Dodaj do ulubionych

ARC Rynek i Opinia: Która bankowa infolinia jes...

IP: *.aster.pl 12.06.11, 11:56
Mam wielką prośbę do banku SYGMA o uruchomienie automatycznej infolini gdzie podając pesel i swój kod można dowiedzieć się o stanie konta kart kredytowych i nie trzeba zawraqcać dupy konsultantowi prostymi pytaniami ile kasy mam np na karcie. Korzystam z tego w BPH od lat i chwalę sobie ten patent. W czym macie problem chyba że nabijacie kasę operatorom.
Obserwuj wątek
    • Gość: welek Alior w czołówce, to żart IP: *.toya.net.pl 12.06.11, 14:04
      chyba nikt nie próbował nic na tej infolinii załatwić. Odbieranie telefonu to nie wszystko. Ja próbowałem kilka tematów załatwić w Alior Banku przez infolinię - totalna katastrofa!!! Niekompetencja i arogancja. Jestem szczęśliwy po zamknięciu konta w tym banku.
      • komentarzowicz Re: Alior w czołówce, to żart 12.06.11, 14:40
        też się temu dziwię, że alior w czołówce, bo kompletnie NIC nie można załatwić przez telefon, trzeba truchtać do placówki, ładnie ktoś wypolerował gazecie **** bo infolinia alioru to kpina i porażka
        • pogromca_mrowek Klienci PKO są przyzwyczajeni do kolejek to nie na 12.06.11, 15:36
          rzekają napisze złośliwie. A poważnie to z mojej perspektywy mBank i Alior to porażka, ING słabo, WBK w miarę, reszty nie znam
    • advertum mBank 12.06.11, 17:28
      mBank sprawdza się w transakcjach internetowych, jestem w zupełności zadowolony (m.in. chat z konsultantem). Na infolinii czasem trzeba poczekać ale nie przypominam sobie większych problemów, żeby nie pisać że wcale nie było.

W moim przypadku, mBank ma wadę w postaci opłat za przelewy dla firm. Za każdym razem 1zł. Teraz dojdzie jeszcze 2zł miesięcznie opłaty za kartę jeżeli tej się nie używa. O ile opłata za kartę to pikuś to za przelewy zawsze kilkaset złotych się uzbiera w skali roku :)

-----------
      Naprawiają laptopy zawodowo! :)
    • Gość: gość ARC Rynek i Opinia: Która bankowa infolinia jes... IP: *.adsl.inetia.pl 08.06.14, 11:02
      Jak dla mnie najsprawniejszą bankową infolinią jest infolinia Getin Banku. 2 rozmowy i w 5 min. udało się rozwiązać mój problem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka