Gość: Maverick IP: 82.139.9.* 29.04.04, 12:20 Jak mogę otworzyć konto bankowe we Włoszech po 1 maja.Jakie dokumenty potrzebne ( czy wogóle wolno ). Pracuję tam i nie chcę chodzić z pieniędzmi . Może jakieś linki , porady itp. Dzięki. M. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: X Re: Jak mogę... IP: *.chello.pl 01.05.04, 11:51 Najprościej będzie przejść się do banku... znasz chyba język na tyle, żeby się dogadać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maverick Re: Jak mogę... IP: 82.139.9.* 02.05.04, 18:17 Dzięki Stefan za dogłębne info.Powinieneś pracować w informacji w PKO.(Może trafiłem?). Ech. Maverick.......................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Jak mogę... IP: *.chello.pl 02.05.04, 22:18 Pudło Zenon. I ponawiam radę (jak na razie to jest jedyna jaką dostałeś). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maverick Re: Jak mogę... IP: 82.139.9.* 02.05.04, 22:41 No nic.Dzięki i za to.Myślałem , że się czegoś dowiem od kogoś , kto ma już takie konto ( gdzie najlepsze oprocentowanie , najmniej formalności , wiarygodność ,bankomaty, itp ), a tak sam muszę wszystko posprawdzać. Może to i dobrze . A tak na marginesie - bardzo mały ruch na tym forum. Pozdrawiam : Mav. Odpowiedz Link Zgłoś