malenka 13.04.04, 16:41 Chciałabym się dowiedzieć co to takiego jest system płatności elektronicznych PayU oraz czym jest system FK i GM? Dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam, Joanna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michal.macierzynski Re: sklep internetowy 14.04.04, 15:22 Witam! PayU przypomina znany na całym świecie system PayPal. Dzięki niemu można np. pobierać opłaty kartą płatniczą bez potrzeby podpisywania osobnej umowy z firmą rozliczającą takie transakcje. Więcej informacji można uzyskać bezpośrednio na stronie PayU: www.payu.pl/help.php?g=2&p=21 Co do drugiej części pytana – wydaje mi się, że chodzi o System Finansowo – Księgowy, oraz o System Gospodarka Materiałowa. Są to programy ułatwiające prowadzenie firmy. Pozdrawiam serdecznie MM Odpowiedz Link Zgłoś
malenka Re: sklep internetowy 14.04.04, 22:00 A czy może mi Pan coś więcej napisać na temat tych systemów zarządzania? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
franzmaurer Re: sklep internetowy 15.04.04, 23:32 malenka napisała: > A czy może mi Pan coś więcej napisać na temat tych systemów zarządzania? A może tak pogooglaj babe ;) www.google.pl/search?hl=pl&q=System+Finansowo+Księgowy albo www.google.pl/search?hl=pl&q=System+Gospodarka+Materiałowa Odpowiedz Link Zgłoś