Dodaj do ulubionych

ING Bank Śląski to barachło!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.10, 19:20
Minął miesiąc od kiedy wysłałem pismo do samej Pani PREZES ING Banku Śląskiego z prosbą o wyjasnienie, dlaczego jej BANK, ING podaje nieprawdziwe informacje do BIK. Prosiłem też o sprostowanie danych wysyłanych do BIK przez bank. BEZ ODPOWIEDZI! Nadal mam niezbyt korzystną historię BIK, pomimo, że zadłużenie w stosunku do ING spłacam WZOROWO! Dodatkowo, wydzwaniają do mnie z numeru zastrzeżonego - ponoć pracownicy ING banku śląskiego z przedziwnymi informacjami: np. zalega pan 0.33 groszy, zalega pan 1.00 złoty itd..
KOSZMAR!!!! Co mam robić?
Jaro
Obserwuj wątek
    • tomekwwa Re: ING Bank Śląski to barachło! 08.12.10, 20:35
      1. Złóż skargę na bank do KNF - www.knf.gov.pl/jsf/formularze/skarga_na_bank.jsf
      2. Złóż wniosek do Arbitra bankowego - koszt 50 zł, ale bank będzie musiał Ci to zwrócić - www.zbp.pl - zakładka Arbiter bankowy
      • Gość: raiffeisenwatch Re: ING Bank Śląski to barachło! IP: 46.112.254.* 09.12.10, 00:41
        Można spróbować, ale zazwyczaj niewiele daje. Klienci Raiffeisen Banku próbowali wielokrotnie. Te instytucje pozostają zawsze bierne. Piszę o tym na blogu:

raiffeisenwatch.wordpress.com
        • Gość: raiffeisenwatch Re: ING Bank Śląski to barachło! IP: 46.113.47.* 10.12.10, 00:34
          Zobaczcie za sprawą jakiej transakcji Raiffeisen Bank dokonał sepuku na własnym wizerunku.

raiffeisenwatch.wordpress.com

Cała prawda o Raiffeisen Banku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka