Dodaj do ulubionych

Będzie jeden numer do blokowania kart bankowych

IP: *.multimo.pl 08.03.11, 16:49
7 dni ustalałem numer do zastrzegania kart Sygma Banque. w końcu ktoś się zlitował i podał mi nr stacjonarny, gdzie przez całą dobę mogę zastrzec ich cudowna kartę. to jest francuska fachowość. wszędzie podają tylko numer 801... to chyba parodia banku, a nie bank. dziwne, ze nawet MasterCard na swojej stronie podaje tez tylko numer 801... nikt się do nich nie przyczepił, ze to troszkę niewygodne, podanie samego numeru linii ulgowej.
zastrzeganie kart Sygma Bank (Sygma Banque):
22 256 48 08
22 489 35 10
801 802 080
Obserwuj wątek
    • Gość: asd Będzie jeden numer do blokowania kart bankowych IP: *.189.77.47.e-plan.pl 08.03.11, 22:59
      To się we łbie nie mieści. Takie to złożone - klient dodzwania się do IVR-a, wystukuje tonowo numer banku (bo pani z taśmy czyta kolejno), a następnie następuje przekierowanie do banku. I z tak niesłychanie skomplikowaną materią ZBP pie...li się już kilka lat, bo zapewne TP wyceniła to na sryliard. Jeśli ZBP jest zainteresowane, taki system jestem w stanie wystrugać mniej więcej do końca tygodnia - soft plus hardware z górnej półki (30B+D) oceniam na jakieś 3 KPLN/miesiąc. Pozostaje jeszcze koszt połączeń przekierowanych, ale tu też podpowiem - są tacy na świecie, którzy sobie radzą bez TP, wykorzystując tak niesłychane technologie, jak, uwaga, voip.
    • Gość: open card line Re: ... IP: 46.208.57.* 08.03.11, 23:03
      A tu przez internet w komórce: www.OpenCardLine.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka