agamamaani 26.04.07, 09:04 i forum też :( to forum stowarzyszenia.. buuuu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta_nie_martka Re: Ihti.. twoja strona nie działa 26.04.07, 09:05 a mi działa Kawałek szmaty - chustyi miękkie nosidła Ekodzieciak-pieluchyekologiczne, i dużo więcej Odpowiedz Link
visenna2 Re: Ihti.. twoja strona nie działa 26.04.07, 09:05 A mi działa forum A strona Ithilhin nie działa faktycznie. Mi już wczoraj nie działała. Odpowiedz Link
agamamaani Re: Ihti.. twoja strona nie działa 26.04.07, 09:06 to dajcie linka na forum samo.. Odpowiedz Link
visenna2 Re: Ihti.. twoja strona nie działa 26.04.07, 09:07 www.gosia.petronet.pl/dziecko-w-chuscie/index.php Odpowiedz Link
agamamaani Re: Ihti.. twoja strona nie działa 26.04.07, 09:10 błąd wczytywania strony.. spróbuję potem jeszcze z IE ale na razie mi się dużo skośnych zeszło i cholera musze popracować. Odpowiedz Link
ithilhin Re: Ihti.. twoja strona nie działa 26.04.07, 10:43 kurde. juz napisalam w tej sprawie do dostawcy. jak sie nic nie dzieje to dziala jak zloto a jak POTRZEBA to sie musialo akurat zepsuc, zesz no. ps. a bioderka w porzadku, kontoli nie trzeba ;-) Odpowiedz Link
agamamaani Re: Ihti.. twoja strona nie działa 26.04.07, 10:51 ithilhin napisała: > > ps. a bioderka w porzadku, kontoli nie trzeba ;-) bo przeca noszony na niefizjologiczną żabkę jest.. <rotfl> to jak miałyby mu sie te bioderka zepsuć :) teraz możesz już w kołysce nosić :D Odpowiedz Link