NIKT nie miał na to wpływu, bo to grecki oddział banku i nie podlega pod
          nic w Polsce. wycofali się z tego jedynie z powodu nacisków opinii publicznej.
      • Gość: tomekjot Re: Polbank zawstydzi Gerarda Depardieu? Zakłada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.10, 08:42
        > Dlaczego to niby Grecja ma udzielac gwarancji oszczednosciom? Bank
        > znajduje sie na terenie POlski wiec i oszczednosci sa objete
        > polskimi gwarancjami. Podobnie jest z innymi bankami jak Citybank

z tej racji, że to jest oddział greckiego banku a Citi to dawny Bank
        Handlowy zarejestrowany w Polsce
      • Gość: agnitz Re: Polbank zawstydzi Gerarda Depardieu? Zakłada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.10, 08:43
        I tu się mylisz. Polbank nie ma gwarancji polskiego rządu, bo nie jest polskim
        bankiem, a oddziałem greckiego. Popatrz na link powyżej
      • Gość: mk Re: Polbank zawstydzi Gerarda Depardieu? Zakłada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.10, 09:15
        www.polbank.pl/o-banku/gwarancje.html
        "Jednak, ponieważ Polbank EFG działa w Polsce jako oddział greckiego banku EFG
        Eurobank Ergasias SA, to korzysta on z ochrony greckiego funduszu gwarancyjnego
        Hellenic Deposit & Investment Guarantee Fund (HDIGF), odpowiednika Bankowego
        Funduszu Gwarancyjnego (BFG) obsługującego banki w Polsce."
      • Gość: bruthal Re: Polbank zawstydzi Gerarda Depardieu? Zakłada IP: *.acn.waw.pl 29.04.10, 09:20
        Fragment ze strony Polbanku
        "...ponieważ Polbank EFG działa w Polsce jako oddział greckiego banku EFG
        Eurobank Ergasias SA, to korzysta on z ochrony greckiego funduszu
        gwarancyjnego Hellenic Deposit & Investment Guarantee Fund (HDIGF)
        ,
        odpowiednika Bankowego Funduszu Gwarancyjnego (BFG) obsługującego banki w Polsce."
      • Gość: aku Re: Polbank zawstydzi Gerarda Depardieu? Zakłada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.10, 13:00
        I tu jesteś w błędzie:

www.bfg.pl/?i_id=889

Polbanku na tej liście nie ma...
    • Gość: gość Polbank zawstydzi Gerarda Depardieu? Zakłada po... IP: 165.72.200.* 29.04.10, 08:24
      widzę, że chyba artykuł jest sponsorowany- skoro usunięto mojego
      www.knf.gov.pl/dla_rynku/PODMIOTY_rynku/Podmioty_sektora_bankowego/oddzialy.html

pozycja 13

"Oddziały instytucji kredytowych działających w Polsce nie podlegają
      nadzorowi KNF, w związku z tym nie mają one obowiązku
      przestrzegania rekomendacji wydawanych przez polski nadzór. "
      • szarak54 Re: Polbank zawstydzi Gerarda Depardieu? Zakłada 29.04.10, 08:36
        No nie wiem.Artykuł sponsorowany?Właśnie wczoraj wycofałem wszystkie
        pieniądze z Polbanku i z tego co widziałem chyba nie tylko ja tak
        zrobiłem...
      • Gość: zed Re: Polbank zawstydzi Gerarda Depardieu? Zakłada IP: *.cec.eu.int 29.04.10, 08:43
        nie usunieto twojego postu...jest wyzej..
      • Gość: Bob bo gazeta wzięła w łąpę IP: *.ghnet.pl 29.04.10, 08:53
        nie ma to jak ruchać krajanów za kasę.
        co za chu...owy naród.
    • Gość: malyedu Re: Polbank zawstydzi Gerarda Depardieu? Zakłada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.10, 08:37
      Strachy na Lachy Panie Rob! EFG Eurobank Ergasias S.A. to jednak
      solidny bank. A Grecję, mimo wszystko, należy pisać z dużej litery.
      • Gość: Rob Re: Polbank zawstydzi Gerarda Depardieu? Zakłada IP: *.toya.net.pl 29.04.10, 09:06
        "Strachy na Lachy"- swoją droga bardzo fajną muzę grają chłopaki:)
        Ja nie chce nikogo straszyc tylko zasugerowałem, żeby ruszyc głową...
        Nie twierdze czy to solidny bank czy nie, znam/znałem kilku pracowników tego banku... sam tam nigdy nie pracowałem więc się nie wypowiadam. może coś mnie ominęło ale chyba nie tak dawno kilka nawet solidniejszych banków miało "małe" problemy?
        Jedynie co twierdze to wnioski jakie mam z analizy faktów:
        1: Grecja ma problemy? ma, i nie wiadomo jak to się skonczy
        2a: Polbank zachęca do oszczędzania, kiedy banki zachęcają do oszczędzania... kiedy potrzebna jest im kasa.
        2b: Chyba nie szukają tej kasy żeby zrobic jakieś mega przejęcie innego podmiotu, raczej tez nie ejst to kwestia wielkiej akcji kredytowej...
        dla mnie wygląda to średnio, jak dla Ciebie jest wszystko cacy to nie ma problemu, oczywiscie moze wszystko dobrze się skonczy, mam taka nadzieję, bo obiektywnie to sam nie wiem co by dla Grecji było lepsze... może jednak plajta.
        2
      • Gość: Rob Re: Polbank zawstydzi Gerarda Depardieu? Zakłada IP: *.toya.net.pl 29.04.10, 09:13
        coś posty znikają....

"Strachy na Lachy"- swoją droga bardzo fajną muzę grają chłopaki:)
        Ja nie chce nikogo straszyc tylko zasugerowałem, żeby ruszyc głową...
        Nie twierdze czy to solidny bank czy nie, znam/znałem kilku pracowników tego banku... sam tam nigdy nie pracowałem więc się nie wypowiadam. może coś mnie ominęło ale chyba nie tak dawno kilka nawet solidniejszych banków miało "małe" problemy?
        Jedynie co twierdze to wnioski jakie mam z analizy faktów:
        1: Grecja ma problemy? ma, i nie wiadomo jak to się skonczy
        2a: Polbank zachęca do oszczędzania, kiedy banki zachęcają do oszczędzania... kiedy potrzebna jest im kasa.
        2b: Chyba nie szukają tej kasy żeby zrobic jakieś mega przejęcie innego podmiotu, raczej tez nie ejst to kwestia wielkiej akcji kredytowej...
        dla mnie wygląda to średnio, jak dla Ciebie jest wszystko cacy to nie ma problemu, oczywiscie moze wszystko dobrze się skonczy, mam taka nadzieję, bo obiektywnie to sam nie wiem co by dla Grecji było lepsze... może jednak plajta.
    • Gość: zyklon@zyklon.pl Polbank zawstydzi Gerarda Depardieu? Zakłada po... IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.04.10, 08:45
      sprobujcie wejsc przez internet na konto w polbanku z innego systemu niz
      win.xp powodzenia zycze
      • Gość: kli Re: Polbank zawstydzi Gerarda Depardieu? Zakłada IP: *.opi.org.pl 29.04.10, 09:03
        Z visty bez problemu, ale zgadzam się, że ich internetowy system transakcyjny
        jest wyjątkowo kiepski.
    • vortex21 No tak, Grecja wpadla na pomysl jak .... 29.04.10, 09:05
      rozwiazac swoje problemy finansowe...
      Ciekawe co sie nagle stanie gdy klienci z jakiegos powodu beda chceili
      wycofac swoje lokaty? Np. Grecja czasowo opusci strefe euro i nagle
      greckie investycje nadmuch inflacja, lub oglosi bankructwo i oczywiscie
      wszelkie srodki przeslane zostana aby ratowac spolke-matke.
      Maadry polak ... po szkodzie ...
      • Gość: awa Re: No tak, Grecja wpadla na pomysl jak .... IP: 109.196.145.* 10.05.10, 08:01
        Jesteś kretynem bez znajomości podsatawowych informacji ekonomicznych
    • Gość: kolo Polbank zawstydzi Gerarda Depardieu? Zakłada po... IP: 195.187.134.* 29.04.10, 09:12
      radze uważać z tym bankiem bo nie ma gwarancji BFG tylko rządu
      greckiego a on raczej nic nikomu nie odda bo ma sam dużo problemów
      • Gość: Alex Re: Polbank zawstydzi Gerarda Depardieu? Zakłada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.10, 10:36

W przypadku pogłębiającego się kryzysu w Grecji, lokaty w POLBANKU
        są poważnie zagrożone.
    • Gość: prezes Polbank zawstydzi Gerarda Depardieu? Zakłada po... IP: *.home.aster.pl 29.04.10, 09:29
      Ludzie ! Polski Polbank to TYLKO oddział banku z Grecji ! Ciekawe ilu klientów
      tego banku umie wymówić jego prawdziwa nazwę? Polbank to nazwa handlowa i nic
      poza tym ! Ten bank bez swych macierzystych korzeni nie pociągnie ! Jak ogłosi
      upadłość to po swoje pieniądze będziecie jeździć do Grecji. Depozyty w tym
      banku gwarantuje fundusz grecki i rząd grecki. A jak myślicie na ile możecie
      liczyć od bankruta finansowego jakim stała się Grecja? Ten bank ma już ostrą
      zadyszkę. Stracił dużo kasy w niespłacanych kredytach, kolosalnych premiach
      dla pracowników i rozwoju sieci, a Wy za to wszystko zapłacicie !!! Powodzenia
      • fagusp Re: Polbank zawstydzi Gerarda Depardieu? Zakłada 29.04.10, 11:12
        A to co do tej pory stracił to będzie mały pikuś do strat z tytułu utrzymywania
        "płynnych" aktywów w postaci obligacji greckiego rządu. Zresztą patrząc na ceny
        ubezpieczenia greckich obligacji (SDO) to Polbank powinien (ze względu na
        ryzyko) dołożyć do standardowych 5% za lokatę jeszcze 8% za ryzyko.
    • szabo Polacy to dobry, życzliwy naród 29.04.10, 09:39
      zawsze gotowi pójść braciom-Grekom w potrzebie i ratować ich banki. A jak się
      bank zawali, to Polacy nie będą się upominać o te 50 tys. euro, bo przecież
      nie wypada. My nie jesteśmy jakieś Brytole, co biednych Islandczyków męczą
      miesiącami.
    • Gość: łaganowski głuptak ja juz szukam inego banku IP: *.com.pl 29.04.10, 09:54
      mam za duża kase do stracenia by ryzykować. pewnie wróce jak juz sie kryzys w
      grecji skonczy. co smieszne ze jak byłem kilka dni temu w banku przede mna 2
      osoby zakladaly konta mocnooszczedzające a za mna nastepna sie o to pytała.
      ludzie nie slysza cos ie dzieje w grecji. tam ci co maja kase transferuja ja
      za granice
    • wedry Polbank zawstydzi Gerarda Depardieu? Zakłada po... 29.04.10, 10:07
      Mam tylko nadzieje ze polskie prawo wystarczajaco chroni oszczednosci w obcych
      bankach - bo biorac pod uwage Polbank i bankrutujaca wlasnie Grecje lokowanie
      tam pieniedzy jest wg. mnie dosc ryzykowne.
      • Gość: zbyw Re: Polbank zawstydzi Gerarda Depardieu? Zakłada IP: *.lodz.mm.pl 29.04.10, 12:40
        Polbank to oddział greckiego banku będącego spółką akcyjną i nie
        mającego nic wspólnego z bankiem narodowym Grecji. 44 % akcji banku
        należy do EFG Group - jest to Szwajcarska grupa finansowa jedna z
        największych na świecie, 608 milionów euro - to dochód netto za 4
        kwartał 2009 roku a więc z tym bankrutowaniem nie tak szybko.
      • Gość: Alex Re: Polbank zawstydzi Gerarda Depardieu? Zakłada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.10, 10:28

Nic nie chroni lokat w greckim banku,nie podlegają polskiemu
        nadzorowi bankowemu,każdy lokuje pieniądze na własne ryzyko.
    • Gość: Gość Polbank zawstydzi Gerarda Depardieu? Zakłada po... IP: 57.66.197.* 29.04.10, 11:06
      Byłam w oddziale w Krakowie żeby uzyskać informacje. Obsługa nie
      zainteresowana potencjalnym klientem i niemiła. Ale jak
      zobaczyłam,że ich nie obowiązują polskie gwarancje bankowe to
      zrezygnowałam.
    • Gość: hm Polbank zawstydzi Gerarda Depardieu? Zakłada po... IP: *.jmdi.pl 29.04.10, 12:33
      >Grecki Polbank

LOL

Nie po oczach :)))
      A ja właśnie dzisiaj wycofałem się z Euroegresiasa
    • Gość: D. Polbank to grecki bank! IP: *.lanet.net.pl 29.04.10, 12:39
      Ludzie o tym zazwyczaj nie wiedzą.
      • Gość: zbyw Re: Polbank to grecki bank! IP: *.lodz.mm.pl 29.04.10, 12:43
        Jeżeli czytają to wiedzą, że Polbank to oddział greckiego banku
        będącego spółką akcyjną i nie
        mającego nic wspólnego z bankiem narodowym Grecji. 44 % akcji banku
        należy do EFG Group - jest to Szwajcarska grupa finansowa jedna z
        największych na świecie, 608 milionów euro - to dochód netto za 4
        kwartał 2009 roku a więc z tym bankrutowaniem nie tak szybko.
        • Gość: łaganowski głuptak moze i tak IP: *.com.pl 29.04.10, 13:19
          ale gwarancje daje bankrutujacy rzad grecji. jezeli polbank postara sie o
          polskie gwarancje mozna u nich kase zostawiac. ja pomału zaczynam sie od nich
          wycofywac. za duzo mam do stracenia na 10 kontach
    • Gość: józek Gwarancje bankowe... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.04.10, 12:43
      A Polbank jako jedyny w Polsce nie posiada polskich, a wyłącznie
      greckie gwarancje bankowe (fundsz gwarancyjny). Zważając na fakt, ze
      Grecja jest w trudnej sytuacji finansowej, Polacy naprawdę
      bezmyślnie lokują swoje pieniądze... żenada.
    • kewiz ratujemy Grecję? 29.04.10, 13:17
      w obecnej sytuacji gospodarczej Grecji i ze względu na to, że Polbank nie ma
      polskich gwarancji bankowych, tylko greckie pozostaje mi tylko pogratulować
      szczęśliwym posiadaczom kont oszczędnościowych w tym banku odwagi czy też może
      głupoty
      • Gość: Alex Re: ratujemy Grecję? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.10, 08:39

Tylko naiwni i nie znający oczywistych faktów,będą nadal lokować
        swoje pieniądze w POLBANKU.
    • Gość: Lewar Polbank - nie dziękuję IP: *.159.33.122.static.crowley.pl 29.04.10, 14:25
      W życiu nie założył bym tam konta. Ci którzy to zrobią nieźle się zdziwią. Konto przypisane jest to określonego komputera, czyli stan konta można sprawdzać tylko na jednym kompie (nie możesz sprawdzić stanu kont, zrobić przelewu na kompie w robocie lub gdy jesteś gdzieś w świecie), chyba że jeździsz z laptopem non stop. Logowanie do serwisu tylko pod Windowsami. No i Jawa stale musisz pamiętać aby ukatualniać to oprogramowanie. Jeżeli pojawi się nowa wersja, a to przegapisz to sie niezalogujesz.
      • Gość: Czarek Re: Polbank - nie dziękuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.10, 16:09
        Stan konta można sprawdzać na każdym kompie - należy się tylko zalogować.
        Operacje na koncie wymagają uaktywnienia telefonu, na który dostaniesz hasło
        jednorazowe przy wykonywaniu operacji na koncie z innego peceta niż ten, na
        którym zainstalowałeś certyfikat.
        Certyfikat można też odinstalować i wówczas każda operacja, bez względu z
        jakiego peceta korzystasz będzie potwierdzana hasłem jednorazowym.
        Gdy nie zarejestrujesz uprawnionego numeru telefonu na kompie z zainstalowanym
        certyfikatem - fakt, z innych pecetów operacji nie wykonasz bo nie ma jak
        powiadomić właściciela o haśle jednorazowym.
        ...wystarczy poczytać.
        Ale ja też dziś za Plobank dziękuję.
    • Gość: Alex Polbank zawstydzi Gerarda Depardieu? Zakłada po... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.10, 08:33

Należy szybko likwidować swoje lokaty w POLBANKU,sytuacja jest
      niepewna,nie należy wierzyć żadnym reklamom.
    • Gość: Alex Polbank zawstydzi Gerarda Depardieu? Zakłada po... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.10, 08:45

Jeżeli posiada się większą kwotę pieniędzy to należy ją ulokować
      w brytyjskim banku HSBC.
      • Gość: ojrtf Re: Polbank zawstydzi Gerarda Depardieu? Zakłada IP: 109.243.222.* 30.04.10, 10:54
        trochę nie rozumiem wychwalania tych polskich gwarancji.Przecież to też
        wirtualny byt.Jeden upadły bank i już kłopoty.Zwłaszcza,że natki banków mają
        kłopoty.Polska też zadłużona wewnętrznie do granic możliwości.Klienci banku
        staropolskiego latami odzyskiwali swoje pieniądze
    • Gość: mw Polbank zawstydzi Gerarda Depardieu? Zakłada po... IP: *.net.pbthawe.eu 30.04.10, 14:01
      Myślę, że nawoływania do ucieczki z jakiegokolwiek banku mogą przynieść
      więcej szkód niż pożytku. Żaden bank na świecie nie wytrzyma panicznej
      ucieczki klientów. Poza tym banki są ze sobą powiązane, lokują wzajemnie
      aktywa, tworzą grupy itd.. To jak domek z kart.Dlatego Unia ratuje Grecję -
      bankructwo przyniesie niewyobrażalne straty nie tylko dla Greków. Nie panikujcie!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka