Dodaj do ulubionych

Wirtualny kantor

04.04.11, 01:31
Przeglądając internet natknęłam się na taki ciekawy artykuł biznes.gazetaprawna.pl/artykuly/483080,konkurenci_tradycyjnych_kantorow_czaja_sie_w_sieci.html, zastanawiam się czy taki biznes się opłaca. Czy nasze pieniądze w globalnej sieci są bezpieczne ?
Obserwuj wątek
    • konrad2020 Re: Wirtualny kantor 08.04.11, 21:12
      Bezpieczne tak samo jak przelewy w bankach,zastanawiam się nad tym czy w rzeczywistości są one aż tak opłacalne w porównaniu do banków.
      • zenonn33 Re: Wirtualny kantor 10.04.11, 23:04
        Bezpieczne to są tylko w przysłowiowej skarpecie, choc wtedy traca na wartosci bo zrzera je inflacja. Ale przynajmniej jak masz w rece to wiesz ze masz, a nie zastanawiasz sie czy czasem kasa Ci nie wyparowala z konta w wyniku pomylki, ataku hakera, awarii systemu, czy innego zdarzenia o charakterze "sily wyzszej"
    • tomek.54321 Re: Wirtualny kantor 11.04.11, 09:29
      Szczerze mowiac pieniadze nigdzie nie sa bezpieczne. W sieci moga ci je zwinac hakerzy, w domu zlodzieje, z portfela kieszonkowcy. Jednak bez ryzyka nie ma slawy i gdyby popadac w paranoje to w ogole trzebaby te pieniadze zakopac i samemu zapomniec chociaz i tu byloby niebezpieczenstwo ze ktos przez przypadek wykopie.
    • justyna_1981 Re: Wirtualny kantor 15.04.11, 01:08
      Jestem użytkownikiem tego www.currencyfair.com od przynajmniej tygodnia, zrobiłam dwa przelewy i jestem bardzo zadowolona ;) przelewy szybko (szybciej niż w walutomacie i internetowymkantorze) i czuje się bezpieczna ;)
      • z17 Re: Wirtualny kantor 15.04.11, 02:13
        Najlepszy jest cinkciarz.pl - ma bezkonkurencyjne kursy!

A w currencyfair wkurza mnie przy kupnie waluty podawanie kursu w odniesieniu do 1 zł, a nie jednostki danej waluty. Poza tym kursy są bez rewelacji, może ciut lepsze niż w internetowymkantorze, ale wyraźnie gorsze niż w cinkciarzu.
        • Gość: Paweł_Pol Re: Wirtualny kantor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.11, 00:36
          Napisz dokładne infrmacje a nie tylko hasła bo tak brzmisz jak reklamiarz ;)
        • wilkdominika Re: Wirtualny kantor 28.04.11, 22:57
          Ja używam Currency i byłam również użytkownikiem cinkciarza i sam musisz się przekonać kto ma lepsze kursy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka