Gość: Marcin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.10, 11:17 mam pytanie w jakich bankach mozna zlozyc wniosek przez internet ze umowe przynosi kurier i sie podpisuje prosze o podanie z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pożyczki online Re: Kredyt Online IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.10, 14:18 w wielu bankach można dostać kredyt online. tu są wnioski i informacje: www.pozyczka.dlamnie.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
brandmind.pl Re: Kredyt Online 28.10.10, 11:31 Witaj! Takich kredytów udzielają np. mBank, Santander Bank, EUROBANK. Bank kontaktuje się na podany przez Ciebie e-mail i wiesz czy Twój wniosek został zaakceptowany. Następnie dzwonią z ustaleniem terminu przyjazdu kuriera. Moja uwaga - dobrze przeczytaj wówczas dokumenty, czy są kompletne, bo mnie zdarzyło się, że Bank nie przesłał wszystkich dokumentów i wniosek kredytowy nie mógł być rozpatrzony do końca. W korespondencji e-mail zwykle jest wyszczególniony wykaz dokumentów, które przywiezie kurier. Pozdrawiam, Barbara Doradztwo Finansowe on-line Brandmind Odpowiedz Link Zgłoś
kontabankowe.biz Re: Kredyt Online 28.10.10, 20:17 Kredyty oraz konta bankowe bez tajemnic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Zabrze Re: Kredyt Online IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.10, 19:11 Alior Bank ma też dobrą ofertę. Biorąc pożyczkę w Alior Banku: - możesz liczyć na niskie raty, a w razie potrzeby zawiesić ich spłatę nawet na 3 miesiące - bez poręczycieli i zabezpieczeń do 150 tys. zł, - bez zaświadczeń o dochodach i zgody współmałżonka do 10 tys. zł (jeśli jesteś zatrudniony na umowę o pracę, wystarczy Twoje oświadczenie), - pożyczkę do 30 tys. zł możesz dostać nawet tego samego dnia. Sprawdź oferty kredytów, porównywarki kredytów. Odpowiedz Link Zgłoś