Gość: Ed Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.free.aero2.net.pl 03.09.13, 15:06 Panie Edmundzie chyba poszedł Pan za ostro, że Pana wycieli Pozdrawiam E.T. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDMUNDI Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.09.13, 16:29 DO ED TAK DOŚC OSTRO NAPISAŁEM ,ŻE PROK POTRAFIA SKIEROWAĆ SPRAWĘ DO SĄDU ZA ZŁOWIENIWE 5 RYBEK WARTOŚCI 9ŻŁ A NIE POTRAFIĄ SIĘ ZABRAĆ ZA OSZUSTÓW W BIAŁYCH KOŁNIERZYKACH POZDRAWIAM EDMUND Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleg Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.chello.pl 03.09.13, 19:51 Ludzie czasami na prawdę chcą kasy, wysokiego zarobku i nie widzą już rankingów lokat na dwa procent i są w stanie uwirzyć, że te kilkanaście procent jest możliwe. Programy takie na kilkanaście lat. Wiem, że open finance to poleca i gnb, ale chyba problem polega na tym, ze na prawdę trzeba długo wpłacać pieniądze, a nikt tego nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.free.aero2.net.pl 03.09.13, 19:28 Ktoś widać go chroni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldes [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.13, 12:43 Treść postu jest niedostępna. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_spain Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" 30.09.13, 22:30 do waldes Masz rację, musisz żądać zwrotu całej kwoty z odsetkami. Z opisu wynika, że przeszłeś jakiś koszmar! Może powinieneś tego doradcę-złodzieja do więzienia wsadzić? Myślę, że w walce z getin i open nie pomoże Tobie żaden urząd do tego powołany (mnie powiatowy rzecznik konsumentów wyśmiała, a dobry prawnik bał się bo nie rozumiał umowy-warunków), więc złożyłam reklamację-skargę na doradcę i powiedziałam, że nadal chcę trzymać w tym banku pieniądze. Dosyć szybko odzyskałam całą kwotę i nie zostawiłam tam ani złotówki, chociaż ten sam oszust co mnie wrobił wydzwania do mnie i proponuje mi jakieś "lokaty" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edmundi Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.10.13, 08:42 działać z premedytacją i nie odpuszczać już odbywają sie sprawy sądowe przeciwko tym oszustom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.brzesko147.tnp.pl 05.09.13, 16:51 Bardzo dziekuje za szybka odp. Napisalem maila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDMUNDI Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.09.13, 17:04 DO ARTUR WYSŁSŁEM MATERIAŁY POGLĄDOWE PO PRZECZYTANIU PROSZĘ SIĘ SKONTAKTOWAĆ POZDRAWIAM EDMUND Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elka Re: Ametyst - ubezpieczenie IP: 109.232.242.* 10.09.13, 13:48 Coś Wam powiem, poziom dialogu na forach zatrważa, z jaką łatwością przychodzi rzucanie wyzwiskami i obrażanie. I nie ma znaczenia kto ma rację a kto jest błędzie. Po prostu mam wrażenie, że ludzie wypowiadający się na forach nie umieją inaczej przeforsować swoich racji jak tylko przemocą słowną. To straszne. Był już temat nienawiści w internecie poruszany, m.in Projekt Grażyna Żarko, zachęcam wszystkich do obejrzenia i wyciągnięcia wniosków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Ametyst - ubezpieczenie IP: *.free.aero2.net.pl 10.09.13, 14:49 Ponownie proszę jako ten, który od prawie dwóch lat pomaga pokrzywdzonym przez GNB nie obrzucajmy się epitetami. Wiemy że takie działania osłabiają naszą siłę i zawsze będą tacy , którym będzie na tym zależeć. Jeżeli się nie zgadzamy z kimś to wyraźmy to w sposób kulturalny. Znam ludzkie tragedie jakie przeżyli ludzie korzystający z usług tego banku . Starajmy się wzajemnie sobie pomagać a te osoby , które są zadowolone z usług tego banku proszę nam nie przeszkadzać ani nie wyzywać od debili. Te kraj miał być takim w którym ludzie sobie ufają ,wierzą sobie, ale wyszło jak zawsze. czy ludzie ufający innym ludziom są debilami a szczególnie jeżeli zaufali instytucji zaufania publicznego. Jeszce raz proszę pomagajmy sobie , spróbujmy połączyć nasze siły a osiągniemy cel , którym moim zdaniem jest eliminacja instytucji działających wbrew zasadom współżycia społecznego. Odpowiedz Link Zgłoś
cietrzew-abs Re: Ametyst - ubezpieczenie 21.10.13, 15:43 Dziwne, mi się wydaje że ludzie nie umieją czytać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROK Re: Ametyst - ubezpieczenie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.10.13, 16:04 TY TEŻ SIĘ NIEBAWEM BĘDZIESZ DZIWIŁ ,ŻE NIE UMIESZ CZYTAĆ Odpowiedz Link Zgłoś
ilona871 Re: Ametyst - ubezpieczenie 10.09.13, 13:52 jej przykre to jest jak ludzie się do siebie zwracają. ja nie rozumiem inteligentni ludzie a aby wyzwiskami potraficie się komunikować? Ja też zostałam oszukana. Niestety miała byś lokata a wyszło ubezpieczenie ale co mi to da jak będę wszystkich wyzywać. Ludzie zastanówcie się co Wam da wrzucanie sobie epitetami???!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
karol0051 Re: Ametyst - ubezpieczenie 11.09.13, 23:42 Na pewno nie warto się wzajemnie obrażać. Fora i w ogle internet to takie demokratzcyne miejsca, w ktrzch warto pocyztac o lokatach, ktora proponuje komuś czy open finnce czy inny ubezpieczyciel. Mam wrażenie, że najczęściej ludzie nie potrafią z tego tak korzystać i chodzą wysyłać pieniądze przez pocztę, a dopiero na forach, kiedy są niezadowoleni uczą się korzystać z netu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atram1957 Re: Ametyst - ubezpieczenie IP: *.dynamic.chello.pl 12.09.13, 08:04 karol0051 napisał(a): "...Mam wrażenie, że najczęściej ludzie nie p > otrafią z tego tak korzystać i chodzą wysyłać pieniądze przez pocztę, a dopiero > na forach, kiedy są niezadowoleni uczą się korzystać z netu. " To nie do końca jest prawdą. Ludzie bardzo często korzystają z internetu szczególnie młodzi, w średnim wieku, ale większość z nas miała do tej pory zaufanie do banku. Bank to była gwarancja 100% uczciwości. Niestety dobre czasy minęły, ja po kilkuletnim zadowoleniu z Getin, w którym miałam konto i lokaty, zostałam perfidnie wmanewrowana przez "gogusia" z banku, który w zamian za dużą prowizję świadomie naciągnął mnie na stratę, nie zawahał się ani przez moment, tylko bardzo kolorystycznie snuł opowieść o moim przyszłym dobrobycie...jak nie zaufać komuś, kto obsługiwał Cię przez wiele lat i byłeś z tego zadowolony...mądry Polak po szkodzie...najważniejsze, że coraz więcej osób nie ufa i czyta fora i opinie...uchroniło to wiele ludzi od bardzo dużych strat materialnych...ja po kilku miesiącach walki "papierkowej" też odzyskałam swoje pieniądze...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Ametyst - ubezpieczenie IP: *.free.aero2.net.pl 13.09.13, 10:11 Warto przeczytać. niezalezna.pl/45935-afera-wgi-zniknelo-cwierc-miliarda-w-radzie-nadzorczej-min-bochniarz-i-rosati Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDMUNDI Re: Ametyst - ubezpieczenie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.09.13, 10:18 NASTĘPNA AFERA TO BĘDZIE Z GETIN BANKIEM I OPEN FINANSEM Odpowiedz Link Zgłoś
karol0051 Re: Ametyst - ubezpieczenie 13.09.13, 23:08 Jasne, że warto dochodzić swoich praw. Z tym się nie dyskutuje. Tylko mam wrażenie, że mamy w społeczeństwie mit totolotka, uśmiechniętego szczęścia i tych 12% na lokacie. Dlatego nie mam nic do opena i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OSZUKANY PRZEZ OF Re: Ametyst - ubezpieczenie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.09.13, 10:55 open finance TO -OSZUST NR 1 W POLSCE WEJDŻ NA POZWY ZBIOROWE PRZECIW OPEN FINANCE I GETIN BANKOWI TO SIĘ WSZYSTKIEGO DOWIESZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Ametyst - ubezpieczenie IP: 93.154.179.* 14.09.13, 13:47 W dniu 04.10.2013r o godz.8.30 rozpocznie się przed Sądem Rejonowym w Ostrowie Wlkp. sala nr.43 postępowanie przeciwko pracownikom Getin Banku w Ostrowie Wlkp. oskarżonym o oszustwo przy pozyskiwaniu klientów do produktu " Kwartalne Zyski" , postępowanie jest jawne , pokrzywdzeni przez Getin Bank i zainteresowani mogą w nim uczestniczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDMUNDI Re: Ametyst - ubezpieczenie IP: *.net.stream.pl 14.09.13, 14:00 ED DZIĘKUJĘ ZA WIADOMOŚC I JEDNOCZEŚNIE INFORMUJĘ ŻE W DNIU 30 WRZEŚNIA2013 W SĄDZIE REJONOWYM W CZĘSTOCHOWIE ODBĘDZIE SIĘ ROZPRAWA PRZECIWKO OPEN FINANCE O GODŻ 12 .00 W SALI 28 WSZYSTKICH POSZKODOWANYCH I ZAINTERESOWANYCH ZAPRASZAM SPRAWA JEST JAWNA POZDRAWIAM EDMUND Odpowiedz Link Zgłoś
wiesiup3 Re: Ametyst - ubezpieczenie 15.09.13, 10:11 To dobrze, że ta rozprawa będzie miała miejsce.... Przypuszczam, że paniusie z okienka Getin Gangu przyparte do muru, zaczną sypać by ochronic swoje du*y, i potężna twierdza Czarneckiego zaczynie sie sypać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RYS Re: Ametyst - ubezpieczenie IP: *.net.stream.pl 15.09.13, 11:00 Do tych oszustów w końcu powinni sie dobrać to większa afera jak AMBER GOLG=D Odpowiedz Link Zgłoś
ilona871 Re: Ametyst - ubezpieczenie 15.09.13, 16:51 w końcu przyjdzie czas i na getibamk!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Ametyst - ubezpieczenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.13, 11:15 Tak , uważam że jest to znacznie większych rozmiarów afera niż Amber Gold. Jest nas tu sporo osób pokrzywdzonych wyrażających swoje żale ale świadomych tego w co popadliśmy , a pomyślmy jak wiele osób jest jeszcze w ogóle nieświadomych swojej tragicznej sytuacji. Trzeba i należy nagłaśniać te formę oszustwa na możliwie różne sposoby , pisząc do różnych instytucji ,portali , a przede wszystkim do mediów , jak najwięcej do mediów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Ametyst - ubezpieczenie IP: *.free.aero2.net.pl 16.09.13, 16:23 CZYTAJCIE POZWALAM SOBIE UMIEŚCIĆ TUTAJ ARTYKUŁY ZEBRANE PRZEZ PANA HENRYKA WYKONAL OGROM PRACY O GETIN GANGU Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" henrykw2610 04.04.13, 21:50 Odpowiedz 1.forum.gazeta.pl/forum/w,383,117326220,117326220,Oszukani_przez_GETIN_BANK_na_lokacie_.html 2.kontomierz.pl/bank/getin/opinie 3.www.bolec.info/index.php?boleslawiec=forum&forum=9&act=showtopic&topic=71514&strona=last 4.forum.tvp.pl/index.php?topic=147065.0 5.www.strefabiznesu.pomorska.pl/artykul/pozew-zbiorowy-przeciw-getin-bankowi-zawinil-wspolpracownik-skarza-bank 6.wyborcza.biz/biznes/1,100896,12734532,Oszukani_przez_piramide_finansowa_pozwali_bank.html 7.forum.nowiny24.pl/poszkodowani-przez-getin-bank-w-tarnobrzegu-t66591/ 8.www.goniec-lokalny.pl/article/kolejne-osoby-poszkodowane-przez-getin-bank-stracilem-20-tys-zl 9.f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5345151 10.natemat.pl/26761,dostajemy-kolejne-maile-od-klientow-getin-banku-wszyscy-czuja-sie-pokrzywdzeni-wasze-sprawy 11.www.goniec-lokalny.pl/article/przybywa-poszkodowanych-przez-getin-bank-gdzie-wyslac-reklamacje 12.index.forum.gazeta.pl/szukaj/forum/getin+bank 13.www.kredyty-gotowkowe.net/component/option,com_kunena/Itemid,23/catid,4/func,view/id,11/ 14.www.polskieradio.pl/42/273/Artykul/663546,Klienci-Getin-Banku-tez-szykuja-pozew-zbiorowy 15.www.bankier.pl/forum/temat_open-finance-europa-i-getin-bank-libraii-fundusze-kapitalowe-czy-pirami,10255468.html 16.forum.echodnia.eu/oszukani-przez-getin-bank-t178554/ 17.forum.echodnia.eu/oszukani-przez-getin-bank-w-tarnobrzegu-t178380/ 18.www.moj.reklamacyjny.pl/forums/topic/49/oszukani-w-getin-bank 19.www.gdanskmiasto.pl/finanse/uslugi/oferuje/gdansk-pomoc-dla-poszkodowanych-przez-getin-bank-idea-bank-open-life-tu-europa-oferuje.htm 20.www.favore.pl/forum/finanse-prawo-ubezpieczenia/getin-kwartalny-profit-plus,2259,1.html 21.aferyprawa.eu/Interwencje/List-otwarty-Jana-Jaczka-pokrzywdzonego-przez-Leszka-Czarneckiego-wlasciciela-Getin-Banku-S-A-do-Premiera-Donalda-Tuska-czy-kolejny-poszkodowany-przez-organa-wladzy-ma-zaczac-glodowke-czy-spalic-sie-pod-budynkiem-rzadowym 22.www.oszukani-finanse.pl/viewforum.php?f=6 23.www.gorzowmiasto.pl/uslugi/inne/oferuje/gorzow-wielkopolski-poszkodowani-przez-getin-bankopen-life-oferuje.htm 24.www.biznesforum.pl/getin-bank-niesolidny-vt37618.html 25.www.obnie.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=2659:wrobieni-getin-bank&catid=906:inicjatywy-projekty&Itemid=60 26.biznes.interia.pl/finanse-osobiste/news/pieniadze-pewne-jak-w-banku,1870256,4141 27.krajna.com.pl/a/jeszcze-w-sprawie-getin-banku 28.www.aferyprawa.eu/Artykuly/Przekrety-Getin-Banku-z-zainwestowanych-30-tys-zl-po-szesciu-miesiacach-zostalo-niecale-20-tys-zl 29.forum.sevenstring.pl/off-topic/%28pomoc%29-oszukani-przez-getin-bank/ 30.franchising.pl/artykul/7303/getin-ostrzalem/ 31.franchising.pl/forum/2604/oszukani-przez-franczyzodawce/ 32.e-interwencja.pl/getinbank-ubezpieczyl-moje-auto-bez-mojej-wiedzy.html 33.www.mmstargard.pl/artykul/uwaga-na-oszustow-z-getin-banku-w-stargardzie-i-innych-oddzialach 34.gazetawiecborska.pl/2011/05/08/oszukani-w-getin-banku-w-wiecborku-licza-straty/ 35.www.ogloszenia.krakow.pl/369097 36.torun.gazeta.pl/torun/1,90288,12734532,Oszukani_przez_piramide_finansowa_pozwali_bank.html 37. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDMUNDI Re: Ametyst - ubezpieczenie IP: *.net.stream.pl 16.09.13, 16:41 WITAJ ED ZNAM PANA HENRYKA MAM Z NIM KONTAKT POZDRAWIAM EDMUND Odpowiedz Link Zgłoś
ilona871 Re: Ametyst - ubezpieczenie 15.09.13, 16:50 i prawidłowo wreszcie tych ludzi może ruszy sumienie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: Ametyst - ubezpieczenie IP: *.bb.online.no 16.09.13, 20:52 obejrzyjcie oszołomów z n ik i c ba www.youtube.com/watch?v=b6Ok2L5QLS4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDMUNDI Re: Ametyst - ubezpieczenie IP: *.net.stream.pl 16.09.13, 22:02 GDZIE MY ŻYJEMY W PAŃSTWIE BEZPRAWIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bezprawie Re: Ametyst - ubezpieczenie IP: *.bb.online.no 16.09.13, 22:15 www.facebook.com/groups/281646088611944/permalink/432771650166053/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Ametyst - ubezpieczenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.13, 12:13 Najgorsze jest to , że nikt na tą krzywdę ludzką nie reaguje , żadne prawo , żadna z wielu instytucji nadzorujących (a mamy ich tak wiele) , chodzi mi o to że instytucje finansowe typu Expander , Open Finance i wiele wiele innych także ubezpieczeniowych nadal nabijają ludzi w butelkę bo nadal i aktualnie cały czas mają w swoich ofertach różnego rodzaje produkty finansowe i cały czas jawnie ludzi naciągają. Nie ma tak , że dla tych firm jest jakiegoś rodzaju dotkliwa i zdecydowana kara bo tyle i tyle osób oszukali , wprowadzili w błąd , narazili na mało tego że straty finansowe to także na utratę zdrowia... To wszystko przechodzi ludzkie pojęcie że nie ma konkretnego sposobu na tak obszerną bandę złodziei. Dlatego apel do wszystkich poszkodowanych: Ludzie wymieniajcie się ze sobą kontaktami , informacjami i starajcie się tworzyć jak największą grupę , bo w dużej grupie łatwiej będzie coś wskórać , np przekonać dziennikarzy do przedstawienia problemu w jakimś programie telewizyjnym np u p. Elżbiety Jaworowicz , czy w Uwadze TVN , czy w Po prostu Tomasza Sekielskiego czy w innych. Najważniejsze jest na prawdę aktywne działanie z naszej strony nas pokrzywdzonych , bo jeśli nie my to nikt inny nie zadba o rozwiązanie naszego MEGA PROBLEMU. Gorąco polecam kontakt z Panem Edmundem którego wiele jest wypowiedzi na tutejszym forum , oby jak najwięcej osób działało na taką skalę jak Pan Edmund to wiele osób odzyskałoby swoje straty. Pozdrowienia dla Pana Edmunda :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lech Oszuści IP: *.dynamic.chello.pl 27.09.13, 18:52 Amber Getin Bank.I na was przyjdzie pora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDMUNDI Re: Oszuści IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.09.13, 19:01 POPIERAM TĄ BANDĘ ZŁODZIEJI NALEŻY WYKOŃCZYĆ LIKWIDUJĄC KĄTA W GETIN GANGU ,OPEN FAJANSIE IDEA GANGU I NIE KORZYSTAĆ Z USŁUG OME BROKERA ABY TEN OSZUST ESBEK PSEUDONIM ERNEST MUSI TO ODCZUĆ I UPAŚĆ Odpowiedz Link Zgłoś
ilona871 Re: Oszuści 27.09.13, 19:36 A nie da sie tego naglosinic zeby innych ochronic????Bo mojego kolege tez chcieli w to wkrecic ale ja mu nagadalam wczesniej i sie nie dal. Ale sa osoby ktore nie wiedza ze to banda zlodzei!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDMUNDI Re: Oszuści IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.09.13, 19:41 NAGŁAŚNIAJMY I ROZPROWADZAJMY ULOTKI O OSZUSTWACH TEGO BANKU GETIN I OPEN FINANCE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Oszuści IP: *.free.aero2.net.pl 28.09.13, 11:47 Proszę o przeczytanie tego linka i zamieszczanie komentarzy rebeliantka.neon24.pl/post/99567,dzialacz-solidarnosci-i-wynalazca-pisze-list-do-premiera-w-sprawie-nierzetelnych-bankow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Oszuści IP: *.free.aero2.net.pl 28.09.13, 16:03 Do poczytania blogmedia24.pl/node/64946 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Oszuści IP: 93.154.162.* 11.10.13, 07:41 Wreszcie Getin Bank pokazał prawdziwe oblicze i to dobrowolnie sam od siebie pokazując reklamę swojego nowego produktu i powołując się na nowelę Stevensona pt. Doktor Jekyl i mister Hyde Ludzie wiedzą o czym jest ta nowela przypomnę O mordercy. , oszuście , pedofilu, i który wszystkie te przestępstwa kamufluje pod postacią szlachetnego człowieka , lepszej reklamy Getin Bank nie mógł wymyślić i TERAZ NIE MÓWCIE ŻE NIE WIEDZIELIŚCIE Z KIM MIELIŚCIE DO CZYNIENIA. Odpowiedz Link Zgłoś
wiesiup3 Re: Oszuści 11.10.13, 08:09 a czy wiadomo jak sie zakonczyly te sprawy przeciw tym "oszustom i krwiopijcom" w Ostrowie Wlpl. i Czestochowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDMUNDI Re: Oszuści IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.10.13, 09:58 W OSTROWIE WLP NASTĘPNY TERMIN 8 11 2013 A W CZĘSTOCHOWIE 25 11 2013 R Wreszcie Getin Bank pokazał prawdziwe oblicze i to dobrowolnie sam od siebie pokazując reklamę swojego nowego produktu i powołując się na nowelę Stevensona pt. Doktor Jekyl i mister Hyde Ludzie wiedzą o czym jest ta nowela przypomnę O mordercy. , oszuście , pedofilu, i który wszystkie te przestępstwa kamufluje pod postacią szlachetnego człowieka , lepszej reklamy Getin Bank nie mógł wymyślić i TERAZ NIE MÓWCIE ŻE NIE WIEDZIELIŚCIE Z KIM MIELIŚCIE DO CZYNIENIA. PROSZĘ TE INFORMACJE POWIELAĆ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antygetin Re: Oszuści IP: *.static.as2116.net 11.10.13, 17:28 www.forum-bankowe.pl/forum-pracownikow-getin-noble-bank/zwolnieni-z-art-52-nieetyczna-sprzedaz-z-getin-noble-bank-vt6497,90.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Oszuści IP: *.free.aero2.net.pl 29.09.13, 15:19 Umieszczajcie swoje komentarze pod konserwatysta100.salon24.pl/537163, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDMUNDI Re: Oszuści IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.09.13, 16:32 WITAJ ED UMIEŚCIŁEM FILM NA FACEBOKU POZDRAWIAM EDMUND Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Oszuści IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.13, 13:08 Staram się właśnie apelować do poszkodowanych aby na wszelkie możliwe sposoby nagłaśniali swoje przypadki , wymieniali się informacjami i kontaktami tak aby stworzyć dużą grupę osób i udać się do jakiegoś programu telewizyjnego bo najlepiej potrafią media nagłośnić tego typu afery. Nie wystarczy tylko tutaj na forum swoje żale wylewać , ale przede wszystkim trzeba działać. Można i należy indywidualnie zabiegać o odzyskanie swych należności pisząc pisma do różnych instytucji , skargi itp. ale w grupie działanie jest bardziej skuteczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDMUNDI Re: Oszuści IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.09.13, 14:41 POPIERAM PANI MYŚL TYLKO CO NIE KTÓRE PODRZĘDNE PISMA ,POLTYCY ,REDAKTORZY I DZIENNIKARZE CHRONIĄ TEGO OSZUSTA W CZĘSTOCHOWIE JEST TAKA GRUPA KTÓRA WALCZY DZIŚ ODBYŁA SIĘ SPRAWA SADOWA PRZECIWKOMOSZUSTCE Z OPEN FINANCE CD NASTĄPI POWIADOMIĘ POZDRAWIAM EDMUND Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Oszuści IP: *.free.aero2.net.pl 30.09.13, 16:11 Do Agi!!! Przyłącz się do dyskusji i zamieść swój komentarz. Podaje gdzie można zabrać głos w tej sprawie 3obieg.pl/dzialacz-solidarnosci-wynalazca-pisze-list-premiera-w-sprawie-nierzetelnych-bankow rebeliantka.prawynurt.pl/nauka-i-technika/finanse/dziaacz-solidarnosci-i-wynalazca-pisze-list-do-premiera-w-sprawie-nierzetelnych-bankow,1061.htm www.ekspedyt.org/rebeliantka/2013/09/28/18706_dzialacz-solidarnosci-i-wynalazca-pisze-list-do-premiera-w-sprawie-nierzetelnych-bankow.html konserwatysta100.salon24.pl/537163,dzialacz-solidarnosci-i-wynalazca-pisze-list-do-premiera blogmedia24.pl/node/64946 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDMUNDI Re: Oszuści IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.09.13, 16:22 DO ED ROZPRAWA SĄDOWA W CZĘSTOCHOWIE SIĘ ODBYŁĄ CD NASTĄPI POZDRAWIAM EDMUND Odpowiedz Link Zgłoś
ilona871 Re: Oszuści 30.09.13, 20:29 Ja jestem za, mozna by np u pani w sprawie do reportera sprobowac, tylko trzeba napisac dobre pismo i dzialac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atram1957 Re: Oszuści IP: *.dynamic.chello.pl 30.09.13, 23:38 Aga napisał(a):.... i udać się do jakiegoś programu telewizyjnego bo najlep > iej potrafią media nagłośnić tego typu afery. Spróbuj może Tobie się uda, jak dotąd ani telewizja ani radio czy gazety nie są zainteresowane nagłaśnianiem tej afery...TVN - zrozumiałe dlaczego, ale pozostałe stacje? Demokrację - jak widać po sposobie załatwiania sprawy Getin - rozumiemy w różny sposób...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorka Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.10.13, 21:44 Witam, Poszukuję ludzi z Łodzi oszukanych przez Getin Bank. Jest nas póki co 3 osoby. Podaję kontakt: dorka272@wp.pl 605375370 Odpowiedz Link Zgłoś
ilona871 Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" 01.10.13, 22:19 Ja poszukuje z Lublina lub okolic, malo sie osob odezwalo.pisac prosze musimy cos zrobi z tym ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDMUNDI Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: 5.174.28.* 02.10.13, 09:35 ]Witam.6.06.2010r na spotkaniu z doradcą z Open Finance w Lublinie Panem Łukaszem K. (który to swego czasu był kierownikiem I MNIE OSZUKAŁ piotr.kilijanek@poczta.fm Adresy e-mail: piotr.kilijanek@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDMUNDI Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: 5.174.28.* 02.10.13, 09:38 WSPIERAM WAS I POZDRAWIAM EDMUND konserwatysta100.salon24.pl/537163 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: 94.42.82.* 02.10.13, 15:18 dzien dobry, mialam podobną sytuację; banki tylko zachęcają do otwierania nowych lokat a potem martw się człowieku. znajomy podał mi kontakt do osoby, która sprawnie zajęła się moją sprawą. wszystko trwało jakieś parę tygodni. bank nie może zachęcać do lokaty/polisolokaty któa nie jest tak naprawdę atrakcyjna! jak chcesz, pisz do mnie na adres prywatny aswiech1@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.free.aero2.net.pl 14.10.13, 08:14 Nie wiem dlaczego administrator tej strony usuwa tak dużo wpisów , wątpię aby tak wielu internautów łamało regulamin. Może ma już nas dosyć i trzeba będzie stworzyć lub poszukać nowego forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDMUNDI Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.10.13, 10:50 WITAM TEŻ JESTEM TEGO ZDANIA ŻE ADMINISTRATOR BRONI INTERESÓW PANA L.CZ PSEUDONIM ERNEST Wreszcie Getin Bank pokazał prawdziwe oblicze i to dobrowolnie sam od siebie pokazując reklamę swojego nowego produktu i powołując się na nowelę Stevensona pt. Doktor Jekyl i mister Hyde Ludzie wiedzą o czym jest ta nowela przypomnę O mordercy. , oszuście , pedofilu, i który wszystkie te przestępstwa kamufluje pod postacią szlachetnego człowieka , lepszej reklamy Getin Bank nie mógł wymyślić i TERAZ NIE MÓWCIE ŻE NIE WIEDZIELIŚCIE Z KIM MIELIŚCIE DO CZYNIENIA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atram1957 Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.chello.pl 14.10.13, 18:14 www.ostrow24.tv/film/7828-pracownicy-banku-przed-sadem.html Może coś wreszcie zacznie się dziać...Ludzie odzyskają pieniądze...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henryk2610 Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.static.as2116.net 14.10.13, 21:30 Ten link został umieszczony na facebooku na stronach TVN i innych stacji oraz Wiadomości 24 i podobne ;niech się cała Polska dowie o złodziejach GETIN BANDA ŁUPA ; www.ostrow24.tv/film/7828-pracownicy-banku-przed-sadem.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIRKOW Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.chello.pl 15.10.13, 00:34 Szanowni Państwo, postanowiłem umieścić kilka informacji nt. nieuczciwych prakyk jakich dopuszcza się Getin Noble Bank SA. Ulokowałem z żoną w Getin Banku i Open Life ponad 300 000 zł. Dziś po wielu bojach i kilku miesiącach spokoju postanowiłm się odezwać. Za radą swojego Adwokata nie ujawniam danych ze względu na fakt zawarcia porozumienia. Gorąco apeluję do wszystkich: WALCZCIE! Nie poddawajcie się! To Wasze oszczędności! Wygrałem i wy możecie to zrobić. Ja skorzystałem z pomocy Adwokata, który okazał się znakomitym znawcą tej tematyki. Wasze pieniądze są do odzyskania. Szukajcie pomocy, wsparacia merytorycznego u dobrych prawników, a odzyskacie swoje oszczędności. Życzę z całego serca powodzenia! mirkow-1958@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
halinka1510wppl Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" 23.11.13, 00:17 Witam Pana. Bardzo proszę o kontakt na maila: halinka1510@wp.pl W 3 "produktach" utopiłam 25tys. złotych. Bezczelnie przysyłają ponaglenia do opłacenia kolejnej składki, a rzekomi doradcy, którzy mnie w to wrobili nadal roztaczają wizję przyszłych zysków strasząc utratą pieniędzy przy zerwaniu umów. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edmundi Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.11.13, 08:50 witam halinka151q NAPISZ DO MNIE e.lisiewicz@poczta.onet.pl PODPOWIEM GDZIE I CO PISAĆ W REKLAMACJACH I SKARGACH DO RZECZ UBEZP ,KNF. UOKIK KPRM POZDRAWIAM EDMUND Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henryk2610 Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.81-166-196.customer.lyse.net 23.11.13, 21:01 Jeśli skorzystałeś/łaś z usług: Open Finance Getin Bank Getin Noble Bank Idea Bank Tax Care Home Broker albo innej spółki należącej do Getin Holding ( GANG HOLDING ERNESTA SB ) lub dopiero zamierzałeś skorzystać sprawdź najpierw forum.gazeta.pl/forum/w,383,146523688,146523688,wrobieni_w_GETIN_BANKU.html LUB SPRAWDŹ- POZWY ZBIOROWE PRZECIW GETIN BANK I OPEN FINANCE najdrożsi dla tej firmy są naiwni klienci, których konsultanci wrabiają w produkty przynoszące ogromne straty. aferyprawa.eu/Urzednicy/Jak-Czarnecki-Leszek-wlasciciel-Getin-Banku-S-A-we-wspolpracy-z-Domem-Maklerskim-IDM-S-A-oszukuje-klientow-i-manipuluje-kursami-akcji--2933 www.youtube.com/watch?v=7lClWYhiZvs www.youtube.com/watch?v=pJ1um-gNauQ www.youtube.com/watch?v=84NP_dCZhOI www.youtube.com/watch?v=MTUJEkNx09w www.youtube.com/watch?v=-uvrBtiF87o forum.gazeta.pl/forum/w,383,146523688,146523688,wrobieni_w_GETIN_BANKU.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.free.aero2.net.pl 15.10.13, 16:55 Proponuję już nie zamieszczać wpisów na tym forum bo wydaje się mało wiarygodne administrator usuwa bezpodstawnie wpisy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FRGGGH Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.13, 21:42 POPIERAM JA PIENIĄDZE ODZYSKAŁEM ZA POMOCĄ KANCELARII PRAWNEJ Z GDAŃSKA STANKIEWICZ WŁASÓW I PARTNERZY Z GDAŃSKA OCZYWIŚNIE NIE TRZEBA BYĆ Z GDAŃSKA ŻEBY SKOŻYSTAĆ Z ICH USŁUG WSZYSTKO DZIEJE SIĘ ZA POMOCĄ INTERNETU - MAILA , PROPONUJĘ TEŻ KANCELARIĘ Z WARSZAWY WIERZBOWSKI EVERSHEDES SŁYSZAŁEM ŻE ZAWZIELI SIĘ NA TEN BANK, NIE PODDAWAJCIE SIĘ ONI NA TO TYLKO CZEKAJĄ I NIE LICZCIE NA ZYSKI Z TYCH INWESTYCJI BO ICH NAPEWNO NIE BĘDZIE NA 100% TYLKO STRATY POWODZENIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józek Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.chello.pl 16.10.13, 23:01 To mi wygląda na jakąś kryptoreklamę tych kancelarii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fffggh Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.adsl.inetia.pl 17.10.13, 11:43 W tym przypadku kiedy kancelaria odzyskuje 100% zainwestowanych środków to czemu ich nie reklamować tym bardziej że "reklama" a raczej doradzanie oszukanym dwóch niemającym ze sobą żadnych powiązań kancelarii nie ma nic złego jeśli ktoś będzie chciał skożystać to skożysta jeżeli nie to nie Ja sam o kancelarii z gdańska dowiedziałem się z jednego z forum gdyż nawet nie wiedziałe że coś takiego jak kancelaria prawna odzyskuje pieniądze wogóle się na tym nieznałem oczywiście można na własną rękę ale w ten sposób bank niczego się nie boi gdyż instytucje takie jak Rzecznik Ubezpieczonych, KNF, UOKIK nie mają czasami aż takich mocy/uprawnień do pomocy oszukanym o czym jasno można przeczytać w różnych artykułach w internecie Odpowiedz Link Zgłoś
m.pawlak2 Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" 17.10.13, 23:51 A jest prawomocny wyrok? Jeśli tak to w której instancji? I czemu nie jest głośno o tym? Kto takie informacje może potwierdzić? Może sygnatura akt??? Gość portalu: fffggh napisał(a): > W tym przypadku kiedy kancelaria odzyskuje 100% zainwestowanych środków to czem > u ich nie reklamować tym bardziej że "reklama" a raczej doradzanie oszukanym dw > óch niemającym ze sobą żadnych powiązań kancelarii nie ma nic złego jeśli ktoś > będzie chciał skożystać to skożysta jeżeli nie to nie Ja sam o kancelarii z gda > ńska dowiedziałem się z jednego z forum gdyż nawet nie wiedziałe że coś takiego > jak kancelaria prawna odzyskuje pieniądze wogóle się na tym nieznałem oczywiśc > ie można na własną rękę ale w ten sposób bank niczego się nie boi gdyż instytuc > je takie jak Rzecznik Ubezpieczonych, KNF, UOKIK nie mają czasami aż takich moc > y/uprawnień do pomocy oszukanym o czym jasno można przeczytać w różnych artykuł > ach w internecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fvb Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.adsl.inetia.pl 18.10.13, 17:09 Może sygnatura akt - głupi nie jestem żeby ujawniać swoje dane generalnie w pierwszym etapie jest próba polubownego załatwienia sprawy na samym końcu sprawy sądowe przynajmiej tak było w 2011 roku np polubowne załatwienie sprawy jak słyszałem polega na podpisaniu ugody do czego zmierza kancelaria wygląda to tak jak jest mowa w filmiku w youtobe pt. "klienci banku czują się oszukani" o to link: www.youtube.com/watch?v=MTUJEkNx09w która to jedna z osób mówi że w zamian za oddanie kasy każą podpisać ugodę że nikomu o tym nie powiedzą - żądają milczenia być może dlatego nikt oficjalnie o tym tak nie mówi jak odzyskją pieniądze Odpowiedz Link Zgłoś
m.pawlak2 Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" 18.10.13, 18:39 A pozostałe zapytania? Nie każe Ci ujawniać swoich danych. Łatwo jest zorientować się, ze to zwykłą KRYPTOREKLAMA. Jeżeli mówisz o pełnym zwrocie to nie wiesz jaka jest praktyka polskiego sądownictwa w orzekaniu spraw z ubezpieczycielami. I co z tego, że jest ta rzekoma klauzula milczenia? Ona nie ma mocy prawnej ze względu na przesłanki jej zawarcia. Ponadto gdyby jakakolwiek kancelaria wygrała to by to znalazło się w prasie i mieliby darmową reklamę. Dlatego ta kancelaria z Gdańska NIE WYGRAŁA NICZEGO. FAkty i dowody! Pomyśl ile osób bazowało na opini doradćów w banku i jak z tym skonczyli. Przedstaw konrety a wtedy porozmawiamy. No comments. Gość portalu: fvb napisał(a): > Może sygnatura akt - głupi nie jestem żeby ujawniać swoje dane generalnie w pie > rwszym etapie jest próba polubownego załatwienia sprawy na samym końcu sprawy s > ądowe przynajmiej tak było w 2011 roku np polubowne załatwienie sprawy jak słys > załem polega na podpisaniu ugody do czego zmierza kancelaria wygląda to tak jak > jest mowa w filmiku w youtobe pt. "klienci banku czują się oszukani" o to link > : > www.youtube.com/watch?v=MTUJEkNx09w która to jedna z osób mówi że w zamian za oddanie kasy każą podpisać ugodę że nikomu o tym nie powiedzą - żądają milczenia być może dlatego nikt oficjalnie o tym tak nie mówi jak odzyskją pieniądze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fvb Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.adsl.inetia.pl 19.10.13, 18:53 Nie każesz ujawniać mi moich danych to po co prosisz o numer znaku sprawy? co ci to da jak wiesz po znaku i nr sprawy można dojść do "konkretnych" osób, to po pierwsze po drugie "ubezpieczenia" były sprzedawane m.in. "z naruszeniem dobrych praktyk" itp. zresztą polecam poniższy link: www.ostrow24.tv/film/7828-pracownicy-banku-przed-sadem.html Odpowiedz Link Zgłoś
m.pawlak2 Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" 19.10.13, 20:18 Zastanów się trochę: znasz numer sprawy i pójdziesz do sądu i od ręki ci wydadzą akta... Pomyśl trochę zanim wkleisz takie nonsensy na forum... Zresztą poznanie imienia i nazwiska daje wielkie możliwości ;) Gość portalu: fvb napisał(a): > Nie każesz ujawniać mi moich danych to po co prosisz o numer znaku sprawy? co c > i to da jak wiesz po znaku i nr sprawy można dojść do "konkretnych" osób, to po > pierwsze po drugie "ubezpieczenia" były sprzedawane m.in. "z naruszeniem dobry > ch praktyk" itp. zresztą polecam poniższy link: > www.ostrow24.tv/film/7828-pracownicy-banku-przed-sadem.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niro Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.play-internet.pl 20.10.13, 14:04 Jeżeli te 2 podane kancelarie rzeczywiście wygrały z GB , to przecież można skorzystać z ich usług na zasadzie : wygracie to płacę wam 10 % . Skoro był precedens i wiedzą jaj odzyskać pieniądze klienta, to powinni pójść na taki układ . Nam w takim przypadku już dodatkowe straty nie grożą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adrian Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.adsl.inetia.pl 20.10.13, 21:14 najpierw nalezalo by sie dowiedziec ile konkretnie by to kosztowalo pozniej to sobie przekalkulowac Odpowiedz Link Zgłoś
edemeryt Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" 21.10.13, 08:24 Zastanówcie się dlaczego kancelarie gromadzą klientów a żadna z nich nie wystąpiła jeszcze z pozwem zbiorowym do sądu. Każdy klient to kasa im więcej klientów wpłaci wpisowe tym większa kasa . po wniesieniu pozwu kasa się skończy, widzimy tu, że nie tylko Czarnecki chce zarobić na pokrzywdzonych . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDMUNDI Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.10.13, 10:17 COS W TYM MUSI BYĆ ALE NIEBAWEM PEWNIE POJAWIĄ SIĘ INFORMACJE TAKIEGO JESTEM ZDANIA ŻE KANCELARIE OSIAGNĄ SUKCES Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvt Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.adsl.inetia.pl 20.10.13, 20:55 poznanie imienia i nazwiska może Tobie nie daje wielkich możliwości ale to moje imię i nie będę dawał szczegułów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.free.aero2.net.pl 17.10.13, 13:38 Do poczytania www.gloswielkopolski.pl/artykul/1018545,kwartalny-zysk-kusil-teraz-malzenstwo-traci-oszczednosci,2,id,t,sa.html Odpowiedz Link Zgłoś
m.pawlak2 Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" 21.10.13, 00:09 Panie Edmundzie, dzięki za wstawienie artykułu. Widzę, że ktoś usiłuje na siłę ubrać oszukanych w te kancelarie. Chyba ktoś tu nie wie, że obowiązuje ustawowy zakaz reklamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDMUNDI Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.10.13, 08:02 WITAM WSPÓLNE DZIAŁANIE PRZYNIESIE EFEKTY,ŻE SZYBCIEJ BEDĄ ZWRACAĆ UKRADZINE KLIENTOM PIENIADZE www.gloswielkopolski.pl/artykul/1018545,kwartalny-zysk-kusil-teraz-malzenstwo-traci-oszczednosci,2,id,t,sa.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhk Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.adsl.inetia.pl 21.10.13, 12:40 spokojnie nie podniecaj się tak, tak ci zależy by oszukani ludzie którzy sami nie potrafią walczyć o swoje pieniądze siedzieli i nic nie robili a przez to tracili je myśląc że może będą zyski ? tylko Getin Bank by się z tego cieszył uważam że kancelarie są dla tych którzy nie mają czsu wiedzy i sił by walczyć a są tacy getin bank specjalnie gra na zwłokę im dłużej przetrzymają je tym lepiej dla nich - nieoprocentowany kapitał wtedy jak ja oddałem sprawę kancelarii nikt nie pisał gdzie składać pisma do jakich instytucji i jakie, teraz wiem że do Rzecznika Ubezpieczonych, UOKIK, KNF przy okazji powiem że jeśli to nie przynosi efektów zakładać pozwy zbiorowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kulikosia Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.tktelekom.pl 21.10.13, 13:51 Czy jest ktoś oszukany ze Szczecina ? Bardzo chciałabym nawiązać kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
m.pawlak2 Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" 22.10.13, 02:29 Jestem przeciwny tępej kryptoreklamie. Poza tym oni żadnej sprawy nie wygrali! Żadna kacelaria z Gdańska nie wygrała z Getinem to po co ta fałszywa kryptoreklama? Jeżeliby wygrali to byłyby dowody na to, a nie ma, żadnych! Młody człowieku więcej rozwagi w formułowaniu sądów i nade wszystko wpierw sprawdź informowacje, a potem je firmuj. Odpowiedz Link Zgłoś
m.pawlak2 Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" 22.10.13, 02:31 Można zwracać się o interwencję do róznych urzędów ale najwłściwszy jest Rzecznik Ubezpieczonych, bo kompetencyjnie on jest właściwy dla tego rodzaju spraw. Pozostałe mogą przyjmować zgłoszenia o występujących nieprawidłowościach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDMUNDI Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.10.13, 10:14 PISZMY SKARGI /WNIOSEK O PODJĘCIE INTERWENCJI DO RZECZNIKA UBEZPIECZONUCH .KOMISJI NADZORU FINANSOWEGO, URZĘDU OCHRONY KONKURENCJI I KONSUMENTA ,,KORZYSTAJMY Z POMOCY POWIATOWEGO/MIEJSKIEGO RZECZNIKA KONSUMENTÓW W CELU ODZYSKANIA UKRADZIONYCH PIENIĘDZY. Na wszelki wypadek przesyłam treść wpisu Wreszcie Getin Bank pokazał prawdziwe oblicze i to dobrowolnie sam od siebie pokazując reklamę swojego nowego produktu i powołując się na nowelę Stevensona pt. Doktor Jekyl i mister Hyde Ludzie wiedzą o czym jest ta nowela przypomnę O mordercy. , oszuście , pedofilu, i który wszystkie te przestępstwa kamufluje pod postacią szlachetnego człowieka , lepszej reklamy Getin Bank nie mógł wymyślić i TERAZ NIE MÓWCIE ŻE NIE WIEDZIELIŚCIE Z KIM MIELIŚCIE DO CZYNIENIA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.static.as2116.net 22.10.13, 20:37 ostrzymy kosy jedziemy do wrocławia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.adsl.inetia.pl 23.10.13, 16:14 dokładnie tak pod jego budę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: 94.42.82.* 24.10.13, 13:19 czesc dziewczyny, jeśli macie podobny problem, jaki ja miałam, piszcie. Chciałam zainwestować w polisolokatę, która okazała się jawnym oszustwem. Po roku zamiast przewidywanej kwoty, miałam 50% mniej na koncie. Pomogła mi znajoma. Wskazówki na priv: ekowal77@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KLIENT Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.10.13, 15:13 Wreszcie Getin Bank pokazał prawdziwe oblicze i to dobrowolnie sam od siebie pokazując reklamę swojego nowego produktu i powołując się na nowelę Stevensona pt. Doktor Jekyl i mister Hyde Ludzie wiedzą o czym jest ta nowela przypomnę O mordercy. , oszuście , pedofilu, i który wszystkie te przestępstwa kamufluje pod postacią szlachetnego człowieka , lepszej reklamy Getin Bank nie mógł wymyślić i TERAZ NIE MÓWCIE ŻE NIE WIEDZIELIŚCIE Z KIM MIELIŚCIE DO CZYNIENIA. www.ostrow24.tv/film/7828-pracownicy-banku-przed-sadem.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.free.aero2.net.pl 25.10.13, 16:13 Proszę próbować poprosić o pomoc w odzyskaniu wpłaconych pieniędzy mail: listy[at]prezydent.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDMUNDI Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.10.13, 20:05 POPIERAM INICJATYWE GOŚCIA O PSEUDONIMIE ED I PROPONUJĘ RÓWNIEŻ PISAĆ DO KANCELARII PREZESA RADY MINISTRÓW JAK WAS OSZUKANO W GETIN BANKU ,OPEN FINANCE , IDEA BANKU , TAX CARE ,HOME BROKER W SPRAWIE TZW POLISOLOKAT Wreszcie Getin Bank pokazał prawdziwe oblicze i to dobrowolnie sam od siebie pokazując reklamę swojego nowego produktu i powołując się na nowelę Stevensona pt. Doktor Jekyl i mister Hyde Ludzie wiedzą o czym jest ta nowela przypomnę O mordercy. , oszuście , pedofilu, i który wszystkie te przestępstwa kamufluje pod postacią szlachetnego człowieka , lepszej reklamy Getin Bank nie mógł wymyślić i TERAZ NIE MÓWCIE ŻE NIE WIEDZIELIŚCIE Z KIM MIELIŚCIE DO CZYNIENIA. POZDRAWIAM EDMUNDI Odpowiedz Link Zgłoś
m.pawlak2 Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" 25.10.13, 21:59 Jeżeli nic co polubowne nie działa to walczcie przed sądem. Poszkodowanych jest kilkaset tysięcy, a wystarczyłoby kilka tysięcy pozwów cywilnych żeby położyć ten pseudo bank. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDMUNDI Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.10.13, 22:19 SZANOWNI PAŃSTWO JEŚLI CZUJECIE SIĘ OSZUKANI PRZEZ GETIN BANK ,OPEN FINANCE ,IDEA BANK ,TAX CARE HOME BROKER PISZCIE DO [color=#FF4040]Wreszcie Getin Bank pokazał prawdziwe oblicze i to dobrowolnie sam od siebie pokazując reklamę swojego nowego produktu i powołując się na nowelę Stevensona pt. Doktor Jekyl i mister Hyde Ludzie wiedzą o czym jest ta nowela przypomnę O mordercy. , oszuście , pedofilu, i który wszystkie te przestępstwa kamufluje pod postacią szlachetnego człowieka , lepszej reklamy Getin Bank nie mógł wymyślić i TERAZ NIE MÓWCIE ŻE NIE WIEDZIELIŚCIE Z KIM MIELIŚCIE DO CZYNIENIA.[/color] www.prezydent.pl/kontakt-z-kancelaria/ kontakt@kprm.gov.pl Jeśli chcesz skontaktować się z redakcją programu „Sprawa dla reportera”, kliknij tutaj: Sprawa dla reportera - zgłoś temat, lub zadzwoń: +48 (0-22) 547 44 50 Jeśli chcesz skontaktować się z Zespołem ds. Kontaktów z Widzami, kliknij tutaj: kontakt z widzami TVP Odpowiedz Link Zgłoś
reebre Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" 26.10.13, 07:44 Z getinem to jest tak, że trzeba wszystko dokładnie czytać. Oni czsami pobierają opłaty za usługi które są np w pekao czy BP za darmo. Podobnie np z lokatami. Na pewno był zapis o ryzyku nie otrzymania żadnych odsetek, niestety ... . Getin nie jest taki zły, dają szybko kredyty, w przeciwieństwie do innych banków. Mój kolega kupił tak nowy samochód, dostał szybko kredyt, a nie miał nie wiadomo jakich zarobków. A teraz spłaca go i śmiga nowiutkim pickupem ISUZU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atram1957 Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: 89.67.169.* 26.10.13, 11:24 reebre napisał:...Get > in nie jest taki zły, dają szybko kredyty, w przeciwieństwie do innych banków. Może i szybko dają, ale potem ciężko się wycofać, a odsetki nie takie jak podawali i rat jakby więcej...poczytaj, włos się jeży...minie zadowolenie z nowego samochodu...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.adsl.inetia.pl 26.10.13, 23:28 Zgadzam się na kredytach też oszukują np kredyt z mini ratką czy jakoś tak jedna z kancelaeii z warszawy szukała osób do pozwu znaleźli podajże 20 osób później osoby te nagle zrezygnowały bo getin bank w tym momencie jak został złożony pozew zaczął zwracać czy dogadywać się czytałme o tym w jakimś artykule w internecie jest do znalezienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pppp Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.adsl.inetia.pl 26.10.13, 23:32 tak poza tematem co wy takiego piszecie że tak często wpisy są kasowane ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.chello.pl 09.11.13, 13:32 Zwycieżyliśmy w walce z Bankiem. Już nigdy nie ulokujemy ani złotówki i nie damy się namówić na cokolwiek przez tych nieuczciwych doradców w Banku. Dopiero jak wynajeliśmy prawnika to się sytuacja zmieniła i po miesiącach walki oddali nam nasze pieniądze. Oszukani przez Bank na Kwartalnym Proficie i Programie Zabezpiecz Przyszłosć walczcie o swoje pieniądze!!!!!!!! W razie pytań piszcie Państwo: e.szelenbaum@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDMUNDI Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.11.13, 14:24 DO E GRATULUJE ZWYCIESTWA NA D TYMOSZUSTEM JAKI JEST GETIN BANK ,OPEN FINANCE Wreszcie Getin Bank pokazał prawdziwe oblicze i to dobrowolnie sam od siebie pokazując reklamę swojego nowego produktu i powołując się na nowelę Stevensona pt. Doktor Jekyl i mister Hyde Ludzie wiedzą o czym jest ta nowela przypomnę O mordercy. , oszuście , pedofilu, i który wszystkie te przestępstwa kamufluje pod postacią szlachetnego człowieka , lepszej reklamy Getin Bank nie mógł wymyślić i TERAZ NIE MÓWCIE ŻE NIE WIEDZIELIŚCIE Z KIM MIELIŚCIE DO CZYNIENIA. www.ostrow24.tv/film/7828-pracownicy-banku-przed-sadem.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KLIENT Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.10.13, 10:28 Wszystkim się różniły. Amber Gold to prywatne inicjatywa kilku starych cinkciarzy i przestępców z Trójmiasta. Do tego kilku polityków z PO za małe działeczki i przykrywka emerytowanych funkcjonariuszy SB. Getin Bank to interes wymyślony przez obecnie służby państwowe tak wywiady jak i policji. Dlatego GB może kraść więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lop Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.adsl.inetia.pl 29.10.13, 16:36 Nigdy ale dlaczego tak postępuje ? odpowiedź jest prosta właściciel esbek Leszek czarnecki chce się piąć wyżej na liście najbogatszych polaczków uczciwie nigdy by nie dogonił z tych z pierwszych list takie produkty nic go nie kosztują 0 odsetek darmowy pieniądz do obracania nawet jeśli odda kasę to przez ten cały okres nic go to nie kosztowało Getin Bank w ten sposób ma darmowy kapitał i generuje zyski przez co i on poszerza swój majątek, Tu europa nz również należy do niego więc ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helena Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.13, 07:49 jestem w podobnej sytuacji jak pani Basia.Zainwestowalam pieniadze bedac na emeryturze 860 zl.Mialam otrzymywac 11% zysku ,lecz nie bylo to gwarantowane.Mialam otrzymywac odsetki po 1,5 roku.Do tej pory nie mam zadnych informacji o mojej inwestycji.Chcialabym odzyskac moje pieniadze nawet bez procentow.Mam na koncie ok 7tys.Bank proponuje mi 700zl.Prosze o pomoc.Gdzie sie zwrocic o porade. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edmundi Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.11.13, 10:27 WITAJ HELENO NAPISZ DO MNIE e.lisiewicz@poczta.onet.pl PODPOWIEM CO I GDZIE PISAĆ W SPRAWIE TEGO OSZUSTWA POZDRAWIAM EDMUND Odpowiedz Link Zgłoś
gochaklich Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" 23.11.13, 17:29 Szkoda gadać, mnie też oszukali na tzw. strukturze. :( przestrzegam i nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
dethleffs Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" 23.11.13, 19:49 Pisałem do Pani Jaworowicz "sprawa dla reportera" dobrze by było żeby przyłączyło sie jak najwięcej osób oszukanych przez Getn i jego "córki" O.F. O.L. itd Odpowiedz Link Zgłoś
dethleffs Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" 23.11.13, 19:51 sam jestem jedną z wielu ofiar O.F. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.adsl.inetia.pl 23.11.13, 23:09 Do dethleffs Jeśli to będzie w Sprawa Dla Reportera Pani Jaworowicz to daj znać na forum pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDMUNDI Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.11.13, 00:16 POPIERAM I CZEKAMY NA REAKCJĘ JAK CO BEDĄ NOWE INSTRUKCJE IAK DZIAŁAĆ PRZECIWKO OSZUSTOM ZX GETIN BANKU I OPEN FINACE POZDRAWIAM EDMUND Odpowiedz Link Zgłoś
dethleffs Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" 23.11.13, 19:44 Witam wszystkich jestem w trakcie boksowania się z Open Finance Poszukuje osób poszkodowanych-oszukanych w Czestochowie przez P. Ewe R. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edmundi Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.11.13, 00:05 WITAM PANI EWO JA TEŻ JESTEM Z CZESTOCHOWY NAPISZ DO MNIE e.lisiewicz@poczta.onet .pl podpowiem co robić A 25 11 2013 R W SADZIE REJ CZĘSTOCHOWA W SALI 28 O GODZ 11 ODBĘZIE SIĘ ROZPRAWA SADOWA WOBEC OSZUSTCE Z OPEN FINANCE CZĘSTOCHOWA Z AL NPM 35NZAPRASZAM NA TA ROZPRAWĘ POZDRAWIAM EDMUND Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ratajos 58 Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.kalisz.mm.pl 27.11.13, 22:42 ja z oszustami walcze od kilku miesiecy ,na 3 reklamacje otrzymalam odpowiedzi negatywne. Odpowiedz Link Zgłoś
dethleffs Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" 28.11.13, 12:13 Witaj "ratajos" reklamacje można składać ale dokładnie trzeba wskazać artykuły na które się powołujesz. Inaczej zawsze odbijają piłeczkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autgb Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.adsl.inetia.pl 28.11.13, 16:56 poszukuję osób oszukanych w "szczęśliwą siódemkę" mój mail: oys@opoczta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ratajos58 Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.kalisz.mm.pl 30.11.13, 16:26 do"dethleffs" prosze o pomoc lub wskazowki podaje mejla ratajos58@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.chello.pl 01.12.13, 18:41 Ludzie! Chcecie pomocy i oczekujecie jej, a już adresu emailowego czy numeru telefonu to juz nie łaska zostawić?! Musicie zostawiać namiar na siebie, bo inaczej nikt Wam tej pomocy nie udzieli! Bądźcie rozważni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.adsl.inetia.pl 07.12.13, 23:17 Czyżby czarnecki zagłuszał pomagającym oszukanym ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antek Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.chello.pl 08.12.13, 01:07 Wszystkich wrobionych na trefnych pseudolokatach zachacam do walki. Nie poddawajcie się! Mi się udało po wielu miesiacach to i wam sie uda! NIe poddawajcie sie! antonimadalinski@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.free.aero2.net.pl 09.12.13, 08:08 Pani Olu! Nie wiem czy to co Pani pisze wynika z celowego działania jeżeli nie to proszę najpierw zapoznać sie z istota sprawy a dopiero później zamieszczać swoje komentarze. Jak Pani nie wie o co chodzi to niech Pani lepiej nic nie pisze. najwazniejszym jest , że mamy znowu czystą stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDMUNDI Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.12.13, 11:55 NIE UDA SIĘ TYM MATACZOM WYGRAĆ SĄ JUŻ NA PRZEGRANEJ POZYCJI Odpowiedz Link Zgłoś