Gość: EDMUNDI Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.07.13, 14:05 TE UWAGI WSADŹ SOBIE W D..... NALEŻY SKŁADAĆ REKLAMACJE DO GETIN GANGU I TOW UBEZP ORAZ PISAĆ SKARGĘ WNIOSEK O PODJCIE INTERWENCJI DO RZECZNIKA UBEZPIECZONYCH ,KNF.URZĄD OCHRONY KONKURENCJI I KONSUMENTÓW ,POWIADAMIAĆ MEDIA I PROKURTURY , W KOŃCU DOBIORĄ SIĘ DO TYCH OSZXUSTÓW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.multimo.pl 23.07.13, 22:25 Jest to jedyna metoda, popieram. Niektórym się udało. Powodzenia, w żadnym razie nie odpuszczac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RED Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.07.13, 14:08 PISZESZ GŁUPOTY PEWNIE JESTEŚ JEDNYM Z TYCH OSZUSTÓW Odpowiedz Link Zgłoś
bertonen Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" 11.07.13, 14:45 Przepraszam, ale zdaje się że nie widzisz problemu najzwyczajniej w świećie zostałem z premedytacją oszukany w tym banku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.free.aero2.net.pl 11.07.13, 19:04 ZAPROSZENIE Zapraszamy pokrzywdzonych przez Getin GANG na pikietę, która odbędzie się w dniu 24 lipca 2013 r. o godz. 13.00 przed siedzibą Zarządu Getin Noble Banku SA, przy ul. Domaniewskiej 39 w Warszawie. Zorganizujmy się, by odzyskać zagrabione pieniądze, a oszustów z banku i popleczników, którzy ich chronią przed odpowiedzialnością karną i cywilną postawmy przed Sądem. Pamiętaj dzisiaj okradli nas , a jutro okradną Ciebie. Komitet organizacyjny KONTAKT: TEL.731-700-580 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAZIO Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.static.as2116.net 15.07.13, 18:42 NOWE PRODUKTY GETIN BANDA !!!!! *Przy wyborze w wariancie II Ubezpieczenia indywidualnego na życie i dożycie z UFK "Ametyst" z minimalną składką regularną w wysokości 300 PLN lub w wariancie III Ubezpieczenia indywidualnego na życie i dożycie z UFK "Ametyst" z minimalną wysokością składki regularnej w wysokości 400 PLN, lub w wariancie V produktu regularnego inwestowania z minimalną wysokością składki regularnej w wysokości 600 PLN, w wariancie VI produktu regularnego inwestowania z minimalną wysokością składki regularnej w wysokości 800 PLN. Summer Saver jest produktem finansowym stanowiącym połączenie dowolnego rachunku oszczędnościowo-rozliczeniowego prowadzonego przez Getin Noble Bank SA z siedzibą w Warszawie, dystrybuowanego przez Open Finance SA, z produktem regularnego inwestowania. W Promocji mogą uczestniczyć osoby fizyczne, które ukończyły 18. rok życia, posiadające pełną zdolność do czynności prawnych, które w okresie trwania Promocji, tj. od 20.06.2013 r. do 31.08.2013 r. roku lub do odwołania, otworzą dowolny rachunek oszczędnościowo-rozliczeniowy oraz skorzystają z wybranego produktu finansowego regularnego inwestowania oferowanego za pośrednictwem Open Finance SA i w dniu podpisania dokumentów produktowych nie osiągną maksymalnego wieku uprawniającego do zakupu wybranego przez siebie produktu regularnego inwestowania w ramach Promocji "Summer Saver". CZYTAJ WIĘCEJ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAZIO Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.static.as2116.net 15.07.13, 18:50 NIE PODPISUJCIE ŻADNYCH POROZUMIEŃ Z PACHOŁKAMI ZŁODZIEJA CZARNECKIEGO PONIEWAŻ ZOSTANIECIE WROBIENI I OKRADZENI PO RAZ DRUGI ,,,GETIN BANDA , OPEN FAJANSE , TU EUROPA NA ŻYCIE !!!!!!! TO SĄ ZŁODZIEJE FINANSOWI NUMER JEDEN !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDMUNDI Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.07.13, 19:00 DALEKO I SZEROKIM ŁUKIEM OMIJAĆ OPEN FINANCE I GETIN BANK WEJDŹ NA POZWY ZBIOROWE PRZECIW GETIN BANKOWI I OPEN FINANCE WSZYSTKIEGO SIE DOWIESZ WWW.WROBIENI .ORG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: 78.9.15.* 15.07.13, 23:24 Jestem zdziwiona pretensjami klientów banku. Ja też miałam przedstawioną przez Getin Bank ofertę ubezpieczeniową z wyższym oprocentowaniem części lokaty, ale nie połakomiłam się na to. Zresztą inne banki również miały taka ofertę np. Alior Bank. Nikt mnie nie zmuszał ani nie namawiał. Ludzie są dziwni,naiwni aż do bólu. Podpisują a potem maja pretensję. Macie w umowie napisane,że oprocentowanie lokaty ubezpieczeniowej jest gwarantowane? Nie ma. Jak odzyskacie wkład własny, to klaszczcie uszami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dana Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: 78.9.15.* 15.07.13, 23:38 Ludzie nadal wykupują takie łączone lokato-ubezpieczenia. Byłam świadkiem rozmowy pracownicy Getin Banku która przedstawiała klientce taką ofertę. Albo ludzie nie rozumieją co się do nich mówi, albo maja jakąś blokadę -jak usłyszą że jakaś część pieniędzy będzie miała wyższe oprocentowanie. Słuchałam,jak pracownica mówiła,że to oprocentowanie lokaty ubezpieczeniowej nie jest gwarantowane. Mimo to klientka podpisała takie lokato - ubezpieczenie. Po jakimś czasie się ocknie i będzie mówiła,że bank ją omamił i oszukał. Odpowiedz Link Zgłoś
teresa280960 Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" 16.07.13, 00:22 Zawsze wydawało mi się, że nic takiego mnie nie spotka, ale mnie tego też spotkało. Nie chodziło mi o żadne oprocentowanie ale bardziej o zaoszczędzenie jakiejś kwoty. Podpisalam umowę na 15 lat bo "MÓJ OPIKUN" uświadomił mi, że już po 5 latach mogę pieniądze wyciągnąć bez problemu, był to nawet znajomy opikun (to komu ufać..........!?. Powiedział mi nawet o znanych w mieście klientach, którzy też w to weszli. Był wiarygodny a ja uwierzyłam. Nie mów nigdy że jesteś taka mądra bo nie tacy jak ty mądrzy popełniają głupie błędy. Po co wpychają, namawiają a tobie się wydaje, że nikt cię nie oszuka. Kiedyś jest ten pierwszy raz kiedy się dasz nabić w przysłowiowa butelkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDMUNDI Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.07.13, 08:57 WIĘKSZOŚC OSÓB NIE ROZUMIE DO BANKU PRZYCHODZĄ ZAŁOZYĆ LOKATE A TE FRUZIE I CI ŻELOWI NIEDOUCZELI CHŁOPCY WCISKAJĄ POLISOLOKATY OCHYDNE DZIAŁANIE TEGO ESBEKA ERNESTA Z WROCŁAWIA ZAPROSZENIE Zapraszamy pokrzywdzonych przez Getin GANG na pikietę, która odbędzie się w dniu 24 lipca 2013 r. o godz. 13.00 przed siedzibą Zarządu Getin Noble Banku SA, przy ul. Domaniewskiej 39 w Warszawie. Zorganizujmy się, by odzyskać zagrabione pieniądze, a oszustów z banku oraz popleczników, którzy ich chronią przed odpowiedzialnością karną i cywilną postawmy przed Sądem. Pamiętaj dzisiaj okradli nas , a jutro okradną Ciebie. Komitet organizacyjny KONTAKT: TEL. 731-700-580 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atram1957 Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.chello.pl 16.07.13, 09:53 Pani Olu...troska o nas "oszukanych" jest Pani bardzo mocną stroną, jacy my wszyscy byliśmy ślepi i głusi na to co mówił nam o "ryzyku utraty 70% pieniędzy" nasz "ukochany doradca klienta", aż dziw bierze, że wiedząc że stracimy tak dużo nie zainwestowaliśmy wszystkich swoich pieniędzy...mam nadzieję, że kiedyś sama na sobie się Pani przekona o "uczciwości " niektórych instytucji i wtedy Pani zaklaszcze uszami " ze szczęścia"... Odpowiedz Link Zgłoś
teresa280960 Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" 16.07.13, 11:58 Potwierdzam!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilary Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.13, 14:17 Ktoś kto nigdy nie został oszukany nie zrozumie jak łatwo wmówić jest drugiej osobie że właśnie tego chce i że to jest jego pomysł. Po czasie sama się dziwiłam że tak łatwo dałam się nabrać chodź w moim przypadku doradca klienta mówił co innego niż dokumenty które podsuwał do podpisu, a że już parę razy u tej pani zakładałam lokatę uwierzyłam na słowo bez sprawdzania. Odpowiedz Link Zgłoś
wiesiup3 Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" 16.07.13, 19:20 Ja chyba jestem bardzo latwowierny, ale nigdy bym nie pomzślał, że w banku pracuja takie szuje. Pomyście na dłuższą metę, i co z tego że ukradli, oszukali, zarobili kilka tysięcy, i co z tego? naprawdę? dostali może premię, telewzory i co tego. fortuny na tym nie zrobili, a hanbe do końca życia, i dusze diabłu sprzedaną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ER Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.07.13, 19:32 TO HIENY ŻERUJĄCE NA KLIENTACH BANKU KTÓRZY ZAWIERZYLI ,ŻE GETIN GANG TO BANK POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.multimo.pl 23.07.13, 22:35 Przez wiele lat miałam lokaty w tym Banku, do czasu ... aż zaufałam "miłej" Pani ..., ale mi się udało ... Życzę wszystkim powodzenia, nie odpuszczajcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alina Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: 212.160.172.* 24.07.13, 09:57 Witam , czy mogę spytać ile reklamacji pani wysłała do Getin?? Ja czekam na drugą i przyznam, ze tracę nadzieję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDMUNDI Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.07.13, 10:13 PISAĆ DO OPORU DO GETIN G JEDNOCZEŚNIE PISAĆ SKARGĘ ,WNIOSEK O PODJĘCIE INTERWENCJ DO RZECZNIKA UBEZPIECZEŃ ,KNF, UOKIK ,RZECZNIKA KONSUMENTÓW POWIADAMIAĆ MEDIA I PROKURATURĘ POZDRAWIAM EDMUND e.lisiewicz@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atram1957 Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.chello.pl 24.07.13, 15:12 "Alina" - wysłałam jedną reklamację, dostałam odmowę, proszę napisać czamila@interia.eu lub podać maila odpiszę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.08.13, 19:21 W jaki sposób udało sie Panu.? Może się Pan podzieli ze mną swoją wiedza ? Tez chcialabym odzyskac swoje pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wściekły. Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.colo.transip.net 04.08.13, 06:58 Złodzieje i oszuści - jak większość banków w Polsce i na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.30.71.63.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.07.13, 16:53 zgadzam się. wystarczy uważnie przeczytać umowę i wybrać taką, która nam pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atram1957 Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.chello.pl 16.07.13, 20:06 Pani Olu, "przeczytać" umowę a ją zrozumieć to dwie różne rzeczy...doświadczy Pani kiedyś tego 'luksusu" niedoinformowania, oby jak najprędzej, inaczej będzie wtedy Pani pisać, bez wywyższania się...wstyd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DANUTA.GLASA Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.13, 22:55 Witam! Czy zakończyła się sprawa Pani? Ja również miałam podobną sytuacje, ale w Openlife. W światowe bogactwa zainwestowałam 3 tys.zł. Po roku zostało mi 1700. Znalazłam człowieka, który mówi, że zawodowo zajmuje się odzyskiwaniem pieniędzy od banków. Chce za to 400 zł. Nie daje gwarancji zwrotu, cho chwali się, że już wiele spraw udało mu się wygrać. Jakie jest Pani zdanie na ten temat? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atram1957 Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.chello.pl 16.07.13, 23:03 DANUTA.GLASA - ktoś kto pomaga za taką kasę i chwali się wygranymi sprawami to zwykły naciągacz, podaj swojego maila to odpiszę i za darmo podpowiem co zrobić...szkoda pieniędzy, jeśli już to proszę zainwestować w adwokata...atram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danuta atram1957 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.13, 21:42 Dzięki za słowa otuchy, chętnie skorzystam z Pana wskazówek podaję swój email. danuta.glasa@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDMUNDI Re: atram1957 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.07.13, 09:27 NIE ODPUSZCZĆ TYM KOMBINATOROM Z GETIN GANGU ATRAM POMOŻE I PODPOWIE JAK ODZYSKAĆ PIENIĄDZE POZDRAWIAM EDMUNDI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.free.aero2.net.pl 17.07.13, 10:49 To jest jeden wielki horror. Kto pozwolił prowadzić taką działalność temu bankowi, kto wydał mu stosowne zezwolenia, kto kontroluje jego działalność czy to wszystko nie jest fikcją. Ed. Odpowiedz Link Zgłoś
teresa280960 Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" 17.07.13, 11:01 witam! Należy pisać reklamacje, ja już takie napisałam, należy skontaktować się z Panem Edmundem ja dostałam od niego informacje. Byłam w Banku oni już się boją i idą na rękę klientowi ale trzeba ostro z nieuczciwymi LUDŹMI. Pozdrawiam Pana Edmunda-odezwę się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komar Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.chello.pl 18.07.13, 00:06 Witam Zgodzę się z Panią Teresą, sam skorzystałem z pomocy Pana Edmunda i jest to pomoc godna zaufania. Mnie udało się odstąpić od umowy, ponieważ szybko zorientowałem się, że wciśnięto mi ubezpieczenie na życie. W banku przedstawiono mi produkt jako program regularnego oszczędzania na wysoki procent i nie było mowy o ewentualnym ryzyku inwestycyjnym. Teraz czekam na zwrot pieniędzy na moje konto o czym zostanę poinformowany telefonicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
wiesiup3 Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" 17.07.13, 20:13 to takie powalone panstwo polskie..... Bezprawie tatalne.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: 78.9.15.* 18.07.13, 08:47 Jestem też klientką Getin banku i nie rozumiem w jaki sposób zostaliście oszukani? Bank wam zaproponował jakąś ofertę a wyście z niej skorzystali. Mnie zresztą też proponowali lokato-ubezpieczenie ale w to nie weszłam. To gdzie tu oszustwo? Podpisaliście niekorzystną dla was umowę. Ale lokaty są niżej oprocentowane, a wam pewnie te 5,5% przyćmiło zdrowy rozsądek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDMUNDI Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.07.13, 09:19 ALE TY MĄDRA JESTEŚ POWINNAŚ ZOSTAĆ DORADCĄ KLIENTA W GETIN GANGU TO BYŚ ZROZUMIAŁA JAK OSZUKIWANO EMERYTÓW I RENCISTÓW I 70-80 LATKÓW SWOJĄ MADROŚĆ MOŻESZ PRZEKAZAĆ NA FORUM LUB POMÓC OSZUKANYM KLIENTOM GETIN BANKU ,IDEA BANKU ,OPEN FINANCE TAX CARE A TE UWAGI CO FERUJESZ TO WSTYDŹ SIĘ SWOJEJ BUTY I SPADAJ Z TEGO PORTALU BO TAKICH JAK TY TU NIE POTRZEBA . BYĆ MOŻE JESTEŚ PROWOKATORKĄ LUBJEDNĄ Z TYCH PANIENEK Z OKIENKA GETIN GANGU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atram1957 Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.chello.pl 18.07.13, 23:29 POPIERAM W 100 % EDMUNDI...to osoba z "Grona"...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDMUNDI Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.07.13, 09:08 DZIEKUJĘ ZA WSPARCIE . HOLDING ERNESTA CZ. ZACZYNA PĘKAĆ NA SKYPE POWIEM CO SIĘ DZIEJE POZDRAWIAM EDMUND Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilona87 Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.play-internet.pl 29.07.13, 23:06 lol ale w tym banku są genialni pracownicy!!! składam reklamację odpisują właśnie odmownie a do tego Pan z tego forum identyczną odpowiedź mi wysłał którą wysłali innej Pani na reklamację. Ja nie wiem weźcie się zbierzcie WSZYSCY CO NAS OSZUKALI I DOKOPMY TEMU BANKOWI BO MI NA NERWY JUŻ DZIAŁAJĄ!!!OSZUŚCI JEDNI!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edmundi Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.07.13, 11:04 ostrzegajmy wszystkich przed tym oszustem i postarajmy się aby ten pseudo getingang przestał istnieć likwidujmy konta przenosząc oszczędności do innych banków Odpowiedz Link Zgłoś
teresa280960 Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" 18.07.13, 10:36 Popieram Pana Edmunda. Człowiek chce zaufać drugiemu człowiekowi, ale jak widać nie może. Dokąd ten świat zmierza. To po co mam w banku swojego opiekuna, chyba po to aby mnie o wszystkim informował, nie tylko o tym co wygodne i wciskał kit. Pani tego kitu nawciskał, a że jest Pani z tej samej gliny co on to się Pani poznała i w to nie weszła. My uczciwi ludzie uwierzyliśmy. Nie jestem zachłanna, mogę stracić te moje parę groszy ale za nieuczciwość trzeba karać. Na Pani mądrości też przyjdzie kiedyś moment. Sama się wtedy Pani przekona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atram1957 Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.chello.pl 18.07.13, 23:28 "Ula" nie wypowiadaj się na temat o którym nie masz pojęcia, "nie weszłaś w to" i dobrze dla Ciebie...chwalić Twoją błyskotliwość...widocznie inni "wrobieni" to sami przepraszam za wyrażenie "idioci", nie kumate, nie czytate, siłą od pługa odciągnięte...żal czytać takie wypowiedzi...:( Odpowiedz Link Zgłoś
wiesiup3 Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" 19.07.13, 18:41 czesc Ula, Ja to sie zastanawiam co pani robi wsrod naciagnietych przez GNB. Jak nas pani znalazla, skoro zyje w takim raju wdziecznych pracownikow GNB. Cos mi tu smierdzi, jak caly Getin Bank Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDMUNDI Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.07.13, 19:49 PACANYIŻELOWI CHŁOPCY I TE PAZERNE PANIENKI Z GETIN GANGU LUB OPE FAJANS MOGA TERAZ ROBIĆ RÓŻNEGO RODZAJU PROWOKACJE BO GRUNT IM SIE PALI POD NOGAMI I NIE DŁUGO ZNAJDĄ SIĘ NA ZIELONEJ TRAWCE A ZA ZASŁUGI DLA ESBEKA ERNESTA ZOSTANĄ WYSŁANI NA KURS OBSŁUGI ŁOPATY POZDRAWIAM EDMUND Odpowiedz Link Zgłoś
teresa280960 Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" 19.07.13, 21:18 Niech to się stanie jak najszybciej, ale najpierw niech oddają kase Odpowiedz Link Zgłoś
wiesiup3 Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" 22.07.13, 14:32 Umieszcze to zaproszenie na Facebooku i NK, wy tez to uczyncie, rozglos bedzie wiekszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edmundi Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.07.13, 17:04 ok ja już umieściłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.free.aero2.net.pl 29.07.13, 08:56 Podziękowanie W imieniu organizatorów akcji protestacyjnej, która odbyła się w dniu 24 lipca 2013 roku przed siedzibą Getin Noble Banku w Warszawie, przy ul Domaniewskiej 39, serdecznie dziękuję tym, którzy wzięli w niej udział. Szczególnie dziękuję dziennikarzom, którzy opublikowali nasz protest przeciwko Getin Bankowi, podaję linki:. anitazawadzka.nowyekran.net/post/96239,jak-to-sie-zaczelo-jak-to-sie-skonczy www.radiownet.pl/#/publikacje/pokrzywdzeni-przez-getin-bank-wychodza-na-ulice Pozostaję z wyrazami szacunku, Jan Jączek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EvaS Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.13, 20:37 Fajnie pikieta się odbyła, przeprowadzono wywiad z pokrzywdzonym p. Janem którego tematem przewodnim było udzielanie przez Getin bank bez pokrycia wielomilionowych kredytów na zakup akcji. Całe 23 minuty prowadzono dyskusję na temat państwa bezprawia, skorumpowanych służb oraz podejmowanych wobec p. Jana reperkusji. W związku z powyższym mam pytanie co to ma wspólnego z wątkiem na tym forum, którego tematem wyraźnie jest Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie". Czy w jakikolwiek sposób wpłynie to na rozwiązanie naszych spraw z tzw. poliso-lokatami??? Mam wątpliwości bo nie usłyszałam w wywiadzie ani jednego słowa na ten temat, więc czemu lub komu miała służyć ta pikieta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDMUNDI Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.07.13, 21:01 SZANOWNA PANI GETIN GANG ,OPEN FAJANS , TAX CURE ,IDEA GANG OSZUKIWALI NIE TYLKO NA POLISOLOKATACH ,ALE RÓWNIEŻ NA KREDYTACH HIPOTECZNYCH I INNYCH PRODUKTACH WYMYŚLONYCH PRZEZ TEGO ESBEKA ERNESTZ CZ Z WROCŁAWIA . TEN PAN WALCZY W SWOJEJ SPRAWIE WIĘC SIĘ PROSZĘ NIE DZIWIĆ A TEŻ ZROBIĆ TAKĄ PIKIETĘ TO PANI POMOGĘ POZDRAWIAM EDMUND Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDMUNDI Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.07.13, 21:22 banki.wp.pl/kat,6602,title,UOKiK-ukaral-Getin-Noble-Bank,wid,15851819,wiadomosc.html?ticaid=111085&_ticrsn=5 MOŻE TO PANI DA COŚ DO MYSLENIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EvaS Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.13, 22:39 Drogi Panie EDMUNDI niestety powyższy link nie dał mi nic do myślenia. Powyższą informację podały po południu media publiczne. O tym, że bank powszechnie stosuje takie praktyki od dawna wiemy wszyscy i przekonaliśmy się o tym na własnej skórze. Chwała UOKIK, że to zauważył i przywalił im karę. A jeśli chodzi o pikietę, cyt. "Zapraszamy pokrzywdzonych przez Getin GANG na pikietę, która odbędzie się w dniu 24 lipca 2013 r. o godz. 13.00 przed siedzibą Zarządu Getin Noble Banku SA, przy ul. Domaniewskiej 39 w Warszawie. Zorganizujmy się, by odzyskać zagrabione pieniądze, a oszustów z banku oraz popleczników, którzy ich chronią przed odpowiedzialnością karną i cywilną, postawmy przed Sądem" to z zaproszenia wynikało, że dotyczy organizacji pikiety w interesie wszystkich pokrzywdzonych, a nie tylko prywatnych interesów p. Jana. Miałam zamiar tam pojechać (ponad 200 km) ale niestety zachorowało mi dziecko. Nie mam nic przeciwko Panu Janowi, współczuję mu, ale każdy z nas też przeżywa swoją stratę i oczekuje pomocy. Po to chyba między innymi powstał ten wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atram1957 Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.chello.pl 29.07.13, 22:51 Odp. EvaS - skoro nic Pani nie daje do myślenia, to co Pani robi na tym forum, pikieta była zorganizowana przez Pana Jana, ale skoro tak mało osób "zainteresowanych" odzyskaniem własnych pieniędzy przyjechało to trudno winić za to organizatora...nagłośnił po raz kolejny swoją sprawę, jakby Pani była to też mogłaby się wypowiedzieć we własnej sprawie...o to w tym chodzi, nie o indywidualne podejście tylko zorganizowanie większej grupy, ale w Polsce to tylko narzekamy, płaczemy, a jak przychodzi do konkretów to "strusie"...przykre... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EvaS Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.13, 00:03 Odp. atram1957 - a co niby miało mi to dać do myślenia ??? że ta pikieta (jak się wyraziłaś) zorganizowana przez p. Jana (choć wyraźnie pod zaproszeniem widnieje podpis KOMITET, a nie Pan Jan) spowodowała, że UOKIK ukarał bank ? Nie bądźmy naiwni. Nikt go nie wini, że przyjechało tak mało "zainteresowanych", jednakże rzuca się w oczy indywidualne podejście do sprawy, nagłośnienie własnego problemu, nie mające nic wspólnego z interesem ogółu. No a TY atram1957 byłaś na pikiecie? skoro zabrałaś głos w tej konkretnie sprawie mniemam, że tak, więc dlaczego nie zabrałaś głosu, skoro wszyscy mogli się wypowiedzieć. Z treści postów wynika, że też wtopiłaś kasę w polisolokatę. Miałaś szansę zabrać głos w temacie piszących tu forumowiczów, bo ma się wrażenie,że ... wcale nie chodzi tu o zorganizowanie się do walki większej grupy tylko o stworzenie odpowiedniego tła dla jednostki. Przykre... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edmundi Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.07.13, 08:20 to ,że inni oszukani nie byli na pikiecie choć byli powiadomieni wynika z obawy i bojażni i myślą ,że spotka ich coś przykrego po prostu boją się tej mafi pozdrawiam edmund Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.free.aero2.net.pl 30.07.13, 09:48 Jan Jączyk nie organizował pikiety - akcji protestacyjnej tylko w swoim imieniu. Akcja miała na celu pokazanie większego zakresu problemów z tym bankiem. Przykre jest że ludzie którzy odzyskali pieniądz zapominają o tych co im pomogli je odzyskać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDMUNDI Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.07.13, 11:29 WŁAŚNIE I JA TEGO NIE MOGĘ ZROZUMIEĆ CZY BOJĄ SIĘ TEJ MAFI CZY LICZĘ SIĘ TYLKO JA BO DZYSKAŁE KASĘ PRZY POMOCY LUDZI DOBREJ WOLI I NIC ICH WIĘCEJ NIE OBCHODZI POZA NIEKTÓRYMI KTÓRZY ODZYSKALI KASĘ I POMAGAJĄ INNYM POZDRAWIAM EDMUND Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atram1957 Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.chello.pl 30.07.13, 08:49 Odp. EvaS - nie byłam na pikiecie, odzyskałam pieniądze dzięki pomocy ludzi właśnie z tego forum...teraz staram się pomagać innym...Ty tylko narzekasz, wytykasz, a sama co zrobiłaś, aby odzyskać pieniądze / jeśli je w ogóle straciłaś /... nagłaśnianie nawet jednostkowej sprawy nie jest niczym złym, Ty też możesz to zrobić...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EvaS Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.13, 20:56 Odp. atram1957 No właśnie nie czytasz tekstu ze zrozumieniem, po pierwsze nie narzekam, po drugie nie wytykam, po trzecie opisuję tylko swoje spostrzeżenia. A TY zabierasz głos w sprawie pikiety, a na niej nie byłaś bo już odzyskałaś pieniądze (ja nie byłam z innego powodu o którym pisałam wcześniej) mieszasz tu, że pikieta była zorganizowana rzekomo dla p. Jana (tak wynika z twoich wczorajszych postów) więc wyciągam prosty wniosek, że nie dla ogółu poszkodowanych ! Nagłaśnianie jednostkowej sprawy nie jest niczym złym pod warunkiem, że nie wykorzystuje się do tego celu naiwności innych ludzi. Niestety po wysłuchaniu wywiadu z udziałem p. Jana tłumaczącego zawiłości mechanizmu udzielania wirtualnych kredytów w celu sfinalizowania "interesu życia" mam nieodparte wrażenie, że wszyscy którzy tam byli tworzyli tylko tło, czyli ludzi solidaryzujących się z p. Janem JOŃCZYKIEM, a przecież każdy z nich pojechał tam bo przeżywa swój osobisty dramat (chyba tak można nazwać stratę oszczędności - często dorobku całego życia), ale niestety w ich sprawie nikt nie powiedział ani jednego słowa. I to dopiero jest przykre. A jeśli chodzi o mnie to i owszem straciłam trochę pieniędzy, ale jestem na dobrej drodze do ich odzyskania bez statystowania w pikiecie w interesie jednostki. Mam nadzieję, ze to niedługo nastąpi więc nie omieszkam Cię poinformować. Jeśli zaś chodzi o p. Edmunda, to osobiście nic do niego nie mam, cenię jego wypowiedzi i uważam, że żadnej wrogiej roboty na tym forum nie uprawia. Rzeczywiście niepotrzebnie w tej dyskusji ktoś poruszył jego temat. A TY atram1957 pomagaj innym nadal, to bardzo fajnie z twojej strony, ale na litość b.... czytaj ze zrozumieniem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROS Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.07.13, 21:03 www.gu.com.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=45472:limra-o-deregulacji-prowizjach-i-polisach-inwestycyjnych&catid=74&Itemid=124 PANIEKO Z GETIN OKIENKA PISZESZ GŁUPOTY TEN PAN POKAZAŁ ZE AFERA GETIN GANGU TO WIĘKSZA JAK AMBER GOLD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EvaS Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.13, 21:29 ROS - TY tez masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem??? Najlepiej obrzucić kogoś epitetami typu "PANIENKA Z GETIN OKIENKA" i problem z głowy. Niech wszyscy myślą, że to prowokacja ! Po co zagłębiać się w istotę poruszonej sprawy! Ale mam nadzieję, że są tu też ludzie, którzy maja podobne odczucia i nie zamydlą im oczu tego typu wpisy. Następnym razem jak ktoś będzie organizował pikietę, to niech podpisze zaproszenie np. Zygmunt Łatwowierny. Wtedy każdy kto będzie chciał poprzeć tego pana w jego walce z Getinem tam pojedzie. Istotą moich wypowiedzi jest to, że czuje się wprowadzona w błąd, bo o mały włos nie pojechałam ponad 200 km, aby wesprzeć jednostkę w jego konkretnej sprawie, a sądziłam że pikieta miała ukazać szersze spektrum oszukańczej działalności banku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROS Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.07.13, 21:49 WSZYSCY MAJĄ PROBLEMY TYLKO NIE TY MOGŁAŚ POJECHAĆ I MIAŁA- BYŚ SZNSĘ WYKAZAĆ SIĘ TAK JAK PAN JĄCZYK KTÓRY WALCZY W SWOJEJ SPRAWIE NATOMIAST TY MOGŁAŚ TEŻ WYSTĄPIĆ I OPISAĆ SWOJĄ SPRAWĘ JAK WALCZYSZ Z GETIN GANGIEM CZY OPEN FAJANSEM BO JAK MÓWISZ NIE JESTEŚ TĄ '' PAZRENĄ PANIENKĄ Z GETIN OKIENKA '' OPISZ CO ZROBIŁAŚ ABY ODZYSKAĆ KASĘ GDZIE PISAŁAŚ I KTO CIEBIE OSZUKAŁ I NA CO SIĘ POWOŁAŁAŚ WTEDY CIEBIE ZROZUMIEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EvaS Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.13, 22:50 ROKO2, ROS, E......- bo jesteś jedną i ta samą osobą, bardzo łatwo Cię rozszyfrować bo od dawna używasz takich samych sformułowań, takich samych słów i jeszcze kilka innych szczegółów was łączy. To małoważny szczegół, tylko trochę niepoważny. Nie wiem co chcesz tym osiągnąć, ale uwierz mi ludzie widzą takie rzeczy. Czy to znaczy, że gdybym ja pojechała to miałabym szansę wypowiedzieć się swojej sprawie ? A ci wszyscy ludzie którzy tam byli to co ? takiej szansy nie mieli ? Zastanawiam się dlaczego mnie prowokujesz do zwierzeń na temat sporu z Getinem ? Mam opisać kto mnie oszukał, co zrobiłam w tym temacie, gdzie pisałam i na co się powoływałam to wtedy mnie zrozumiesz??? A jak nie to co ? znowu nazwiesz mnie PANIENKA Z GETIN OKIENTA? może wskażesz mi gdzie TY ROKO2, CZY TAM ROS opisałeś publicznie na tym portalu swoją historię ??? To może i ja wtedy Cię zrozumiem. A może ktoś inny zdobył się na to, a ja po prostu mam problemy ze wzrokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edmundi Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.07.13, 08:23 WEJDŹ NA WWW.WROBIENI .ORG TAM SIĘ WSZYSTKIEGO O MNIE DOWIESZ OCZYWIŚCIE JAK TAKA BRAWĘDĘ JAK TY WPUSZCZ CIĘ NA TEN PORTAL A MIĘDZYCZASIE PRZECZYTAJ www.gu.com.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=45472:limra-o-deregulacji-prowizjach-i-polisach-inwestycyjnych&catid=74&Itemid=124 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atram1957 Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.chello.pl 31.07.13, 08:43 ROS...popieram Twoją wypowiedź...szemrane to wszystko co pisze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atram1957 Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.chello.pl 31.07.13, 08:41 Odp. EVaS... okazuje się, że więcej ludzi czyta nic nie rozumiejąc z Twoich wypowiedzi...trudno więc się dziwić, że zostaliśmy naciągnięci na pseudo-lokaty skoro " tak prostego tekstu nie rozumiemy" to jak zrozumieć "zawiłości" w zapisach umów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atram1957 Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.chello.pl 31.07.13, 08:37 Odp. EVaS...szkoda czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.chello.pl 30.07.13, 11:19 EvaS - mam podobne odczucia. Poza tym pan Lisiewicz ciągle podaje tu swojego maila z obietnicą pomocy. Dziwne, że nie daje rad na forum. Niewykluczone, że to jakiś prawnik, który ta drogą szuka klientów. Przedtem reklamował forum wrobieni a to jakaś komercyjna www. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAŁ Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.07.13, 12:16 banki.wp.pl/kat,6602,title,UOKiK-ukaral-Getin-Noble-Bank,wid,15851819,wiadomosc.html?ticaid=111085&_ticrsn=5 ZABIERAJĄ SIĘ ZA OSZUSTÓW WWW.WROBIENI .ORG TO PORTAL SPOŁECZNOŚCIOWY TY PANIENKO Z OKIENKA Z GETIN GANGU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: 93.154.129.* 30.07.13, 15:12 Znam ofiarność Pana Lisiewicza i teraz proszę wszystkich , którym pomógł aby wypowiedzieli sie na forum. Ja wiem że to dziwne w dzisiaj w naszym kraju gdzie z każdego kąta wygląda obłuda że są jeszcze tacy ludzie jak Pan Lisiewicz. Proszę go nie obrażać . Proszę najpierw coś zrobić samemu, tak od siebie, tak bezinteresownie. Odpowiedz Link Zgłoś
teresa280960 Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" 31.07.13, 11:49 Do Michała info z 30.07.2013. przeczytałam link który zamiescileś. zadzwoniłam na podany tam nr otrzymałam rzetelne informacje, zostałam pokierowana gdzie się udać, jest szansa na odzyskanie moich pieniędzy. Potwierdza się to co mówi Pan Edmund L, trzeba pisać skargi. Dzięki Panu Edmundowi, który kazał się trzymać Pana Edwarda dostałam chęci do działania. A jak ktoś złośliwie twierdzi, że człowiek nic nie robi bezinteresownie dla drugiego to jest w błędzie. Ludzie bezinteresowni jeszcze istnieją!!!!!!!!!! JA MAM NA TO DOWÓD!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atram1957 Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.chello.pl 30.07.13, 15:51 odp -Maciek... nic nie wiesz o człowieku, a go osądzasz... dzięki niemu ja i inne osoby odzyskaliśmy pieniądze z różnych "pseudo-lokat" ZA DARMO... za DZIĘKUJĘ, rozumiem, że dla niektórych są to rzeczy niezrozumiałe w "dzisiejszych czasach", ale jak to mówią " każdy sądzi po sobie"... przykre są takie wypowiedzi, ale ważniejsze są te, które otrzymujemy na maile, z podziękowaniami... za darmową pomoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.chello.pl 30.07.13, 18:51 Gość portalu: atram1957 napisał(a): > odp -Maciek... nic nie wiesz o człowieku, a go osądzasz... Nie osądzam. Mam wątpliwości. Ponad 1200 postów na forum i tylko jeden-dwa IP stale aktywne. Poczekam na więcej zgłoszeń osób którym pomógł. I nadal dziwne, niezrozumiałe (podejrzane?) jest, dlaczego tych cennych rad nie udziela na forum. Ani jednego wzoru pisma z odwołaniem, ani jednej podpowiedzi, na co się powołać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDMUNDI Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.07.13, 19:37 WIDAĆ ,ŻE JESTEŚ PROWOKATOREM Z GETIN GANGU ALBO Z OPEN FAJANSU I SPADAJ BO TU CIEBIE NIKT NIE CHCE JUŻ SŁUCHAC PS DO MNIE NAPISAŁO PONAD 600 OSÓB Z PROŚBĄ I JĄ DOSTAŁY I TO JEST MÓJ SUKCES HAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.chello.pl 30.07.13, 19:52 600 osobom pomogłeś a nawet trzy ci na forum nie podziękowały? Trudno uwierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atram1957 Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.chello.pl 31.07.13, 08:30 Odp. Maciek - podziękowały, poszukaj, dobrze. Większość robi to prywatnie na maila...ja tak otrzymuję...przesłać Ci kopie ?...jak nie dotkniesz nie uwierzysz...,a tak naprawdę to przestać pisać bzdury i znikaj z forum, widać, że piszesz po to aby mącić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.net.stream.pl 31.07.13, 09:21 Ja bym się EvąS i Maćkiem nie przejmowała i nie dyskutowała! Niech się bujaja! Widać że działają z ramienia banku! Takich tu dużo na forum! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edmundi Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.07.13, 08:53 być może to początek narodowej pikiety przeciwko holdingowi L .CZ i likwidacji tego nieuczciwego tworu bankowego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alina Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: 212.160.172.* 23.07.13, 15:56 Witam panie Wiesławie. Troche mam zaległości na forum i z moją walką z Getin, ale proszę o info na co pan zaprasza na facebooku Odpowiedz Link Zgłoś
wiesiup3 Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" 23.07.13, 16:22 To zaproszenie było umieszczone na Forum, a ja je umieściłem na FB, NK, i innych forach. ZAPROSZENIE Zapraszamy pokrzywdzonych przez Getin GANG na pikietę, która odbędzie się w dniu 24 lipca 2013 r. o godz. 13.00 przed siedzibą Zarządu Getin Noble Banku SA, przy ul. Domaniewskiej 39 w Warszawie. Zorganizujmy się, by odzyskać zagrabione pieniądze, a oszustów z banku oraz popleczników, którzy ich chronią przed odpowiedzialnością karną i cywilną, postawmy przed Sądem. Pamiętaj: dzisiaj okradli nas, a jutro okradną Ciebie! Komitet organizacyjny KONTAKT: TEL. 731-700-580 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.free.aero2.net.pl 23.07.13, 14:06 Leszek Czarnecki, główny akcjonariusz LC Corp S.A. oraz GETIN Holding S.A., znany też jako twórca Europejskiego Funduszu Leasingowego S.A. – pierwszej i największej firmy leasingowej w Polsce, jest posiadaczem wielu nagród, wyróżnień i tytułów, przyznawanych za działalność menedżerską (1998 – nagroda “The Wall Street Journal” dla jednego z 10-ciu najlepszych menedżerów w Europie Środkowej “The best CEO in Central Europe”, 1998 – laureat światowego finału konkursu “Young Business Achiever” w Pekinie, 2004 – “The Financial Times” uznaje go za jedną z 25 wschodzących gwiazd europejskiego biznesu, 2004 – tytuł “Przedsiębiorcy Roku z Europy Wschodniej”, nadany przez prestiżową uczelnię biznesową INSEAD oraz Ministra Finansów Francji, 2005 – Nagroda Lesława A. Pagi – za osiągnięcia i osobisty wkład w rozwój rynku usług finansowych w Polsce). W 2005, 2006 i 2007 roku Leszek Czarnecki został wybrany Graczem Roku w rankingu organizowanym przez polską edycję magazynu Forbes. To wyróżnienie niewątpliwie bardzo dobrze odzwierciedla biznesową mentalność Leszka Czarneckiego. Klienci Getin Banku, którzy w 2007 roku, zaciągnęli kredyty na zakup akcji LC Corp., boleśnie przekonali się, jak niebezpieczne są interesy prowadzone z Graczem Roku. Odpowiedz Link Zgłoś
wiesiup3 Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" 23.07.13, 16:46 Czarnecki może wygrał swoje nędzne i plugawe lata na ziemi, ale będzie sie smarzył cała wieczność w piekle..... Tutaj nie chodzi o jego nieuczciwie zgarniete miliardy, których i tak do grobu nie weźmie, ale krzywdę jaką ludziom wyrządził. Ciekaw jestem jak on sie Panu wytłumaczy jak stanie przed Jego obliczem. Może go Tusk obroni.... LOL i każdy z tych nędznych sprzedawczyków i oszutów, którzy się pokusili na ten nędzny i g*wno warty bonusik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.chello.pl 24.07.13, 18:02 I jak, czy udał się protest? Miał byc o godz.13. Ktoś przyszedł? Bo w portalach cicho o tym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.free.aero2.net.pl 24.07.13, 20:52 W imieniu organizatorów akcji protestacyjnej, która odbyła się w dniu dzisiejszym tzn. 24.07.2013r przed siedziba Getin Noble Banku serdecznie dziękujemy tym, którzy wzięli w niej udział , szczególnie tym którzy przyjechali do Warszawy aby poprzeć protest z innych miast. Komitet Organizacyjny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walkazgetin Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.static.as2116.net 24.07.13, 21:01 opisujcie tych złodziei na wszystkich portalach,walka z bandziorami ..ernest holding '' w internecie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDMUNDI Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.07.13, 21:57 POPIERAM DAJMY MU WYCISK REZYGNUJĄC Z USŁUG GETIN BANKU ,IDEA BANKU ,OPEN FINANCE ,TAX CARE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atram1957 Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.chello.pl 24.07.13, 22:25 W imieniu organizatorów akcji protestacyjnej, która odbyła się w dniu dzisiejszym tzn. 24.07.2013r przed siedziba Getin Noble Banku serdecznie dziękujemy tym, którzy wzięli w niej udział , szczególnie tym którzy przyjechali do Warszawy aby poprzeć protest z innych miast. Komitet Organizacyjny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDMUNDI Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.07.13, 22:30 NASTEPNA PIKIETA ODBĘDZIE SIĘ W KATOWICACH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atram1957 Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.chello.pl 24.07.13, 22:41 ZAPRASZAM DO KATOWIC...a teraz nowe cacko Getin... www.youtube.com/watch?v=3B5fK_zA64k Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walkazgetin Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.static.as2116.net 24.07.13, 23:08 WALKA Z ,,ERNEST HOLDING SB '' W INTERNECIE ,, CHWASTY TRZEBA ZWAKCZAĆ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDMUNDI Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.07.13, 08:06 www.eastnews.pl/auth/register/ INFORMACJA O WCZORAJSZEJ PIKIECIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.free.aero2.net.pl 25.07.13, 16:35 Pokrzywdzeni przez Getin Noble Bank pokazali, że nie godzą się na to aby społeczeństwo było perfidnie wykorzystywane przez cwaniaków, ludzi którym obce są zasady etyki. Dlaczego tak się dzieje w tym Kraju że jak nie Amber Gold to Getin Noble Bank w swoim działaniu. Czym się różnią te dwie instytucje. Dlaczego mają i miały przyzwolenie na działanie wbrew zasadą współżycia społecznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDMUNDI Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.07.13, 22:03 W imieniu organizatorów akcji protestacyjnej, która odbyła się w dniu dzisiejszym tzn. 24.07.2013r przed siedziba Getin Noble Banku serdecznie dziękujemy tym, którzy wzięli w niej udział , szczególnie tym którzy przyjechali do Warszawy aby poprzeć protest z innych miast. Komitet Organizacyjny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDMUNDI Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.07.13, 22:05 W imieniu organizatorów akcji protestacyjnej, która odbyła się w dniu dzisiejszym tzn. 24.07.2013r przed siedziba Getin Noble Banku serdecznie dziękujemy tym, którzy wzięli w niej udział , szczególnie tym którzy przyjechali do Warszawy aby poprzeć protest z innych miast. Komitet Organizacyjny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.free.aero2.net.pl 27.07.13, 08:53 www.radiownet.pl/szukaj?tag=Jan+J%C4%85czek#/publikacje/pokrzywdzeni-przez-getin-bank-wychodza-na-ulice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.chello.pl 27.07.13, 09:13 Przeczytałam www.radiownet.pl/szukaj?tag=Jan+J%C4%85czek#/publikacje/pokrzywdzeni-przez-getin-bank-wychodza-na-ulice To jakaś wielka manipulacja. Kilku panów wzięło w Getinie milionowe kredyty na nieuczciwych wg. nich warunkach i zorganizowali pikietę pod bankiem. Co to ma wspólnego z wrobionymy w struktury i piszącymi w tym wątku? Ci kredytobiorcy chcą wykorzystać gniew wrobionych? Inne pomysły? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDMUNDI Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.07.13, 12:38 AFERY GETIN BANKU NIE TYLKO POLEGAŁY A OSZUKIWANIU NA POLISOLOKATACH ALE RÓWNIEŻ NA POŻYCZKACH I INNNYCH PRODUKTACH Odpowiedz Link Zgłoś
volkenban Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" 27.07.13, 12:28 Nowe konto w getinie jest w najlepszym porządku. Nie ma się do czego przyczepić, wszystko działa jak trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOLEK Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.bb.online.no 27.07.13, 12:42 ,,ERNEST HOLDING SB'' ,,OPEN FAJENSE '' ,,TU NA ŻYCIE EUROPA '' TO OSZUŚCI FINANSOWI NUMER JEDEN W POLSCE ...... BANDZIORY FINANSOWE MADE IN ESBECJA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: 93.154.151.* 27.07.13, 17:41 anitazawadzka.nowyekran.net/post/96239,jak-to-sie-zaczelo-jak-to-sie-skonczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: 93.154.132.* 30.07.13, 16:26 Dziękuję - atram , należy się szacunek panu Edmundowi Lisiewiczowi. Odpowiedz Link Zgłoś
volkenban Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" 30.07.13, 19:03 Ja mam konto Getin Up i bardzo je sobie chwalę. Nie wiem jak kiedyś było z Getinem ale z tego co teraz widzę to jest okej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDMUNDI Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.07.13, 19:32 TO PO CO TU WCHODZISZ MOŻE JESTEŚ JEDNĄ ZTYCH OSÓB KTÓRE DOPROWADZAŁY KLIENTÓW DO NIEKORZYSTNEGO ROZPORZĄDZENIA MIENIEM Odpowiedz Link Zgłoś
wiesiup3 Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" 30.07.13, 20:52 Prymitywny prowokatorze i.... byc moze przyjacielu SB-ka, jesli jestes taki zadowolony z Getin Gangu, to sugeruje inwestycje w "kwartalny profit" - sukces murowany. Oprocentowanie do 16% w skali rocznej. Facet, wrzuc conajmniej 100 000, za pol roku bedziesz mogl wybrac ta inwestycje ale juz ok. 60 000, ale za 10 lat...... fiu fiu, bedziesz jezdzil zlotym Lamborgini..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROKO2 Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.07.13, 21:10 TEN PROWOKATOR PODPISUJĄCY SIĘ '' Maciek'' TO GETIGOWY ŻELOWU CHŁOPTAŚ POGONIĆ TRZEBA JEGO Z TEGO PORTALU ALBO USUWAĆ JEGO PROSTACKIE WPISY konsumentwsieci.pl/index.php/polisolokaty-dochodzic-roszczen-grupowo-czy-indywidualnie/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominiq1000 Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.web.vodafone.de 20.08.13, 12:47 Pożyjemy zobaczymy.Wszyscy oszukani jakiś czas też byli ufni.Getin to jedno wielkie zbiorowisko myślicieli.Zaczynają od pokrętnych reklam wciągając w bagno bezprawia a kończąc na okradaniu ludzi z oszczędności ich życia.Kto się jeszcze nie sparzył ten ma to jak w banku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDMUNDI Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.07.13, 21:29 NA TO WYGLĄDA ŻE TO OBRZEŻANIEC TEN'' Maciek'' banki.wp.pl/kat,6602,title,UOKiK-ukaral-Getin-Noble-Bank,wid,15851819,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DARIO Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.42.7.5.alfanet24.pl 30.07.13, 21:56 LIKIDUJEMY KONTA W GETIN Kwartalne zyski , kwrtalny profit,LibraIII , wszystkie programy Getin , Open Fajanse ,TU na Życie Europa to pozyskiwanie środków poprzez wprowadzanie w błąd ,oszustwo. Jeśli skorzystałeś z usług (Getin Holding) tych firm sprawdź swoje oszczędności czy je jeszcze masz i kredyt który wziąłeś z ubezpieczeniem , zostałeś wprowadzony w błąd i oszukany (uwaga kradną): Getin Bank , Open Finance ,TU Na Życie Europa , Lukas Bank, TU Europa , Getin Service Provider S.A. , Credit Agricole Polska, Getin Noble Bank, Idea Bank , Open Life , ,Home Broker ,Tax Care, Idea Expert, Noble Funds ,Noble Securities , MW trade getBack PF Leasing Getin Leasing Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDMUNDI Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.07.13, 22:11 POPIERAM AKCJĘ LIKWIDUJMY KONTA W GETIN BANKU Odpowiedz Link Zgłoś
teresa280960 Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" 30.07.13, 22:43 Popieram akcję LIKWIDUJEMY KONTA W GB, szacunek dla Pana Edmunda Lisiewicza, ja dostałam od niego wiele informacji gdzie mam napisać. nie należy rezygnować. Oni w Banku wiedzą, że oszukują, trzeba im mówić o nieprawidłowościach zawartych w umowach. Ja też walczę z Getin Gangiem. Odpowiedz Link Zgłoś
wiesiup3 Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" 31.07.13, 22:22 Też popieram tą akcje zamykania kont. Jednakże przed likwidacją konta, proszę się upewnić co do charakteru pisma (podpisu). Ci złodzieje porównuja z podpisem zostawionym w momencie otwierania konta, i jak coś się nie będzie zgadzać to trzeba uiścic 100 zł. by zamknąć konto. To się niestety przydarzyło kojemu kumplowi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: 93.154.142.* 31.07.13, 15:30 Jako jeden z pierwszych , którzy podjęli nierówna walkę z Getin Bankiem a było to w grudniu 2011r , proszę wszystkich abyśmy się nie obrzucali błotem, jeżeli będziemy się kłócić to niczego nie osiągniemy. Nie mówmy kto ma jakie zasługi ale zastanówmy się co powinniśmy dalej zrobić, co chcemy osiągnąć , jak osiągnąć zamierzony cel. Odnośnie Pana Jączka to proszę uważnie oglądnąć reportaż z protestu Jączek nie mówi tylko o sobie i o tym jak dał się namówić na wzięcie kredytu. jest to temat dominujący ale on go po prostu najlepiej zna. Mam pytanie jeżeli odbędzie się sprawa sądowa przeciwko pracownikom Getin Banku w jakimś mieście w Polsce to kto z Was pojedzie wesprzeć poszkodowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDMUNDI Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.07.13, 15:47 NIEKTÓRZY SA WRECZ ZBULWERSOWANI ,ŻE POMAGAMY POSZKODOWANYM ZA SŁOWO DZIĘKUJĘ. JA MYŚLĘ ,ŻE TO ZWYKLI PROWOKATORZY Z GETIN GANGU ALO OPEN FAJANSU POZDRAWIAM EDMUND Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: 93.154.142.* 01.08.13, 07:21 Panie Edmundzie trzymam Pana za słowo. Rozprawa przed sądem pracowników Getin Banku najprawdopodobniej odbędzie sie we wrześniu lub w październiku. Dziękuje za chęć uczestnictwa i wyrażenia w ten sposób poparcia dla całej naszej akcji. Oczekuję kolejnych zgłoszeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDMUNDI Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.08.13, 09:02 OK POZDRAWIAM EDMUND Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: 93.154.166.* 04.08.13, 09:45 Czekam na zgłoszenie tych którzy chcą aktywnie poprzeć poszkodowanych przez Getin Bank przed sądem gdzie odbędzie się rozprawa przeciwko pracownikom Getin Banku prawdopodobnie we wrześniu lub w październiku.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDMUNDI Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.08.13, 11:12 DO ED POPIERAM PANA INICJATYWĘ POZDRAWIAM EDMUND Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alina Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.13, 17:55 Witam,panie Edwardzie proszę więcej info na temat przyłączenia do poszkodowanych. ma pan mojego maila. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.13, 22:14 Witam. Chciałabym się dołączyć do pozwu zbiorowego do poszkodowanych przez Getin Bank. Proszę o pomoc i odpowiedź, co robić? Pozdrawiam. Mój mail: a.db@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDMUNDI Re:O szukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.08.13, 23:43 WITAJ ANIU CZY WYCZERPAŁAŚ WSZYSTKIE MOŻLIWOŚCI REKLAMACJI ? NAPISZ PODPOWIEM CO ROBIĆ e.lisiewicz@poczta.onet.pl POZEW ZBIOROWY OWSZEM ALE PO WYCZERPANIU WSZYSTKICH INNYCH MOŻLIWOŚCI REKLAMACYJNYCH I SKARGACH POZDRAWIAM EDMUND Odpowiedz Link Zgłoś
bertonen Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" 05.08.13, 11:31 Zostałem oszukany na na poliso-lokacie przez pracowników Noble Bank w Łodzi, poszukuję osób które tak jak ja również zostały oszukane w tej placówce, zainteresowanych proszę o kontakt ze mną pod adresem e-mail: bertonen@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDMUNDI Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.08.13, 12:24 WIELE OSÓB ZOSTAŁO OSZUKANYCH W ŁODZI PRZEZ GETIN CZĘŚĆ TYCH OSÓB ODZYSKAŁA KASĘ ALE STOSOWALI PIKIETĘ I ROZDAWALI ULOTKI POD BANKIEM banki.wp.pl/kat,6602,title,UOKiK-ukaral-Getin-Noble-Bank,wid,15851819,wiadomosc.html?ticaid=111085&_ticrsn=5 POZDRAWIAM EDMUND e.lisiewicz@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
wiosna270 Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" 24.10.13, 19:04 Witam, Moi rodzice zostali oszukani na plan zabezpiecz przyszłość na 15 lat oraz skuteczne oszczędzanie na 10 lat. Chcą się z tego wycować, piszemy reklamacje, do kogo można się jeszcze zwrócić i czy trzeba wpłacać dalej składki. Chcemy odzyskać pieniądze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antygetin Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.static.as2116.net 24.10.13, 19:13 www.facebook.com/pages/Getin-Noble-BANK-SA/113811825360133?fref=ts Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antygetin Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.static.as2116.net 24.10.13, 19:15 Reklama Getin Holding Banda Łupa www.facebook.com/pages/Getin-Noble-BANK-SA/113811825360133?fref=ts Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antygetin Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.static.as2116.net 24.10.13, 19:28 Tutaj znajdziesz wszystkie linki na temat ,,Geti Banda Łupa '' Open Fajanse '' TU na Życie Europa '' kopiujcie i rozsyłajcie dalej ;;; www.ostrow24.tv/film/7828-pracownicy-banku-przed-sadem.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antygetin Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.static.as2116.net 24.10.13, 19:29 Tutaj znajdziesz wszystkie linki na temat ,,Geti Banda Łupa '' Open Fajanse '' TU na Życie Europa '' kopiujcie i rozsyłajcie dalej ;;; zajefajna reklama ;; www.facebook.com/pages/Getin-Noble-BANK-SA/113811825360133?fref=ts Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.static.as2116.net 24.10.13, 19:33 oda do ernesta komunisty ,, kto mieczem walczy od miecza ginie '' przyjdzie pora na ciebie fajtłapo pejsońska !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfdfd Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.adsl.inetia.pl 24.10.13, 19:23 jeśli zostali oszukani piszczcie reklamacje jak również w razie odmowy wnioski o ponowne rozpatrzenie reklamacji w reklamacji opiszcie w jaki sposób i na czym zostaliście okłamani itp. ponad to piszcie do Rzecznika Ubezpieczonych o interwencie ponad to piszcie do UOKIK i do KNF Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDMUNDI Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.10.13, 19:27 WITAM NAPISZ DO MNIE e.lisiewicz@poczta.onet.pl PODPOWIEM CO I GDZIE PISAĆ POZDRAWIAM EDMUNDI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atram1957 Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.chello.pl 24.10.13, 20:19 JA NIE BYŁAM ZBULWERSOWANA, ALE OGROMNIE WDZIĘCZNA...:) DZIĘKUJĘ ZA WSZYSTKO... TO ZNALAZŁAM W NECIE: www.strefabiznesu.pomorska.pl/artykul/getin-bank-oddaje-klientom-gotowke-za-polise-kwartalny-zysk-ale-nie-wszystkim/comments/new Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDMUNDI Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.07.13, 20:25 WITAM PANIE ED....... JA WSPIERAM KĄŻDĄ INICJATYWĘ I NIE WYKLUCZAM UCZESTNICZYĆ W ROZPRAWIE BO JA I 9 OSÓB Z CZĘSTOCHOWY ZŁOŻYŁO ZAWIADOMIENIE DO PROKURTURY Z ART 286$1KK PRZECIWKO PRACOWNIKOM OPEN FINANCE A CZY KTOKOLWIEK PRZYJEDZIE MAM PEWNE PRZEMYŚLENIA. POZDRAWIAM EDMUND Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dara Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.13, 11:57 I nie tylko na lokacie. W maju napisałam do Getin i Open wymówienie rachunku i IKE od 1.08.2013 r. i przelanie pieniędzy na moje konto. I co? Szkło! Dziś dzwonię, a oni twierdzą, że żadnego pisma nie mają! Ale poszło poleconym, więc już napisałam skargę do nadzoru bankowego. Chociaż oczywiście wolałabym normalnie, bez nerwów - oddajcie mi moje pieniądze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDMUNDI Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.08.13, 12:10 UCIEKAĆ Z GETIN BANKU I OPEN FINANCE TAM MOŻNA TYLKO STRACIĆ KASĘ samcik.blox.pl/2013/08/Powtorka-z-Nabitych-Juz-200-osob-gotowych-na.html banki.wp.pl/kat,6602,title,UOKiK-ukaral-Getin-Noble-Bank,wid,15851819,wiadomosc.html?ticaid=111085&_ticrsn=5 POZDRAWIAM EDMUND Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDMUNDI Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.08.13, 09:31 banki.wp.pl/kat,6602,title,UOKiK-ukaral-Getin-Noble-Bank,wid,15851819,wiadomosc.html?ticaid=111085&_ticrsn=5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.free.aero2.net.pl 05.08.13, 10:03 Pani Alino nie mogę znaleźć Pani adresu mailowego ale akcja wyrażająca poparcie dla działań oszukanych przez Getin Bank ma się odbyć w przed siedziba sądu rejonowego dniu procesu oskarżonych o oszustwo pracowników Getin Banku . Sąd jeszcze nie wyznaczył terminu rozprawy ale myślę ze będzie to miesiąc wrzesień lub październiku. W razie czego ma Pani mój namiar mailowy i telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
m.pawlak2 Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" 06.08.13, 00:12 Wygrałem z tymi złodziejami z Getin Banku! Dostałe kasę na konto więc teraz mogą ... ! Warto z nimi walczyć! Ja wygrałem i to jest naprawdę proste. Miałem ponad 100 000 zł. Ulokowałem w quasi "lokatach" w Światowych Bogactwach i Światowych Rynkach. I nie obawiam się tych niby klauzul milczenia, bo one ni nie znaczą!!! W razie czego mogę z nimi iść do sądu! Podaje e-maila: m.pawlak2@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDMUNDI Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.08.13, 08:49 WITAM PANA I GRATULUJĘ WYGRANEJ Z GETIN GANGIEM JA TEŻ Z NIMI WYGRAŁEM I POMAGAM INNYM W ODZYSKANIU KASY I PANA DO TEGO ZACHĘCAM TĄ UGODE PODPOWIEM CO Z NIĄ ZROBIĆ I GDZIE NALEŻY WYSŁAĆ finanse.wp.pl/kat,6602,title,UOKiK-ukaral-Getin-Noble-Bank,wid,15851819,wiadomosc.html?_ticrsn POZDRAWIAM EDMUND e.lisiewicz@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
m.pawlak2 Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" 07.08.13, 23:08 Ale zastosowanie tej kary nie ma żadnego odniesienia do inwestycji, które Bank proponował. Takiej kary too nawet nie poczują a i tak się odwołali więc zanim będą zmuszeni trescią wyroku do zapłaty kary to minie jeszcze sporo czasu. Jakby dostali kare za produkty jakie wcisneli i wciskaja to bym sie cieszył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.cdma.centertel.pl 08.08.13, 09:15 zmianynaziemi.pl/wiadomosc/polacy-wkrotce-straca-czesc-oszczednosci-rzad-rozwaza-wariant-cypryjski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDMUNDI Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.08.13, 09:40 TO JEST POCZĄTEK BĘDĄ NASTĘPNE KARY NAŁOŻONE PRZEZ UOKIK POZDRAWIAM EDMUND Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.free.aero2.net.pl 15.08.13, 10:26 Proszę o komentarz pod artykułem, podaję link: www.gf24.pl/12991/zlapani-przez-getin-bank Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDMUNDI Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.08.13, 10:45 WITAM PANA JUŻ CZYTAŁEM I PRZEKAZAŁEM DALEJ POZDRAWIAM EDMUND Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.free.aero2.net.pl 24.08.13, 10:22 Dlaczego nie można zamieścić opinii o GNB na innych stronach w Internecie np. wrobieni.org Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDMUNDI Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.08.13, 10:46 Pareto, Libra, Lucro, Stabilny Wzrost [TU Europa, Open Finance, Getin Bank ] MOŻNA DOKONAĆ WPISU ALE NALEŻY ZAREJESTROWAĆ SIĘ NA FORUM DOSTANIESZ HASŁO OD OPERATORA PO ZALOGOWANIU MOŻNA DOKONYWAĆ WPISÓW POZDRAWIAM EDMUND Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MPawlak Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.merinet.pl 24.08.13, 15:37 Walczcie z nimi i się nie poddawajcie! Ja nimi wygrałem. Getin BAnk nie jest taki straszny. NIe poddwajcie się. Jak macie pytania to smialo piszcie: m.pawlak2@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDMUNDI Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.08.13, 10:49 PODAJĘ ADRES DO STRONY forum.wrobieni.com.pl/index.php POZDRAWIAM EDMUND Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.free.aero2.net.pl 30.08.13, 08:16 "DO POPLECZNIKÓW GETINGANGU NIE MOŻNA PRZERZUCAĆ ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA PRZESTĘPSTWO ZE SPRAWCY NA OFIARĘ. NIE MOŻNA USPRAWIEDLIWIAĆ PRZESTĘPSTWA RZEKOMĄ CHCIWOŚCIĄ POKRZYWDZONYCH... ." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edmundi Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.08.13, 09:27 WZYWAM PROKURATURY DO ŚCIGANIA PRZESTĘPCÓW W BIAŁYCH KOŁNIERZYKACH W SZCZEGÓLNOŚCI TYCH Z GETIN GANGU I OPEN FAJANSU KTORZY DOPROWADZILI TYSIACE OSÓB ,EMERYTÓW ,RENCISTÓW ,LUDZI POSIADAJĄCYCH PIENIĄDZĘ DO NIEKORZYSTNEGO ROZPORŻADZENIA MIENIEM W PRZECIWNYM PRZYPADKU UZNAMY ,ŻE W POLSCE ISTNIEJE BEZPRAWIE A PROKURATURY SĄ W TEJ MATERII NIEUDOLNE POZDRAWIAM WSZYSTKICH POKRZYWDZONYCH PRZEZ HOLDING LESZKA CZ BYŁEGO ESBEKA EDMUND Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LB Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.13, 06:06 witam,też zostaliśmy wraz z mężem oszukani przez pracowników tego banku.czy jest tu ktoś z okolic NISKA i STALOWEJ WOLI?to proszę o kontakt na adres lusi82@onet.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDMUNDI Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.08.13, 09:51 SUKAĆ JAK NAJBARZIEJ RAZEM LEPIUEJ ZADZIAŁAĆ SZCZEGÓLNIE PIKIETA POD BANKIEM DA EFEKTY PODAĆ TEN KOMUNIKAT NA WROBIENI.ORG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emilia Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.tvkdiana.pl 19.08.13, 14:52 Jestem z Niska i tez zostałam oszukana w Getin Banku na kwartalny profit., ale dałam rade i odzyskałam swoje pieniądze. Jest to możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDMUNDI Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.08.13, 14:54 WITAM PANIĄ GRATULUJĘ POZDRAWIAM EDMUND Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LB Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.13, 15:16 witam,ja też jestem z okolic Niska.Odezwij się na mój e-mail lusi82@onet.eu .Też zaczynam walkę z Getin Bankiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alina Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.13, 19:17 Bardzo proszę o maila.Dzisiaj dostałam pismo z GETIN, chciałam o coś panią spytać. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
frydzia55 Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" 19.08.13, 20:39 WITAM BARDZO SIE CIESZE ZE UDALO SIE PANI ODZYSKAC PIENIADZE JA WLASNIE BEDE SIE STARAC O ODZYSKANIE PIENIEDZY Z LOKAT OFEN LIFE JEDNAK MOZNA NIE WOLNO TRACIC WIARY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.mm.pl 28.08.13, 14:29 Witam Do p: Emilii. Ja jestem z okolic Ropczyc,też zostałam oszukana ,czy mogłaby Pani poradzic od czego zacząć.Mój e-mail b.magda1@op.pl. Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDMUNDI Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.08.13, 14:59 PANI MAGDO PANI PISZE ZEBY PANI PORADZIĆ A DLACZEGO PANI NIE NAPISZE PODAŁEM NAMIAR I CZEKAM POZDRAWIAM EDMUND Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doris Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.adsl.inetia.pl 26.01.14, 18:18 Mama moja zmarła miała lokatę"kwartalne profity", ja byłam osobą uposażoną .Zgłosiłam sie do banku gdzie Doradca bankowy wyliczył mi zwrot kwoty w wysokości 1/3 kwoty bazowej.Czy mogę prosić o wzór pisma do banku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDMUNDI Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.01.14, 18:44 DO DORIŚ PISANIE PISMA DO BANKU TO NIC NIE DA TRZEBA PISAĆ REKLAMACJE I SKARGI DO RZECZ UBEZP ,KNF ,UOKiK I INNYCH INSTYTUCJI JAK PROKURATURA PREMIERA CZY PREZYDENTA NAPISZ DO MNIE e.lisiewicz@poczta.onet.pl PODPOWIEM JAK TO WINNO SIE NAPISAĆ POZDRAWIAM E Odpowiedz Link Zgłoś
wiesiup3 Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" 09.08.13, 07:58 Mozna na Czarneckiego psioczyc, obsypywac najgorszymi epitetami, ale wiecie co? Czarnecki, czlowiek bez sumienia, grosza honoru i wstydu ma to wszystko w d*** i smieje sie ze wszystkich "naiwniakow." Ale Czarnecki za te wszystkie perfidnie uzystane pieniadze smierci nie przekupi Zaprzedal swoja dusze diablu, i wraz z nim, przez wiecznosc bedzie wygrzewal sie na kamiennych "plazach" ognistego piekla i kapal sie w morzach odchodow i smoly :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDMUNDI Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.08.13, 09:43 PRZYJDZIE CZAS DOBIORĄ SIĘ MU DFO DU.. JAK TEMU Z AMBER GOOLD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diana Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.13, 11:21 Panie Edmundzie, dzisiaj byłam ponownie przesłuchiwana w Prokuraturze, ponieważ doradca TC próbował się oczyścić, udając niewinnego. Na szczęście wszystkie jego tłumaczenia poddano mojej analizie podczas przesłuchania, co oczywiście sprostowałam, dołączając do akt sprawy POLISOCYROGRAF, jako dowód na jego oszustwo. To moje drugie przesłuchanie więc Prokuratura podeszła do sprawy poważnie. Zobaczymy, co dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDMUNDI Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.09.13, 12:55 DO DIANY PROSZĘ O KRÓTKI TEL PODPOWIEM CO DALEJ Odpowiedz Link Zgłoś
ilona871 Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" 13.09.13, 22:17 Panie Edmundzie 2 reklamacja i odmowa niby na pismo Knf bo prosilo o wyjaśnienie i co dalej|?;-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edmundi Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.09.13, 10:45 do ilona 871 proszę ze mna się skontaktować telefonicznie pozdrawiam edmund Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDMUNDI Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.08.13, 09:46 OMIJAJMY JEGO PLACÓWKI OPEN FAJANS ,GETIN GANG IDEA GANG TXA CARE ,BVROKERA A SAM SIĘ WYKOŃCZY INFORMUJMY INNYCH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dgsdyh Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.chello.pl 19.08.13, 12:21 GETIN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDMUNDI Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.08.13, 14:08 www.ubezpieczenie.com.pl/forum/kontakt_dla_poszkodowanych_przez_tu_europa/0,62,0,0,4,34927.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.13, 17:23 Oszukani z Lublina i okolic proszę o kontakt na rekbial@wp.pl Ja zaczynam walkę i chętnie pomogę innym z oszukanym z mego miasta . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: 93.154.171.* 23.08.13, 18:49 www.gf24.pl/13136/jak-getin-bank-wciagnal-mnie-w-petle-zadluzenia#comment-297996 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: 93.174.24.* 25.08.13, 23:12 Wywinęli się? opieniadzachpopolsku.blogspot.com/2013/08/getin-unikna-sadu.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIKIETA W KATOWIC Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.08.13, 07:39 rebeliantka.nowyekran.net/post/97662,czy-getin-bank-przestaje-wyplacac-pieniadze-klientom-pytali-wczoraj-przechodnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elka Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.08.13, 23:41 Witam wszystkich a czy ktoś może się wypowiedzieć na temat takiego produktu open finance jak Ametyst? Przejrzałam forum ale nie znalazłam informacji na ten temat, Składka miesięczna od 200 zł przy tym pierwsza wpłata 2000. 10 lat składkowych, pięc bezskładkowych. Po 15 latach 130% zysku. Pani zaproponowała ten produkt przy kredycie hipotecznym, który chcemy wziąć wykazując, że z tym produktem będziemy mogli wcześniej spłacić kredyt i obniżyć odsetki o jakieś 100 tysięcy. Bardzo proszę o poradę, wcześniejsza spłata kredytu to wazna kwestia, czy mając zwykły rachunek ROR i regularnie na niego odkładając zyskamy to samo? nie sądziłam, że getin bank ma takie złe opinie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.bb.online.no 26.08.13, 23:47 UWAŻAJ ,OPEN FINANSE TO ZŁODZIEJE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Ametyst - ubezpieczenie IP: *.dynamic.chello.pl 27.08.13, 00:38 Gość portalu: Elka napisał(a): > Witam wszystkich a czy ktoś może się wypowiedzieć na temat takiego produktu open finance > jak Ametyst? Ubezpieczenie indywidualne na życie i dożycie z UFK „Ametyst“ - kiedyś to się nazywało dziesięciokrotka. Żadnego zysku nie gwarantuje. "Ubezpieczony musi liczyć się z możliwością utraty części, a nawet całości zainwestowanych środków". Tu zobacz promocje.open.pl/lpp/summer-saver-discailmer/Za%C5%82%C4%85cznik-nr-1-Karta-produktu-OF.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atram1957 Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.chello.pl 27.08.13, 09:06 Odpowiadam : ELKA: proszę dla własnego dobra weź kredyt w innym banku, Getin omijaj z daleka...poczytaj na forum o oszukanych przez ten bank na kredytach i innych produktach... www.gf24.pl/12991/zlapani-przez-getin-bank , www.wrobieni.com.pl omijaj wszystko co związane z Panem Cz., sama byłam uwikłana w pseudolokatę, wiem co mówię...najlepiej czytaj w necie zanim podejmiesz długoletnią wiążącą decyzję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDMUNDI Re: Ametyst - ubezpieczenie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.08.13, 07:53 GDZIE SĄ PROKURATURY KTÓRE STOJĄ NA STRAŻY POLSKIEGO PRAWA CZY TA SŁUŻBA TO NIEUDOLNY TWÓR PAŃSTWA POLSIEGO KTÓRY ODWRACA SIĘ OD PROBLEMU OSZUSTWA NA WIELKĄ SKALĘ WIEKSZĄ JAK AMBER GOLD GDZIE JEST CBŚ , I INNE SŁYŻBY ODPOWIEDZIALNĘ ZA ŚCIGANIE PREZESTĘPSTW GOSPODARCZYCH CZY POLSKA JEST PAŃSTWEM PRAWA CZY BEZPRAWIA CZY PROKURATURY POTRAFIĄ TYLKO ŚCIGAĆ I SIKIEROWAĆ SPRAWĘ DO SĄDU FACETA KTÓRY ZA 9 ŻŁ WARTOŚCI ZŁOWIŁ PARE RYBEK W SWOIM STAWIE KTÓRE DOSTAŁY SIĘ W CZASIE POWODZI GDZIE MY ŻYJEMY ?W POLSCE PRAWA CZY BEZPRAWIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚC Re: Ametyst - ubezpieczenie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.08.13, 08:54 WEJDŹ NA POZWY ZBIOROWE PRZECIW GETIN BANKOWI I OPEN FINANCE LUB A WWW.WROBIEN.ORG WSZYSTKIEGO SIĘ DOWIESZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elka Re: Ametyst - ubezpieczenie IP: 109.232.242.* 27.08.13, 09:39 Jeju jak dobrze, że jest internet, dziękuje za ostrzeżenie. Chociaż sama jestem handlowcem dałam się nabrać na tanie triki sprzedażowe. Pani pokazała produkt w samych superlatywach, nie było mowy o żadnej stracie, zapewniała, że to co włożymy wyjmiemy na pewno a dodatkowo możemy zyskać.. sądziłam, że będzie to idealne wyjście które pomoże szybciej spłacić kredyt. Mało wiem o produktach bankowych, zawsze trzymałam się z dala ale przyszedł czas na ślub no i własne mieszkanie. Bez kredytu się nie obejdzie niestety ale przynajmniej nie wpakuje się w getin. Powiedzcie jeszcze dobrzy ludzie, uruchomienie ubezpieczenia zachodzi w momencie wpłacenia pierwszej składki, jeśli nie dojdzie do wpłaty to umowa jest anulowana? bo taką dostałam informację od pani z open i dlatego też zgodziłam się na podpisanie. Chciałam czytać wszystko na miejscu ale Pani powiedziała, że mam trzy dni na zapoznanie i podjęcie ostatecznej decyzji. Wydało mi się to uczciwe, dlatego też się zgodziłam. Mam nadzieję, że nie zrobiłąm kolejnego głupstwa:( Odpowiedz Link Zgłoś
tomtom58 Re: Ametyst - ubezpieczenie 27.08.13, 10:36 Witam, doczytaj umowę i tam powinno być napisane ile masz czasu na rozwiązanie umowy jeśli w umowie nie będzie nic na ten temat to poszukaj w necie ile masz czasu na rozwiązanie tego typu umowy. To że ją podpisałaś to nie znaczy że już bezpowrotnie zapadł na ciebie "wyrok" działaj szybko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elka Re: Ametyst - ubezpieczenie IP: 109.232.242.* 27.08.13, 12:38 Tak mam zamiar zrobić, podpisałam tylko dlatego, że zostałam zapewniona o trzech dniach na zapoznanie się z umową i ewentualną rezygnację. Chciałam móc przeczytać to wszystko i zweryfikować z informacjami w internecie. Byłam na dwóch spotkaniach i dopiero w momencie podpisania wyszło, że program się nazywa Ametyst. Gdybym wiedziała to wcześniej na pewno wpisałabym to hasło w google i trafiła na takie forum, no ale człowiek się uczy na błędach, pani też skusiła mnie konsolą, która była dodawana do produktu, w momencie zdecydowania się do końca sierpnia, więc stwierdziłam, że nic nie tracę podpisując umowę, z której jeszcze mogę się wycofać a dodatkowo zyskuję konsolę. Całe szczęście nie uruchomiłam funduszu wpłacając składkę. Człowiek czasami nabiera się na takie tanie sztuczki, że aż wstyd.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ED Re: Ametyst - ubezpieczenie IP: 84.39.163.* 27.08.13, 13:40 ŻYJEMY WIĘC W DOBIE GDZIE ZDERZYŁY SIĘ CYWILIZACJE PRAWDY Z CYWILIZACJAMI KŁAMSTWA, A WIĘC DLA KŁAMCÓW :KŁAMSTWO STAJE SIĘ PRAWDĄ". W systemie kłamstwa nawet prostytutki i alfonsi mówią, że "idą do pracy", a więc skoro lunapary "pracują", to każdy burdel zasługuje na imię przedsiębiorstwa. Zatem nie mamy się co dziwić, że byle dziwka żyjąca na koszt innych i wystawiająca swe wdzięki na sprzedaż proponuje swoje wdzięki do sprzedaży, ale tylko lekarze i pielęgniarki pracujący na wydziałach wenerycznych wiedzą co to jest SYFILIS i jakie są jego źródła i następstwa. GETIN GANG TO PO PROSTU SYF, TO KOLEJNY KLINICZNY PRZYPADEK EKONOMICZNEGO SYFILISU, KTÓRY TOCZY NASZĄ OJCZYZNĘ!!!! Święty Tomasz z Akwinu w liście do św. Ludwika króla Francji nakazał wieszać lichwiarzy i heretyków, bo pierwsi są są mordercami ciał a drudzy są mordercami dusz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDMUNDI Re: Ametyst - ubezpieczenie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.08.13, 14:47 TEGO SAMEGO ZDANIA JESTEM OPEN FINANCE ,GETIN BANK TO POSPOLITY SYF Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Ametyst - ubezpieczenie IP: *.dynamic.chello.pl 27.08.13, 13:57 Elka - zrób tak, jak pisze tomtom - zapomnij o zapewnieniach pracownika banku i sama przeczytaj umowę. Tam znajdziesz warunki jej wypowiedzenia. Podpisałaś umowę i może ci być trudno się z niej wyzwolić. Nie zwlekaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elka Re: Ametyst - ubezpieczenie IP: 109.232.242.* 27.08.13, 14:10 Tak zrobię, jak tylko wróce z pracy przeanalizuję porządnie umowę ale w momencie podpisania czytałam punkt, w którym jest zaznaczona możliwość rezygnacji, muszę go dokładnie przeczytać czy oby na pewno jest tak, jak mówiła pracownica open, ale chyba nie mogła mi podać nieprawdziwych informacji ? W momencie podpisania jasno dała mi do zrozumienia, że mam trzy dni na przemyślenie i ostateczne podjęcie decyzji, dlatego też miałam w zamiarze dokładne przeanalizowanie produktu i pozostanie w nim tylko w przypadku gdybym nie znalazła nic niepokojącego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atram1957 Re: Ametyst - ubezpieczenie IP: *.dynamic.chello.pl 27.08.13, 21:01 Odpowiedź ELKA : Bardzo proszę szybko zapoznać się z punktem umowy, w którym jest wyraźnie napisane w ciągu ilu dni może Pani odstąpić od umowy...brak wpłaty nie likwiduje skutków podpisania umowy...Open może dodatkowo obciążyć karą za brak wpłaty w terminie...ja poszłabym jutro do banku i podziękowała...proszę nie łakomić się na konsolę, jej koszt to kropla w morzu Pani późniejszych strat...wycofać się póki można...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: Ametyst - ubezpieczenie IP: *.bb.online.no 27.08.13, 21:31 Kwartalne zyski , kwrtalny profit,LibraIII , wszystkie programy Getin , Open Fajanse ,TU na Życie Europa to pozyskiwanie środków poprzez wprowadzanie w błąd ,oszustwo. Jeśli skorzystałeś z usług (Getin Holding) tych firm sprawdź swoje oszczędności czy je jeszcze masz i kredyt który wziąłeś z ubezpieczeniem , zostałeś wprowadzony w błąd i oszukany (uwaga kradną): Getin Bank , Open Finance ,TU Na Życie Europa , Lukas Bank, TU Europa , Getin Service Provider S.A. , Credit Agricole Polska, Getin Noble Bank, Idea Bank , Open Life , ,Home Broker ,Tax Care, Idea Expert, Noble Funds ,Noble Securities , MW trade getBack PF Leasing Getin Leasing Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elka Re: Ametyst - ubezpieczenie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.08.13, 22:09 Atram 1957: w umowie jest punkt, który mówi,że bezkosztowna rezygnacja jest możliwa do czwartego dnia po zakończeniu okresu subskrypcji . Ponadto w karcie informacyjnej istnieje piekny zapis, mianowicie: "w przypadku braku zrozumienia cech produktu lub chęci rezygnacji przypominamy o możliwości bezkosztownej rezygnacji, której dyspozycję w formie pisemnej należy złożyć najpóźniej do 4 dnia roboczego, po zakończeniu okresu subskrypcji, po tym terminie rezygnacja będzie się wiązała z dodatkowymi kosztami" Zastanawia mnie tylko fakt, iż pani z open powiedziała, że w momencie gdy nie wpłacimy pierwszej składki produkt się zwyczajnie nie uruchomi a umowę będziemy mogli wyrzucić i o niej zapomnieć... Na wszelki wypadek wybiorę się tam jutro, bo na zdrowy rozsądek to każda umowa wymaga pisemnego wypowiedzenia czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teresa 1960 Re: Ametyst - ubezpieczenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.13, 22:51 uciekaj z tego gówna póki możesz. Mnie okradł Getin Noble Bank wrabiając w niby lokatę a to było ubezpieczenie.Umowa była na 15 lat, nie byłam tym zainteresowana ale doradca powiedział, że po 5 latach mogę już korzystać z pieniędzy. Przez pomyłkę nie opłaciłam składki za maj, za czerwiec skladka poszła ale za chwilę się wrociła i za parę dni z 9 800 zł przysłali mi 780 zł , powiedzieli ,że przez nieopłacenie składki wykupiłam to ubezpieczenie w kwocie 780 zł .9 000 zabrali i nie chcą oddać. Mimo, że prosiłam, że nie zamierzałam zrywać umowy i prosiłam o możliwość kontynuowania w dalszym ciągu tego produktu są nieugięci i reklamacja przyszla odmowna. Przez cały rok operowali moimi pieniędzmi a na jedno moje potkniecie zareagowali brutalnie i drastycznie okradając na ponad 9 tys. zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teresa 1960 Re: Ametyst - ubezpieczenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.13, 22:55 zapomniałam dodać, że było to TU Open Life.Plan regularnego oszczędzania zabezpiecz przyszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edmundi Re: Ametyst - ubezpieczenie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.08.13, 06:25 do atram proszę sprawdzić tą opcję ja wiem , ze jak nie wpłacę to g...... mogą mi zrobić a te zapisy sa niedokładne o odstapieniu pozdrawiam edmundi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atram1957 Re: Ametyst - ubezpieczenie IP: *.dynamic.chello.pl 28.08.13, 09:17 do edmundi: jak jest podpisana umowa z której można się wycofać w podanym przez nich terminie to czy wpłacisz czy nie jest obowiązująca...chyba, że w umowie jest punkt, który mówi iż z chwilą opłacenia pierwszej składki umowa staje się obowiązująca, ja jednak nie liczyłabym na dobre chęci Getin...uciekałabym przed "dobrem" płynącym z ich lokat...zapisy są tak skonstruowane, że 4 czy 7 dzień po subskrypcji to który to dzień? pozdrawiam atram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edmundi Re: Ametyst - ubezpieczenie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.08.13, 12:52 do atram zgoda ale jak nie wpłacę pierwszej wpłaty ,składki ---to znaczy ,że odstąpiłem i nic mi nie mogą zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sławek Re: Ametyst - ubezpieczenie IP: *.bb.online.no 28.08.13, 18:55 zawsze można powiadomić policję i prokuraturę o próbę oszustwa i kradzieży Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teresa 1960 Re: Ametyst - ubezpieczenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.13, 22:03 do Sławka I właśnie to robimy, ale tym czasem ostrzegamy wszystkich przed nieuczciwymi praktykami GEtin Banku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SŁAWEK Re: Ametyst - ubezpieczenie IP: *.bb.online.no 28.08.13, 22:24 Ostrzegajcie wszystich znajomych i na portalach społecznościowych przed PIRAMIDĄ FANANSOWĄ GETIN BANDA ŁUPA .TYSIĄCE LUDZI DOŁĄCZYŁO DO POZWÓW ZBIOROWYCH W KAMCELARIACH ADWOKACKICH . GETIN BANK,GETIN NOBLE BANK ,OPEN FINANCE,TU EUROPA,IDEA BANK ,CREDIT AGRICOLE ,TAX CARE , INNE , SPRAWDZCIE W WIKIPEDIACH . TO WIELKA PIRAMIDA FINANSOWA L.CZARNECKIEGO I WSPÓŁTOWARZYSZY MADE IN ESBECJA ,,,,,LUDZIE POTRACILE OSZCZĘDNOŚCI ŻYCIA,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Ametyst - ubezpieczenie IP: 93.154.188.* 29.08.13, 08:18 Dnia 24 lipca 2013 r. na proteście przed Getin Bankiem SA w Warszawie pan Ryszard Opara (właściciel portalu NowyEkran.net) publicznie stwierdził, iż takie działanie np. w Australii, gdzie mieszkał, jest przestępstwem i za to idzie się do więzienia. Dodać należy, że Bernard Madoff – amerykański finansista – 11 grudnia 2008 roku został aresztowany przez FBI, a29 czerwca 2009 roku skazany na 150 lat więzienia, za podobne nadużycia i oszustwa finansowe. Natomiast w Polsce Leszek Czarnecki – Przewodniczący Rady Nadzorczej Getin Noble Banku SA, który ograbił klientów na kwotę 689 milionów PLN, a jego spółka LC Corp SA na kwotę 370 milionów PLN, kreowany jest przez media na człowieka sukcesu oraz filantropa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edmundi Re: Ametyst - ubezpieczenie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.08.13, 09:02 DO ED MYŚLĘ ,ŻE NIEBAWEM ZA TEGO OSZUSTA ZABIORĄ SIĘ ODPOWIEDNIE SŁUŻBY ANA RAZIE INFORMUJMY SPOŁECZEŃSTWO O PRZEKRETACH TEGO OSZUSTA ESBEKA ERNESTA CZ PROPONUJĘ PISANIE I ZAWIADAMIANIE O TYM OSZUSTWIE KANCELARIĘ PREZYDENTA I PREMIERA POZDRAWIAM EDMUND Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Ametyst - ubezpieczenie IP: *.free.aero2.net.pl 29.08.13, 10:28 Ja już pisałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ed Re: Ametyst - ubezpieczenie IP: *.free.aero2.net.pl 29.08.13, 10:46 To co mnie bardzo mocno dziwi, to zdarzające się czasami komentarze, w których odpowiedzialnością za obecną sytuację obciąża się wyłącznie ofiary. Argumenty tego typu przybierają postać: dlaczego inwestował, gdy się nie zna na rynku kapitałowym, czemu "dawał pieniądze lichwiarzom", etc. To oczywiście okrutny punkt widzenia, zakładający że już wiosną w 2007 roku (rządził wtedy jeszcze PiS - sic!) obywatele powinni mieć całkowity brak zaufania do państwa, m.in. nie wierzyć w ogóle w instytucje nadzoru finansowego. Rzeczywiście nadzór finansowy w Polsce prawie w ogóle nie reaguje na nadużycia, ale sąd zwykli obywatele mogli to wiedzieć? Żadna partia tego nie mówiła! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atram1957 Re: Ametyst - ubezpieczenie IP: *.dynamic.chello.pl 28.08.13, 09:08 Odp. ELKA : lepiej mieć wszystko na papierze, szczególnie gdy dotyczy to Getin...proszę się wycofać, to naprawdę zły pomysł kredyt w Getin...pozdrawiam i życzę powodzenia...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDMUNDI Re: Ametyst - ubezpieczenie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.08.13, 14:30 GRATULUJĘ DECYZJI UCHRONIŁA PANI SWOJE PIENIĄDZE TERAZ OMIJAĆ SZEROMIM ŁUKIEM GETIN BANK ,IDEA BANKU OPEN FINANCE I TAX CARE POZDRAWIAM EDMUND Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elka Re: Ametyst - ubezpieczenie IP: 109.232.242.* 27.08.13, 14:45 Dziękuję wszystkim za pomoc i dobra radę. Cieszę się, że powstają takie fora, bo dzięki temu ratujecie Państwo mnóstwo ludzi przez wpakowaniem się w kłopoty. Nie ma się co oszukiwać, jeśli nie siedzi się w bankowości to można bardzo łatwo popełnić błąd, zawierzając często oszczędności życia "miłej i zawsze pomocnej "pani z open.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: Ametyst - ubezpieczenie IP: *.bb.online.no 27.08.13, 19:58 opinie24.pl/open-finance Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚCIU Re: Ametyst - ubezpieczenie IP: *.openlife.pl 09.09.13, 13:56 Ale wy wszyscy jesteście tępi. Na jakiej podstawie stwierdzacie, że Ametyst jest oszustwem? Od razu zaznaczam, nie pracuje w sieci GNB i nie mam z nimi nic wspólnego. Ale mam ten produkt, który wziąłem wraz z kredytem hipotecznym. Żeby się wypowiadać na jego temat trzeba choć trochę mieć wiedzy z zakresu ekonomii i ubezpieczyć lub po prostu poczytać OWU i regulaminy produktu - na prawdę to nic trudnego. Po pierwsze: produkt sprzedawany jest w tzw. subskrypcji - czyli zapisy na produkt. Towarzystwo musi zebrać określoną ilość kasy, żeby ubezpieczenie wystartowało. Nawet jeśli wpłacisz kasę w ciągu subskrypcji masz prawo do rezygnacji do 4 dnia roboczego po dniu jej zakończenia. Wtedy w ciągu 14 dni roboczych otrzymujesz 100% wpłaconej składki. Jeśli w ciągu subskrypcji nie wpłacisz kasy, to umowa ubezpieczenia nie wejdzie w życie i nikt nie ma prawo cię za to ścigać. Po drugie: to ubezpieczenie w wersji indywidualnej, więc prawa w nim obowiązujące muszą opierać się o kodeks cywilny - co za tym idzie, każdy klient ma prawo do rezygnacji z ubezpieczenia w ciągu 30 dni kalendarzowych od momentu zaalokowania składki (już po zakończeniu subskrypcji). Jeśli skorzystasz z tego prawa to towarzystwo zwraca ci 100% wartości rachunku udziałów+pobraną opłatę administracyjną w wysokości 3% w skali roku - oznacza to, że to co otrzymasz może wynosić minimalnie mniej co wpłaciłaś lub też minimalnie więcej - indeksy w ciągu np.kilkunastu dni mogą już coś zarobić (oczywiście mogą też stracić). Jeśli to było ubezpieczenie w wersji grupowej to prawo do rezygnacji jest tylko w ciągu subskrypcji Po trzecie: produkt chroni 130% składki zainwestowanej (zgodnie z dźwignią to dziesięciokrotność składki pierwszej), czyli tak naprawdę 100% wpłaconego kapitału. Jeśli strategia poniesie straty lub nie zarobi nic, ty otrzymujesz w 100% wpłaconą kasę. Opłata 3% pobierana przez 10 lat daje nam łącznie 30% ale jeśli wytrzymasz do końca umowy(15 lat) to konstrukcja produktu gwarantuje Ci przy najmniej "odrobienie" tej opłaty. Oczywiście nie jest to gwarancja kapitału jak na lokacie bankowej, bo to produkt inwestycyjno-ubezpieczeniowy gdzie środki idą w UFK. Po co wypisujecie bzdury koleżance, skoro nikt z Was tego produktu nie ma, nie zapoznał się z jego dokumentacją? To takie polskie... Oczywiście w każdym banku, sieci znajdą się nierzetelni sprzedawcy, którzy nam wciskają na siłę różnego rodzaju rozwiązania - przy czym ściemniają na potęgę. Ale trzeba mieć trochę oleju w głowie i samemu przeczytać dokumentacje produktu i na tej podstawie stwierdzić czy produkt spełnia nasze oczekiwania czy nie. Przecież nikt Was nie zmusza do podpisania umowy, jeśli to robicie pod naciskiem sprzedawcy nie czytając dokumentów to jesteście DEBILAMI. Papier a szczególnie internet przyjmie wszystko, co widać po poziomie tej dyskusji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do gosciu Re: Ametyst - ubezpieczenie IP: *.adsl.inetia.pl 09.09.13, 14:13 DEBILAMI ??????? To w takim razie Ci ludzie co sprzedają tego typu usługi są oszustami. Dlaczego a no dla tego , ze drogi Panie prowizja jest najważniejsza . Pan ma dużo oleju w głowie i mam nadzieje świadomie wpieprzył się na 15 lat. Jeśli świadomie to ok ale masa ludzi została oszukana po prostu. To tak samo drogi Gosciu przychodzi Pan do salonu samochodowego i kupuje nowy samochód z klimatyzacja i pięcioma drzwiami. Sprzedawca zachwala funkcjonalność samochodu oraz to , ze będzie palił jedynie 4 l/100. A Pan sie nie zna kompletnie na samochodach i wierzy Pan sprzedawcy. Po mc jazdy co się okluzje. klima jest ,piec drzwi tez ale pali 20 l/100. Mozna się poczuć wpuszczonym w maliny ??? Chyba tak. To własnie większość jest w takiej sytuacji !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDMUNDI Re: Ametyst - ubezpieczenie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.09.13, 14:59 SPADAJ Z TEGO PORTALU UCZONY GNOJKU IDŻ W SWOJE UCZONE TOWARZYSTWO I TAM PRAW NAUKI MOŻE KTOŚ WYSŁUCHA TWOICH BZDUR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atram1957 Re: Ametyst - ubezpieczenie IP: *.dynamic.chello.pl 09.09.13, 21:03 Odp. GOŚCIU: ksywka nie pasująca kompletnie do wypowiedzi...obrażanie ludzi i nazywanie ich DEBILAMI nie przystoi komuś kto mieni się "GOŚCIEM". Wiele osób "wrobionych" ma zapewne lepsze wykształcenie od Ciebie "GOŚCIU". Mam nadzieję, że człowiek tak "wykształcony" i "uświadomiony " w produkcie Ametyst do kredytu hipotecznego tylko na tym skorzysta. Jednak wątpię...już ludzie mają kłopoty z kredytem hipotecznym z Getin, a te gwarancje o których piszesz to będziesz miał, ale "wirtualnie". Inwestujesz na własne ryzyko...dostajesz wartość jednostki po kursie na dany dzień, a nie wartość zainwestowanego kapitału powiększonego o ewentualne zyski...życzę wspaniałych marzeń o "zyskach"...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDMUNDI Re: Ametyst - ubezpieczenie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.09.13, 21:29 TEN' GOŚC ' TO PRAWDOPODOBNIE JAKIŚ GETINGOWIEC ALBO FAJANSIRZ KTÓRY OSZUKAŁ WIELU KLIENTÓW I SAM SIĘ TŁUMACZY ZE SWOJEJ BZDURNEJ WYPOWIEDZI UZNAJĄC W SWOJEJ CHOREJ WIZJI ZA RZECZYWISTOŚĆ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atram1957 Re: Ametyst - ubezpieczenie IP: *.dynamic.chello.pl 09.09.13, 22:06 POPIERAM EDMUNDI...A NAPISAŁ ŻE NIE PRACUJE W GETIN...PAPIER WSZYSTKO PRZYJMIE...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: Ametyst - ubezpieczenie IP: *.dynamic.chello.pl 10.09.13, 09:25 Żyjemy w wolnym kraju, niech sobie pisze co chce, my i tak wiemy swoje, więc kończmy tę dyskusję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atram1957 Re: Ametyst - ubezpieczenie IP: *.dynamic.chello.pl 11.09.13, 22:03 odp. JARO, jak najbardziej jestem za...tylko sposób wypowiedzi wymaga chociaż minimalnej kultury...bez wyzwisk i epitetów, dość mamy stresu związanego z oszukańczym postępkiem ludzi z Getin... odzyskujmy pieniądze, ale spokojnie...ja już mam to za sobą, chętnie pomagam innym z dobrym skutkiem...oby częściej tak było...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.free.aero2.net.pl 28.08.13, 11:07 Witam Serdecznie Proszę Państwa o rozpowszechnianie w Internecie afery Getin Banku SA i komentarz pod artykułem, podaję link: mikro-makro.nowyekran.net/post/97898,czarny-korpus-krola-1 Dziękuję bardzo i pozdrawiam Janek Jączek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.free.aero2.net.pl 28.08.13, 11:11 Autor i wszyscy poszkodowani, Szanowni Państwo, Pisałem już wielokrotnie. Polska jest krajem bezprawia - z dowodami takiego stanu spotykamy się każdego dnia. Szczególnie jest to widoczne w postępowaniu niektórych banków, które uważają, że są ponad prawem - ponieważ, mają pieniądze. Często zapominają o jednym. Pieniądze Banków, są własnością depozytariuszy - a oni mogą te pieniądze wycofać, jeżeli stracą zaufanie do tych instytucji. Banki - teoretycznie - powinny być instytucjami zaufania publicznego - tymczasem, jak widać na przykładzie Pana Jączka, często wykorzystują nieświadomość (i naiwność), zwyczajnych prostych ludzi. Banki nie są instytucjami charytatywnymi, muszą zarabiać pieniądze dla swoich akcjonariuszy - ale nie może się to odbywać niezgodnie z prawem. Nowy Ekran, w miarę swoich możliwości, razem ze stale rosnącą społecznością NE - będzie kontynuował walkę o prawa wszystkich obywateli i o praworządność w Naszym Kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.free.aero2.net.pl 28.08.13, 11:19 zainteresowany, 25 sierpnia 2013 o 20:51 : Jak długo ,,władza” i ,,wymiar sprawiedliwości” będzie się tej aferze biernie przyglądał i udawał że nic się nie stało. Przecież to oczywisty przekręt i najwyższy czas żeby się tym zająć. Nie da się tego zamieść pod dywan. Przecież My Polacy nie jesteśmy kretynami chociaż rządzący nas tak widać postrzegają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDMUNDI Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.08.13, 13:14 PROKURATURY POTRAFIĄ SKIEROWAĆ FACET DO SĄDU ZA ZŁOWIENIE 5 RYBEK WARTOŚCI 9ŻŁ A NIE POTRAFIA SIĘ ZABRAC ZA OSZUSTÓW Z GETIN GANGU I OPEN FAJANSU A MYŚLE ,ŻE PRZYJDZIE DZIEN,ŻE ZOSTANĄ WSZYSCY ROZLICZENI A W SZCZEGÓLNOŚCI CI SYFIASCI OSZUSCI Odpowiedz Link Zgłoś