Gość: polinaaa IP: 46.113.147.* 10.01.11, 14:59 Witam, mam pytanie. W październiku rozpoczęłam studia. Założyłam konto studenckie w banku. Czy jeśli teraz zrezygnuje ze studiów, mam obowiązek powiadomić o tym bank i założyć inne konto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jolka Re: konto studenckie IP: *.dynamic.chello.pl 10.01.11, 15:44 takie info znajdziesz w regulaminie tego konta Jaki bank? Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek24 Re: konto studenckie 10.01.11, 16:10 A po co ci konto studenckie? W mBanku masz konto i kartę za free tak samo jak przelewy. Kiedyś PKO BP łaskę robił bo od studentów pobierał niższe opłaty. Ale teraz ich oferta to nie jest żadna oferta. Odpowiedz Link Zgłoś
brandmind.pl Re: konto studenckie 11.01.11, 09:34 Witam, proponuję przeczytać regulamin rachunku - banki przyciągają klientów tworząc produkty pod poszczególny segment klientów - jak konto studenckie. Nie sądzę abyś musiała zmieniać konto. Pozdrawiam, Bogdan Doradztwo Finansowe on-line Brandmind Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: konto studenckie IP: 188.33.28.* 16.01.11, 23:34 Dokładnie, wszystko powinnaś mieć zapisane w umowie z bankiem. ciekawy artykuł - www.comperia.pl/konto-dla-studenta-jest-w-czym-wybierac-ale-czy-jest-sens.html pokazuje, że nie każde konto studenckie różni się od "normalnego" konta. Polecam! Sama jestem studentką i będę zmieniać swój bank.. Odpowiedz Link Zgłoś