Gość: casa IP: 83.238.13.* 22.06.10, 08:15 Złodzieje!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ~hiena PZU ! IP: *.192.109.111.psi.de 22.06.10, 09:26 wielkie mi halo - w PZU od dawna mozna wykupic AC-KR, czyli AutoCasco od samej kradziezy. Tez jest to wzglednie tanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: PZU ! IP: *.128.67.194.static.crowley.pl 22.06.10, 12:33 co to znaczy wzglednie tanie? W Linku za 90zł ubezpiecza Ci od kradziezy Mercedesa S Klasse lub Porsche Cayenne z 2003 roku - oba o wartosci rynkowej powyzej 100 tys zł. W PZU za takie ubezpieczenie bys zapłacił grube tysiace!!! A tu masz za 90zł. Sam chyba skorzystam, choc fanem Link4 nigdy nie bylem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: 90 zł rocznie za polisę? Tylko dla wybrańców! IP: *.ip.netia.com.pl 22.06.10, 09:55 a to niby czemu ? nie widze tu nic nieuczciwego Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: 90 zł rocznie za polisę? Tylko dla wybrańców! 22.06.10, 10:06 kto jest złodziejem? Odpowiedz Link Zgłoś
malicki8 Re: 90 zł rocznie za polisę? Tylko dla wybrańców! 27.06.10, 15:11 Ludzie po prostu nie zwracaja uwagii na te wszystkie gwiazdki które od taka oferta sie znajduja stad takie nieporozumienie.Ja w PZU płace co miesiac 100 zł-ale jest to składka miesieczna -nie roczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sceptyk 90 zł rocznie za polisę? Tylko dla wybrańców! IP: *.toya.net.pl 22.06.10, 10:12 1500 zl za OC???? Sorry, za samochod wyceniany na 17 tys. zaplacilem okolo 1000 zl AC+OC. Jaki jest sens placic 1500 za samo OC plus jeszcze ubezpieczenie od kradziezy? Czy aby autorowi nie porypaly sie dane? Odpowiedz Link Zgłoś
manekin1 Pier#&lić takiego ubezpieczyciela... 22.06.10, 10:57 Skoro stosuje takie ściemy przy sprzedaży polisy można się spodziewać prawdziwych jaj przy próbie skorzystania z tego ubezpieczenia. Ja kiedyś dzwoniłem na LINK4, wyszło mi więcej niż w PZU. Odpowiedz Link Zgłoś
white_mouse Re: Pier#&lić takiego ubezpieczyciela... 22.06.10, 23:06 Ja tam jestem zdania, że nie ma zadawać się z takimi directami, które moga nas robić w konia, skoro jest tyle innych, solidnych firm na rynku, choćby PZU Odpowiedz Link Zgłoś
ekspert_link4 Re: Pier#&lić takiego ubezpieczyciela... 25.06.10, 11:44 Manekin1, wytłumacz co rozumiesz pod hasłem „ściema”. Ubezpieczenie od kradzieży w Link4 faktycznie kosztuje 90zł i jest to jego stała cena. Jaj w pakiecie nie przewidzieliśmy ;) Autor artykułu nie wspomniał nic o sumie ubezpieczenia, która w tym przypadku wynosi maksymalnie 250 tys. złotych (poszczególne sumy są uzależnione od wartości pojazdu). Natomiast jeżeli chodzi o wyceny ubezpieczeń – zwracam uwagę, że większość składek za ubezpieczenia jest wyliczanych pod konkretnego kierowcę. I nie ma tak, że ktoś jest zawsze najdroższy, a ktoś jest zawsze najtańszy. Dlatego warto oferty porównywać. I to nie tylko pod kątem ceny, ale też zakresu. Szczególnie, gdy bierzemy pod uwagę dodatkowe ubezpieczenia. -- Ekspert Link4 informuje, udziela porad i odpowiada na pytania internautów związane z ubezpieczeniami motoryzacyjnymi. Aby dowiedzieć się więcej zapraszam do odwiedzenia bloga Link4. Odpowiedz Link Zgłoś