Dodaj do ulubionych

mBank aktywacja konta

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.11, 12:13
16 września podpisałam umowę z bankiem za pomocą kuriera, dostałam pakiet aktywacyjny i od razu próbowałam się zalogować z marnym skutkiem ponieważ za każdym razem wyświetlała się informacja że hasło lub identyfikator są błędne. aktywacja przez telefon tez wydaje sie niemozliwa gdyz po połączeniu i naciśnięciu 1 tak jak w instrukcji nic się niedziele, słychac tylko sygnał jakby linia była zajęta a potem cisza. Czy na możliwość aktywacji konta trzeba czekac aż umowa z powrotem trafi do Mbanku?
trochę się denerwuje bo logowac próbowałam się 3 razy a potem na jakims forum przeczytałam ze własnie po trzech razach blokuja cośtam
Obserwuj wątek
    • Gość: Jolka Re: mBank aktywacja konta IP: *.dynamic.chello.pl 16.09.11, 12:31
      www.mbank.pl/przewodnik/jak_zaczac/#tabs=1
      Jeśli zablokowałaś sobie dostęp (trzy błędne wpisy hasła) dzwoń na infolinię
      www.mbank.pl/przewodnik/kanaly_dostepu/
      jak 1 i telekod nie działają (dziwne, u mnie działa) to naciśnij to, co podaje lektor dla niezalogowanych (nie klientów)
      Jest jeszcze mało prawdopodobna możliwość, że dzwonisz z jakiegoś baaardzo starego aparatu, w którym nie ma wybierania tonowego. Wtedy zmień aparat
    • jan-w Re: mBank aktywacja konta 16.09.11, 14:13
      Między 16 a 16 września podpisana tego dnia umowa zapewne nie zdążyła wrócić do banku.
      • Gość: Weronika Re: mBank aktywacja konta IP: *.opera-mini.net 07.05.14, 15:49
        Jakie trzeba odesłać dokumenty po podpisaniu umowy przez kuriera żeby aktywne konto było
    • Gość: ewka Re: mBank aktywacja konta IP: 78.133.217.* 12.10.11, 15:19
      właśnie mam ten sam problem. ja dzisiaj podpisałam umowę przez kuriera i chciałam aktywować konto ale nie da rady, bo mi tez się wyświetla informacja że indyfikator albo hasło jest błędne. i co trzeba czeka az umowa do mbanku???
      • Gość: Weronika Re: mBank aktywacja konta IP: *.opera-mini.net 07.05.14, 15:54
        Ja też podpisałam dzisiaj i nie mogę aktywować a jakie trzeba dokumenty odesłać do banku
        • Gość: Maciek Re: mBank aktywacja konta IP: *.dynamic.chello.pl 07.05.14, 16:56
          A skąd bank ma wiedzieć, że umowa jest już podpisana? Papier musi dotrzeć do mbanku, potem wprowadzą dane do systemu. Bez podpisanej umowy nic nie zrobią.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka